Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp: nyári kalandok várnak rád

Kalandorok kíméljenek, de persze a kalandok jöhetnek! – Megmutatjuk, milyen kalandok várnak rád a hétvégén, amikor mindannyian kalandorokká válunk egy kicsit. Most érdemes is több izgalmat, több élményt beengedned az életedbe, mert ezeken keresztül érkezel meg a boldogság állapotába.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Az utóbbi hetekben folyamatosan azt kerested, hogy ki vagy te. Szeretted volna jobban megismerni önmagadat, és megérteni a saját reakcióidat. Újraálmodni az álmaidat. Most annak is eljött az ideje, hogy a kapcsolatodról szőtt álmaidat újraálmodd, majd ezeket az új álmokat meg is éld. A hétvégén újra felfedezheted szerelmes és szenvedélyes önmagadat, és rájöhetsz, hogy valójában a szerelem művésze vagy. A lelkedben most fellángoló szerelem segít megváltoztatni a hétköznapokat és a hétvégéket is.

Ha csak keresed a szerelmet: Szánj időt a szerelemre az életedben. Eddig azt a taktikát választottad, hogy faltól falig kitöltötted a naptáradat, hogy ne legyen időd a szerelemre gondolni. Hát csoda, hogy elillant az életedből a szenvedély? Most szánj időt arra, hogy ismét szerelmes lehess, hiszen a napokban a lelked csak arra vár, hogy fellángolhasson benne a szerelem, és megérkezzen egy új szenvedély az életedbe.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Talán túl sokat figyeltek kifelé, talán túl sokat törődtök másokkal. Másokkal, akiknek nincs is semmilyen mély kapcsolódásuk veletek.Ezen a hétvégén ismét a szerelmed felé kellene fordulnod. Ezen a hétvégén ismét a szerelmedre kellene figyelned, és természetesen neki is rád kellene figyelnie. Vissza kellene térnetek abba a mély egymáshoz fordulásba, amelyben a szerelmetek első idejében voltatok. Zárjátok ki a külvilágot, és töltsetek legalább egy napot édes kettesben. A legjobb az lenne, ha a telefonjaitokat is kikapcsolnátok, és a lakásból is kimozdulnátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, hogy olyasvalakivel keveredsz kalandba a hétvégén, aki nagyon más életet él, mint te. Lehet, hogy egy hippit találsz vonzónak, de az is lehet, hogy magadat érzed hippinek hozzá képest. Könnyen lehet, hogy a legnagyobb vitáitok pont a világgazdaság, a nemzetközi politikai helyzet és a környezetvédelem nem túl szexis témaköreiben lesznek. Nem kell meggyőznötök egymást, elég lenne meghallgatnotok a másikat.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Őszinteségre és szenvedélyre van szükséged, és a kapcsolatotoknak is pont ez a két dolog kell. Fontos, hogy ne indíts a hétvégén beszélgetést azzal a népszerűtlen formulával, hogy : “Őszintén kell beszélnünk!” Ettől a szerelmed csak begörcsölne, és megijedne. Inkább legyél őszinte magaddal és vele is, mert ez teszi őszintévé őt is. A szenvedély felélesztése pedig még ennél is egyszerűbb, csak hagyd, hogy ismét a szerelmedre figyelj, és ne a hétköznapokra, ne a gondokra, és ne arra a sok mindenre, ami mögöttetek van, amit tettetek, mondtatok, vagy gondoltatok. Egyszerűen figyelj őrá.

Ha csak keresed a szerelmet: Szenvedélyes hétvége vár rád. Olyan szenvedélyt ismerhetsz meg, amely eddig talán hiányzott az életedből. Lehet, hogy hajlamos vagy mindenkibe beleszeretni, és hajlamos vagy rögtön az esküvőt tervezni egy kapcsolat elején. Tudd, hogy most még nem ez a feladat. Most még csak a szenvedélyt kellene megélned, sodródj az árral, és éld át a vonzalom, a születőben lévő szerelem minden árnyalatát.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Mostanában talán kezdted azt érezni, hogy egyedül maradtál ebben a kapcsolatban, egyedül maradtál ebben a családban. Ez természetesen nem igaz. A hétvégén végre sikerül ismét megérezned, hogy egy csapat vagytok. Mindegy, hogy mi történt köztetek, mindegy, mit mondanak mások, és mindegy, mit hoz a jövő. Itt és most együtt vagytok, itt és most ti ketten vagytok egymásnak, itt és most ti tudjátok támogatni egymást. Végtelen támogatást kaphatsz a párodtól, ha te is megadod neki ezt a végtelen támogatást. Ha pedig mindketten érzitek ezt a támogatást, könnyebb lesz meghoznotok egy fontos döntést is.

Ha csak keresed a szerelmet: Arra vágysz, hogy jöjjön végre a nagy Ő, emeljen a tenyerére, és hordozzon is ott mostantól. Tudod, a nagy Ő már közeledik feléd, de ha azt látja, hogy te magad a sárban jársz, nem igazán lesz kedve a tenyerére emelni, és tovább áll. A megoldás az, hogy te magad emeled magadat a saját tenyeredre, te magad kényeztesd magad mindazzal, amire egy kapcsolatban vársz. Ugye érted, hogy így a nagy Ő is könnyebben felismer majd?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Egy dolog van, amivel a szerelmed agyára mész: Az aggódásod. Mondhatnánk, hogy agresszíven aggódsz, úgy, hogy az aggodalmaid szépen kihassanak másokra is. Mondhatjuk, hogy úgy aggódsz, hogy az már idegesítő. Most tehát ezt kellene befejezned. Persze, tudom, hogy nem olyan egyszerű kilépni ebből a félelemspirálból. Most azt kellene észrevenned, hogy a párod mindenben melletted van, és mindenben támogat (még az aggódásban is, ami egyikőtöknek sem tesz jót). Ha ketten vagytok, ha összefogtok, nincs miért aggódnotok. Most nyugodtan engedd el az aggodalmaidat, és válaszd a szeretet békéjét.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit talán túl sötét a jövőképed. Legalábbis a szerelmi életed jövőképe. Miközben mindenben derűlátó vagy, mostanában elkezdtél arra gondolni, hogy kevesebbel kellene beérned, mint egy hollywoodi nagy szerelem. Persze, nem lesz olyan a szerelmed, mint a filmekben, de miért kellene elengedned az álmaidat? A szőke herceged már az utcádban jár, és hamarosan megérkezik hozzád.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A ritmusotokat kellene egyeztetnetek a hétvégén. Te előreszaladnál, ő még kicsit maradna. Vagy ő szaladna, és te maradnál. Az egyikőtök habzsolná az életet és a kalandokat, a másikotok épp nyugis tempóra váltana. A legfontosabb, hogy ebből ne csinálj gondot. Vedd könnyedén ezt a kis fáziseltolódást, és hagyd, hogy kialakuljon a természetes kompromisszum köztetek. Valahol az arany középúton találkoztok majd, ott ahol még kellemesen lassú a tempó, de már elég gyors is, ott ahol kellemesen nyugalmas kalandok várnak rátok egész hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Vedd könnyedén a nyarat, vedd könnyedén a flörtöket. Nem lehet siettetni az igazi szerelem megérkezését, de esélyt adni igenis lehet neki. Azzal adod meg ezt az esélyt, ha mersz kalandozni, ha mersz flörtölni, ha mersz ismerkedni. Hogy meddig kell elmenned egy-egy kalandban? Semeddig sem kell. Addig menj el, ameddig jólesik neked a kaland. Egy lépéssel se menj tovább, mert a cél az, hogy jól érezd magad.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Új eszközökre van szükséged a régi vitákban. Mondjuk ez logikus is, ha a régi eszközökkel nem mentél semmire, akkor cseréld le újakra őket. Az első rögtön az, hogy a vitát, mit kommunikációs formát vesd el. Ha békés eszmecserékre tudod változtatni a felpaprikázott hangulatú és mérges vitáitokat, máris egy lépéssel közelebb vagy a célodhoz. Ne add fel a reményt, hiszen végül eléred majd a célodat, de ez talán nem ezen a hétvégén lesz. Most még csak ott tart a helyzet, hogy új eszközökkel, új szempontokkal tudsz közelíteni a végeredmény felé, amit szeretnél.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell lejjebb adnod az elvárásaidat, nem kell megtagadnod a vágyaidat, és nem kell rosszabbal beérned, mint amire vágysz. Ha a rosszabbat választod, abban a döntésedben már ott van a bukás lehetősége is. Hamarosan megérkezik az életedbe az a szerelem, amelyre már olyan régóta (talán gyerekkorod óta) vártál. Legyen türelmed kivárni, és legyen bölcsességed felismerni őt.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekeitek sokkal fontosabb szerepet kapnak ezen a hétvégén mint máskor. Vagy a gyermekeitek távolléte. Kétféle helyzetbe kerülhettek: Vagy a ti feladatotok, hogy megfelelő programokról gondoskodjatok a gyerekeknek. Vagy pedig azért kell megfelelő programot találnotok, mert a gyerekek nincsenek veletek, és valamivel le kell foglalnotok magatokat a pároddal. Akárhogy is a gondolataitok a gyerekek körül járnak egész hétvégén. Pedig pont arra lenne szükségetek, hogy végre egymásra koncentrálhassatok, és őszinte figyelemmel forduljatok egymás felé.

Ha csak keresed a szerelmet: Sokszor arra gondolsz, talán kimarad majd az életedből a klasszikus párkapcsolat vagy a klasszikus gyermeknevelés. Ezen a hétvégén rájöhetsz, hogy milyen károsak ezek a gondolataid. És milyen feleslegesek is. Valójában nincs is szükséged klasszikus életre, valójában a neked való párkapcsolatra van szükséged, a gyermekeid pedig mindenképp hozzád érkeznek, és veled lesznek boldogok.

 

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Ha párkapcsolatban élsz: Irány a vízpart! Igen, lehet, hogy unalmas minden nyári hétvégét a víz keresésével tölteni, mintha egy sivatagban lennél. Azonban jó, ha tudod, hogy neked és a szerelmednek is jót tesznek a közös vízparti élmények, akkor is, ha csak a közeli szabad strandra ugrotok le pár órára. Lehet, hogy ez rohanóssá teszi a reggeleket, vagy ellehetetleníti az esti programokat, mégis érdemes úgy döntenetek, hogy a lehető legtöbb időt töltitek vízparton a hétvégén. Pancsolás közben egyszerűen jobban tudtok nyitni egymás felé, és őszintébbek tudtok lenni egymással.

Ha csak keresed a szerelmet: Nincs szükséged ahhoz senkire, hogy elmenj strandolni. Ha mégis, akkor egyszerűen csak fogd a barátnőidet, és irány a víz. Ne úgy gondolj a strandra, mint egy helyre, ahol ismerkedni lehet, és ne is parázd túl a fürdőruhakérdést. Egyszerűen csak add önmagadat, és legyél természetes. A strandflörtökbe pedig nyugodtan menj bele, mert ezek csak jól végződhetnek – ha nem is lesz párkapcsolat mindegyikből.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Azt gondolod, hogy csodára van szükségetek? Remek! A csoda ugyanis már az ajtó előtt toporog. Csak be kell engednetek. Csak meg kell nyílnod arra a lehetőségre, hogy talán sokkal jobban alakul ez a hétvége, ez a nyár, ez az év, ez a kapcsolat, mint azt most gondolod. Csak őszinte kíváncsisággal kellene az életedre és a kapcsolatotokra nézni. “Milyen jó dolgokat tartogat még nekem mindez?” – Tedd fel magadnak ezt a kérdést, és halld meg a saját belső válaszodat, amely megmutatja majd, hogy milyen csodálatos, szeretetteli, és varázslatos élmények várnak még rátok, akkor is, ha most fásultnak érzed magadat.

Ha csak keresed a szerelmet: Amikor már kezded azt hinni, hogy minden unalmas, átlagos, és nem is annyira jókedvű lesz a hétvégén, hirtelen minden megváltozik. Egyik pillanatról a másikra megfordul veled a világ, és máris máshogyan látod a helyzetet. A hétvégéd izgalmas, újszerű és reményteli lesz. A hétvégéd újabb esélyt kínál arra, hogy boldog legyél. De ezt az esélyt csak akkor veszed észre, ha kész vagy elengedni néhány régi beidegződést.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Arra vársz, hogy a szerelmed megnyissa előtted a szíved ajtaját, és őszintén feltárja az érzéseit néhány dologgal kapcsolatban. Remek! De mondd csak, miért nem kezded te? Miért nem tárod te fel először az érzéseidet őszintén és minden érdek vagy elvárás nélkül. Nem arra gondolok, amikor őszintén elmondod, hogy mit akarsz, majd azt várod, hogy ő egyetértsen. Ez is elvárás. Egyszerűen csak mutasd meg neki, hogy mi zajlik most a lelkedben. Ez az igazi őszinteség, ez az igazi bátorság, a nagy kaland. Amely feldobja a hétvégéteket, és amely meggyógyítja a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt a kedvező alkalom arra, hogy megtedd azt az egy lépést, amely még elválaszt a boldog szerelemtől. Már minden lehetőség adott, már minden elkészült, csak neked kell egy lépést tenned. Egyszerűen nyílj meg arra a lehetőségre, hogy a boldog szerelem valóban létezik. Adj egy esélyt annak, aki ezt meg akarja neked mutatni, hogy bebizonyíthassa: Érdemes volt elvégezned azt a sok önismereti munkát.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha változásra vágysz, változtass. Te vagy az, aki a szerelmetekbe az érzelmeket és a szenvedélyt hozhatja. Te vagy az, aki ebben az égi és földi szerelemben az égit képviseled. A párod pedig az, aki a racionálisabb, földiesebb energiákat hozza a hétvégén. Persze ezt értheted úgy s, hogy te vagy az, akit ő lerángat a földre. De olvashatod úgy is, hogy te vagy az, aki őt és a szerelmeteket is felemeli a mennybe. Melyiket választod? Hagyod, hogy a földre szállítsanak, vagy inkább segítesz repülni a szerelmednek. Nemrég még pontosan tudtad, mi a válasz. Most azonban lehet, hogy bonyolultabb a helyzet. Pedig most lenne a legfontosabb, hogy merj szárnyalni.

Ha csak keresed a szerelmet: Gyógyítsd meg magadban a félelmeidet. Gyógyítsd meg magadban a múlthoz való ragaszkodást. Akár örülsz neki, akár bánkódsz miatta, de a múlt véget ért. Nézz körül, és vedd észre, mi minden vár a jelenben. Öleled magadhoz a most pillanatát, öleld magadhoz azokat az embereket, akik most vannak körülötted, és vedd észre: Ott van az az ember is veled, akivel tudnál szárnyalni, ha észrevennéd őt, ha hallgatnál a szívedre, és ha elég merész lennél. Ugye hallgatsz a szívedre?

Olvasd el ezt is!

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?
Milyen desszert illik a horoszkópodhoz?
Astanga jóga: “Segít a nőknek, hogy erősebbek legyenek”
Így gyógyítsd a gyökércsakrád!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top