Horoszkóp

Karmahoroszkóp (április 2-9.)

A Plútó jó fényszögekkel csatlakozik a Vénuszhoz és a Merkúrhoz, ami arra utal, hogy az anyagi és az érzelmi problémákra megoldást találhatsz.

Kos

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: A gondok megoldódni látszanak, az égiek lesznek a segítőid. Lazításra viszont nincs okod, mert továbbra is a kemény munka hozza el a sikert. Kitartásod most példamutató lesz mások számára. Legyél büszke rá, és ne tiltakozz a dicsérő szavak ellen.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki eddig betartott neked, és mindenben meggátolt, de a héten fordul a kocka, és te teheted vele ugyanezt. De gondolkozz el azon, hogy semmivel nem vagy különb nála, ha az ő eszközeit használod. Elmés vagy, és pontosan tudod, mit kell tenned vele ahhoz, hogy észrevegye magát.

Karmikus feladatod: Külföldi utazás várhat rád. Ez a kiruccanás segít feltöltődni, nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is. A legjobb, ha egy barátnőddel mész, és kedvesed itthon hagyod, mert rég volt részed egy csajos buliban.

 

Bika

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: Reggelente legszívesebben ki sem kelnél az ágyból, de most a megsokszorozódott munkád miatt nem teheted, hogy lustálkodj, és csak azzal foglalkozz, amihez kedved van. Túl leszel ezen a héten, és mindent derűsebben fogsz látni.

Karmikus kapcsolatod: A főnököddel lesz, aki tehetségtelen, de mégis képes magát jól eladni. A saját céljaiért képes kiállni, de másokért nem. Jobban teszed, ha hallgatsz, mert ha megmondod a véleményedet, az állásod foroghat kockán.

Karmikus feladatod: Türelmesnek kell lenned, mert néhány barátodat az szórakoztatja, ha kihoz a sodrodból. Nem gondolják komolyan, de te elsőre mégis dühöngsz, és véresen komolyan veszed. Legyél vicces, és vedd poénra, mert minél jobban idegeskedsz, annál jobban élvezik majd. Még az is előfordulhat, hogy jókedvre derítenek.

 

Ikrek

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: Ha lakásfelújítást tervezel, itt az ideje, hogy belevágj, mert most az anyagiak és a szabadidő is biztosított ehhez az erőt próbáló feladathoz. Most lesz igazán szükséged a barátokra, mert a szorgos kezükkel sokat segíthetnek. Nemcsak pénztárcád marad gazdagabb, de a csapat is jobban összekovácsolódik.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mindig csak hiteget. Nem érted magadat, hogy még mindig képes vagy bedőlni neki. De a héten igazából betelik a pohár, és még a telefonodból is kitörlöd a számát.

Karmikus feladatod: A pasik a lábad előtt hevernek. Jobban nézel ki, mint valaha, pedig rengeteg teher nehezedik rád. Neked most semmi kedved flörtölgetni, de ez nem kedv kérdése lesz, mert a sors most erre kényszerít, és ha jobban belegondolsz, nem fog nehezedre esni.

 

Rák

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: A megérzéseid remekül működnek. Hallgass most rájuk. Elérkezett a pillanat, amikor végre átélheted az igaz szerelmet, de ehhez az is szükséges, hogy bízz magadban, és ne félj kockáztatni, mert aki mer, az nyer, és rád most ez duplán igaz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek igazat kell adnod egy vitás ügyben. Időközben jössz rá, hogy mennyire igaza volt, és kellemetlenül érzed magadat, amiért olyan erőszakosan hajtottad a te meglátásodat.

Karmikus feladatod: Többet kell mosolyognod, mert nagyon jól áll, és ezenkívül nagyon jó benyomást tehetsz számodra fontos emberekre. Sok minden múlhat ezen a héten, ezért próbáld meg a legjobb formádat hozni, még akkor is, ha valami bajod van. Kendőzd el vidámsággal, és meglátod, minden a terveid szerint alakul.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: Nincs sok tapasztalatod a takarékoskodásban, mert szereted két kézzel szórni a pénzt, de most jobban teszed, ha meggondolod, hogy mire költesz. Érdemes egy fontossági sorrendet készítened, ami mindig a szemed előtt lebeg. Így nem aprózod el a dolgokat, és csak a lényeges szükségleteket vásárolod meg.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel igazságtalanul viselkedsz. Miután megtetted, hajlamos vagy, hogy lelkiismeret-furdalás gyötörjön. Előbb gondolkoznod kellene, mielőtt mesterien megbántanál valakit. De jóvátételre mindig van lehetőség.

Karmikus feladatod: Hajlamos vagy túlzásokba esni, és éjszakánként felfalni a hűtő tartalmát. Most szabj határt a falánkságodnak, mert ha elszalad veled a ló, még nyár végén is a pluszkilókkal fogsz küzdeni.

 

Szűz

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: Lételemed a rend, de valamiért ez a hét a káoszról szól. Nem vagy képes tartani a napirendedet, és beosztani a munkádat. De jól csinálod, mert ennek a tudatában csak te vagy, és környezeted észre sem veszi.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, akinek a hátán fát lehetne vágni, de neked mégis sikerül kihoznod a sodrából. Munkahelyeden sokat fel kell mutatnod, és most nehezen jönnek össze a dolgok, ezért hajlamos vagy rajta levezetni a feszültséget, amit nagyon nehezen visel el.

Karmikus feladatod: Komoly érdeklődést mutatsz az okkult tudományok iránt. Iratkozz be egy suliba, és fejleszd tökéletessé az ismereteidet, mert a jövőben talán egy új megélhetési formát jelenthet a számodra, de ha csak hobbiszinten gyakorlod, akkor is sikereket érhetsz el benne.

 

Mérleg

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: Ne keverd az érzelmeidet a pénzügyeiddel, mert sokat veszíthetsz. Bármennyire is kérlel egy barátnőd, ne adj neki kölcsönt, mert örökre búcsút inthetsz annak a pénznek. Inkább segíts neki olyan megoldást találni, amivel nem lesz senkinek az adósa.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki számít rád, de te megint cserbenhagyod. Nem vagy hajlandó összeszedni magadat, és ahelyett, hogy egy jót buliznál a haverjaiddal, inkább az ágyat nyomod magányosan.

Karmikus feladatod: Vágyódsz a harmóniára és a hűséges párkapcsolatra, de nem vagy képes semmit tenni annak érdekében, hogy ez megvalósuljon. Azt várod, hogy a pasid minden célját, tervét feladva rád koncentráljon, és a te dolgaidat részesítse előnyben, de egy párkapcsolat nem csak erről szól, jobb, ha ezt figyelembe veszed.

 

Skorpió

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: A héten tombol benned a versenyszellem. Szeretnél mindenben első lenni. Kudarcként éled meg, ha valami mégsem sikerül. Fogadd el, mert nem jöhet mindig minden össze, és az az igazi győztes, aki az elvesztett harcot is emelt fővel viseli.

Karmikus kapcsolatod: A szerelmeddel lesz, akivel végre teljes lesz az összhang. Eddig jól leplezted az érzéseidet, de most úgy érzed, teljesen megnyílhatsz neki, és kiadhatod a szíved. Meglátod, viszonzásra lelsz, és boldog hét elé néztek.

Karmikus feladatod: Könnyebb néha azonnal nemet mondani egyes dolgokra, mint egy kicsit a fejedet törni, hogy egy bombasztikus ötlet jusson az eszedbe. Messze földön híres vagy a kreativitásodról, és ez többen is szeretnék kihasználni. Ez neked jó, mert előbb-utóbb anyagi hasznot húzhatsz belőle.

 

Nyilas

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: Nagy benned a szenvedély, az energiáidat egy dologra koncentrálod, és ez rémisztően hat a partneredre. Az ellenkezőjét váltod ki annak, amit szeretnél. Ez a félreértés nem állhat közétek, beszéljétek meg, és minden egyenesbe jön.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mindenkiről gondoskodik, és mindenkinek segítő kezet nyújt, csak éppen saját magával egyáltalán nem törődik. Karold fel, és világíts rá a dolgokra, mert úgy még többet képes adni, ha minden rendben körülötte.

Karmikus feladatod: Egy barátoddal vitába keveredsz, amelynek hatását hosszú ideig érezni fogod. Vigyáznod kell a jó híredre, mert könnyedén besározhatja. Rá kell jönnöd, hogy sokszor egy apróság derít fényt a valóságra. Sokat tanulhatsz ebből az esetből, ezt a tapasztalatot a családod segíthet feldolgozni.

 

Bak

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: Hangos lesz a magánéleted. Nem találod a közös hangot a pasiddal. De ha jobban belegondolsz, bolhából csinálsz elefántot, mint például hogyan nyomja ki a fogkrémet. Legyél elnézőbb vele, mert akkor ő is könnyebben fog rászokni a rendre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki a legjobb barátnőd, most mégsem tudjátok megbeszélni a gondjaitokat. Te nyitott vagy rá, de ő tele van munkahelyi feszültségekkel, és csak azon tud rágódni. Hagyd, hadd mondja, ami a szívét nyomja, talán így megkönnyebbül.

Karmikus feladatod: A karrier területén most a Jupiter kényeztetni fog. Energiádat és ötleteidet termékenyen fogod felhasználni, és elnyerheted főnököd elismerését is. Anyagilag sem lesz okod panaszra, de most az erkölcsi elismerés mindennél többet jelent neked.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: Csak olyan feladatot vállalj el, amibe ha belefogsz, be is tudod fejezni. Ellenkező esetben csalódott és kiábrándult lehetsz, ami negatívan befolyásolhat az élet több területén is, még az is lehet, hogy a barátaid is elpártolnak tőled.

Karmikus kapcsolatod: Partnereddel lesz, akivel minél több intim percet tölts el. Végre olyan közel kerülhetsz hozzá, amire már régóta vágyakozol. De ne a szex legyen a lényeg, most a hangsúlyt az érintésekre és a súgó-búgó hangokra helyezd.

Karmikus feladatod: Gyorsan arasd le a fáradozásod gyümölcsét, mert nagyon valószínű, hogy később erre nem lesz lehetőséged. Ne lepődj meg, ha támadások érnek, több irigy embernek is szúrod a szemét, akik összefoghatnak ellened. Biztasson, hogy az igazság győzedelmeskedni fog.

 

Halak

Karma horoszkóp április 02.- 09.Karmikus kötelességed: Rengeteg tennivalód lesz. Ha szingli vagy, eszedbe sem jut, hogy pasizz, mégis a sors most küld neked egy olyan srácot, aki temperamentumával teljesen magával ragad. Hagyd, hogy sodorjanak az érzelmek, és élvezd ki, hogy vége a magányosan töltött óráknak, és a munka különben sem szalad el.

Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz, aki választás elé kényszerít. Kész tények elé állít, ehhez alkalmazkodnod kell. Most sok minden foroghat kockán, ezért alaposan rágd meg a döntésedet, mert akkor nem lesz mit megbánni.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden egyre nehezebb a helyzet. Olyan akadályokba ütközöl, amiket képtelen vagy átugorni. De nem hagyod, hogy a kedvedet szegje bármi, és kitartóan várod a lehetőséget, amikor lépni tudsz. De addig is játszd el, hogy minden oké.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top