Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Oldd fel a nehézségeket!

Egységben az erő, ezt ne felejtsd el a hétvégén. Ha nehézségeid vannak, azokat ne egyedül akard feloldani, hanem másokkal közösen. Ha pedig a szerelmeddel van problémád, azt is közösen oldhatjátok meg a legegyszerűbben, ezért beszélj vele ahelyett, hogy magadba zárkóznál.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ideje lenne végre újraértelmezned a fontossági sorrendet az életedben. Igen, tudom, hogy te tudod, neked mi a fontos. De vajon a fontos személyek is tudják, hogy ők a legfontosabbak? Lehet, hogy azért túlórázol annyit, mert a több fizetés a szerelmednek és a gyerekeidnek is jó lesz, de nekik sokkal inkább rád van szükségük, nem a pénzre. Ha újragondolod a fontossági sorrendet, rájöhetsz, hogy sokkal fontosabb az együtt töltött idő, mint a nagy küzdelmek és a sok munka.

Ha csak keresed a szerelmet: Szánj időt önmagadra, szánj időt arra, hogy végre azzal foglalkozz, ami neked igazán fontos. Az utóbbi hetekben egy olyan mókuskerékbe szálltál be, amely egyre több erődet veszi el, és garantáltan nem vezet sehova sem. Itt az ideje kiszállnod a mókuskerékből, és a saját magad számára fontos dolgaiddal foglalkoznod.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Az egyik pillanatban még nagyon harmonikus a kapcsolatotok, a másikban azonban felrobban a veszekedésbomba. Fontos, hogy tudd: most mindketten feszültebbek vagytok, mint más napokon, ezért engedd el a füled mellett azokat a megjegyzéseket, amelyekre máskor ugranál. A legjobb az lenne, ha semmit sem vennél komolyan, és ha tudatosan a békét választanád minden pillanatban. Ez segít abban, hogy visszatérjen közétek a harmónia a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el, a többiek csak jót akarnak neked. Persze lehet, hogy ezt nem mindig tudják úgy kifejezni, ahogyan az neked lenne a legjobb. Most egyszerűen csak engedd el a füled mellett azokat a megjegyzéseket, amelyekre máskor ugranál. Ha meg is hallod őket, azt a kérdést tedd fel magadnak: mi az, amit valóban ki szeretne fejezni ez a megjegyzés?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Elementáris erővel hat rád a felismerés, hogy valóban csak kérned kell a segítséget, és azt valóban meg is kaphatod  a párodtól. Könnyen lehet, hogy azért nem segít neked, mert nem tudja, miként tehetné meg ezt, és persze az is elképzelhető, hogy eddig mindig te küldted el, amikor segíteni akart. Mindenesetre ha kinyitod a szádat, és megkéred, hogy segítsen, ő boldogan segít neked a hétvégén. (Persze azt pontosan meg kell mondanod, hogy mit tegyen.)

Ha csak keresed a szerelmet: Rengeteg olyan tulajdonságod van, amelyek első ránézésre sokat segítenek az ismerkedésben, de ha jobban megvizsgáljuk a helyzetet, kiderül, hogy inkább hátrányt jelentenek. Ilyen a kommunikációs készséged is. Lehet, hogy a könnyed fecsegés jó tulajdonság, de néha valamit mondanod is kellene. Most nyugodtan nyisd meg a szíved, és mondd ki azt, amit valóban gondolsz.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Szükséged van arra, hogy megálljatok egy pillanatra, és egy kicsit visszanézzetek a múltba. Szükségetek van arra, hogy mindketten végigvegyétek, hogy mi történt veletek eddig, hogy mi a közös múltatok. Ez a közös számvetés segít abban, hogy új irányokat jelöljetek ki az életetekben. Ez a közös számvetés segít abban, hogy felfedezzétek, milyen sok izgalmas lehetőség és jó élmény vár még rátok. Ez a közös számvetés felfrissíti, megújítja a kapcsolatotokat is.

Ha csak keresed a szerelmet: Sokan vannak, akik szerint máshogyan kellene élned, mint ahogyan élsz. Mostanában te is beállsz ebbe a sorba, és azt gondolod, hogy változtatnod kellene. Azt azonban talán nem tudod, hogy min kellene változtatnod. A hétvégén kiderül majd a számodra, hogy mit tehetsz, és ezt valamelyik férfi ismerősöd mondja ki. Talán a bátyád vagy egy jó barátod lesz az.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy élvezzétek az életeteket. Igen, az élet hoz egy csomó megoldandó helyzetet meg feladatot, meg a munka és a pénzkereset is mindig ott van, de most mindezeket félre kellene tennetek. Most egyszerűen csak arra kellene figyelnetek, hogy mire vágyik a másik, és hogy mire vágytok ti magatok. Ha még mindig a megoldandó problémákon rágódtok, akkor ez a hétvége is csak egy lesz a nyűgös hétköznapok közül. Pedig a cél pont az lenne, hogy legyen ünnep a hétvégéből, és ünnepeljétek meg végre a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy élvezd az életedet. Most érdemes lenne egy listát írni arról, hogy mi mindenért vagy hálás. Itt az ideje összegyűjtened a heted azon momentumait, amelyekért igazán és szívből hálás vagy. Hidd el, ez a sok hála megmutatja majd neked, hogy valójában milyen jó az életed. Hamarosan pedig az is megérkezik majd, akivel megoszthatod ezt az életet.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben mindketten kimozdulnátok, és a legszívesebben az egész hétvégét egy tengerparton töltenétek. Na jó, talán tenger nincs is a közeletekben, de ezt a hétvégét nyugodtan tölthetitek egy közeli vízparton, valahol a szabadban. Miközben hűsöltök a parton vagy egy erdőben, sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz is. A környezetváltozás segít nektek abban, hogy az igazán komoly témákról is könnyedén és szeretetteli elfogadással beszéljetek egymással.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell ráerőltetned magadat senkire sem. Sem ismerkedés közben, sem pedig a barátnőidre, hogy legyen kivel bulizni menned. Ez a hétvége szóljon a megengedésről, arról, hogy egyszerűen engedd meg magadnak, hogy sodródj az eseményekkel. Ha haladsz a körülötted zajló eseményekkel, teljesen máshogy alakul majd ez a hétvége, mint szokott. És talán a nagy Ő is megérkezik hozzád a napokban.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Fel kell készülnöd némi intrikára a hétvégén. Valaki talán pont a közeli családtagjaid közül úgy érzi, hogy jó ötlet beleszólnia a kapcsolatodba a pároddal, és könnyen lehet, hogy ez nem az első alkalom lesz arra, hogy befolyásolni próbáljon téged. A kérdés csak az, hogy meg tudod-e húzni a határaidat? Tudatosítsd magadban, hogy te a saját életedet éled, és egyáltalán nem kötelességed másokra hallgatni abban, hogy mit tegyél, vagy ne tegyél meg. Hidd el, a szíved sokkal jobban tudja, hogy mi a jó nektek.

Ha csak keresed a szerelmet: Fel kell készülnöd némi intrikára a hétvégén. Könnyen kiderülhet a barátnőidről, hogy nem éppen szeretetteli a véleményük rólad, az exeidről, a randizási szokásaidról vagy bármilyen más dolgodról. Nem kell hagynod, hogy ezek a vélemények befolyásoljanak. Könnyen lehet, hogy ők csak unalmukban foglalkoznak veled, az pedig biztos, hogy valójában jót akarnak neked.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Néha úgy érzed, hogy te vagy a kapcsolatotok motorja. Ez természetesen így csak részigazság: mindketten a kapcsolatotok motorjai vagytok, egyszer az egyikőtök húz jobban, máskor a másik. Most megint rajtad van a sor: megint te leszel az, aki több energiát rak a közös boldogságotokba. Fontos, hogy tudd, ez nem azt jelenti, hogy a szerelmed nem dolgozik ezen. Egyszerűen csak más dolgokkal is el lesz foglalva a hétvégén, és te leszel az, akinek a kapcsolatotok ápolása, javítása fontosabbá válik.

Ha csak keresed a szerelmet: Sokan vannak körülötted, akikkel baráti a viszonyod, pedig valamelyikőtök szeretné, ha az elmélyülne, vagy legalább némi erotikus tartalommal töltődne. Itt az ideje annak, hogy kitaláld, ki az, akivel el tudod képzelni, hogy randizz az ismerőseid közül. Hidd el, ha leadod neki a megfelelő jelzéseket, ő boldogan randira hív majd téged.

 

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Ha párkapcsolatban élsz: Milyen szinteken élitek meg a kapcsolatotokat mostanában a szerelmeddel? Testi szinten? Lelki szinten? Szellemi szinten? Neked fontos, hogy a szerelmed minden szinten a partnered legyen, és fontos, hogy némi kihívást, némi izgalmat is jelentsetek egymásnak. Ezt te tudod. És a szerelmed tudja? Lehet, hogy ő úgy érzi, fölösleges bonyodalmakat generálsz neki. Itt lenne az ideje, hogy megbeszéljétek, melyikőtöknek mi fontos egy kapcsolatban, hogy ő is megértsen téged, és hogy te is megérthesd őt is.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégét szánd arra, hogy kedves emberekkel ismerkedsz, mindenféle elvárás vagy kötöttség nélkül. Sőt! Még az sem fontos, hogy csak azokkal ismerkedj meg, akikkel járni szeretnél. Egyszerűen csak kezdd el bővíteni a baráti körödet. Egyszerűen csak ismerkedj meg néhány érdekes és izgalmas karakterrel, akikkel szívesen meginnál egy kávét valamikor a következő napokban. Azután persze hívd is meg őket egy kávéra.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Hajlamos vagy arra a hétvégén, hogy mindent ráhagyj a szerelmedre. Ez eleinte igazán praktikus és jó megoldásnak tűnhet, de a végére könnyen kiderülhet, hogy könnyelműség volt. Érdemes lenne a saját akaratodat is érvényesíteni, és megtalálni a megfelelő kompromisszumokat. Igen, tudod, hogy kompromisszum nélkül egyszerűbbnek tűnik, de annak az lehet a vége vasárnap estére, hogy valamelyikőtök fellázad, és veszekedésbe torkollik a hétvége. Ezt azonban jó kommunikációval megelőzheted.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy elkezdd kimondani azt, amire vágysz. Lehet, hogy a környezeted azt hiszi, berendezkedtél egy professzionális és boldog szingli életmódra, te pedig folyamatosan arra vársz, hogy betoppanjon a nagy Ő. Most mondd ki a vágyaidat, mert ez segíti a megvalósításukat, hiszen könnyen lehet, hogy valaki már ismeri is a környezetedben a lélektársadat.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Arra van szükséged, hogy a hétvégét a kapcsolatotok regenerálására szánjátok. Itt az ideje annak, hogy az erődet visszanyerd, és hogy a szerelmed is feltöltődjön lendülettel. Lehet, hogy mostanában túlságosan is belefásultatok ebbe a kapcsolatba, lehet, hogy mindent alapvetésnek tekintetek, pedig itt lenne az ideje annak, hogy végre megértsétek: ez a szerelem nem jogosultsági alapon jár nektek, hanem olyasvalami, amiért megdolgoztatok, és amiért most is tovább kell dolgoznotok.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelemért meg kell dolgozni – ezt talán tudod is. De vajon azt is tudod, hogy hogyan lehet a szerelemért megdolgozni? Nos, semmiképp sem klasszikus munkával vagy klasszikus tanulással. A szerelemért akkor teszed a legtöbbet, ha önmagadat megszereted. Ha te nagyra értékeled a saját társaságodat, akkor hamarosan megérkezik majd az életedbe az a pár, aki szintén nagyra értékel majd téged.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Sokáig azt hitted, hogy alkalmatlan vagy a szerelemre. Persze ez a kapcsolat mindennek az ellenkezőjéről győzött meg, de most ismét kételyek születtek benned. Kiben kételkedsz? A párodban? Magadban? A szerelemben? Mindháromban? A kételyeid legjobb orvossága az, ha bizonyosságot nyersz. A kételyek legjobb ellenszere az, ha kérdezel, ha magadtól is kérdezel, és ha elég nyitott vagy ahhoz, hogy meghalld a válaszokat. A saját válaszaidat is. Hidd el, a szerelem létezik, még a te életedben is.

Ha csak keresed a szerelmet: Sokáig azt hitted, hogy alkalmatlan vagy a szerelemre. Azután pedig azt, hogy a többiek alkalmatlanok rá. Lassan megérted, hogy az alkalmatlanságod az önismeret hiányosságából fakad, és ha ezt pótolod, akkor alkalmassá válsz a szerelemre. Már csak az a dolgod, hogy megvárd, míg olyan partner érkezik az életedbe, aki maga is jól ismeri magát. És aki jól ismeri a szerelmet is. Hidd el, a szerelem létezik, még a te életedben is.

Olvasd el ezt is!

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?
Milyen desszert illik a horoszkópodhoz?
Astanga jóga: “Segít a nőknek, hogy erősebbek legyenek”
Így gyógyítsd a gyökércsakrád!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top