Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Félreértések nyara

Úgy látszik, hogy kommunikációban lesz hová fejlődnünk a hétvégén. Mintha most senki sem lenne képes jól kifejezni magát, ha pedig azt vesszük, hogy egy kapcsolatban ketten képtelenek arra, hogy elmondják, mit szeretnének, akkor igazán izgalmas jelenetekre számíthatunk. A legfontosabb: legyél higgadt, és fogalmazz jobban.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: A közös életetek lehetne sokkal jobb is, mint amilyen. Hogy ezt eddig is tudtad? Remek. De vajon azt is tudod, hogy hogyan lehetne jobb? Most azt kell felfedeznetek, hogy nem a másikban van a hiba, hanem nektek magatoknak kell tennetek azért, hogy megváltozzon a viszonyotok. Csak ti magatok tehettek azért, hogy észrevegyétek: ha mindketten megteszitek azt, ami tőletek telik, szebb lesz a szerelmetek is.

Ha csak keresed a szerelmet: Ez a hétvége a felelősségvállalásról és a saját döntéseid meghozataláról szól majd. Könnyen lehet, hogy azt veszed észre, eddig mások tanácsait, mások döntéseit, mások álmait követted, de elsikkadtak a te saját álmaid. Mi van az álmaiddal? Mi az, amire valójában vágysz? Ezek azok a kérdések, amelyekre most válaszolnod kell magadnak.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Könnyen kialakulhatnak köztetek hatalmi játszmák. Lehet, hogy ebből csak annyit észlelsz, hogy a párod folyton elnyom, de lehet, hogy az is feltűnik: te is mindent megteszel azért, hogy megnyerj egy játszmát ellene. Tudnod kell, hogy a játszmáitok, a hatalmi harcaitok bizonytalanságból táplálkoznak. Talán pont abból a bizonytalanságból, hogy egyikőtök sem hiszi el: önmagatokban is értékesek és szerethetőek vagytok.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahhoz, hogy beköszöntsön az életedbe a szerelem, nem kell másnak mutatnod magadat, mint amilyen vagy. Talán erős benned a kísértés, hogy másmilyen legyél. Talán erős benned a kísértés, hogy szebb, jobb, okosabb látszatot keltsd, mint amilyen valójában vagy. A lélektársadnak azonban pontosan úgy kellesz majd, ahogyan vagy. A szerelmed akkor ismer fel, ha önmagad vagy.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szólalj meg! Az elmúlt hetekben mintha túl sok mindent nyeltél volna vissza. Az elmúlt hetekben mintha túl sokat hallgattál volna. Itt az ideje annak, hogy megszólalj végre. Itt az ideje annak, hogy szeretettel kimondd az igazadat. Lehet, hogy úgy érzed, az a sok minden, amit elhallgattál, ki akar robbanni belőled. Fontos lenne, hogy megelőzd ezt a robbanást, és inkább szelíden, szeretettel fogalmazd meg a mondandódat. A szelíd és halk szavak most sokkal hatásosabbak lesznek.

Ha csak keresed a szerelmet: Van benned némi félreértés azzal kapcsolatban, hogy mindenáron harsánynak és feltűnőnek kell lenned annak érdekében, hogy felfigyeljenek rád a férfiak (vagy a nők). A helyzet azonban az, hogy most a csendesség lesz az, ami miatt felfigyelnek rád. Különösen igaz ez, ha hangos, vidám társaságban vagy harsány buliban vagy. Most a csendes magabiztosságoddal tűnhetsz ki a tömegből.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat, túlteljesítheted az elvárásokat a hétvégén. Lehet, hogy annyira szeretnéd kitalálni a szerelmed minden gondolatát, hogy neki végül pont ebből lesz elege? Neki most szüksége lesz egy kis önállóságra, egy kis szabadságra, és a szabadság neked is jót tenne. Tudod mit? A hétvége egyik estéje legyen romantikus, ezt az estét töltsétek intim kettesben. A másik estét pedig ki-ki beszélgesse-bulizza át a saját barátaival. Most ez a legjobb, amit tehettek a szerelmetekért.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy kivételesen elmenj abba a buliba, amelyre már olyan régóta vágysz. Egyszerűen csak tedd meg, hogy megszervezed magadnak azt a programot, amelyről álmodsz, és az akadályok helyett kivételesen a lehetőségekre figyelsz. Ha a szívedre hallgatsz, akkor igazán izgalmas és tanulságos lesz a hétvégéd attól függetlenül, hogy a szerelem most vagy csak később köszönt-e be az életedbe.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Hajlamos vagy arra, hogy azt hidd: a boldogság csak azoknak jár, akik teljesen tökéletes és békés kapcsolatban élnek. Ez azonban igen nagy tévedés és elég nagy álszentség is. Most azt tapasztalhatod meg, hogy a boldogság és a nézetkülönbségek nem zárják ki egymást. A szerelmed olyasmit tesz vagy mond, amivel a legkevésbé sem értesz egyet, mégsem kell attól félned, hogy ez a feszültség veszélyeztetné a szerelmeteket. Egyszerűen csak beszéljétek meg a helyzetet.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen lehet, hogy pont az lesz a következő párod, akiről ezt a legkevésbé gondolnád. Lehet, hogy pont az lesz a szerelmed, aki ma még idegesít téged. A hétvégén induló szerelmi kapcsolatok a macska-egér játékhoz lesznek hasonlatosak kezdetben. Néhány hónap után azonban lecsillapodnak a kedélyek, és minden sokkal boldogabbá válik majd köztetek.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szívesen döntesz úgy a hétvégén, hogy megvalósítod a tökéletes háziasszony szerepét, és mindent úgy teszel, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. A lakás ragyogni fog, a vasárnapi ebéd tökéletesre sikerül, csak éppen a gyerekek és a párod érzik majd magukat egy kicsit elhanyagoltnak. Ne felejtsd el: nem a tökéletesség a cél, hanem az, hogy mindenki jól érezze magát. Figyelj a szerelmedre, és figyelj a többi családtagodra is.

Ha csak keresed a szerelmet: Igazán szép feladatot kapsz a hétvégén: meg kell találnod a helyes arányokat az önmagaddal való foglalkozás, a barátnőkkel való szórakozás, a családi programok és az ismerkedés között. Lehet, hogy most a családod akar túl sok időt tőled, de az is lehet, hogy a barátnőid akarnak arról meggyőzni, hogy csak velük töltheted az idődet. Pedig valaki igazán szívesen randizna veled, ha lenne rá időd.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Nehezen viseled, ha valaki butaságokat beszél, ugye? Akkor érdemes vigyáznod a hétvégén, mert most egy családtagod úgy érzi, hogy mindenképp el kell mondania a véleményét a kapcsolatodról. A helyzet természetesen az, hogy az ő véleménye erősen a butaság kategóriába tartozik. Ahelyett, hogy az ő szavaira hallgatsz, azt nézd meg magadban, hogy mi a te saját véleményed. Azt vizsgáld meg, hogy te mit szeretnél tenni vagy mondani ebben a helyzetben, majd egyszerűen tedd meg, mondd ki mindezeket.

Ha csak keresed a szerelmet: Nézd a dolgok fonákját a hétvégén! Ha mindent egy kicsit más szemmel nézel, mint eddig, az nemcsak humoros lesz, de igen bölcs meglátásokhoz is eljuttathat téged. Ha mindent átfordítasz, és ha mindent megvizsgálsz egy másik szemszögből is, akkor könnyen észreveheted, hogy az, aminek eddig nagy jelentőséget tulajdonítottál, valójában apróság. Amit pedig bagatellnek tartottál, az valójában egy lényeges lehetőség.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Van benned némi késztetés arra, hogy átvedd az irányítást a hétvégén. Lehet, hogy a párodat szeretnéd befolyásolni, és az is, hogy az egész családod felett akarod megszerezni a totális hatalmat. Ha ez sikerül, az egyenes út lesz a veszekedéshez. A szerelmednek nincs szüksége arra, hogy uralkodj felette, és a családod is jobban örülne egy kis szabadságnak. Mint ahogy te sem szívesen veszed azt a hétvégén, ha mások belebeszélnek a dolgaidba. A jelszavad legyen: élni és élni hagyni.

Ha csak keresed a szerelmet: Nincs is annál ijesztőbb, mint amikor már az első találkozón megmondod, hogy a másiknak mit és hogyan kellene csinálnia. A feladatod most igen egyszerű: ereszkedj bele az elfogadásba, és egyszerűen engedd meg annak, akivel randizol, hogy máshogy gondolkodjon a világról, mint te. Hidd el, ez a máshogy gondolkodás nemsokára szórakoztatni fog téged. Még akkor is, ha most inkább bosszant.

 

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Ha párkapcsolatban élsz: Megvannak a saját szertartásaitok, megvan a saját kommunikációtok, és megvannak a saját titkaitok a szerelmeddel. Ezen a hétvégén úgy élheted meg, mintha egy titkos, zárt kapcsolatotok lenne, egy olyan kapcsolat, amelyről senki sem tud semmit rajtatok kívül. Szükséged van a hasonló izgalmakra és szükséged van arra, hogy azt érezd: mindketten megőrzitek egymás legféltettebb titkait. Ez a hétvége közelebb hoz benneteket egymáshoz, de egy picit eltávolíthat benneteket másoktól.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan párt keresel, aki egyszerre szerető, barát, tanár és tanítvány. Könnyen lehet, hogy ennek a sokoldalú elvárásnak csak a lélektársad felel majd meg. Épp ezért nem lenne szabad siettetned az eseményeket, épp ezért időt kellene adnod magadnak és másoknak ahhoz, hogy felvegyék a fordulatot, és hogy megismerkedhessenek veled. Hagyj időt arra, hogy te is megismerj másokat, és arra is, hogy észrevedd: sokkal több sokoldalú ember van körülötted, mint hitted.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Két út is áll előtted a hétvégén. Az egyik az, hogy folyton a sérelmeidet sorolod, és azt listázod, hogy milyen sok baj van az életben. Lehet, hogy ezek jogos sérelmek, lehet, hogy ezek valós bajok, mégis: ez az út járhatatlan lesz. A szerelmed ugyanis pont nem arra vágyik, hogy még te is a nyakába öntsd a rút valóságodat. A szerelmed most arra vágyik, hogy ketten csak a közös élményekre koncentráljatok, és hogy csak a jó dolgokat erősítsétek magatokban. Ez a másik út, az amelyet választanod kellene.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, valaki szeretne megismerkedni veled. Hogy miért vigyázat? Mert két buktatóra is számíthatsz: egyrészt talán annyira bele vagy merülve a hétköznapok nehézségeibe, hogy nem is veszed észre ezt a csodálatos lehetőséget. Másrészt, ha észre is veszed, könnyen lehet, hogy panaszáradattal fogadod a legújabb udvarlódat, ő azonban pont nem erre kíváncsi.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A világod tele van ambivalens helyzetekkel, ezt már jól megszoktad. Most azt veheted észre, hogy a kapcsolatod is ambivalens. Mintha egyszerre lenne a világ legjobb és legrosszabb dolga, ami veled történhet. És ez pontosan így van, hiszen a jó és a rossz spirituális értelemben ugyanúgy eltér a megszokott átlagtól. A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy a kapcsolatod rossz részeiből is a lehető legjobbat hozd ki, ha szeretettel és elfogadással viszonyulsz a szerelmedhez.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahogy elnézed a körülötted lévő kapcsolatokat, talán nem is bánod, hogy te éppen két szerelem között vagy félúton. Fontos lenne, hogy most elszakítsd magadat mások mintáitól, és fontos lenne, hogy megértsd: nem kell másolnod mások kapcsolatait. Nem egy katalógusból választod ki a szerelmet, hanem önmagadnak alakítod ki a következő kapcsolatodat. Olyanná, amilyenné csak szeretnéd.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje annak, hogy megvizsgáljátok, hogyan fonhatnátok még szorosabbra a viszonyotokat. Lehet hogy a hétvégén felmerül egy közös vállalkozás, egy közös munkahely ötlete. Tudnotok kell, hogy ez igazán jó ötlet. Tudnotok kell, hogy együtt csodákra vagytok képesek, ezért érdemes igent mondanotok minden olyan belső inspirációra, amely közös cégalapításra vagy a munkahelyetek megosztására késztet benneteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, hogy lassan, de biztosan elindul valami a szerelmi életedben. Lehet, hogy van egy olyan alapelved, hogy nem kevered a munkát és a párkapcsolatodat. Itt az ideje elengedned ezt az alapelvet. Könnyen lehet, hogy egy munkatársadból, egy megbízódból vagy ügyfeledből lesz a következő szerelmed. És persze az is lehet, hogy egy közös üzleti vállalkozásban találjátok meg majd a boldogságotokat és a bőségeteket.

Olvasd el ezt is!

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?
Milyen desszert illik a horoszkópodhoz?
Astanga jóga: “Segít a nőknek, hogy erősebbek legyenek”
Így gyógyítsd a gyökércsakrád!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top