Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. november 13 – 19.)

A Mars és a Szaturnusz szextilben, a Nap és a Jupiter trigonban vannak ezen a héten, minden adott ahhoz, hogy amit eltervezel, az sikerüljön. Mert most még az égiek is úgy akarják.

Kos:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Harmonikus, és kiegyensúlyozott heted lesz. Vitáktól mentes békés időszak következik. Most kell kihasználnod az időt, hogy véghez vidd az elképzeléseidet, mert a legelképesztőbb ötleteid is könnyűszerrel valósulhatnak meg.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akivel egy együttes cél erősebbé kovácsolja kapcsolatotokat. Lehet ez egy közös üzlet, vagy utazás. A lényeg, hogy mind a ketten a jó oldalatokat fogjátok megmutatni, és nagyon élvezetes lesz.
Karmikus feladatod: Szentelj a barátaid számára több időt, mert hiányzol nekik, és ha magadba nézel, te is ráébredsz, hogy nagyon nehezen bíród nélkülük. Rá fogsz jönni, hogy semmi nem olyan fontos az életben, mint ők. Szervezz egy közös taraccs partit a csajokkal, nincs is rá alkalmasabb időszak.
 
Bika:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Ha a fejedbe veszed, hogy meghódítasz egy pasit, akkor az másként nem történhet. A pasik, nem tudnak ellen állni, a bájaidnak, és most ezt te ki is használod. Pedig jó lenne, ha csak azokkal flörtölnél, akiknek valóban van esélyük nálad.
Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz, akivel mostanában nem vagy túl jó viszonyba a köztetek dúló feszültség valamilyen külső tényezőnek köszönhetően csökken, vagy olyan mintha nem is lett volna. Gyere rá, hogy minek köszönheted, mert akkor, máskor is könnyedén alkalmazhatod.
Karmikus feladatod: Ha a hétre tervezel ingatlannak, kapcsolatos ügyeket legyen szó vételről, vagy eladásról, készülj fel, hogy nem lesz egyszerű, mert a legkülönfélébb nehézségekbe ütközhetsz.

Ikrek:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Jó messzire kerüld el a pletykálkodásokat, mert ha fény derül rá nagy botrányt, robbanthat ki. Még az is lehet, hogy óriási csalódást okozol azoknak, a barátaidnak, akik eddig bíztak benned, és minden titkukat, gondolataikat megosztották veled.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, aki különösen fontos számodra, de most a vele való kapcsolatban problémákkal kell szembe nézned. Ne oszd meg, senkivel, mert ebben a dologban jó tanácsot nem tudnak adni, és esetleg még jobban összezavarhatnak.
Karmikus feladatod: Zavarodottnak, és elveszetnek érezheted magadat, mert munkahelyeden egy olyan területre kényszeríthetnek, amihez semmi közöd. Ideje új állás után nézned. Már régóta fogalmazódik benned a dolog, de most tényleg eljött az ideje.

Rák:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Még nagyobb gondot kell fordítanod az otthonod tisztaságára, hiába lehet rólad példát venni, még is rágcsáló hada lephet el, mikor már azt gondoltad, hogy semmi esély rá, a pincédbe beköltözhet egy egér család. Akiket nagyon nehéz lesz kiüldöznöd.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, akit egyáltalán nem szívlelsz, sőt a hátadon áll a szőr tőle. Minden percben azt nézi, hogy hol lóghatja el a munkát. Nem csapatjátékos, és ez a mai világba nélkülözhetetlen.
Karmikus feladatod: Nagyon jó híreket kapsz egy rég nem látott barátod felől, aminek önzetlenül tudsz őrülni. Még az is előfordulhat, hogy neked is részed lesz ebben a jóban, mert olyan emberekre van szüksége, akik nem érdekből vannak mellette.

Oroszlán:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Továbbtanulásról dédelgetett álmaidnak, most könnyedén eleget tehetsz, mert minden akadály elhárult. Főnököd támogatását élvezed. Viszont hajlamos lehetsz idő előtt feladni, ami nagyon rossz fényt vetne rád. Ha nem vagy biztos magadban inkább tarts titokban.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki soha nem szeretett igazán, csak érdekből barátkozott veled. Nehéz ezzel szembenézni évek után, de most vannak fontosabb dolgaid is az életben, ezért könnyedén túlteszed magadat ezen is.
Karmikus feladatod: Az ellentétek vonzzák egymást. Most egy olyan sráccal ismerkedsz, meg, akit el se tudtál képzelni magad mellett. Eddigi kapcsolataidban számított a külsőség, és az anyagi jólét, de most ez nem érdekel.

Szűz:

 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Túlságosan megbízol partneredben, jó lenne, ha most a körmére néznél, mert a fiúkkal való sörözés helyett, lehet, hogy máshol keresi a boldogságot. Ne hagy, hogy az orrodnál fogva vezessen, mert akkor a végén nagyon nagyot csalódhatsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy idegennel lesz, aki mindent megadna, hogy a barátságodba fogad. Most az tűnik könnyebb megoldásnak, ha beadod a derekad, de a későbbiekben nagy árat kell érte fizetned, mert teljesen leszívja az energiádat.
Karmikus feladatod: Nagy elhatározással, indulsz a hétnek, de újra és újra ugyan abba a problémába ütközöl, és ez nem más, mint a fáradékonyság. Ne feledkezz meg a megfelelő vitaminpótlásról, mert tökéletesen tudod orvosolni vele az energia hiányodat.

Mérleg:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Szerény és alázatos leszel a héten. Nem magadtól, hanem a sors kényszerít rá, mert olyan emberekkel találkozol, akik sokkal nagyobb bajban vannak, mint te még sem hagyják el magukat. Nagyon fontos, hogy amit teszel, azt igazából nem a magad hasznára, hanem másokért történik.
Karmikus kapcsolatod: Egy régi barátoddal lesz, aki most új erőt, és az életednek értelmet ad. Eddig nem túl jelentős helyet foglalt el az életedben, de ettől a héttől kezdve teljesen másként lesz.
Karmikus feladatod: Engedd, hogy a szerelmed elbűvöljön. Becsapod magadat, és őt is azzal, ha nem mutatod ki az iránta érzett szerelmedet. Beszélgess vele minél többet, hogy pontosan tudja, hogy mire van szükséged.
 
Skorpió:
K Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)armikus kötelességed: A változások és izgalmak hete elé nézel, mely felemelő hatással van szerelmi életedre. Partnered megállapodott melletted, itt az idő és neked is érdemes lenne most ezt tenni, és nem azon rágódni, hogy mással milyen lenne.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki most helyetted, beszél. Ez így van rendjén, mert talán most ő jobban ki tudja fejezni a gondolataidat, és ha nem hagyod neki, csak összekuszálsz mindent magad körül.
Karmikus feladatod: A munkafronton teljes a nyugalom. De ez nem azt jelenti, hogy nem kell hajtanod, csak most egyszerűbben sokkal könnyebben fognak menni a dolgok, és sokkal jobban fogod érezni magadat a bőrödbe. Szerencse napod lesz a szerda, ezért ha teheted, ne menj dolgozni, inkább tegyél kedved szerint.

Nyilas:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Előtted, van, amit, és akit eddig kerestél. Majd kiszúrja a szemedet, de te még akkor sem veszed észre. Lehet, hogy külsőleg nem egy álom pasi, de ahogy közelebb kerülsz hozzá, meglátod, hogy teljesen levesz a lábadról a belső értékeivel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem bírja tartani veled a tempot, semmilyen téren, ezért ha bulizni indulsz vele, és nem szeretnéd ideje korán befejezni, az estét ne hagyd, hogy annyit igyon, mint te, mert ő nagyon hamar kidőlhet.
Karmikus feladatod: Mindig fontos volt főnököd vélemény, és képes voltál mindent újra kezdeni, vagy megváltoztatni miatta, de a héten ne hagyd, hogy beleszóljon a dolgaidba, mert csupán szakmai féltékenységből tönkreteheti egy fantasztikus tervedet.

Bak:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Most az élet bármely területén eléred, amit akarsz. Egy pillantásoddal leveszed a pasikat a lábukról, és mindemellett szerencsére megtalálod a boldogságot. Ezen a héten számodra minden nap csoda és ezért sokat irigyelhetnek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit teljesen félre ismertél, de valójában nem bánod, mert legalább szembesültél egy hibáddal, hogy hajlamos vagy első látásra ítélni.
Karmikus feladatod: Képes vagy gyermekedért, vagy a családod egy tagjáért hatalmas áldozatokat hozni. Ez nem csak azon múlik, hogy fontossági sorrendet teszel a dolgok között, mert gondolkodnod, nem lesz időd, ezért ösztönből cselekedsz, amit garantáltan nem fogsz, megbánni.

Vízöntő:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Nagyon jó érzékkel kezeled a pénzügyeidet. A héten még a vesztésre álló dolgokból is pozitívan kerülhetsz ki. Az ösztöneid nem hagynak cserben, sőt hozzásegítenek egy nagyobb összeghez.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan idősebb személlyel lesz, akit tisztelned kellene, de mostanában sorozatban olyan dolgokat tesz, ami miatt nem tudod. Te vagy a fiatalabb, mégis te gondolkozol érettebben, és tudatosabban.
Karmikus feladatod: Szerelem területén nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogyan az szeretnéd. Ez nem a te hibád, a gond a pasiddal van, aki nem vesz téged olyan komolyan, mint ahogyan az kellene. Ne gyötörd magadat, inkább keres valaki, aki jobban meg fog becsülni.

Halak:
 Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)Karmikus kötelességed: Imádsz enni, így a fogyókúra gyakori része az életednek. Viszont a héten semmi kedved hozzá, mert csak halmoznád az élvezeteket. Legalább iktass be egy böjtnapot, amikor távozhat a szervezetedből az a rengeteg méreganyag.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki képes lenne közéd és párod közé állni. Te megbízol benne és hajlamos vagy elhinni olyan dolgokat, amelyek másra nem jók, mint bogarat ültetni a füledbe. Légy észnél, és ne hagyd magadat befolyásolni.
Karmikus feladatod: A mázli a héten minden lépésedet követi, ezért ha csak teheted, tedd próbára a szerencsédet a legkülönfélébb játékokban. Valahol tiéd lehet a fődíj!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top