Horoszkóp

Havi horoszkóp: lehetőségekkel teli augusztus áll előttünk

A Jupiter állatövi jegyet vált, és az Oroszlánból átér a Szűzbe, ami arra utal, hogy óvatosan és körültekintően haladunk a célunk felé, és a sors nagyon jó lehetőségekkel ajándékoz meg bennünket.

Kos

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni. Új ötlet pattanhat ki a fejecskédből, amelyet a következő hónapokban meg is valósíthatsz, és amely miatt a bevételeid jelentősen nőhetnek. Ha még nem vagy szerelemes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Családtagnak egészségi problémája akadhat. Foglalkozz vele többet, tölts el több időt a társaságában, mert ha fontosnak érezheti magát az életedben, ezzel máris a gyógyulás útjára léphet. A munkahelyi pletykafolyamból próbálj meg kimaradni, mert ha ez nem sikerül, később ez miatt kínos helyzetbe kerülhetsz.

Olvasd el ezt is!

Bika

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Kevesebb a szerencséd most a szerelemben. Megtörténhet, hogy elérkezel a tűrőképességed határára, és nem kívánod tovább folytatni a kapcsolatot. Elmerenghetsz a múlton, például azon, hogy mennyire oda voltál a kedvesedért, mennyi mindent elfogadhatónak tartottál akkor, amikor még nem volt a tiéd. És elcsodálkozhatsz azon, hogy az ember mennyit változik: ami egykor fontos volt, az már ma nagy – olykor elviselhetetlen – teher. Munkahelyi baráti kapcsolatnak nagy hasznát veheted. Kedvez a hónap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének.

Olvasd el ezt is!

Ikrek

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

El leszel foglalva a munkával, rengeteg feladat vár megoldásra. Ez a hónap nem alkalmas arra, hogy őszinte beszélgetést folytass a munkahelyeden. Felettesed nem mond igazat, de az is lehet, hogy te értesz félre valamit, amiből kisebbfajta bonyodalom alakulhat ki. Rokonnal feszült lehet a kapcsolatod, és ingatlanügylet során nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd, ahogy talán eltervezted. Váratlan találkozás felvillanyozhat. Különösen azért, mert az illetővel olyan dolgokról beszélhetsz, és kaphatsz jó tanácsot, ami téged mostanában foglalkoztat.

Olvasd el ezt is!

Rák

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Nem lesz okod panaszra, már ami a pénzt, a megélhetést illeti. A munkahelyeden olyan változásra van kilátás, amelyet most talán el sem tudsz képzelni. Még az is megtörténhet, hogy új felettesed lesz, vagy olyan lehetőséggel “kínálhatnak meg”, amely miatt örömkönnyeket morzsolhatsz el a szemed sarkában. A szerelemben már nem vagy ennyire szerencsés. A régi kapcsolatokra próbatétel vár, és sajnos kevés az esélye annak, hogy kiállják a próbát. A most induló viszonyokat kommunikációs zavarok tehetik nehézzé.

Olvasd el ezt is!

Oroszlán

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

A munkahelyeden sok minden alakul úgy, ahogy szeretnéd, vagy ahogy eltervezted. Többen lehetnek most olyanok, akik a talpadat nyalhatják a jó lehetőségek reményében. Amennyiben új a munkahelyed, vagy új feladatot kell ellátnod, akkor kolléga segítségére számíthatsz. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Az is megtörténhet, hogy olyan lehetőségre mondasz igent, ami nagyon jónak tűnik. De csak annak látszik, valójában rengeteg problémával kell majd szembenézned. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz.

Olvasd el ezt is!

Szűz

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Az új szerelmi viszonyokban fantasztikus pillanatokat élhetsz át, míg a meglévő kapcsolatokban kedvesedet barátja, jó ismerőse, vagy egy olyan közösségnek a tagja próbálhatja befolyásolni, akit te is ismerhetsz. Beszélj a kedveseddel, mondd el neki, hogyan próbálják őt manipulálni, amely a viszonyotok végét jelentheti. Váratlanul egészségi problémád alakulhat ki, ezzel azonnal fordulj orvoshoz. De az is lehet, hogy egy rokon egészségi gondjai miatt lehetsz az átlagosnál idegesebb.

Olvasd el ezt is!

Mérleg

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Nem vagy őszinte, s ennek az az oka, hogy nem szeretnéd, ha bárki befolyásolna. Elérkezhet azonban a pillanat, amikor muszáj dönteni, mert a dolgok nem maradhatnak a régi kerékvágásban. Sokat segíthet a döntés meghozatalában, ha mérlegre teszed a viszonyodat. Talán felírhatnád, hogy mi szól ellene, és mi mellette. Ha most mész nyaralni, nagyon jól érezheted magad, tökéletesen kikapcsolhatsz, illetve feltöltődhetsz energiával, hogy aztán az őrült tempójú szeptembert jól bírd erővel. Barát, jó ismerős segítségével anyagi ügyeid fantasztikusan alakulhatnak.

Olvasd el ezt is!

Skorpió

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány. Nagyon fontos a meglévő kapcsolataid ápolása, valamint az újak kiépítése, amelynek hatására megtarthatod a helyed, illetve feljebb léphetsz a ranglétrán. Új ötletekre is szükséged lehet, amivel a felettesedet és a kollégáidat egyaránt elkápráztathatod. Ha még nem vagy szerelmes, most összehozhat valakivel a sors, aki iránt gyengéd érzéseket táplálhatsz. A meglévő viszonyokra a romantikus rajongás lehet a jellemző.

Olvasd el ezt is!

Nyilas

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

A munkában nehéz helyzet jöhet létre, még az is lehet, hogy ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapsz. De az is megtörténhet, hogy felettesváltásra kerülhet sor, ami hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. Viszont kedvez a hónap a külföldi utazásoknak, amennyiben hosszabb időt kívánsz idegen országban eltölteni, akkor hajrá! Most minden adott lehet ahhoz, hogy külföldön megfogd az Isten lábát. A szerelmi kapcsolatokban történő változás hatására megerősödhet a hited abban, hogy a sors benneteket egymásnak teremtett.

Olvasd el ezt is!

Bak

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Még a legszorosabb baráti kapcsolatnak is vége szakadhat, s ennek elsődlegesen az az oka, hogy nincs kedved tovább asszisztálni egy olyan ügyhöz, amelyben már talán ezerszer elmondtad a véleményed, illetve ez a barátság érdeken alapult, és miután már nem remélhetsz ettől a kapcsolattól semmit, úgy gondolhatod, nincs miért erőt és energiát beletenni. Az egészségedre jobban vigyázz, mert egy betegség akár ágynak is dönthet. A szerelemben elérkezhetsz arra a pontra, amikor őszintén szembe kell nézned a tényekkel, és vagy lezárod a kapcsolatodat, vagy minden erőddel azon leszel, hogy jól működjön.

Olvasd el ezt is!

Vízöntő

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

A munkahelyeden több dolog nem alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Megtörténhet, hogy a főnököd igazságtalan lehet veled, de az is, hogy olyan feladatokat is el kell látnod, amelyek nem tartoznak a munkakörödbe. Megtörténhet, hogy kolléga miatt kerülsz kínos helyzetbe, méghozzá a felettesednél. Ha úgy érzed, igazságtalanság történik veled, akkor ezt öntsd szavakba, mert tudod, néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. A házasságokban, együttélésekben ne engedj a rokoni befolyásnak, mert ez negatív hatást gyakorolhat a viszonyodra.

Olvasd el ezt is!

Halak

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Amennyiben külföldre utazol, az összes létező biztosítást kösd meg, és vigyél magaddal sokkal több pénzt, mint amennyit eredetileg terveztél. Baráti kapcsolatban érdemes lenne most tiszta vizet önteni a pohárba, mert kiderülhet, hogy miért nem megy minden úgy, ahogyan eddig. És ha ezzel tisztában vagy, akkor úgy cselekedhetsz, hogy a régi helyzet visszaállhat. A munkahelyeden a felettesed helyzete bizonytalanná válhat, emiatt elviselhetetlen lehet a magatartása, amellyel neked is okozhat néhány álmatlan éjszakát.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top