Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp január 6-tól

Vigyázz, mit mondasz a hétvégén, mert szex helyett könnyen lehet üvöltözés szombat este. A szingliknek egyéjszakás kapcsolatokat és most induló örök szerelmeket egyaránt ígérnek a csillagok. Hétvégi szerelmi horoszkópunkból megtudhatod, mennyi szenvedélyre számíthatsz.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Az álmoskásan induló hétvégédet szombaton egy csapásra megváltoztatja egy rosszkor kimondott, rosszul megfogalmazott mondat. A szerelmedet könnyen megsértheted, és egyáltalán nem biztos, hogy hamar rájössz arra, mivel bántottad meg. Szombaton este egy romantikus vacsora és vasárnap reggel egy ágyba vitt reggeli talán elég lesz ahhoz, hogy kiengesztelődjön!

Ha csak keresed a szerelmet: Akkor lesz jó a hangulatod hétvégén, ha a családod helyett a barátnőiddel töltöd azt. Otthon könnyen parázs viták alakulhatnak ki az életmódod miatt. Szombaton túlzott reményeket fűzhetsz az ismerkedéshez, inkább a vasárnap este alkalmas arra, hogy megismerkedj valakivel.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmes és gyengéd érzelmek határozzák meg a hétvégéteket. Benned most csúcsra jár az odaadás és a bújhatnék. Ennek megfelelően a hétvégén szinte csak kis kifli, nagy kifli pózban leszel hajlandó aludni, talán még akkor is, ha eddig ezt nem is kedvelted annyira.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalakivel ismerkedsz meg, akinek aranyból van a szíve. Legújabb udvarlód remek szakács, bár egyáltalán nem biztos, hogy határozott személyiség. Még az is lehet, hogy te kezdesz el udvarolni neki. Ha így teszel, nemcsak a barátnőid elismerését vívhatod ki, de a pasit is megszerezheted.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Ezen a hétvégén a szerelmi háromszögekről elmélkedsz. Annál is inkább, mert úgy tűnik, benned is felmerül egy kis hűtlenkedés ötlete. Ne kapj azonnal a szívedhez, lehet, hogy csak megnézel egy jóképű férfit. De jó, ha tudod, hogy a most induló flörtökből még komoly szívzűrjeid lehetnek!

Ha csak keresed a szerelmet: Akivel egy hete flörtöltél, azzal ezen a hétvégén is könnyen összefuthatsz. Még akkor is, ha ezt nem tudatosan tervezitek így. Úgy tűnik, a csillagok mindenképp azt szeretnék, hogy egy szerelmi kalanddal kezdődjön az új éved!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége jelmondata mindössze egy szóból áll: Szex! Most még a több évtizedes együttélésekben is felizzik a szenvedély. A párkapcsolatban élő Rákok igazán forró éjszakákra számíthatnak. Ha tovább akarod tüzesíteni a helyzetet, akkor beszerzel egy új fehérneműt!

Ha csak keresed a szerelmet: Az új fehérnemű vásárlása minden Rák szülöttnek erősen javallott, ezzel a benned élő vásárlásmániást is kielégítheted. Ráadásul könnyen keveredhetsz olyan szituációban a hétvégén, amelyben a fehérneműd is főszerephez juthat – még akkor is, ha nemet mondasz egy egyéjszakás kalandra!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A család lesz a hétvégétek központi szereplője. Most sajnos minden családi veszekedés a libidótokat csökkenti, még akkor is, ha nem is ti veszekedtek, hanem a szüleitek vagy a gyerekeitek. A vasárnap délutánt töltsétek kettesben, romantikázva!

Ha csak keresed a szerelmet: Felváltva figyeled a telefonod, az e-mailed, miközben a Facebookon kikeresed annak a srácnak a profilját, akit csak nemrég ismertél meg. Ugye tudod, hogy a kapcsolatok egyik alapszabálya az, hogy egyszerre csak az egyik fél nyomulhat a másikra. Úgy tűnik, most te nyomulsz, ő pedig menekül. Ezt könnyen megváltoztathatnád, ha kicsit hanyagolnád őt!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Kicsit túlracionalizálod a hétvégéteket és másodpercre beosztod a teendőiteket. Emiatt a kedvesednek el is megy a kedve sok mindentől. A megoldás egyszerű: a délután négy utáni kötelező programokról mondj le a szerelmed javára!

Ha csak keresed a szerelmet: Válogasd meg, melyik barátnőidet avatod be őszintén a gondolataidba, mert ők most túl negatívan gondolkodnak a jövőről. Könnyen lehet, hogy a rosszkedvük rád is átragad, és ezért látod sötétebben a szerelmi jövődet, mint amilyen az valójában.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Csodálatos lehetőséged lesz arra a hétvégén, hogy jobban megértsd a párodat. Olyan bepillantást nyerhetsz az ellenkező nem gondolkodásmódjába, amely segít abban, hogy jobban kommunikálj a szerelmeddel. Neki elképzelése sincs arról, hogy milyen tulajdonságaival húz fel rendszeresen – még akkor sem, ha ezt mindig elmondod neki!

Ha csak keresed a szerelmet: Felejtsd el az exeidet! Mindet, egytől egyig, különösen azokat, akik arra sem voltak képesek, hogy egyértelműen lezárják a kapcsolatotokat. Lehet, hogy abban reménykedsz, hogy valamelyikőjük mostanában visszatér az életedbe, de ez a hiú remény csak abban akadályoz meg, hogy észrevegyél valakit, aki sokkal értékesebb nála!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz:
Enyhe feszültség lehet kettőtök között abból, hogy másként gondolkodtok a kapcsolatokról, a családról és persze a házimunkáról. Lehet, hogy ezek leírva súlyosnak tűnnek, de a valóságban egyszerű kompromisszumokkal orvosolhatnátok a helyzetet, ezért erős a gyanúm, hogy a békülési szexre hajtotok mindketten.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid úgy döntenek, hogy ideje a kezükbe venniük a párkeresésedet. Ha bulizni hívnak, legyél a tudatában, hogy ez nem véletlen. Nyugodtan menj el, mert vagy egy vakrandit szerveztek neked, vagy a helyszínen akarnak összeboronálni egy ismeretlennel. Ez utóbbira akkor is van esély, ha te szervezed a bulit.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégét végigbeszélgetitek. Az áldott pillanatok egyike ez, amikor úgy érzitek, a másiknak minden gondolatotokról be kell számolnotok. Most a jövőbeli tervek éppúgy a terítéken lesznek, mint a szüleitek családi szennyese. Ez utóbbi főleg azért, mert nem akarjátok ugyanazokat a hibákat elkövetni.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy idősebb és gazdagabb férfi úgy gondolja, már önmagában a puszta létezése elég ahhoz, hogy te a karjaiba ájulj. Ha ez mégsem bizonyul elegendőnek, akkor vacsorázni hív vagy ajándékokkal halmoz el. Te pedig eljátszol a gondolattal, hogy vajon megváltozna-e a kedvedért…

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ráérzel arra, hogy mit kell mondanod ahhoz, hogy elérd a párodnál, amit szeretnél. Most kifejezetten ügyesen csűröd-csavarod úgy a szót, hogy végül ő a saját ötleteként tálalja a te elképzeléseidet. Még azt is elérheted, hogy ő „kényszerítsen” rá téged ezek megvalósítására. Tökéletes az alkalom ahhoz, hogy bedobd az esküvő vagy a gyerek témát!

Ha csak keresed a szerelmet:
Ne akarj ismerkedni a hétvégén! Felejtsd el, hogy szingli vagy, felejtsd el, hogy milyen kapcsolatot szeretnél, és a legfőképp felejtsd el a szokásos hétvégi programokat. Egyszerűen hagyd, hogy az események sodorjanak, és akkor könnyen végződhet minden sokkal, de sokkal jobban, mint most gondolod.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Van néhány kellemetlen kérdésed a párodhoz, amelyeket most nagyon szívesen feltennél. Ha ezekre rákérdezel, ajtócsapkodós veszekedésre számíthatsz. Még akkor is, ha a kérdések valójában logikusak lennének, és egyáltalán nem is szemrehányásból teszed fel őket. Hogy mivel kapcsolatban ne kíváncsiskodj? A munka, a pénz és a jövőkép most inkább kerülendő téma.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretnél kitűnni a tömegből, mert azt gondolod, hogy csak akkor figyel fel rád valaki, ha a legszebb vagy, a legokosabb, esetleg a legrészegebb vagy. Mindezeket a legeket kerülnöd kellene ezen a hétvégén!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet-e szeretkezés közben nevetni? És szabad-e? Egyáltalán, mit szól hozzá a szerelmem? – Ezek a kérdések foglalkoztatják a Halakat a hétvégén. Most a párodnak könnyen mondhatsz olyasmit, ami miatt ő nevetésben tör ki. Ő pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy a sok humor mellett sok szeretkezés is legyen a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén azon gondolkodsz el, mi a fontosabb számodra egy párkapcsolatban. A külső szépség, a jó szex, a belső értékek vagy a közös nyelv megléte fontosabb-e? Lehet, hogy választ nem találsz, csak egy tesztalanyt, aki segít rájönni, mi a személyes fontossági sorrended.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top