Horoszkóp

Horoszkóp: különleges sárkány befolyásolja a júniust

Június 10-ig lesz egy különleges bolygónégyszög az égen. Ez egy "sárkány" formájú deltoid. 2015 első fél évének legszuperebb háromszögét kiegészíti három bolygó együttállása, és így áll össze a "sárkány": Kos Uránusz – Ikrek Nap, Mars, Merkúr – Oroszlán Jupiter – Nyilas Szaturnusz. Valójában ez egy jutalom azoknak, akik kibírták a májusi feszült konstellációkat. Mint a mesében: "Jó tett helyébe jót várj!" Most nézzük, hogy pontosan mit hoz a 12 jegynek.

KOS

A Kosok számára ez a “sárkány” csak jó dolgokat hoz, mivel a négyszög többi három csúcsán lévő bolygóktól csak jó fényszögeket kap. A Naptól, Marstól és Merkúrtól érdekes, sőt inspiráló beszélgetéseket, a Jupitertől életkedvet, a Szaturnusztól külfölddel kapcsolatos ötleteket. A május minden Kost próbára tett: sok konfliktus és közlekedési kihívás között kellett szlalomozniuk. Amennyiben sikerült minden bajt kivédeniük, itt az idő szüretelni. Vagyis “beválthatják” a jó kapcsolatokat sikerré.

Horoszkóp: különleges sárkány befolyásolja a júniust

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Működtesd hatékonyan a csakráidat!

BIKA

A Bikák számára sem volt túl fényes a május. Sokszor kellett visszafogniuk a kiadásaikat annak ellenére, hogy elég bevételük volt. Ezzel a “sárkánnyal” ajándékot kapnak: bátrabban költhetnek, ugyanis a bevétel-kiadás területére jó fényszöget vet az Uránusz és a Jupiter is. Ez utóbbi a bőség bolygója. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy elkezdhetik szórni a pénzt. A Szaturnusz továbbra is megfontoltságra inti őket, és arra, hogy képezzenek egy olyan tartalékot, amihez nem nyúlnak hozzá!

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Müller Péter: legyenek a nők királynék helyett királynők!

IKREK

Az Ikrek-szülöttek alig várták, hogy véget érjen a május, hátha jön egy kis fellélegzés. Igazuk volt, mert ez a “sárkány” végre sikereket és elismeréseket hoz. Az Ikrek Nap azt jelenti, hogy most van az Ikrek-szülöttek születésnapja. Ez az asztrológiában kiemelt jelentőségű, mivel ilyenkor a Nap lezár egy egyéves ciklust, és elindít egy újat. A Nap mellett a Mars és a Merkúr is jó fényszögeket kap a “sárkányban” az Uránusztól és a Jupitertől, vagyis könnyedség és bőség egyszerre van jelen.

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Kavicsmandala: ilyen szépet még nem láttál!

RÁK

A Rákok kevésbé szenvedtek májusban a bolygóállások miatt. Ennek ellenére ők is jobban fogják érezni magukat a bőrükben a “sárkány” hatására. Fellendülés látszik több területen: az Uránusz a karrierjükben, a Jupiter a pénzügyeikben, a Szaturnusz a munkájukban mutat kedvező folyamatokat. Mindennek a kulcsa az egészségük megőrzése. Elengedhetetlen, hogy vigyázzanak magukra és pihenjenek eleget! Az Ikrek-bolygók ezt szorgalmazzák. Az esti és hétvégi lustálkodás most nem luxus, hanem a siker záloga.

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

4 kérdés, amit tegyél fel magadnak, ha boldog akarsz lenni!

OROSZLÁN

Az Oroszlánok tavaly július óta a Jupiter hatását élvezik. Jupiter, a Fortuna Major, a Nagy Szerencse bolygója sok jót, de sok feladatot és hosszú távú következménnyel járó döntést is hozott nekik. Szerencséjükre a májusi bolygó feszültségek nem terhelték őket. Ennek ellenére ünnepelhetnek a “sárkány” hatására. Ami a legszívmelengetőbb lesz, az a barátok támogatása. Közülük a legtöbben “jól vizsgáznak”. Bebizonyosodik, hogy kire lehet számítani. Ez a Nap segítségével önmagától megvilágosodik.

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Varázslatos ereje van egy piros gyertyának

SZŰZ

A Szűz-szülöttek az egyik nagy nyertesei a “sárkánynak”. A karrierjük felfelé ível. Ezt a főnökük is megerősíti, lehet, hogy új feladatokat és/vagy pozíciót bíz rájuk. Mindenképpen vállalják el! A Nap–Mars–Merkúr együttállás minden segítséget megad a sikeres teljesítéshez. Most nincs helye a szerénykedésnek. Ha az élet hoz egy ilyen lehetőséget, akkor az azt jelenti, hogy készen állnak. Minden tudásuk megvan akkor is, ha eddig még ilyet sosem csináltak. Ne feledjék, ez is egy “vizsga”!

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Vedd észre, ha üzen a lelked!

MÉRLEG

A Mérlegeknek nem esik nehezükre együtt örülni másokkal. Ez a kulcsa a sikerüknek ebben a “sárkányban” is. Közben az Ikrek jelében járó Nap–Merkúr–Mars jó hatással van a kedélyükre és a teljesítőképességükre is. Ha tanulnak vagy vizsgáznak, akkor ennél jobb hír nem kell. A május nem volt ilyen sikeres. Most végre helyreáll a rend, és a sikerélmények visszaadják a bizakodást. A “sárkány” a szerelmi életükbe is pezsgést hoz. Akkor is, ha van már párjuk, és akkor is, ha még keresik a nagy Őt.

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Nagy gyógynövény- és fűszerhoroszkóp

SKORPIÓ

A Skorpiók májusban spóroltak, és ez rányomta a bélyegét a hangulatukra. A mostani “sárkány” old ezen a nyomáson. A munkából származó bevételek innentől stabilabbak, így könnyebb szívvel mernek költeni. Ez kapcsolatos egy hőn áhított utazással. De nemcsak ez izgatja a fantáziájukat, hanem egy ingatlanügy is. Valószínűleg mindkettő hónapok óta húzódik, ezért olyan fontos a Skorpiók számára bármilyen biztató jel. Így kicsi elmozdulásnak is örülni tudnak. Minden jobb, mint az egy helyben toporgás.

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Így néz ki 100 millió csillag az égen

NYILAS

A Nyilasok szempontjából ez a “sárkány” azért fontos, mert a Szaturnusz hamarosan, pontosan június 15-én kilép a Nyilasból, és majd csak szeptember 18-án lép vissza. Szóval ez a konstelláció még az utolsó pillanatban lendületet ad magánéletben, munkában és tanulásban. Akkor is kedvező hatású a “sárkány”, ha peres, illetve hivatalos üggyel küszködnek. Itt is pozitív elmozdulást szimbolizálnak a bolygók. Ezt megerősíti az is, hogy a Nyilasok bolygója, a Jupiter is részt vesz ebben a bolygóállásban.

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Számmisztika: 2015, a siker éve

BAK

A Bakok nem szenvedtek a májusi égi folyamatoktól. És nem fognak lelkesedni a június eleji “sárkányért”. De ők már csak ilyenek: olyan tökélyre fejlesztették a pókerarcot, hogy a bolygók se tudják kimozdítani őket. Bár lehet, hogy most pozitív értelemben a Nap–Merkúr–Mars kihozza őket ebből az “elefántcsonttoronyból”. A bolygónégyszög a munkájukban mutat komoly sikereket. Ennek végre meglesz a gyümölcse, vagyis minden befektetett energia megtérül. Akkor is, ha ez nem mindig látszik.

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Angyali üzenet: sosem vagy egyedül

VÍZÖNTŐ

A Vízöntőkre szuper hatással lesz a “sárkány”. Mind a négy oldalról kedvező fényszögeket kapnak: a Kos Uránusztól éber figyelmet, az Ikrek Nap–Mars–Merkúr együttállástól kreativitást, az Oroszlán Jupitertől szerelmes inspirációt, a Nyilas Szaturnusztól protektorokat. Ez olyan kincs, amit meg kell becsülniük. Természetesen az is fontos, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, ugyanis így a környezetükkel türelmesek, toleránsak és megértőek tudnak lenni. Vagyis ezzel mindenki nyer…

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Az emberi élet 5 szabálya

HALAK

A Halak-szülötteket a “sárkány” nem érinti közvetlenül. De a családi és/vagy ingatlanügyeikre kedvező hatással lesz. Elképzelhető, hogy bővül a család. Az se kizárt, hogy költözés vagy lakásfelújítás válik aktuálissá. Ezeknek kedvez az Ikrek Nap–Merkúr–Mars együttállás és az azokat érő jó fényszögek. Igaz, hogy a “sárkány” csak pár napig lesz az égen, de sietni nem kell. Elég, ha az első lépést megteszik a Halak. A többi jön utána, mint egy fajta jó értelemben vett következmény…

Olvasd el ezt is!

Nézd meg, mit ígér a június!

Napi szerelemteremtő mantra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top