Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 06. 18.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp, és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Tarts egy perc szünetet és figyelj magadra! A belső hangod egyet kiabál: elég a zsongásból és a hangzavarból. Ülj le egy padra és figyelj, a szerelem senkit nem rohanás közben kap el.

A nap mottója: “Mindenki, aki elég hosszan és elég mélyen szemléli a Természetet és rajta keresztül önmagát, (…) minden kétségbeesésből magától kigyógyul majd” – Anne Frank.

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Nyugodt napra készülsz? Mindent előre elterveztél? Jobb, ha felkészülsz, hogy ez a nap a spontaneitásról fog szólni. Ha hirtelen felindulásból vacsorázni hív, fogadd el, még akkor is, ha túl gyors a tempó.

A nap mottója: Én nem hiszek a véletlenekben. Ez így rendeltetett, hogy mi itt és most találkozzunk.

A heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Négy elem szerelmi horoszkóp - június 17.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Kicsit szétestél, azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, pedig alapvetően ennél jóval összeszedettebb vagy. Ne csodálkozz, ha mostanában inkább egy viharvert madarat látnak benned. Pedig te is tudod, csak egy kis nyugalom, és a nap előjön a felhők mögül.

Nap mottója: A fű sem erőlködik, amikor nő.

Nézd meg a szerelmi horoszkópodat 2015-re!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Egy új ruha, vagy valami eddig nem megszokott szín – erre lesz szükséged ma. Hidd el, a hatás nem marad el, igazán jó nap ez a ragyogáshoz.

A nap mottója:  Ne legyél tökéletes, érezd jól magad!

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top