Horoszkóp

Havi horoszkóp: romantikus június áll előttünk

Havi horoszkópunkból kiderül, hogy milyen hatással lesz ránk a Neptunusz és a Vénusz között létrejövő kapcsolat, illetve hogy a szerelmet egy romantikus közjáték teheti boldogabbá, felejthetetlenebbé.

Kos

Romantikus június - havi horoszkóp

A csalás és a csalódások hónapjának is nevezhető ez a hónap. Éppen ezért nagyon fontos, hogy még ha nehezedre esik, akkor is mondj igazat, mert így kerülheted el a hazugság nyomában járó kellemetlen helyzetet. Jobban járnál, ha a fontosabb megbeszéléseket, szerződéskötést is elhalasztanád, mert sajnos amihez most a nevedet adod, nem jár sikerrel. Pénz dolgában a helyzet magaslatán állhatsz, mert most még az is megtörténhet, annyi bevételed lesz, hogy akár tartalékot is képezhetsz. A házasságokban, együttélésekben váratlanul, egyik pillanatról a másikra alakulhat ki vita, amelyben sajnos nem győzhetsz.

Olvasd el ezt is!

Bika

Romantikus június - havi horoszkóp

Minden idegszáladdal a pénz megkeresésére és megtartására kellene koncentrálnod. Senkinek ne adj kölcsönt, és ne is kérj. A nagyon jól hangzó ígéretekre ne mondj igent, mert bármilyen biztosnak látszik a gyarapodás, ebből nem lesz semmi. Sőt, megtörténhet, hogy a könyvelésed kiadás oldala lendül nagyobb mozgásba. A szerelem egén is viharfelhők tornyosulhatnak: elbizonytalanodhatsz a közös jövőt illetően. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügynek, költözésnek, rokoni kapcsolatok ápolásának. Megtörténhet, hogy olyasmivel kell foglalkoznod, amiben nincs gyakorlatod.

Olvasd el ezt is!

Ikrek

Romantikus június - havi horoszkóp

A félreértések hónapjának is nevezhető a mostani, amikor elbeszélhettek egymás mellett, illetve amikor azt gondolod, hogy mások annyira rád vannak hangolva, hogy még a gondolataidat is kitalálhatják. Fogalmazz egyértelműen és világosan, így nemcsak a csalódást, hanem az esetleges anyagi veszteséget is elkerülheted. Ha van munkád, akkor össze kell szedned magad, és jó teljesítményt nyújtanod, mert talán nem is tudsz róla, de van valaki, akinek fáj a foga az állásodra. Megismerkedhetsz egy olyan személlyel, akitől sokat tanulhatsz, és ez a viszony később fantasztikus kapcsolati tőkévé válhat.

Olvasd el ezt is!

Rák

Romantikus június - havi horoszkóp

Ha külföldre utazol, sokkal több pénzt vigyél, mint amennyit eredetileg szándékozol, mert olyan dolgokat láthatsz meg, amelyekről úgy gondolhatod: nem tudsz élni nélkülük. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem szorgalmasan tanulj. Megtörténhet, hogy valaki rád bízza a titkát, és nagy lesz a kísértés, hogy ezt kifecsegd. Ha így cselekszel, elveszítheted egy olyan ember bizalmát, akivel a saját érdekedben jó kapcsolatot kellene ápolnod. Olyan ajándékot kaphatsz, amelyre nem számítasz, és amely igazán nagy meglepetés lesz. Ha párkapcsolatban élsz, és félrelépsz, bombabiztos alibire lesz szükséged.

Olvasd el ezt is!

Oroszlán

Romantikus június - havi horoszkóp

A házasságokban, tartós kapcsolatokban a partnered elképzelései olyan messze vannak a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ne hallgass rá, ragaszkodj körömszakadtáig a saját elképzelésedhez, mert ez a jó, ez az üdvös, ezzel érhetsz el sikert. Különösen akkor, ha ingatlanról, családról, költözésről, valamint a múltról van szó. Sajnos most sokkal hiúbb vagy, mint korábban bármikor, és a hiúságod miatt hátrányba kerülhetsz. Ha képes lennél túllépni azon, ami korábban történt, és fel tudnád venni a kapcsolatot azzal személlyel, akire most haragszol, akkor olyan tanácsot kaphatnál, amely sikeressé tehetne.

Olvasd el ezt is!

Szűz

Romantikus június - havi horoszkóp

Még az is megtörténhet, hogy a felettesedet tömjénezheted, mert szeretnél előbbre jutni, vagy olyan dolgot megkapni, amelyet esetleg másnak kívánnak odaadni. A dicséret, az elismerés egyetlen filléredbe sem kerül, és valóban ezzel a viselkedéssel elérheted a célodat. A házasságokban, együttélésekben a partnered nem áll a helyzet magaslatán, ha őszinteségről, igazmondásról van szó, így aztán egyik elképesztő helyzetből a másikba kerülhettek. Ha kapcsolatotok kiállja a mostani próbát, akkor megerősödhet, és szorosabbá válhat.

Olvasd el ezt is!

Mérleg

Romantikus június - havi horoszkóp

Amennyiben hivatalos ügyeket kell intézned, akkor meg kellene acéloznod az idegeidet, mert olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt a bicska gyorsan kinyílhat a zsebedben. Amúgy is kommunikációs problémák könnyebben kialakulhatnak ebben a hónapban, ezért fontos, hogy jól fejezd ki magad. Ha ez sikerül, akkor talán még anyagi veszteségre sem kerül sor. Külföldi utazás jól sikerülhet, olyan élmények érhetnek, amelyet az idő múlásával sem felejtesz majd el. Illetve olyan dolgokat tapasztalhatsz meg, amelyeknek hasznát veheted. Szomszéddal régi vita kerülhet ismét terítékre.

Olvasd el ezt is!

Skorpió

Romantikus június - havi horoszkóp

Egy olyan téma kerül ismét szóba, amellyel egy ideje már foglalkozol, és amelyet igyekeztél a szőnyeg alá söpörni. Ám most a sors olyan helyzetet teremthet, amikor kénytelen leszel végre-valahára döntést hozni. Megtörténhet, hogy olyasmihez kell folyamodnod, ami nem fér bele egyébként az értékrendedbe, de sajnos másként nem vihet véghez azt, amit szeretnél, illetve amire a sors kényszerít. A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek miatt az irigység és a féltékenység zöld szemű szörnyetege keríthet hatalmába. A párkapcsolatokat szorosabbá teheti, ha kiállsz a partnered mellett.

Olvasd el ezt is!

Nyilas

Romantikus június - havi horoszkóp

Sikert érhetsz el mindenben, ami külfölddel kapcsolatos. A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ennek elsődlegesen te vagy az oka. Mintha nem akarnád megérteni a társadat, mintha csak a saját érdekeidet tartanád szem előtt, és ez hozhatja ki partneredet a béketűrésből. Illetve társad családjának tagjai miatt kerülhet sor olyan helyzetre, amelyben az őszintétlenség játszhatja a főszerepet, ami akár válsághoz is vezethet. Az is lehet, hogy olyan szabályokhoz kell alkalmazkodnod, amivel nem értesz egyet, ám sajnos nem tehetsz semmit ellene.

Olvasd el ezt is!

Bak

Romantikus június - havi horoszkóp

Ha sikert szeretnél elérni a munkában, a megélhetésben, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni egy olyan személyhez, akinek olykor le tudnál keverni egy jó nagy pofont. Sajnos szükséged van az ő jóindulatára, a támogatására, ezért kell hozzá kedvesnek lenned. A meglévő párkapcsolatokban fontos szerepet játszhatnak kedvesed hozzátartozói. De az is lehet, hogy most több közös programot tervezhettek, mint korábban bármikor. Sőt, az is előfordulhat, hogy te sietsz a segítségére egy fontos ügyben, amelyet egyedül nem tudna elrendezni. Pénzügyek dolgában most kevesebb a szerencséd.

Olvasd el ezt is!

Vízöntő

Romantikus június - havi horoszkóp

A házasságokban, együttélésekben a pénz okozhat problémákat. De az is előfordulhat, hogy a társad megpróbál eltitkolni előled valamit, és amikor erre rájössz, akkor mélységesen csalódottnak érezheted magad. Megtörténhet, hogy olyan valakivel hozhat össze a szerencse, aki miatt úgy érezheted, a sors a tenyerén hordoz. Ez a kapcsolat megingathatja a meglévő viszonyodat. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. Illetve csemetéd kényesnek nevezhető kérdéseket tehet fel neked, amelyekre a választ meg kellene beszélned gyermeked másik szülőjével.

Olvasd el ezt is!

Halak

Romantikus június - havi horoszkóp

Szemedre felkerülhet a rózsaszínű szemüveg, és bizony a valóság másként fest. Ha képes leszel mértéket tartani, akkor ez segíthet abban, hogy két lábbal állj a földön, és ne érjen csalódás. A munkában nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra, viszont többet is kereshetsz életednek olyan szakaszában, amikor a pénzre mindennél nagyobb szükséged van. Ingatlanügyben rossz döntést hozhatsz, amelynek a levét a későbbiekben ihatod majd meg. Barát viselkedése előtt értetlenül állhatsz. Annak, hogy a kapcsolatotokban változás, válság állhat be, te vagy az oka. Próbáld visszapörgetni az időt, és talán rájössz, hol követted el azt a hibát, amely megváltoztatta a viszonyotokat.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top