Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 07. 16.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Ne aggódj, a legsötétebb felhők mögött is ott a nap, csak ki kell várni, hogy előbukkanjon. Ha mai napod reménytelennek is tűnik, ne feledd, hogy holnap vadonatúj esélyt kapsz.

A nap mottója: “Egyetlen napsugár is elég, hogy elkergesse az árnyakat.”

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Remek formában vagy, a hétvégén kipihented magad, és egy olyan kalandban volt részed, amely az egész napodat megédesíti. Ugye?

A nap mottója: “Találkoztam az utcán egy nagyon szegény fiatalemberrel, aki szerelmes volt. Kalapja ócska volt, ruhája ütött-kopott, könyökén lyukas, cipőjébe befolyt a víz, lelkébe beszűrődött a csillagok ragyogása.”

A heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Négy elem szerelmi horoszkóp - június 17.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Nemsokára jöhet a megérdemelt szabadság, de addig még kitartás! A mai napot egy lelki társ segít túlélni, csak legyél rá nyitott!

Nap mottója: “Amikor a szíved ad, nemcsak a másik, de te is több leszel: ha közel engedsz magadhoz valakit, tekintetetekben fellobban az öröm fénye… s talán örökre ott ragyog.”

Nézd meg a szerelmi horoszkópodat 2015-re!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Ne félj az ismeretlentől, vágj bele! Elsőre talán ijesztő lehet, de megtanultad már, hogy hogyan hozd ki minden helyzetből a legjobbat.

A nap mottója: “Van, aki meglovagolja a szerencsét, kockáztat, nyer vagy veszít. Van, akit ez a hátas ledob magáról. De nem az a szerencsés, aki ideig-óráig nyeregben marad, hanem az, aki megzabolázza a sorsot.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top