Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp április 20-tól

A szombat reggeli újhold nagy változásokat tartogat a kapcsolatainkban. Most különösen a féltékenyek és az önnön nőiességükben bizonytalanok szerelmi élete változik meg egyik pillanatról a másikra, de mindenki lehetőséget kap az újrakezdésre, a javításra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hétvége vízválasztó lehet a kapcsolatotok szempontjából. Most az a kérdés, hogy mennyire vagy őszinte, és hogy mennyire vagy hűséges. Az egész hétvégétek az őszinteség és a hűség bűvkörében telik. Vigyázz, érzékenyebb vagy, mint más napokon, és könnyedén túlreagálhatod a párod mondandóját. Szombaton ne beszéljetek a  pénzről!

Ha csak keresed a szerelmet:
Könnyedén találhatsz párra ezen a hétvégén. Annak ellenére is, hogy most kissé nyűgös vagy, és a legkisebb gondod is nagyobb annál, hogy párt keress. Mégis, a sok változás közepette megismerkedhetsz azzal, aki boldoggá tehetne téged. Próbáld meg felismerni őt!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Megújító erejű lesz a hétvégi újhold a Bikák kapcsolataiban is. Ha bármilyen változásra vágysz, ha bármit szeretnél változtatni, azt most tedd meg! Most jött el a működésképtelen helyzetekből való kilépés ideje csakúgy, mint a jó kapcsolatok szorosabbra fonásáé. Összeköltözésre és a szerelem megvallására is remek az alkalom – használd ki!

Ha csak keresed a szerelmet: Jaj azoknak, akik eddig csak hitegettek, játszottak veled, és szédítettek. Az újhold igazi céltudatos amazont varázsol belőled, aki egy hatalmas karddal lekaszabolja a hozzá méltatlan férfiakat. Mi tagadás, belőlük van most bőven körülötted. Még szerencse, hogy a nagy Ő is ott bujkál valahol a közeledben.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Lépjetek túl a múlton, lépjetek túl a múltban elvetélt terveiteken és meg nem valósult vágyaitokon! A szombat reggeli újhold tiszta lapot kínál az Ikreknek: most mindent elfelejthetsz, mindent megbocsáthatsz. De fontos, hogy ez a megbocsátás kölcsönös legyen. Itt az ideje, hogy a pároddal kölcsönösen újra megtaláljátok azt, amiért egymásba szerettetek!

Ha csak keresed a szerelmet: Talán érdemes lenne újrakezdeni? Talán megváltozott? Talán minden más lenne vele? Úgy tűnik, hogy a szingli Ikrek gondolatai minduntalan az exeiken járnak. Vagy legalábbis járnának, ha a hétvége furcsa és meglepő eseményei nem vonnák el a figyelmeteket erről a témáról. Talán egy (de csak egy) esélyt megérdemel az, aki ezért megdolgozott. De többet egészen biztosan nem!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Végre szerelem, végre szex, végre bohóságok! Egész hétvégén olyan leszel, mint egy izgatott kamasz, aki az első szerelmével csupa izgalmas, titkos és tiltott dologra készül. Persze sokat tehettek azért, hogy ez az érzés kiteljesedjen, és hogy igazi örömteli játékká váljon a hétvégétek! Most a gyerekekkel is jobban szót ért mindkettőtök, de a nagyszülőkkel lehetnek kommunikációs problémák.

Ha csak keresed a szerelmet: Merd szabadjára engedni a lelkedet! A csillagok szerint lassan eljön annak az ideje, hogy ne akard az elvárásaid és a környezeted vélt vagy valós igényeinek börtönében tartani a vágyaidat. Merj repülni, merj táncolni, és ami a legfontosabb, merj boldog lenni!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A család körülvesz. Szó szerint és átvitt értelemben is. A hétvégén folyton ott lábatlankodnak körülöttetek, pedig mindketten úgy érzitek, hogy ideje lenne beszélgetnetek, ölelkeznetek és szerelmeskednetek. Átvitt értelemben pedig azért „vesznek körül”, mert most minden gondolatodban ott bujkál a kérdés: „Vajon ehhez mit fog szólni a család?” Javaslom, csak a párodra figyelj!

Ha csak keresed a szerelmet: A szombat reggeli újhold elvisz tőled nagyon sok olyan érzést és negatív energiát, amelyekre már nincsen szükséged. Használd ki a csillagállás megújító, frissítő erejét, és ereszd szélnek azokat a negatív megerősítéseidet, amelyek eddig sikeresen megnehezítették vagy meggátolták, hogy megtaláld a nagy Ő-t. Az igazi most bármelyik utcasarkon felbukkanhat, érdemes nyitott szemmel járnod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Próbáltad már mosolyogva? Vagy nevetve? Netán mindennek a pozitív oldalát nézve? Lehet, hogy mostanában vannak összezördülések köztetek, és nem megy minden a legsimábban. Ha ez így van, akkor ti is azok közé tartoztok, akiknek már nincsenek közös céljaik. Hidd el, azoknak a Szüzeknek, akik egy közös célért dolgoznak a párjukkal, minden a legnagyobb rendben van az életükben és a kapcsolatukban!

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el a terveidet, és legyél spontán a hétvégén! Persze annyira nem kell feltétlenül spontánnak lenned, hogy egyik pillanatról a másikra beleugorj egy egyéjszakás kalandba. Mert bizony erre lesz ajánlatod szép számmal, de hidd el, reggel nem éreznéd jól magad egy idegen mellett ébredve.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Kétféle vágy keveredik benned a hétvégén, és nem igazán tudod eldönteni, hogy melyiknek engedelmeskedj. Egyfelől magányra, elvonulásra és befelé figyelésre vágysz. Másfelől viszont a legszívesebben egész nap ölelkeznél a szerelmeddel, és csacsiságokról sugdolóznál vele. Ha javasolhatok valamit, szombaton figyelj befelé, vasárnap pedig a párodra koncentrálj! Persze a megvalósuló programok mindkét vágyadat felülírhatják.

Ha csak keresed a szerelmet: Az élénk fantázia, a meglepő ismerkedési dumák és a szokatlan foglalkozású fiúk egészen biztosan levesznek a lábadról a hétvégén. A sors fintora, hogy a legkönnyebben azok a szingli Mérlegek ismerkednek most, akiknek nincs is kedvük ismerkedni. Játszd ki a sorsot, és úgy menj el bulizni, hogy nem akarsz senkit megismerni!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Kavarognak a fejedben a gondolatok egész hétvégén. Úgy érzed, hogy sok tisztázni való van köztetek, és gyűjtöd, gyűjtögeted a bátorságot, hogy előhozakodj ezekkel a gondolatokkal. Mielőtt letámadod a párodat, szánj időt arra, hogy magadban tedd helyre a dolgokat. Mélyedj el a saját világodban, a gondolataidban, és annak is eljött az ideje, hogy az angyalaid segítségét kérd ebben a témában!

Ha csak keresed a szerelmet: Nem lesz az erősséged a kommunikáció a hétvégén. A nyelved minduntalan összeakad, és nem feltétlenül sikerül úgy fogalmaznod, ahogyan szeretnél. Amikor nemet mondasz, lehet, hogy igent szeretnél mondani, és amikor valakivel összeveszel, lehet, hogy valójában meg akarsz vele ismerkedni? Szegény srácokat erősen összezavarod és bizonytalanságban tartod.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Sejtelmes élményeket és kisebb-nagyobb változásokat hoz számodra a szombati újhold. Most kiderülhet egy titok, ami felforgathatja az életedet, ha nem vigyázol és nem vagy résen. Érdemes most a pároddal őszintének lenned, és a titkos ügyeid intézését is célszerű lenne elhalasztanod. Vasárnap bátrabban mutasd ki a valódi érzéseidet, és nevess többet, mert így lesz boldog a hétvége utolsó napja!

Ha csak keresed a szerelmet: A nosztalgia jó dolog. Pontosabban a nosztalgia addig jó dolog, ameddig nem csap át parttalan szomorúságba, és a múlt siratásába. A szingli Nyilasok a hétvégén széles érzelmi skálát élhetnek meg a boldogságtól, az egykedvűségen át a nosztalgikus szomorúságig. Ahelyett, hogy otthon ülsz, mozdulj ki, és menj el valahova a barátnőiddel, hidd el, ez jót tesz a hangulatodnak is!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Nem érted, ami körülötted történik, csak azt érzed, hogy a pároddal most „két külön filmet néztek”. Az ő szemei előtt egy boldog és romantikus történet pörög, amíg te inkább a küzdelmes hétköznapokat veszed észre. Mi lenne, ha felhagynál a problémákra való koncentrálással, és a szombati újhold tiszteletére belenéznél a szerelmed filmjébe, majd átvennéd az ő nézőpontját?!

Ha csak keresed a szerelmet: Bőkezűen szórod magad köré az elvárásokat és a kritikákat, emiatt sokan rettennek el tőled a hétvégén. Az újhold megújító energiáit használhatnád arra, hogy megújult nézőpontból tekintesz a világra. Ha kicsit függetlenítenéd magadat a magas elvárásaidtól, azonnal rájöhetnél, hogy milyen sok nagyszerű facér pasi legyeskedik körülötted!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Az újhold új gondolatokkal ajándékozza meg a Vízöntőket. A hétvégén a ráció, a szellem veszi át az irányítást feletted, és hihetetlenül gyönyörű képek születnek a képzeletedben. A kérdés csak az, hogy a szárnyalásodat a párod tudja-e követni? Ő veled repül, vagy a földről figyeli, ahogyan eltűnsz a rózsaszín felhők fölött? Vigyázat, ha a földön hagyod, úgy érzi majd, hogy elhanyagolod!

Ha csak keresed a szerelmet: Arról álmodozol, hogy a nagy Ő most már tényleg megjelenik, és egy váratlan pillanatban találkoztok. Álmaidban ez a pillanat egy menyasszonyi ruhakölcsönző előtt történik meg, így nincs akadálya annak, hogy a szomszéd templomban azonnal kimondjátok a boldogító igent, hiszen máris megszületett a közös gyermeketek, aki lassan talán már érettségizik… Gyors ez a tempó, ugye? Akkor lassíts egy kicsit, és élvezd az életed most, élvezd a jelen minden percét, akkor is, ha a nagy Ő még nem bukkant fel!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted, hogy a párod egy kicsit elhanyagol és nem figyel rád. Ő pedig úgy véli, hogy minden percben veled van, hiszen érted dolgozik és rád gondol. Nehéz elmagyaráznod neki, hogy ez nem elég, és neki nehéz megértenie, hogy miért vagy gyanakvó. A szombati újhold segít közelíteni az álláspontjaitokat, és harmonikusabbá tenni a hétvégéteket!

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan eljön az a pillanat, amikor megtalálod a méltó lelki társadat. Érzelmes lesz és okos, ezen nem kell aggódnod. Az újhold azonban tartogat egy feladatot a számodra: most el kell engedned minden negatív emléket, minden múltbeli sérelmet és minden anyagi félelmedet. Bizony, a pénzügyeidhez való hozzáállásod kihat a szerelmi életedre is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top