Horoszkóp

Hétvégi szerelem- és bőséghoroszkóp: változások tetőznek az életedben

A hétvégén olyan folyamatok érik el a végkifejletet, amelyek régen elindultak, de most a szerelmi életedre és a pénzügyeidre is hatással lesznek. A megújult hétvégi horoszkópban ezentúl nemcsak szerelmi előrejelzést, de bőségüzenetet is találsz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Szerelem: A szerelmi életedben a nagy érzelmi ingadozások lesznek a jellemzőek. Könnyen lehet, hogy a párod vagy az, akivel épp ismerkedsz, nem tudja majd követni a kirohanások és a nyugalom hullámzásait. Azzal teszed a legjobbat neki is és önmagadnak is, ha most egy kicsit megvéded őt az összes kirohanásodtól. Egyszerűen csak tölts egy kis időt tőle távol, hogy azután újra örömteli legyen a viszontlátásotok.

Bőség: Az anyagi helyzeted is ingadozó. A hétvégén nagyon gazdagnak és nagyon szegénynek is érzed majd magadat, néha talán egyszerre. Hogy mi az igazság? Az igazság az, ahová a figyelmedet irányítod. Ha gazdagnak szeretnéd érezni magadat, akkor megtalálhatod az élet egyszerű örömeit, amelyek szinte semmibe sem kerülnek.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Szerelem: Néha csak annyira van szükség, hogy megváltoztass egy-egy régi szokást. A szerelmi életedben most azzal hozhatsz új energiákat, ha mersz változtatni. Ha párkapcsolatban élsz, ebben a szerelmed is partner lesz, csak ne úgy kezdd el a bejelentést, hogy: “Olvastam egy jópofát a kedvenc magazinomban…” Ez az, amivel garantált a kudarc. De ha az őszinte vágyaidról beszélsz, akkor garantált a siker.

Bőség: A hétvége alkalmas arra, hogy átszámold a nyári költségvetésedet. De ne azért számold át, hogy újabb megszorításokat hozhass, és hogy még tovább garasoskodhass. Számold át azért, hogy észrevedd: mindenre van pénzed, amire valóban kell. Könnyen lehet, hogy amire most nem jut, arról később kiderül, hogy szükséged sem lett volna rá.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Szerelem: Ha egész héten alig volt időtök egymásra, akkor jó hírem van: a hétvége az együttlétről szól majd. Most mindketten arra vágytok, hogy egymás társaságában, egymásra figyelve töltsétek a hétvégét. Ha pedig még csak keresed a szerelmedet, most megismerkedhetsz valakivel, akinek minden érintés és minden ölelés fontos lesz tőled.

Bőség: Rengeteget dolgozol, de úgy érezheted, hogy a sok munkának nincs meg a megfelelő eredménye. Vizsgáld meg magadban, hogy miért dolgozol: ha csak azért dolgozol, hogy legyen pénzed, akkor nem csoda, ha nem árad hozzád a bőség. A bőség azt szereti, ha szívből és lelkesedésből végzed a munkádat. A hétvégén érdemes megkeresned magadban azt a gondolatot, ami lelkessé tesz a munkáddal kapcsolatban.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Szerelem: A párkapcsolatodban folyton ismételgeted magadat, és úgy érzed, hogy senki sem hall meg. Ha így van, akkor fogadj meg egy tanácsot: hallgass. Nem kell elmondanod még ezerszer ugyanazt. Egyszerűen fogadd el, hogy ez az üzenet most (és talán már soha többet) nem megy át. Akár együtt éltek, akár csak most kezdtek el randizni, el kell fogadnod, hogy bizonyos információk csukott fülekre találnak.

Bőség: A szerelmi életedben mások füle van csukva, bőségügyekben azonban te vagy az, aki becsukod a füledet. Valaki folyamatosan egy remek tanácsot mond neked, de te valamiért képtelen vagy meghallani ezt a tanácsot. Valamiért nem veszed észre, vagy csak nem akarod (nem mered?) elhinni, hogy ez működhet. Pedig ez a tanács valóban bejöhet majd.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Szerelem: Lángol a lelked a hétvégén. A benned lévő szenvedély lángra lobbantja a párkapcsolatodat, de ha szingli vagy, könnyedén elemészthet. Ha szerelemben élsz, akkor most még szenvedélyesebb lesz a viszonyotok, de ha szingli vagy, akkor érdemes nyitott szemmel járnod. Talán azt is megtehetnéd, hogy igent mondasz egy randira, akkor is, ha szerinted semmi értelme sincsen ennek.

Bőség: Valaki sokkal jobban tudja, hogy mit kellene tenned. Ő valószínűleg egy közeli rokonod, aki azt gondolja, hogy neki kell megvédenie téged mindenféle baklövéstől és az elszegényedés rémétől. Ehelyett a gyakorlatban inkább a neked való feladatoktól és a számodra izgalmas munkáktól véd meg. Pedig ezek tennének téged gazdaggá.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Szerelem: Legyél őszinte, hiszen a szerelmed is őszinte lesz veled a hétvégén. Az őszinteségetek gyógyító erejű. Ha most minden közös beszélgetésetekben őszinte vagy, az segíteni fog mindkettőtöknek abban, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz, és hogy megerősödjön a kapcsolatotok. Ha pedig első randira készülsz, azon is legyél nagyon-nagyon őszinte.

 

Bőség: Nincs értelme tovább füllentened magadnak. Annak sincs értelme, hogy érzések alapján kezeld a pénzügyeidet. Most már lassan rá kellene nézned arra, hogy mennyi a kiadásod, és természetesen arra is, hogy mennyi a bevételed. Most már rá kellene nézned arra, hogy milyen rejtett költségeken keresztül szivárog el a kosztpénz, mert vannak rejtett költségeid.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Szerelem: Lépésről lépésre haladsz a szerelmi életedben egy nagy-nagy álmod megvalósulása felé. Az, hogy mi ez az álom, és hogy mi az a lépés, amit a hétvégén meg tudsz tenni, minden Mérlegnél más és más. Azt kell tudnod, hogy nem szabad szégyenlősködnöd. Nem szabad attól tartanod, hogy ha kimondod a vágyaidat, azok elszállnak. Épp ellenkezőleg: ha kimondod őket, erőt nyernek.

Bőség: Az anyagi helyzeted tele van ellentmondással. Egyfelől abban hiszel, hogy majd a kemény munka gazdaggá tesz. Másfelől régóta végzel kemény munkát. És meggazdagodtál? Ez az időszak arról szól, hogy megváltoztasd a bőségről alkotott képedet. Most azt kell felfedezned, hogy nem elég keményen dolgoznod, de fontos, hogy olyasmit csinálj, ami valóban jövedelmező.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Szerelem: Közös programokra van szükségetek. Lehet, hogy úgy érzed, eltávolodtatok egymástól, és nincs kedved ezekhez a közös programokhoz. Ez remek hír! Ugyanis ez azt mutatja, hogy valóban szükségetek van arra, hogy ismét összecsiszolódjatok. Egyszerűen csak menjetek el olyasmit csinálni, amit régen nagyon is szerettetek. A régi érzések visszajönnek majd.

Bőség: Hogyan sáfárkodtál a családi vagyonnal? A hétvége legnagyobb kérdése az, hogy a nagy közös családi vagyonból rád eső résszel mihez kezdesz. Hogyan használhatod ezt a vagyont úgy, hogy az neked és a családodnak is a legjobb legyen. Ha úgy érzed, hogy semmilyen családi vagyonotok sincs, akkor érdemes átgondolnod, hogy valóban jól látod-e ezt.

 

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A szíved tele van szerelemmel, a tested tele van szenvedéllyel, és az életed is tele van randevúkkal. Ha nincs hivatalos párkapcsolatod, akkor szinte biztos, hogy most egyszerre több vasat tarthatsz a tűzben. Olyan vagy, mint kamaszkorodban: nem tudsz választani, és nem érted tisztán a szíved szavát, ezért mindenkivel meg akarsz ismerkedni.

Bőség: Lehet, hogy nem ez lesz az a hétvége, amikor belépsz a leggazdagabbak klubjába. De ha jobban belegondolunk, ez nem is cél. Ha az élet élvezetét tekintjük célnak, akkor igazán eredményes hétvégéd lesz. Engedd meg magadnak, hogy élvezd az életedet, engedd meg magadnak, hogy bulizz, és hogy kirúgj a hámból. Végül úgyis minden kiadott forintod visszajön majd.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Szerelem: Lehet, hogy nagyon határozott elképzelésed van arról, hogy a szerelmednek mit kell tennie. Lehet, hogy nagyon határozott elképzelésed van arról, hogy milyennek kell lennie egy randinak. Pedig a hétvégéd sokkal felszabadultabb és szerelmesebb lenne, ha elengednéd az elvárásokat, és ha kíváncsisággal vegyes nyitottsággal fordulnál a párod és a világ felé. A kíváncsiság és az elfogadás most gyógyító erejű lesz.

Bőség: A legszívesebben két kézzel szórnád a pénzt. De persze a fogadhoz is vernéd a garast. Ez persze egyszerre nem megy, és ez persze feszültséget okoz benned. Pedig van arany középút. Találd meg azt az arany középutat, amikor megélheted az anyagi szabadságot, de ezt nem kell azzal bizonyítanod magadnak, hogy mindent megveszel. Találd meg azt az állapotot, amikor tudsz félretenni, de nem teszel félre minden fillért.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Szerelem: A szerelmi életed olyan, mint egy csodálatos rózsabimbó, amely épp most bontogatja a szirmait. Mindegy, hogy mi volt eddig, most virágzásra, kiteljesedésre és új energiákra számíthatsz a párkapcsolatodban. Ez jelentheti a párkapcsolatod kivirágzását, és jelentheti azt is, hogy egy új szerelem szökken szárba az életedben.

Bőség: Az anyagi helyzeted nagy fejlődés előtt áll. Áll, de nem mozdulatlanul. Ha jobban megnézed, észreveheted, hogy lassan gyarapodik a pénzed. Lehet, hogy minden bevétel után azonnal egy kiadás jön, de végül a bevételek egyre gyarapodnak, és a növekedés lassan beindul. Nemsokára azt is megfigyelheted, ahogy ez a növekedés megállíthatatlanná válik.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Szerelem: A félreértések nem a másik félből fakadnak. A félreértések belőled fakadnak. Te vagy az, aki egy-egy mondatot, gesztust félreértelmezel. És az is te vagy, aki magadban értelmezgeted a jeleket ahelyett, hogy kinyitnád a szádat, és megkérdeznéd a párodat, hogy mit is akart mondani. Akár az elején tartasz egy kapcsolatnak, akár évek óta együtt éltek, most érdemes kérdezned, és meghallgatnod a szerelmedet.

Bőség: Az anyagi hullámvölgy vége felé jársz. Ez különösen igaz, ha saját vállalkozásodban dolgozol, de ha munkavállaló vagy, akkor is úgy érezheted, hogy ez a nyári nagy anyagi hullámvölgy alja. Jó hírem van: ez tényleg az alja, de már a túloldalon, a gödör túlsó felén most kezdesz el kimászni, és hamarosan minden jobb lesz. Sokkal jobb.

Olvasd el ezt is!

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?
Milyen desszert illik a horoszkópodhoz?
Astanga jóga: “Segít a nőknek, hogy erősebbek legyenek”
Így gyógyítsd a gyökércsakrád!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top