Horoszkóp

Márciusi holdnaptár

Igen izgalmasnak lesz a március hónap, különösen, hogy a Mars végre befejezi hátráló mozgását, és azok a dolgok, amelyekben eddig nem voltál képes döntést hozni, most végre megszülethet.

Március 1. 2.

Fogyó Hold a Szűzben

Mi is lehetne jobb ezen a két napon a shoppingolás, beszerezheted az alapdarabokat a tavaszra. Most azokat a darabokat kell kiválasztanod, és megtalálod könnyen azokat a helyeket, ahol olcsóbban megveheted, és később az újabbakkal tökéletesen variálhadotd.

Márciusi holdnaptár

Március 3. 4.

Fogyó Hold a Mérlegben

Vigyázz jobban az egészségedre, mert egy vírus könnyen ágynak dönthet. És a munkahelyeden nem nézik jó szemmel a hiányzást. A felettesedet, lehetőleg ne szidalmazd, még akkor sem, ha tudod, olyannak mondod el, hogy főnököd egy agy halott, akinek szikrányi ötlete sincs, akiben tökéletesen megbízol, mert ez később visszaüthet.

Március 5. 6.

Fogyó Hold a Skorpióban

Jobban jársz, ha egy találkozást lemondasz, és inkább csak telefonon fecsegtek, vagy mondod el a tanácsaidat, amit az illető úgy sem fog megfogadni, mert már megvan a kialakult véleménye. Ezzel tulajdonképpen a te energiáidat szívja, semmi mást nem tesz. Ha valakit be akarsz keríteni a hálódba, akkor ügyelj arra, hogy ne húzz magad után olyan illatfelhőt, hogy választottadat fuldoklási roham kerítse hatalmába.

Március 7. 8.

Fogyó Hold a Nyilasban

Találkozhatsz egy olyan személlyel, akit te ugyan már többször láttál, de személyes ismeretség nem alakult ki közöttetek. Furcsa érzések kerítenek hatalmukba, azt sem tudod, hogy mit tégy. Mindenesetre ne legyél szívbajos, mert ez a személy a bátortalan embereket nem kedveli, és ha egy kicsit is kinyitod a szád, hangosabban mondod el a véleményedet, nyert ügyed van nála.

Márciusi holdnaptár

Márcis 9. 10.

Fogyó Hold a Bakban

Ne felejtsd el felköszönti ismerősödet, de ha lehetséges, akkor ne csak sms-ben, vagy e-mailban, mert ezen meg fog sértődni. Légy vele nagyvonalú, mert az ilyen ajándékokat kedveli. Közben talán van egy rokonod, vagy talán nem is közvetlenül a te családtagod, akinek szintén ünnepelnivalója van, és rá is kell költened némi pénzt, ha nem akarsz haragszom rádot. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz át, ha képes leszel féken tartani a féltékenységedet, vagy egyszerűen nem adsz okot féltékenységre.

Március 11. 12. 13

Fogyó Hold a Vízöntőben

Lassan elérkezik a pillanat, hogy változtass, mégpedig a külsődön. De ez alatt ne csak a ruhatáradat értsd, hanem a sminkedet, a hajadat, és a körmöd színét is. Csodálatos krémes alapozók közül válogathatsz, amelyek könnyűek, visszafogottak, természetesek és nagyon nőiesek. A körömlakkok közül részesítsd előnybe azokat, amelyek inkább világosak, amelyektől a köröm porcelános lesz.

Március 14.

Fogyó Hold a Halakban

Végre elintézhetnéd otthon azokat a dolgokat, amelyek a körmödre égnek. Például ilyen egy nagytakarítás, és átpakolhatnád a polcaidat, szekrényeidet, mert olyan dolgokat is megtalálhatnál bennük, amelyekről régen megfeledkeztél, és amelyeket odaadhatnál valakinek. Ha átugrasz a barátnődhöz, olyan téma kerül terítékre, amiben sajnos ebben a pillanatban nem lehetsz őszinte vele.

Március15.

Újhold

Márciusi holdnaptár Ha nem veszel részt semmiféle ünnepségen, legalább az interneten keresztül tájékozódhatnál, hogyan zajlanak a mai napnak a megemlékezései. Ha otthon múlatod az időt, akkor vegyél kezedbe egy jó könyvet, például szerezd meg Kosztolányi Dezső Horoszkóp című novelláját, minden mondatát élvezni fogod. Vagy ha ehhez nincs kedved, akkor a Született feleségek dvd is elvarázsolhat.

Március 16.

Növő Hold a Halakban

Ugyan kevesebb kedvet érzel a munkához, vagy a tanuláshoz, de történik egy váratlan esemény a mai napon, ami talán nem jó szó rá, hogy felzaklat, de semmiképpen sem hagy hidegen. Ha vásárlásra szottyan kedved szottyan, akkor nézz be egy harisnyás boltba, mert elképesztő színű, és mintájú darabokat találsz, amelyek közül egybe biztos beleesel.

Március 17. 18.

Növő Hold a Kosban

Ezen a két napon nagyon jól megfogalmazod magadban, hogy mire van szükséged, és ki az, aki segítségedre lehet, vagy inkább az utadon a hátramozdító szerepét tölti be. Kulturális élményben is részed lehet, talán egy régi darab modern változatát nézed meg, amely furcsa érzéseket kelt benned. Tetszik is, meg nem is, nem tudod eldönteni, mindenesetre jó beszédtéma lesz azzal, akivel az eseményre mentél.

Március 19. 20.

Növő Hold a Bikában

Minden gondolatot a pénz körül forog, és minden valószínűség szerint akivel ma találkozol, azzal is főként pénzügyekről esik majd szó. Részt vehetsz egy oltári buliban, amely fantasztikus lesz, de azért légy résen, a bódító szerekkel, mert valaki szeretne talán a közeledbe férkőzni, és nem átall ilyen eszközzel elcsábítani.

Március 21, 22

Növő Hold az Ikrekben

Ezen a két napon gyorsan észreveszed, hogy mások milyen nagy terheket kívánnak a válladra pakolni. Jó lenne, ha ezt szóvá tennéd, persze csak finoman. Bármi történjen is ezen a két napon, próbálj meg vidáman és felszabadultan beszélgetni a barátaiddal. Viszont azt is tudnod kell, hogy most valakire jó benyomást tehetsz, és ennek a későbbiekben hasznát élvezheted. Mégpedig anyagi hasznát.

Március 23. 24.

Növő Hold a Rákban

Keménynek és határozottnak kell lenned, ha interjúra mész, esetleg tárgyalásokat folytatsz. A szerelemben is ragaszkodnod kell ahhoz, amit elképzeltél. Ha a partnereddel gyermekkel, vagy egy harmadik személlyel kapcsolatos vitád van, akkor a következetesség a te malmodra hajtja a vizet. A szex pedig még közelebb visz bennetek egymáshoz.

Március 25. 26.

Növő Hold az Oroszlánban

Még az is megtörténhet, hogy olyan hírek kelnek szárnyra a felettesedről, a munkahelyedről, amely miatt megrettensz. Csak semmi idegesség, ugyan a változás téged is érinteni fog, de később kiderül, hogy sokkal jobban jársz, mint korábban. Ha randizol, ne feledkezz, az alsóneműben semmi vörös, fehér vagy fekete, hanem inkább a pasztell árnyalatok azok, amelyek most nagyon bejönnek.

Márciusi holdnaptár


Március 27. 28. 29

Növő Hold a Szűzben

Családi eseményen illő lenne részt venni, ha mégsem tudsz elmenni, akkor legalább telefonálj, és ígérd meg, hogy húsvétkor találkoztok, és meleg szívvel gondolsz szeretteidre. Próbálj ki egy új receptet, és ha szórakozni mész, vigyázz az értékesebb tárgyaidra, mert szarka van a közeledben. Nem ártana egy kis pedikűr és manikűr sem, vagy legalább új, az eddigiektől teljesen eltérő formában reszelnéd a körmeidet.

Március 30.

Telihold a Mérlegben

Az átlagosnál feszültebb leszel, és hajlamosabb vagy kevesebb folyadékot is fogyasztani, aminek velejárója a fejfájás. Még az is előfordulhat, hogy nyugtalanul alszol, ezért nem ártana lefekvés előtt egy mézes teáról gondoskodni. Találkozhatsz egy nagyképű, beképzelt személlyel, aki azt hiszi, hogy oszthatja neked az eszét. Jó lenne, ha nyíltan a tudomására hoznád, hogy nem vagy ilyen formában rá kíváncsi. Meglátod változtatni fog a viselkedésén.

Március 31.

Fogyó Hold a Mérlegben

Még az is megtörténhet, hogy kapsz egy külföldi állásajánlatot, vagy te magad olvasol egy olyan hirdetést, amely külföldre toboroz embereket. A feltételek jók, és a csillagok is azt mutatják, hogy nincs semmi veszély, légy bátor, és vágj bele. Az őseiddel lehetnek kisebb-nagyobb vitáid olyan témákban, amelyekről ne is várd, hogy megértsék, mert nem fogják. Ők más hullám hosszon vannak, mint te.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top