Horoszkóp

2010. áprilisi holdnaptár

A Hold gyorsan végigszáguld az állatövi jegyeken, és közben olyan nehéz fényszögeket érint, mint a Szaturnusz és az Uránusz szembenállása, valamint a Plutó és a Mars kvinkunxát.

2010. április 9.

Fogyó Hold a Vízöntőben

Ábrándozásokkal teli ez a mai nap, amikor a legjobb lenne, ha találkoznál a barátaiddal. Egészen elképesztő dolgokat hallhatsz, és persze lesz közöttük olyan, amely zene füleidnek. Kiderül, hogy aki korábban nem volt szimpatikus neked, az most igyekszik mindent megtenni azért, hogy a kedvenceid között sorolhasd fel őket.

2010. áprilisi holdnaptár

2010. április 10. 11. és 12

Fogyó Hold a Halakban

Érzékenyebb vagy az átlagosnál, ezért jobban teszed, ha egyszerűen becsukod a füled és a szemed az olyan hírek hallatán, amelyek mélyen felkavarnak, és amelyek aztán nem hagynak nyugodni. Olyan eseményre is sor kerül az egyik napon, amely tele van titkokkal, sok mindenfélét fecsegnek róla, ám neked lesz ezzel kapcsolatban egy felismerésed, és ennek higgy. Mert ez egy olyan üzenet lesz, mintha a másik dimenzióból küldték volna.

2010. április 13.

Fogyó Hold a Kosban

Ne kezd kávéval a napot, még akkor sem, ha úgy érzed, hogy alig tudsz kikászálódni az ágyból, vagy ha esetleg fáj egy kicsit a fejed. Inkább igyál kezdésként egy pohár majdnem forró vizet, amitől meglátod gyorsan „észhez térsz”, és beindítja az anyagcsere folyamatokat. Ha fontos megbeszélésre készülsz, jó formában leszel, csak semmi izgalom, és arra se gondolj, hogy esetleg el kéne halasztani.

2010. április 14.

Újhold a Kosban

2010. áprilisi holdnaptárSzuper napra ébredtél, amikor megjelenik a Nők Lapja Ezotéria, amit meg kell venned. Ha még nem tudtad, hogy milyen egy reinkarnációs ülés, akkor a lapból pontosan megtudhatod, és minden részletet, ami ezzel a titokzatos témával kapcsolatos.  Közben jó ha beszerzed a s csábítás legfontosabb eszközeit, mint amilyen egy fantasztikus szempillaspirál, egy könnyű alapozó, és izgalmas színű szájfények.

2010. április 15. 16.

Növő Hold a Bikában

Még az is előfordulhat, hogy ezen a két napon te leszel az igazságosztó. Pontosan látod azokat a hibákat, amelyek a felszín alatt vannak, vagy esetleg korábban a szőnyeg alá lettek söpörve. Így aztán késztetést érzel arra, hogy ezt alaposan megmond, amiből a mostani remek csillagállásoknak köszönhetően, nem lesz galiba. Nem árt ha tisztában vagy azzal is, hogy erotikus kisugárzásod most kilométerekben mérhető, tehát ha el akarsz csábítani valakit, indulj be, kezdeményezz.

2010. április 17. 18. 19,

Növő Hold az Ikrekben

Éljenek az interenetes randi site-ok! Itt az ideje, hogy te is felkeress egy ilyen párkereső oldalt, mert ezen a három napon megtalálhatod azt, akivel szívesen összejönnél, és ez az érzés kölcsönös lesz. Viszont hallhatsz egy olyan hírt, amelyről azt gondoltad, hogy a témát már régen lezártad, és most kiderül, hogy valamit kezdhetsz elölről. Ne idegeskedj, meglátod, kisebb javításokkal gyorsan túl leszel az egészen.

2010. április 20. 21.

Növő Hold a Rákban

A mai napon többször farkaséhség rohamok törhetnek rád, aminek ellent kell állnod, ilyenkor igyál helyette egy pohár vizet. Belsőleg hidratálsz, jobban forognak utána az agytekervényeid, és megmenekülsz a nehezen mozduló hájtól is. Ne felejtsd el, hogy ma van egy olyan ismerősödnek az évfordulója, akivel régen sokat lógtatok együtt, hívd fel, vagy küldj neki smst.

2010. április 22. 23.

Növő Hold az Oroszlánban

2010. áprilisi holdnaptárAz érzelmek tartást kapnak, kapcsolataidat nemcsak te veszed komolyan, hanem az is, akivel együtt élsz. Ha a közelmúltban jöttél össze valakivel, akkor most meggyőződhetsz arról, hogy a szándékai komolyak, a stabil érzelmeket helyezi előtérbe, és veled kapcsolatban szó sincs kalandról. Viszont ezt várja majd tőled is, ezért ha úgy érzed, hogy ezt még nem gondolod komolyan, ha más is érdekel, és ki akarsz próbálni ezt-azt, de nem vele. Akkor nem árt tisztázni, hogy ne okozz neki csalódást.

2010. április 24. 25.

Növő Hold a Szűzben

Ragyogó a nap arra, hogy megszabadulj olyan ruhadaraboktól, amelyekről tudod, hogy sohasem fognak rád jönni, vagy sohasem fogod már őket felvenni. És olyan tárgyaktól, amelyekhez valamikor talán érzelmileg kötődtél, de már nem jelentenek semmit. Egy alapos nagytakarítás is most sokkal könnyebben menne, mint máskor. Ezen a két napon váratlanul találkozhatsz valakivel, akivel őrült kalandba keveredhetsz.

2010. április 26. 27.

Növő Hold a Mérlegben

Főnököddel ezen a két napon nem lesz könnyű kijönni, ezért jobban jársz, ha a háttérbe vonulsz, és amit mond – bármekkora marhaság – csak bólogatsz. Kollégák között van olyan személy, akinek semmit sem érdemes mondani, mert biztos lehetsz benne, hogy a cég legnagyobb pletykafészkével állsz szemben. Érdemes lenne ma belevágni egy olyan testedzésbe, ami a csipőt karcsúsítja, és feszesíti a popódat.

2010. április 28.

Telihold a Skorpióban

A mai a varázslatok napja. Olyan dolgok történhetnek veled, amelyre nincs magyarázat. Ne oszd meg az élményeidet senkivel, inkább írd le, vezess egy olyan naplót, amibe csak az ezoterikus élményeid szerepelnek. Ha valamit nagyon szeretnél, és ez nem sikerült, akkor kérd az égiek segítségét, mert óhajod most meghallgatásra talál. A legjobb az lenne, a kérésed a szabadban suttognád bele, a csillagos éjszakába, úgy 22 óra után.

2010. április 29.

Fogyó Hold a Skorpióban

Valaki az agyadra megy, azt hiszi, ha ezerszer elismétli ugyanazt, akkor teljesíteni fogod. Pedig nem, csak azt érheti el nálad, hogy melegebb éghajlatra fogod küldeni. Ma egyszerűen ráérzel arra, hogy mit vár el tőled a főnököd, és ezt teljesíteni is fogod. Ha nincs munkád, hallhatsz egy remek lehetőségről, amibe érdemes belevágni.

2010. áprilisi holdnaptár

 

2010. április 30.

Fogyó Hold a Nyilasban

A délelőtti órákban légy óvatos, mert valaki megszabadíthat az értéktárgyaidtól, de még az is előfordulhat, hogy egetverő hazugság hagyja el valaki száját. A délutáni órákban már jobban érezheted magad, ugyan támad egy kis érzelmi feszültség benned, aminek pillanatok alatt nyoma sem marad. Különösen, hogy kapsz egy olyan sms-t, amitől úgy érzed, hogy tiéd a világ!

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top