Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 07. 06.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Itt az idő, hogy egy kicsit lehűtsd magad! Nemcsak a kánikulára gondolunk, sokkal inkább a hangulatodon kellene dolgoznod: mindenen felkapod a vizet, és ez sem neked, sem a párodnak nem tesz igazán jót.

A nap mottója: “Minden emberi hiba forrása a türelmetlenség, az, hogy időnek előtte szakítunk a módszerességgel, látszatkerítésekkel vesszük körül – a látszatot.”

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Rád fér a pihenés, az idegszálaid pattanásig feszültek, pedig igazán jó nap ez a mai, még a szerelem is rád találhat, persze csak akkor, ha még a legnagyobb hajtásban is tudsz egy kicsit lazítani.

A nap mottója: “A vágyaink szerint kell élnünk, különben csalódottsággal és keserűséggel kell fizetnünk érte. Nem okolhatjuk a rókát, amiért megöli a tyúkokat, hiszen csak a dolgát teszi.”

A heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Négy elem szerelmi horoszkóp - június 17.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Nyisd ki a szemedet és a füledet, ugyanis a szerelem rohan feléd, de lehet, hogy túlságosan magadba vagy fordulva és elszalasztod a lehetőséget. Pedig nincs is ennél jobb pillanat egy nyári románchoz.

Nap mottója: “Az igazi társat nem találjuk, hanem jön. Ha jön… nem minden sorsban van találkozás.”

Nézd meg a szerelmi horoszkópodat 2015-re!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Szerencsés vagy ma, ugyanis olyan meglepetések érnek, amelyekre nem is számítasz, lesz köztük olyan is, amihez először megdöbbent, de csak egy kis kreativitásra van szükséged ahhoz, hogy rájöjj, igazából mit is jelent az “ajándék”.

A nap mottója: “Hasztalan dolog rimánkodni a napfénynek, hogy kukkantson be a sötét szobába. Egyszerűbb ablakot nyitni. Vagy villanyt gyújtani.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top