Horoszkóp

Igazából szerelem – augusztusi szerelmi előrejelzés

Sorozatunkban, az "Igazából szerelem"-ben Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban, szerelemben éljünk. Augusztusi szerelmi előrejelzésünk következik.

Mire készülj augusztusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Az ismert amerikai párkapcsolati szakértő és spirituális tanító, Chuck Spezzano, The Love Pack elnevezésű gyógyító kártyáit hívtam segítségül, hogy megtudjam, milyen energiák támogatják augusztusban a szerelmes, szeretetteljes kapcsolatok kialakulását, ha még egyedül vagy, és elmélyülését, ha már melletted a társad.

Ami akadályozhat: Védekezés
Ami a megoldást hozza: Bizalom
Ami megszületik: Gyere ide!

Igazából szerelem – augusztusi szerelmi előrejelzés

 1. lap: védekezés

Az állandó védekezés minősége annyira természetessé vált, hogy sokszor észre sem vesszük a páncélzatot, amit magunk köré építettünk, és a fegyvereket, amiket – minden eshetőségre készen – odakészítettünk. Fegyvereink arzenálja sokféle lehet: támadni tudunk

  • a szavainkkal,
  • a hallgatásunkkal,
  • a tekintetünkkel,
  • a tetteinkkel,
  • a figyelmünk és ezen keresztül a szeretetünk megvonásával.

Az én fegyvereim a szavak. Évtizedekig éltem úgy, hogy tudtam: a szavaimmal bárkit bármikor legyőzhetek, mert könnyedén megtalálom a gyenge pontját, ahol aztán támadásba lendülhetek. Beletelt egy kis időbe, mire észrevettem, hogy ennek hatására már senki nem akart velem semmit sem megbeszélni …

Amikor védekezünk, a legrosszabbra készülünk. Az egész olyan, mint a kártyán látható képen: fenn állsz várad bástyáján, csőre töltött fegyverrel a kezedben, körbevéve füstölgő kanócú ágyúkkal, és csak arra vársz, mikor tűnik fel az ellenség végre, hogy rátámadhass. Mindez állandó éberséget és készenlétet igényel, ezért rendkívül fárasztó. Ezért ha mostanában úgy tapasztaltad, hogy indokolatlanul fáradt vagy, talán érdemes megvizsgálnod, nem arról van-e szó, hogy már nem akarod tovább cipelni a fegyvereidet.

Amikor folyamatosan készen állsz a védekezésre, akkor lábad ujjától kezdve a fejed búbjáig páncél borít, nehogy megsérülj, amikor éppen nem figyelsz oda. Lelki szemeid előtt már látod, hogyan zajlik le az egész csata, amelyből természetesen te kerülsz majd ki győztesen. Azért, mert minden eshetőségre alaposan felkészültél. Ilyenné alakulsz akkor, ha hagyod, hogy korábbi csalódásaidból fakadó félelmeid vegyék át a gondolataid, és így az életed feletti irányítást. Egyre szörnyűbb képeket vetítesz magad elé arról, mit fog mondani ő, és hogyan fogsz reagálni te, így próbálod meg elkerülni az ismétlődő fájdalmat. Ám a helyzet az, hogy épp ezzel a folyamattal teremted meg, hogy mindez tényleg megtörténjen veled. Minél inkább védekezel, annál inkább támadás ér. Támadáson itt azokat a helyzeteket értem, amelyekben konfliktus alakul ki, és akarva-akaratlan megbántjuk egymást.

Augusztusban ezért arra lesz lehetőséged, hogy észrevedd és megfigyeld azokat a helyzeteket, amelyekben automatikusan védekezni kezdesz. Mivel már látod a mintát, el fogod tudni dönteni, hogy továbbra is a védekezés fárasztó feladatát cipeled-e, vagy pedig választasz valami mást.

 2. lap: Bizalom

De hát hogyan bízhatnék meg abban, aki átvert, és mélyen megbántott? – kérdezte tőlem valaki, aki egyéni konzultációban ezt a kártyát húzta a saját helyzetére megoldásul.

Ha megnézed ezt a kártyát, akkor látod, hogy nem két, hanem egy ember van rajta: egy ejtőernyős, aki éppen megérkezni készül ugrása után a célba. Látszik, hogy még magasan van, mert a tó meg a fák aprónak tűnnek. Ő pedig lassan, kényelmesen ereszkedik, élvezi az utazást. Tehát elsősorban nem a másik emberbe vetett bizalomról van szó. Az is kialakul, de meg kell előzze az önmagunkba és az élet számunkra jót hozó kibontakozásába vetett hit. Sokszor nehéz hátraarcot csinálni, és elindulni az ellenkező irányba, de meggyőződésem, hogy nincs más választásunk. Mivel a valóságunkat a gondolataink határozzák meg, először a bizalomról és a biztonságról szóló gondolatokra van szükségünk ahhoz, hogy kilépjünk a védekezés állandó kényszeréből.

Az én életemben is eljött az a pillanat, amikor úgy döntöttem, abbahagyom a védekezést. Mostantól leteszem a fegyvert, levetem a páncélt, és a lehető legtöbbször ezt mondom: lesz, ami lesz, állok elébe! Hajlandó vagyok felismerni, amit érzek, megengedem, hogy ez az érzés jelen legyen, majd pedig elengedem.

Ha tehát augusztusban védekezésen kapod magad, gondolatban bátran erősítsd meg az alábbiakat:

Igen, félek. Érthető, hogy félek, hiszen a múltban sok hasonló helyzetben ért fájdalom. Szabad félnem, nincs ezzel semmi baj. Ám most úgy döntök, hogy erre a félelemre nincs többé szükségem, ezért hajlandó vagyok elengedni. Most, ahogyan lélegzem, minden kilégzéssel távozik belőlem a félelem egy darabkája, egészen addig, amíg már nem lesz belőle semmi. Tudom, hogy erre nem kell külön figyelnem: most, hogy a szándékomat kifejeztem, a folyamat magától lezajlik. Bízom magamban, bízom az isteni gondviselésben, és tudom, hogy mindig biztonságban vagyok.

 3. lap: Gyere ide!

Amint elkezded abbahagyni a védekezést, fokozatosan átalakul körülötted a világ. Egyre többen vetnek rád elismerő pillantásokat, rád mosolyognak, rád köszönnek és szeretnének megismerkedni veled. Vonzerőd – amit eddig vastag páncélod rejtett – elkezd előragyogni belőled, és a kisugárzásod szeretetteljessé és hívogatóvá válik.

Bárkire nézel, a tekinteteddel ezt üzened:

Gyere ide! Játsszunk együtt! Tetszel nekem, és tudom, én is tetszem neked. Remek mulatság lesz, vágjunk bele! Hagyjuk abba végre az egy helyben topogást!

Hívásodnak augusztusban senki nem fog tudni ellenállni. Ha van valaki, akiről már érezted, hogy szívesen közeledne, akkor itt az idő, hogy zöld jelzést adj neki. Ha pedig te szemeltél ki magadnak valakit, akkor bátran tedd meg az első lépést, nem fog visszautasítani!

Az augusztusi energiák tehát arra hívnak, hogy bújj elő, és játssz, ismerkedj, szeress, nevess, élvezd az életet!

Az augusztus nem az egyedüllétről, hanem a kapcsolódásról szól. A nyár utolsó hónapjában az a feladatunk, hogy a lehető legtöbbször megtapasztaljuk a meghitt közelségből fakadó csodálatos feloldódást, amely aztán lebontja rólunk páncélzatunk utolsó, talán már csak hártyavékony maradékát is.

Ebben fog támogatni, ha minden reggel elmondod magadnak az alábbi fohászt:

Itt állok, egy új nap kezdetén, tisztán, frissen, kíváncsian. A szívem nyitva, a karom ölelésre tárva. Örömmel fogadom, aki érkezik, mert tudom, hogy csodálatos, örömteljes pillanatokat fogunk átélni együtt. Most nem gondolkozom a jövőn, és magam mögött hagyom a múltat. Átadom magam annak, ami van, és engedem, hogy átjárjon a jelenben mélyen megtapasztalható derű és béke. Szeretem magam úgy, ahogy vagyok, ezért csak olyanokkal találkozom, akik ugyanígy szeretnek engem. Megengedem, hogy a meghitt közelségből fakadó tápláló, gyógyító, felemelő energia átjárja a testemet, a lelkemet, a szellememet. Így a mai napom is tele lesz örömmel, nevetéssel, könnyedséggel és játékkal.

Nevetős, játékos, szerelmes augusztust kívánok neked!

 

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta
www.igazabolszerelem.hu

Párkapcsolati Gyorsszervíz:

Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő
“Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló, belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.”

  • Horoszkóp: lehetőségekkel teli augusztus áll előttünk

 

Játssz a Horoszkópguru Facebook oldalán és nyerj egy éves Nők Lapja Ezotéria előfizetést!
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top