Horoszkóp

Havi horoszkóp (2010. október)

A Rákok tele lesznek energiával, a Bikákra pedig izgalmas találkozások várnak. Rád mi vár októberben? Kattints, és megtudod!

Havi horoszkóp (2010. október)KOS: Sok dolgod lesz októberben. Számíts rá, hogy sokan fognak hozzád fordulni! Lesz, aki a tevőleges segítségedet kéri, és lesz, akit csak végig kell hallgatnod. Az biztos, hogy október 7-én, újhold napján egy új ismeretség, barátság vagy szerelem kezdődik. Legyél nyitott és kíváncsi! Fontos élmények várnak rád. Amit a hónap közepén hallasz, ne vedd készpénznek! Több olyan infó is jön, ami még nem tuti. Nem eszik olyan forrón a kását. A hónap második felére kiderül, hogy mi igaz az egészből, és mi a pletyka, illetve rémhír. Az október 23-i telihold napján vigyázz magadra és minden kapcsolatodra! Kerüld a vitákat! Minden körülmények között törekedj a békés megoldás megtalálására! A hónap vége kitűnő lehetőséget hoz neked. Élj vele, de gondold át, mire vállalkozol!

Havi horoszkóp (2010. október)BIKA: Izgalmas találkozások várnak rád októberben. Ne csodálkozz, ha a múlt vagy régi emberek jönnek szembe! Örülj mindnek, hiszen kapsz egy új esélyt, hogy rendezd azt, amit eddig nem sikerült! Csupa szép dologgal kell újból foglalkoznod. Ez kifejezetten kellemes, sőt megható lesz. A hónap közepén figyelj a munkádra, és alkalmazd az újonnan megszerzett tudásodat! Nemcsak érdemes, de tanácsos is naprakésznek lenned. A hónap végén érdekes emberekkel fogsz találkozni. Lesz köztük, akitől sokat tanulhatsz. Lesz, aki lenyűgöz, és példaképeddé válik. És lesz, akibe beleszerethetsz. Ez utóbbival óvatosan! Nem kell semmit elkapkodnod. Arra gondolj, hogy ha ő a te embered, akkor meg fog várni, akkor is, ha pár napot gondolkozol. Szóval nyugodtan mérlegelj, és megfontoltan dönts!

Havi horoszkóp (2010. október)IKREK: Október tagadhatatlanul a te hónapod lesz. Életkedved, népszerűséged és kreativitásod is csúcson lesz. Mindez sikereket fog hozni a hivatásodban és a magánéletedben is. Az előbbiben állj elő bátran új ötletekkel, és ha nem értik, akkor menj máshova! Meg fogod találni azt a csapatot, ahol pont rád várnak. A szerelemben se tétlenkedj! Vállald fel önmagad, és legyél közvetlen! A te igazi varázserőd ebben a könnyed és kommunikatív stílusban rejlik. Ahogy ránézel valakire, és ahogy hozzászólsz, az egyedivé tesz. Egész hónapban az október 23-i telihold szinte az egyetlen nap, amikor jobb, ha nem nyilatkozol, mert jók az esélyeid egy konfliktusra. A hónap legvégén egy fergeteges szerelem robbanhat be az életedbe. Nem lesz könnyű a józanságodat megőrizni, de lehet, hogy nem is kell.

Havi horoszkóp (2010. október)RÁK: Számodra az október a családodról és/vagy az otthonodról fog szólni. Ha ingatlanügyeid vannak, akkor most pozitív fordulat várható. Ebben az október 7-i újhold sokat fog segíteni. Ekkor új családtag érkezhet, vagy bármi újdonság. Tárd ki az ajtót és a szívedet! Fogadd örömmel! Nagyon jó dolgokat fog hozni neked. Ha van gyerek a családban, akkor vele régi témák kerülnek megint szóba. Újabb esélyt kaptok, hogy a helyére tegyétek a dolgot. Sok játékkal, kreatívan és humorral előrébb jutsz, mint szigorral. A hónap közepén az egyik rokonod bele fog szólni olyasmibe, amiben nem kérted a tanácsát. Érdemes lenne meghallgatnod, mert a javadat akarja. A hónap végén fantasztikusan fogod érezni magad a bőrödben. Rengeteg energiád lesz. Ezzel a lendülettel semmi sem lesz akadály számodra.

Havi horoszkóp (2010. október)OROSZLÁN: Az elmúlt hónapokhoz képest az október végre kicsit nyugisabb lesz. Bár ez nem jelenti azt, hogy teljesen tétlennek kell lenned. A saját érdekedben tartsd nyitva a szemedet és a füledet! Rengeteg fontos infó fog érkezni, ami megkönnyíti az életedet. A tájékozottság és a naprakészség bármilyen témában előny lehet. Ezt október 7-én, újhold napján megtapasztalhatod. Ezzel szinte egy időben régi családi ügyek kerülnek ismét elő. Legyél az érintettekkel türelmes! Tudd, hogy ez mindenkit érzékenyen érintő kérdés! Mindemellett ez a hónap utazásra és/vagy tanulmányokra is alkalmas. Ebben kicsi zökkenő október 23-án, teliholdkor lehet. A hónap legvégén szerelembe eshetsz. Ez akkora szenvedéllyel lép be, aminek nehéz lesz ellenállnod. Ha van már párod, akkor legyél észnél!

Havi horoszkóp (2010. október)SZŰZ: A pénz fontos része az életnek, de nem mindegy, hogy milyen áron szerzed meg. Ezekre fogsz rájönni októberben. Szerencse, hogy a 7-i újhold új ajtókat nyit meg előtted. Vizsgáld meg a lehetőségeket, és mérlegeld, hogy mi fér bele az idődbe! Semmiképp se vállald túl magad! Beszélgess erről a témáról a családoddal és a barátaiddal. Ők sokat segíthetnek szeretetteljes meglátásaikkal. Ne csodálkozz, ha időnként déjà vud lesz! „Én ezt már szó szerint hallottam” – de lehet, hogy csak most jut el az agyadig. Nem baj, sosem késő. A hónap végén, az október 23-i telihold napján okosan gazdálkodj a pénzeddel! Nem kell semmiről lemondanod, elég, ha ésszerűsíted a kiadásaidat. A hónap legvégén az otthonodban kisebb felfordulás lesz. Valami elromlik, vagy váratlan vendég toppan be.

Havi horoszkóp (2010. október)MÉRLEG: Október a kedvenc hónapod lesz. Később visszanézve is a legsikeresebb, legszerencsésebb és legvidámabb hónapnak fogod nevezni. Nem csak azért, mert most ünnepled a születésnapodat. Egyébként is te leszel az érdeklődés középpontjában. Sok meghívást, dicséretet és szeretetteljes támogatást fogsz kapni. Ezek a legszebb ajándékok. Október 7-én újhold lesz, ekkor újíthatsz valamit, akár a külsődön, akár a szokásaidon. Csak azon változtass, ami jólesik! Ne erőltess semmit se magadra! A hónap közepén olyat találsz mondani, hogy magad is meglepődsz. Ez alkalmat ad a téma komolyabb átgondolására és átbeszélésére. 23-án telihold lesz. Ez konfliktust hozhat. Legyél elnéző mindenkivel! Szelíden, türelemmel bármit képes vagy kezelni, és helyre tudod állítani a harmóniát.

Havi horoszkóp (2010. október)SKORPIÓ: Ne törődj senkivel és semmivel! Az október neked egyértelműen a szerelem jegyében fog telni. Vigyázz, mert ha folyton meg akarsz felelni mások elvárásainak, és a szerintük helyes módon akarsz élni, akkor nem lesz önmagadra és a kedvesedre időd! Az sem elítélhető, ha nem kötsz mindent a környezeted orrára. Egy kis titkolózás kifejezetten egészséges és okos taktika ebben a hónapban, hiszen a diszkréció ritka nagy kincs manapság. Ezért is tanácsos megválogatnod, kiben bízol meg, és kivel osztod meg az élményeidet. Szinte egész hónapban tele leszel déjà vuvel. Ne ijedj meg! Ezek azok a pillanatok, amikor korrigálhatsz. A hónap vége nagy és pozitív változásokat hoz a közérzetedben és/vagy a kapcsolataidban. Hirtelen népszerű leszel, mindenki téged akar.

Havi horoszkóp (2010. október)NYILAS: Foglald le magad, hogy gyorsabban teljen az idő, ugyanis október legvégén lesz neked igazán jó, de addig sem fogsz unatkozni. Sőt, olyan álmaid kezdenek el megvalósulni, amikről már kezdtél lemondani, de kiderül, hogy közelebb vannak hozzád, mint hitted. Ennek kapcsán 7-én, az újhold napján legyél nyitott, hogy észrevehesd a nagy lehetőséget! A hónap közepén egy barátod vagy ismerősöd olyan infóval lát el, ami ezt vagy bármi más ügyedet kimozdíthatja a holtpontról. Szóval megint a nyitottság lesz a legkifizetődőbb hozzáállás. A hónap végén méltatlan vitának a szemtanúja leszel. Jobb, ha nem folysz bele. Csak akkor mondj bármit, ha megkérnek rá! A hónap legvégén fel leszel dobódva. Annyi energiád lesz, hogy egy hegyet el tudsz tolni, vagyis bármit sikerrel megoldhatsz.

Havi horoszkóp (2010. október)BAK: Kösd fel azt, amit fel kell kötni! Októberben rengeteg munka, de szerencsére siker is vár rád. 7-én, újhold napján új feladat, pozíció vagy főnök kerül be a képbe. Ne siesd el a döntést! Csak annyit vállalj be, amit meg tudsz egyedül oldani, vagy gondolkozz azon, hogy kit vonhatsz be! Ne feledd a mondást! Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Vagyis ki kell nyitnod a szádat, és segítséget kérned, szóval nem kell egyedül megszakadnod. A hónap közepén fontos információkat fogsz kapni a hogyan továbbal kapcsolatosan. Raktározd el ezeket, mert később kell majd hasznosítanod! 23-án lesz telihold. Ez olyan kérdést fog felvetni, hogy vajon élsz-e magánéletet, ill. hogy jut-e elég időd a családodra. Gondold át, és ha kell, módosíts, úgy, hogy az egyensúly meglegyen!

Havi horoszkóp (2010. október)VÍZÖNTŐ: Ez lesz az év egyik legjobb hónapja. Készülj fel rengeteg lehetőségre! Ez a bőség zavara lesz. Utazhatsz, tanulhatsz, kulturálódhatsz, szórakozhatsz. Menj mindenhova, ahova hívnak! Gyűjts élményeket és információkat! Ezekből fél éven keresztül gazdálkodhatsz. Olyan érzésed lesz, mint a téli begyűjtéskor a földművesnek. Ez örömmel és elégedettséggel fog eltölteni, ha meglátod, mennyi kincs kerül eléd. Az október 7-i újhold ebből a szempontból kiemelten értékes, de a hónap közepén is kapsz valami nagyszerűt. Legyél nyitott, és nem maradsz le semmiről! A hónap végén legyél óvatos az utakon! 23-án telihold lesz. Ez a legveszélyesebb nap. Ezek után a munkádban vár rád más feladat. Ne félj a változástól! Ezzel összefüggésben váratlan pluszbevételed is adódhat. Ez igazán jókor jön.

Havi horoszkóp (2010. október)HALAK: Csak látszólagos az egy helyben toporgás. Ha elég türelmes leszel, október végére komoly eredményeket könyvelhetsz el. Most a legokosabb taktika a kivárás, persze ez nem tétlenséget jelent. Tedd a dolgod, de ne akarj még semmi nagy horderejű ügybe belevágni! Közben óvatosan költekezz! Inkább fogd spórolósra a figurát! A hónap vége felé egyre több lehetőség kerül eléd. Mutasd meg, hogy mire vagy képes, de ne sürgess senkit és semmit! Fogd fel az egészet úgy, mint egy érési folyamatot! Amíg „éretlen” vagy te, a helyzet vagy a másik, addig nem érdemes szüretelni. Számodra a hónap utolsó hete hozza a „szüretet”. Ekkor külföldi út, munka, tanulmány lehetősége nyílik meg. Ragadj meg bátran mindent, amit csak tudsz, mert ilyesmi nem történik mindennap!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top