Horoszkóp

Szerencsenap: Jupiter – Vénusz együttállás 2015. július 1-én

Jól indul a július. Sőt ennél jobban nem is indulhatna: Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója együtt áll az Oroszlán jelében. Ez szó szerint szerencsenappá teszi július 1-jét. Függetlenül attól, hogy ki hisz a szerencsében.

A bolygóegyüttállás azért lesz igazán erős hatású, mert egy ún. tűzháromszög egyik csúcsán lesz. A tűzháromszöget tűz jelekben álló bolygók rajzolják az égre: Kos Uránusz – Oroszlán Jupiter, Vénusz – Nyilas Hold. Ez a háromszög 3 jupiteri fényszögből áll, amit király trigonnak vagy az isteni áldás háromszögének is neveznek az asztrológiában. Szóval egyértelműen szuper napja lesz mindenkinek.
Most vegyük sorra, hogy kinek milyen téren hoz szerencsét ez a konstelláció!

Kos

Romantikus június - havi horoszkóp

A Jupiter – Vénusz együttállás rád fantasztikus hatással lesz. Feldob és életkedvvel, sőt életszeretettel tölt fel. Ezeknek egyébként sem vagy híján, de sosem árt egy kis lökés. Ráadásul a tűz háromszög egyik csúcsán van ez az együttállás, te pedig a másik csúcsán. Szóval érdemes Fortunát “munkára fognod”. Játssz bármilyen szerencsejátékot! Jó, ha hiszel benne, mert Jupiter csak annak áll a szolgálatába, aki hisz benne. De ez a hit nem jelent fanatikusságot. Inkább esélyt adsz Fortunának.

 

Bika

Romantikus június - havi horoszkóp

A Jupiter – Vénusz együttállás neked a családod és az otthonod révén hoz szerencsét. Nem közhely, hogy szerencsés vagy, ha van családod és otthonod. De a július 1-jei bolygóállás többről szól: Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója egy ún. tűzháromszög egyik csúcsa, ami azt szimbolizálja, hogy kérj tanácsot a családodtól, milyen számokat játssz meg, ha nyerni akarsz! Ez a nap a szerencse napja. Vagyis pénzt nyerhetsz. Nem is keveset. Kérdés, hogy adsz-e esélyt ennek.

 

Ikrek

Romantikus június - havi horoszkóp

A július 1-jei Jupiter – Vénusz együttállás neked a kommunikáció területére hoz szerencsés fordulatot. Persze nem mindegy, hogy te hogyan definiálod a szerencsét. Most nem filozófiai okoskodásról van szó, hanem a hétköznapok szerencséjének felismeréséről. Te éles szemű és gyors felfogású vagy. És most segítségedre siet Jupiter és Vénusz is. Akkor áll melléd a szerencse, ha kommunikálsz. A te dolgod az, hogy beszélj, és add tovább az információkat. Tedd ezt, és minden jól fog végződni!

 

Rák

Romantikus június - havi horoszkóp

Neked pont a pénz területére esik a Jupiter – Vénusz együttállás. Tehát szó szerint pénzhez juttathat ez a szerencsés konstelláció. Itt az ideje, hogy pénzt nyerj. Bármilyen módon adhatsz esélyt Fortunának. Ki ne hagyd! Ezzel párhuzamosan szerencse fog érni más területen is: munka, karrier, hivatás. Ennél kedvezőbb nap nem is kell arra, hogy kilépj a munkaerőpiacra, és menedzseld saját magad. Most nem szabad szégyenlősnek lenned. Hidd el, hogy többet is kereshetsz, jobban is megbecsülhetnek!

 

Oroszlán

Romantikus június - havi horoszkóp

Te vagy a legszerencsésebb, mert a Jupiter – Vénusz együttállás az Oroszlán jelében lesz. Július 1-je a te napod. Csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle. De a túlzásoktól tartózkodj! Ugyanis Jupiter a túlzások bolygója is. A mértékletesség most valódi erény. Ha szerencsejátékon teszed próbára a szerencsédet, ne költs túl sokat! De azt is tudnod kell, hogy Jupiter a hit bolygója is. Vagyis csak akkor nyerhetsz, ha hiszel benne. A mértékletesség azt is jelenti, hogy fogd fel sorsesélynek!

 

Szűz

Romantikus június - havi horoszkóp

Te józan és gyakorlatias ember vagy. Nem hiszel misztikus dolgokban. A Jupiter – Vénusz együttállás a szempontodból egy “árnyékos” területre esik. Tehát csak akkor fogod érezni a szerencsét, ha mersz a megérzéseidre, az intuíciódra hagyatkozni. Ebben te nem vagy a legjobb. De ha megengeded magadnak ezt a luxust, meg fogsz lepődni. Miért mulasztanád el ezt a kivételes lehetőséget? Július 1-je annak lesz szerencsenap, aki nyitottan áll hozzá. Aki legyint, annak is igaza lesz. Te melyik leszel?

 

Mérleg

Romantikus június - havi horoszkóp

Te levegő elemű jelben születtél. A Jupiter – Vénusz együttállás a tüzes Oroszlánban lesz. A levegő és a tűz kombináció háromféle eredményt hozhat: 1. A levegő elfújja a tüzet; 2. A tűz felforrósítja a levegőt; 3. A levegő fellobbantja a tüzet. A mértéken múlik, hogy melyik történik. És persze rajtad is. Ha a harmadik eredményt választod, akkor állj a szerencséhez optimistán és derűlátóan! Vegyél egy sorsjegyet, és kérd a sorsot, adjon bizonyítékot arra, hogy szerencsés lehetsz!

 

Skorpió

Romantikus június - havi horoszkóp

A Jupiter – Vénusz együttállás a karriered területére hoz szerencsét neked. A Skorpió és az Oroszlán is fix jegy. Ez utóbbiban lesz az együttállás. Ha sikert és eredményt akarsz, akkor nem szabad merev, fix elvárásokkal hozzáállnod ehhez. Július 1-je szerencsenap lehet a számodra is. De ennek az előfeltétele az, hogy ismerd fel a szerencsét, ragadd meg, de ne szorítsd túl erősen, mert akkor kicsúszik a kezedből! Jupiter a hit bolygója is. Hinned kell magadban és a szerencsédben. És így lesz…

 

Nyilas

Romantikus június - havi horoszkóp

Tudtad, hogy Jupiter a te bolygód? Emiatt különösen szerencsés a te szempontodból ez a Jupiter – Vénusz együttállás. És ezt most szó szerint vedd! Ugyanis Jupiter a Nagy, Vénusz a Kis szerencse bolygója. Július 1-én igazán szerencsésnek érzed majd magad. Kérdés, hogy milyen formában akarod megélni a szerencsét. Például felírhatod egy cédulára, miért érzed magad szerencsésnek, és ezt elégetheted a tűzben. Ugyanis a tied is tüzes jel és az Oroszlán is. Ez utóbbiban lesz a bolygóegyüttállás.

 

Bak

Romantikus június - havi horoszkóp

A július 1-jei szerencsenapot kétkedve fogod fogadni. Nemcsak azért, mert te alapvetően hitetlen vagy. Hanem azért is, mert a Jupiter – Vénusz együttállás a te szempontodból elengedést szimbolizál. De nem a szerencsét kell elengedned, hanem a szerencsével kapcsolatos hitetlenségedet. Itt az idő, hogy a javadra fordítsd ezt a szerencsés konstellációt. Törd át a határaidat, és játssz szerencsejátékot! Nem veszíthetsz mást, csak a korlátaidat. Nyereményed nem csak pénz lehet. Jókedv is.

 

Vízöntő

Romantikus június - havi horoszkóp

A Jupiter – Vénusz együttállás téged akkor tesz szerencséssé, ha másokkal együtt adsz esélyt Fortunának. Ne te mondd a számokat, ne te húzd ki a sorsjegyet, hanem bízd meg ezzel a párodat, a kollégádat, a barátodat! Már csak azért is, mert ez a szerencsés konstelláció téged nem közvetlenül, hanem közvetve, valakin keresztül fog érinteni. Persze jó adag bizalomra lesz szükséged ahhoz, hogy ezt megtedd. De ha tudod előre, hogy milyen sokat nyerhetsz, nem fog a nehezedre esni. Legyél bevállalós!

 

Halak

Romantikus június - havi horoszkóp

Jupiter a te bolygód is. Ezért fontos számodra, hogy hol jár, és hogyan érzi magát Jupiter. Most az Oroszlánban erejének teljében van. Ráadásul a Vénusszal együtt állva még inkább ki tud teljesedni. Ez neked szerencsét hoz elsősorban a munkádban. Legyél szolgálatkész, és tedd oda magad! Utána ne csodálkozz, ha megdicsérnek! Emellett másképp is magad mellé állíthatod Fortunát. Bármilyen szerencsejátékot játszhatsz. Közben erősítsd meg az ősbizalmadat és a hitedet! Így garantált a nyeremény.

Olvasd el ezt is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top