Napi kínai mantra május 25-re

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
2012. 05. 25. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Kalkulátor

Kínai horoszkóp

A kínai horoszkóp több, mint kétezer éves tudomány. Főszereplője más horoszkópokkal ellentétben a Hold.

Még több kalkulátor »


Napi kínai mantra december 14-reNYÚL
Magamhoz vonzom a teljességet.

 

 

Napi kínai mantra december 14-reSÁRKÁNY
Felvállalom a harmóniát.

 

Napi kínai mantra december 14-reKÍGYÓ
Minden tévedés helyrehozható.Napi kínai mantra december 14-re
Pozitív fordulat kezdődik az életemben.Napi kínai mantra december 14-reKECSKE
Célom a boldogság.
Napi kínai mantra december 14-reMAJOM
Jogom van a legjobbhoz.
Napi kínai mantra december 14-reKAKAS
Jogomban áll boldognak lennem.

 

Napi kínai mantra december 14-reKUTYA
Most is lehetek boldog.
Napi kínai mantra december 14-reDISZNÓ
Összehangolom a bőséget és a szerelmet.


 

Napi kínai mantra december 14-rePATKÁNY
Ez a pillanat csodálattal tölt el.Napi kínai mantra december 14-reBIVALY
Sérelmeimet szeretetre cserélem.Napi kínai mantra december 14-reTIGRIS
Bízom az életben.

 

 

Egy kis használati utasítás:

Napi mantra. Napi pozitív gondolat. Mai megerősítés. Pozitív bölcsesség. – Sokat gondolkodtunk azon, hogy minek nevezzük el most induló új rovatunkat. Végül a napi kínai mantra mellett döntöttünk, hiszen a kínai asztrológia jegyfelosztását vesszük alapul, amikor minden napra elkészítjük nektek az aznapi megerősítéseteket. Ezek a pozitív gondolatok azt a célt szolgálják, hogy mindig a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból és az aktuális élethelyzetetekből.

Hogyan használjuk a napi kínai mantrát?

Ha elolvasod a neked szánt pozitív gondolatot, azzal máris sokat tettél azért, hogy jobban alakuljon a napod, a heted és az életed: adtál egy pozitív impulzust a tudatalattidnak. Mindössze egy impulzus kevés lehet ahhoz, hogy igazán jelentős változást érj el vele, de már ennyi is segíthet. Ha igazán ki szeretnéd használni a napi kínai mantránk hatását, akkor a nap folyamán többször is elmondod ezeket a megerősítő mondatokat! Ha pedig gyökeres változásra, jelentős javulásra vágysz az életedben, akkor érdemes szinte egész nap velünk mantráznod!

Hónapok alatt megváltoztathatod az életedet

A napi kínai mantrák hatására már néhány hét alatt megváltozik majd a gondolkodásmódod. Azon kaphatod magad, hogy egyre több pozitív gondolatod támad önmagadtól is. Ehhez pusztán arra van szükséged, hogy hagyd hatni a mantrákat. Ne akard megcáfolni a megerősítéseinket, ne akard számba venni, mennyi akadálya van a mantra megvalósulásának. Egyszerűen csak mondd el magadban, és hagyd, hogy valósággá váljon. Akkor is, ha ez a valóra válás még hihetetlen a számodra! S hogy milyen hosszú távú hatásokra számíthatsz, ha hetekig, hónapokig velünk mantrázol? Louise L. Hay, a pozitív gondolkodás amerikai nagyasszonya állítja, hogy minden esemény, ami velünk történik, a fél évvel korábbi gondolatainknak köszönhető. Azaz hat hónapnyi mantraolvasás és napi mantramondogatás után az életed valamennyi területén jelentős pozitív fordulatra számíthatsz!

Címkék: ezotéria mantra kínai
Olvass tovább

Hozzászólások