Horoszkóp

A kalóriák csökkentése – mágikus recept a karcsúság eléréséhez

A természetes fogyasztó hatóanyagok támogatják a fogyást.

A fogyókúrás piac virágzik – sok különböző, ugyanakkor sajnos többnyire egyoldalú koncepció létezik. Ezek általában vagy a szénhidrátokat száműzik az étrendből, vagy a zsírok kerülnek feketelistára. Minden esetben azt ígéri a módszer, hogy a kilók turbósebességgel fognak eltűnni. A legtöbb fogyókúra valóban hatásos kezdetben, persze csak ha kitartóan követik. Aztán a legtöbb embernél jelentkezik a jojóeffektus: ha a megszokottnál kevesebb kalóriát vesznek magukhoz, anyagcseréjük lecsökken, takaréküzemre vált. A fogyókúrát követően a szervezet nagyobb arányban tárolja el a zsírokat, hogy felkészüljön a várható tápanyaghiányra.

A túlsúly akkor fordul elő, amikor a szervezet több energiát kap, mint amire szüksége van. A fogyáshoz ezért a kalóriabevitel csökkentése szükséges, illetve ezzel egy időben a testmozgással az alapanyagcserét is fokozni kell. Bármilyen ellentmondásosnak is hangzik: a súlyfelesleg elleni leghatásosabb módszer, ha mindig teleesszük magunkat – jó sok gyümölccsel, zöldséggel, hüvelyesekkel és salátákkal. A teljes kiőrlésű gabonatermékek is segítenek, mivel hosszú időn át a teltség érzését keltik, és alacsonyan tartják a vércukorszintet. Az alacsony zsírtartalmú tejtermékek és húsok teszik teljessé a fogyókúrás menüt.

A kalóriák csökkentése - mágikus recept a karcsúság eléréséhez

Azonban sokan, akik szeretnének leadni a súlyukból, kemény ellenféllel találják szemben magukat – a hirtelen rájuk törő farkaséhség időszakaival. Ezt az érzést könnyedén le lehet küzdeni egy természetes hatóanyaggal, amely az ázsiai madarbokor gyökerének kérgéből származik és amely a Cefamadar® homeopátiás gyógyszerben is megtalálható. A Cefamadar® hatásosan nyomja el az étvágyat, mivel a jóllakottság érzéséhez kisebb adagok is elegendőek, vagyis az ön étvágyának csökkentésével segíti a kisebb kalóriabevitelt, és biztosítja, hogy elérje a kitűzött kisebb testsúlyt. (x)

A Cefamadar® tabletta x 100 homeopátiás gyógyszerkészítmény. (Hatóanyag: Calotropis gigantea)

További információk

————————————————————————————————————————————-

A kockázatokról és mellékhatásokról  olvassa el a betegtájékoztatót,

 

vagy  kérdezze meg kezelőorvosát,

 

gyógyszerészét.

 

————————————————————————————————————————————

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top