Horoszkóp

Horoszkóp: a Szaturnusz odaver a júliusnak

A két sorsbolygó, a Szaturnusz és a Jupiter között nehéz fényszög jön léte, ami arra utalhat, anyagi veszteségek merülhetnek fel. Ezért óvatosnak kell lenni, ha pénzügyekről van szó.
Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Kos

Ha éppen nem nyaralsz, akkor a munkádban őrült helyzet alakulhat ki, iszonyatosan sokat kell dolgoznod – elsősorban más helyett –, és ez az energiáidat teljesen felemészti, arról nem is beszélve, hogy az idegeid is rongyokban lóghatnak. Ráadásul felettesed sincs megelégedve a munkáddal, így aztán nagyon össze kell kapnod magad. A családodban olyan elvárások vannak veled szemben, hogy ez is az agyadra megy. A szerelemben úgy érzed, hogy a partnered titkol előtted valamit, de mielőtt kiadnád az útját, gondolkodj, hogy vajon miért teheti ezt?

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Bika

Úgy tűnik, hogy nem fogod megválogatni a szavaidat, és olyan dolgokat mondasz, vagy egyszerűen olyan arcokat vágsz – nemtetszésed jeléül –, amelyek miatt az ellenségeid száma nő. De pontosan tudod, hogy neked van igazad, és ezért nem fogod vissza magad, és egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol. És a felettesed részéről támogatást kapsz, ami növeli az önbizalmad. Viszont a magánéletedben nincs minden rendben, olyan beszélgetésre kerülhet sor a partnereddel, amely megkérdőjelezheti a kapcsolatotok jövőjét. Mielőtt azonban döntenél, jobb lenne, ha józanul gondolkodnál, és a szakítás helyett inkább alkut kötnétek egymással – különösen, ahol gyermek is van.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Ikrek

Ha most mész nyaralni, akkor azt nagyon jól teszed, mert pompásan fogod érezni magad. És ha netán egészségi gonddal küzdesz, vagy csak felmerül a gyanú, hogy valami problémád lehet, akkor kiderülhet, hogy vaklárma az egész. Ha szerelmes vagy, netán párkapcsolatban élsz, akkor légy nagyvonalú a partnereddel, mert ettől elolvad. Ha viszont a fogadhoz vered a garast, akkor tudnod kell, hogy a kedvesednek meglesz a véleménye rólad, és azon töri a fejét, hogy jobb lenne körülnézni, mert találhat olyan partnert, aki értékeli, és elhalmozza mindennel. Ha nem akarod, hogy vége legyen a viszonynak, akkor légy nagyvonalú, még ha nehezedre esik is.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Rák

Őrülten szexi vagy, és ezt ki is használod. Hiszen élvezed, hogy úgy forognak a fejek utánad, mint a ringlispíl. És nagy lesz a kísértés, hogy elcsábulj. Mindezt érzi rajtad a partnered, aki olyan óriási cirkuszt rendezhet, hogy a szomszédok élvezni fogják az ingyen előadást. Ha van egy kis eszed, és nem akarod a meglévő kapcsolatodat felszámolni, akkor hazai pályán vezeted le az óriási szexuális energiáidat, így nem kell attól tartanod, hogy a kapcsolatotoknak vége lesz. De ha már unod őt, akkor hajrá, vesd bele magad az új kalandokba. Ha dolgozol, a munkahelyeden őrült helyzet alakulhat ki, amit suttognak, az mind igaz.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Oroszlán

Ha most mész nyaralni, jól fogod érezni magad. Különösen, ha pároddal töltitek együtt az időt. De ügyelj az értékeidre, mert előfordulhat, hogy egy óvatlan pillanatban megszabadítanak tőle. Olyan dolgokat terjesztenek rólad, amelyekről talán nem is tudsz, és ha ez kitudódik, és netán párkapcsolatban, házasságban élsz, akkor bizony fel kell kötnöd az alsóneműt, mert ez akár véget is vethet a viszonyotoknak. Ha mégsem vet véget, akkor úgy megsebzed vele a partneredet, hogy akár bele is betegedhet. Ezért ügyelj a titkaidra, mert most nagy a tét.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Szűz

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak már nincs is szüksége ellenségekre. Ebben a hónapban előfordulhat, hogy színtiszta irigységből egy baráti kapcsolat végleg véget ér, és sajnos nem szépen. A lényeg: tartózkodj attól, hogy kígyót-békát kiabálj rá, mert ez sajnos még visszaüthet. A szerelemben, úgy tűnik, véget ért egy fejezet, de ne búslakodj, mert nem fogsz sokáig petrezselymet árulni, még akkor sem, ha netán gyermeked van. Összejöhetsz valakivel, aki elfogad olyannak, amilyen vagy.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Mérleg

Előfordulhat, hogy amit kierőszakoltál magadnak, arról kiderül, kár volt. A felettesed támogatását nem élvezed – igazán nem kedvel téged –, és otthon sincs minden rendben, különösen, ha hazaviszed a gondjaidat. Ráadásul nem olyan fogadtatásra számítottál, mint amilyen vár rád. Talán jobb lenne az egészet feladni. De nem fogod, hiszen ha egyszer a fejedbe vettél valamit, azt végigcsinálod, és nem is akármekkora összegért. És azok a tapasztalatok – még ha nem is a legjobbak – mégis csak hozzájárulnak a fejlődésedhez.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Skorpió

Engedelmeskedned kell a felettesednek, mert ha nem teszed, akkor bizony előfordulhat, hogy kiesel a pikszisből, és erre aztán igazán nincs szükség, amikor a magánéletedben olyan nehéz helyzet van kialakulóban, hogy az elképesztő. A munkában olyan keménynek kell lenned, mint a kőszikla, ha kell parancsolj, és ne jó pofizz, mert abból nem lesz eredmény, és nem fogod azt a tervet hozni, amit elvárnak tőled. Külföldi utazást napolj el, ha nem lehetséges, olyan élmények érnek, amelyekre életed vége felé is kristálytisztán fogsz emlékezni.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Nyilas

Kellemetlen hírt közölhetnek veled, amely erősen érinti a pénztárcádat. Próbálj higgadt maradni, és ami a leglényegesebb, ne kezd el nyomozgatni, ne mószerolj be senkit, ne vádaskodj, és ne panaszkodj fűnek-fának, mert úgy megkeverheted a kártyákat, hogy végül még a meglévő pénzbevételi forrásaid is elapadhatnak. A szerelemben ismét nincs szerencséd. Ha együtt jársz valakivel, akkor előfordul, hogy olyan dolog derül ki, amely miatt szakításra kerül sor. Mégpedig szuperszonikus sebességgel, mert erről úgy érzed, túlmegy minden határon.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Bak

Úgy érzed, mintha mókuskereket taposnál, súlyos teherként nehezedik a válladra egy olyan személy, akivel tulajdonképpen ki nem állhatjátok egymást, és akihez ha nem is szoros, de mégis rokoni szálak fűznek. Ez a személy olyan irigy rád, hogy szinte sárgává változik a szeme fehérje. Ráadásul akkor állít be hozzád, amikor a kutya nem hívja. Előfordulhat, hogy nem fogsz kertelni, az amúgy higgadt viselkedés ezúttal nem lesz jellemző rád, és elküldöd őt melegebb éghajlatra. Ami jól fog esni a lelkednek, és főleg eléred vele, hogy jó ideig semmiféle hírt nem fogsz hallani felőle.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Vízöntő

A közeledésben, és a kommunikációban légy nagyon óvatos. Fontos, hogy kinek mit mondasz, és ha minden óvintézkedést megteszel azért, hogy semmiféle sérülés ne történjen, amilyen peched van, még az is megtörténhet, hogy egy kenőkéssel fogod megvágni magad, és pont olyankor, amikor semmiféle kötszer nincs otthon, és a patikák is zárva vannak. Ha dolgozol, és mellette különmunkát vállalsz, azt titkold el a kollégáid előtt, különben egészen biztos lehetsz benne, hogy irigységükben viperanyelvükre vesznek, és nem lesz maradásod.

 

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Halak

Ha nyaralsz, azt nagyon jól teszed, mert istenien fogod érezni magad, különösen, ha gyermeked van, és kis családoddal utazol pihenni. Sokkal több pénzt vigyél magaddal, mint tervezted, mert talán még a levegővétel is pénzbe fog kerülni. Ha titokban tartott szeretőd van, akkor ügyelj arra, hogy a telefonálgatások, az sms-ek ne az állandó partnered orra előtt történjenek, mert gigantikus méretű cirkusz lesz belőle, és olyan vádaskodás, sértődés, gyűlölködés, hogy a megbocsátás lehetetlenné válik.

Olvasd el ezt is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top