Horoszkóp

Januári holdnaptár

Mozgalmas hónap lesz a január, szócsaták, kibékülések és szenvedélyes pillanatok várnak ránk.

2012. január 1–2.
Növő Hold a Kosban

Kicsit ingerlékenyen vagy lazán beszélsz, és előfordulhat, hogy szóbeli összeütközésre kerül sor, és szópárbajokat provokálsz. Nem lenne ez helyes éppen az új esztendő első két napján. Próbálj meg lenyugodni, és meglátod, hogy több lesz a barátod, és olyan helyzetekbe is kerülsz, amelyre nem számítottál. És mindezt úgy értékelheted, hogy jól kezdődik az éved, és talán ilyen is lesz.

Januári holdnaptár

2012. január 3–5.
Növő Hold a Bikában

Csak semmi kiborulás, amikor a pasid bejelenti, hogy egy régi iskolatársa jelentkezett, és ő még meg is hívta, miközben te egy igazán romantikus estét akartál rittyenteni. Ráadásul mindet beszereztél hozzá, és ez végképp kiakaszt. Ha hisztizel, ez olaj lesz a tűzre, és a pasid talán még azt a következtetést is levonja, hogyha ezt nem tudod tolerálni, akkor milyen jövő is áll előttetek. Ha nem akarod, hogy szétmenjetek, akkor készíts három személyre valami olyat, amiben igazán jó vagy.

2012. január 6–7.
Növő Hold az Ikrekben

Mindent meg tudtok beszélni ezen a két napon, és olyan romantikus érzelmek rohannak meg mindkettőtöket, hogy szinte elképzelni sem tudjátok egymás nélkül az életet. Csak arra ügyelj, hogy ezen a két napon ne ess túlzásokba, még akkor sem, ha szinte gagyiáron árusítanak szuper minőségű termékeket. Mert anyagilag ezt nem engedheted meg magadnak. Azt pedig végképp verd ki a fejedből, hogy a leértékelésekkor olyan dolgot is megveszel, ami nem passzol rád – mondjuk kicsi –, és azt mondod, hogy majd belefogysz. Mert a csillagok szerint ez nem fog olyan gyorsan menni.

2012. január 8.
Növő Hold a Rákban

Őseidre fordítsd most nagyobb figyelmet, és ha közöttük ellentét feszül, akkor te vagy az, aki kibékítheted őket. És ezért hálásak lesznek neked. Sőt a mai napon nagy sikert aratnál azzal, ha valami egészen új receptet próbálnál ki. Talán olyat, amivel már régóta kacérkodsz, de eddig nem mertél belevágni. Most sikerülni fog, és érdemes útra kelned vele, hogy mindazok, akik fontosak neked, megkóstolják, és garantáltan bezsebeld a dicséretet.

2012. január 9.
Telihold a Rákban

Kicsit feszülten kezdődik a nap, ami a telihold számlájára is írható, azonkívül munkába kell menned vagy valami fontos dolgot kell elintézned, és előfordulhat, hogy elalszol. Így aztán rohannod kell, és ez nem vezet most jóra, mert akár össze is törheted magad, vagy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretted volna. Ezért jól tennéd, ha lefekvés előtt nem felejtenéd el felhúzni a jó öreg vekkert, hogy ez a napod ne váljon olyanná, mint az őrültek háza. Ha állásinterjúra mész, akkor egy zseniális ötlettel tiéd lesz az állás.

2012. január 10–12.
Fogyó Hold az Oroszlánban

Ha megbámulják a barátodat, akkor ne féltékenykedj, hanem gondolj arra, hogy azok a csajok, akik ezt teszik, igazán azt szeretnék, ha nekik is ilyen jó pasijuk lenne, mint a tied. Ha szingli vagy, akkor hajts rá arra, akiről tudod, hogy nem vagy közömbös számára, csak olyan tehetetlen, kezdeményezőképtelen a szentem. Ha a plasztikai beavatkozáson gondolkodsz, hogy jobb lenne esetleg valamit faragni, vagy éppen beépíteni a testedbe, hogy még dögösebb légy, ezt most verd ki a fejedből, csillagállásilag nem jó ez az időszak.

2012. január 13–14.
Fogyó Hold a Szűzben

Elérkezett a két nap, amikor a munkahelyeden virítanod kell, mégpedig a jobbnál jobb terveiddel. Ha nincs állásod, akkor az önéletrajzodat küldözgesd csak bátran, mert válaszolni fognak rá. Ha állásinterjúra mész, akkor magabiztosság és határozottság fog jellemezni ezen a két napon. És érdekes módon ezen a két napon sokkal jobban fog érdekelni a fengsuj, mint korábban. És ne feledd, a hasad az a hely, amit a pasik – tudattalanul is – a bébi kihordásával kötnek össze, vagyis kétségkívül a nőiesség szimbóluma. Tehát ha még jobban az ujjad köré akarod őt csavarni, akkor ki a hasat, mert a lapos has nem vált ki fizikailag szexuális vonzalmat az erősebb nemből.

Januári holdnaptár

2012. január 15–16.
Fogyó Hold a Mérlegben

Óriási szerencséd van ezen a két napon. És nem igaz a mondás, miszerint akinek nincs szerencséje a szerelemben, annak szerencséje van a pénzben. Mert neked most mind a kettőben az van. A kisugárzásod szimpatikus, fantasztikusan tudsz kapcsolatokat teremteni. Optimizmusod ragadós, és magad is úgy érzed, hogy elkényeztet a szerencse. Az lenne a legjobb, ha a két nap valamelyikén nem hagynád ki a művészeteket, mert fantasztikus élményben lesz részed. És azt se felejtsd el, hogy bármit felvehetsz magadra, dögös leszel, és bomlani fognak érted nemcsak az ellenkező, hanem a saját neműek is.

2012. január 17–18.
Fogyó Hold a Skorpióban

Ezen a két napon találkozhatsz a rosszindulattal. Hiába szeretnél valamit nagyon-nagyon jól megcsinálni, és beleadsz apait-anyait, mégis van egy olyan személy, aki tulajdonképpen ki nem állhat téged, és le fogja cikizni mindazt, amibe te olyan sok energiát fektettél. De nem hagyhatod magad, amikor olyanok állnak a hátad mögött, akik ezt a személyt igazán móresre taníthatják. Csalódhatsz is valakiben, akit nagyra tartottál, végre eljutottál hozzá, és csak beszélgetni akartál vele, de kiderül, hogy ő nem az, akinek gondoltad. A csalódáson hamar túlteszed magad.

2012. január 19–20.
Fogyó Hold a Nyilasban

Előfordulhat, hogy vége szakad egy szerelmi kapcsolatnak, talán éppen azért, mert erősen kételkedsz kettőtök jövőjében, aztán belejátszhat még az is, hogy mellette az az érzés kerít hatalmába, hogy nem vagy elég jó. És ne feledkezzünk meg arról, hogy azért van egy harmadik személy is, aki viszont táplálja, erősíti mindazt pozitívan benned, amit a másik partner negatívan feléd sugároz. Arról már nem is beszélve, hogy az új partner számára te vagy a felfedezetlen szerelmi terület, és olyan dolgokkal ismertet meg – persze a szexben –, ami tulajdonképpen mindent visz! Ez a kapcsolat először a szexen alapul, de hosszú ideig fog tartani.

2012. január 21–22.
Fogyó Hold a Bakban

Hát igen, mondhatjuk, hogy ez a hétvége nem annyira a te időszakod. Ha szombaton bulizol, akkor vasárnap hajnalban olyasvalakivel ébredhetsz együtt, akiről fogalmad sincs, hogyan is kerültetek ti egy ágyba. És arról végképp halványlila gőzöd sincs, hogy vajon történt-e köztetek valami. Teljes a rövidzárlat, fogalmad sincs semmiről. Aztán vasárnap kezedbe kerülhet egy olyan értesítés, ami pénzt húz ki a zsebedből – amiben amúgy sincs sok –, és még a készpénzautomaták is mintha összeesküdtek volna ellened, mire pénzhez jutsz, szinte lejárod a lábad. Arra ügyelj, hogy vasárnap semmi olyat ne tegyél, amivel összeütközésbe kerülhetsz a törvénnyel.

2012. január 23.
Újhold a Bakban

Kreatív vagy, és nyoma sincs már az őrült hétvégének. Mintha el is felejtetted volna, teljes másra koncentrálsz. Egyszerűen felveszed a környezted ritmusát, és jól érzed magad a bőrödben. Talán még megengedsz magadnak a barátnőkkel vagy barátokkal egy kis összeröffenést, és alaposan kiveséztek mindent, kivel mi történt, és te is beszámolsz a kalandjaidról. Ha párkapcsolatban élsz, ma igazán élvezheted a partnereddel együtt töltött időt, és az is lehet, hogy sms-ekkel fog bombázni, amitől még feldobottabb leszel.

2012. január 24–25.
Fogyó Hold a Vízöntőben

Valamivel ki kell tűnnöd a tömegből, és ezt te is tudod. Valahogy érzed, hogy ez a két nap nem olyan, mint máskor. Valami egészen dögös cuccban szeretnél megjelenni, hogy mindenki utánozzon téged. De nem is az utánzáson van a hangsúly, hanem azon, hogy te légy a figyelem középpontjában. Ezért aztán előhalászhatsz valami ősrégi cuccot, és feldobhatod valami egészen eltérővel, és ne feledd el a folt hátán folt körömlakkot se, amihez natúr smink dukál. Nem maradsz észrevétlen, ez biztos.

2012. január 26–27.
Fogyó Hold a Halakban

Bocsáss meg, de a mai napon leginkább egy öszvérhez lehet téged hasonlítani. Kicsit nehéz a felfogásod, nem érted, vagy nem akarod megérteni, hogy mit kommunikálnak, hogy mit várnak el tőled. Ezért a környezetednek negatív a véleménye rólad. Jó lenne, ha egy kicsit nyitottabb lennél, és nem ártana az sem, ha nagyra nyitnád a fülecskéidet, mert talán megértenéd, hogy mit akarnak, miről van szó. Veszélyes ez a nap a testi épségedre is, ha a csúszós az út, akkor jó lenne, ha nem magassarkúban vagy műanyag talpú baromi dizájnos lábbeliben topognál, hanem valami ormótlannak is nevezhető, de csonttörésmentes csizmában vagy cipőben adnád elő magad. Lehet, hogy nem leszel annyira trendi, viszont nem kötsz ki a baleseti sebészeten sem.

2012. január 28–29.
Fogyó Hold a Kosban

Leggyengébb testrészed ebben a két napban a fejed, ezért előfordulhat, hogy már reggel nemcsak fejfájásra fogsz ébredni, hanem rossz álmok miatt nem lesz kirobbanó jókedved sem. De aztán a reggeli fejfájás nem tart örökké, ennek is vége egyszer. Különösen amikor találkozol egy igazán izgalmas személlyel, akivel olyan dolgokról tudtok beszélni, amik mindig érdekeltek, de csak a felszínen „kapirgáltál” a témában. Most viszont elmerülhetsz teljesen benne, és rengeteget tanulsz mindabból, amit hallasz. Vasárnap arra kell ügyelned, hogy ne falj fel mindent, amit látsz, és ne mondj semmi negatívat. Főleg ha meghallod, hogy valaki milyen lelkesen számol be valamiről, és ha erről a témáról többet tudsz, mint ő, sőt negatív dolgokat is, akkor se mondd el neki, mert irigynek fog tartani.

Január 30–31.
Fogyó Hold a Bikában

Némi érzelmi feszültség tapasztalható ezen a két napon. Nem vagy biztos semmiben, és tulajdonképpen megkérdőjelezel mindent, amit hallasz. És nemcsak azt, hanem még azokat az ötleteidet, terveidet is, amelyekről eddig szentül meg voltál győződve, hogy nemcsak jók, hanem egyenesen zseniálisak. Ráadásul a pénzügyeid terén is kis gubanc keletkezhet, ezért aztán idegesebb lehetsz az átlagosnál. Mi lenne, ha nem a barátnődtől – aki két kézzel szórja a pénzt – kérnél tanácsot anyagi ügyekben, hanem mondjuk az őseidtől, vagy olyan valakitől, aki nagyon ért hozzá, és régóta ismered…?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top