Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (február 26-28.)

A Bikákra vita, a Rákokra aggodalom, a Szüzekre feszültség vár az utolsó februári, teliholdas hétvégén.

Hétvégi horoszkóp február 26-28.KOS: Most hétvégén igazán, sőt irigylésre méltóan feldobott állapotban leszel. Nem túlzás, hogy semmi sem lesz lehetetlen a számodra. A kreativitás, a szerelem, a szenvedély átjárja minden porcikádat, és ellenállhatatlanná tesz. Ha van szerelmed, akkor vele forró órákat tölthetsz. Ha még nincs, akkor azt veheted észre, hogy többen is jelentkeznek erre a státusra. Ne feledd, hogy nem kell sietned, és ne úgy fogd fel az egészet, mint egy harcot! Vigyázz, mert most hajlamos leszel ellenségeket gyanítani, pedig csak a kihívásokat érdemes meglátnod. A vasárnapi telihold téged nem, de a körülötted lévőket megviselheti. Lehetőleg legyél mindenkivel elnéző, toleráns és hallgatag. Ne oktass ki senkit!

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.BIKA: Fárasztóak a folyamatos otthoni viták. Ezen a hétvégén olyan feszült lesz a hangulat, hogy nem odázhatod el tovább a megoldást. Sajnos te is sokszor a tieiddel ingerültebb és türelmetlenebb vagy, mint az idegenekkel, pedig ha valaki megérdemli a türelmet, akkor azok a szeretteid. Vegyél erőt ma magadon! Ne feledd, hogy ők nem az ellenségeid és nem az ellendrukkereid! Legyél velük, és találjatok ki közös, vidám programot! Ezek az alkalmak mindig megerősítik a családi összetartozást. A közös élmény minden gondra a legjobb gyógyszer. Menjetek bowlingozni, szaunázni, vagy otthon rendezzétek át valamelyik közös helyiséget! A vasárnapi telihold ehhez energiát ad.

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.IKREK: Vigyázz! Először a beszédstílusodra. Tudd, hogy beszélhetsz szenvedélyesen, de ne indulatosan, mert valaki emiatt nem a mondandód tartalmával, hanem a módjával lesz elfoglalva! Másodszor a közlekedésben fenyeget balesetveszély. Ez kellő óvatossággal elkerülhető. Harmadszor a magánélet és a karrier közötti egyensúly megtalálásában kell tudatosnak lenned. Negyedszer a múlt és a jövő helyett a jelen pillanatot kellene élvezned. Ez utóbbit a vasárnapi telihold jelzi, amit csak úgy kezelhetsz, ha nem rágódsz a múlton, nem aggódsz a jövő miatt, hanem csak a jelenre koncentrálsz. Foglald el magad! Rakj rendet magad körül! Hiszen tudod, hogy amilyen rend van körülötted, olyan van benned is.

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.RÁK: Rajtad múlik, hogy ez a hétvége a pénz miatti aggodalommal telik-e. Gondolj bele, hogy az aggodalomtól javulni fog-e bármi! Ha belátod, hogy nem, akkor hagyd abba! Itt az ideje, hogy úgy fogd fel a pénzt, mint pl. a levegőt, amelyet beszívsz a tüdődbe, majd kifújod. A pénzt is megkeresed, majd ki kell adnod. De most lehetőleg ne kérj kölcsön, bírd ki valahogy fizetésig! Addig nyújtózz, amíg a takaród ér! Ha nincs pénzed étteremre, akkor főzz valamit magadnak! Élj kicsit takarékosabban! A vasárnapi telihold kommunikációs téren tesz próbára téged. Tudsz-e bölcsen hallgatni? Tömören is el tudod-e mondani a lényeget? Közben képes vagy-e megőrizni a derűdet és az életkedvedet?

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.OROSZLÁN: Fantasztikusan jól indul ez a hétvégéd. Ne lepődj meg azon, hogy az irigyeid száma nőni fog. Ezzel nem kell sokat törődnöd. Neked csak magadra kell figyelned, és arra, hogy nagyvonalú maradj! Legyél figyelmes, és vedd észre, hogy kik azok, akik ki vannak éhezve egy kis gyengédségre és törődésre! De arra vigyázz, hogy ha van párod, akkor őt ne tedd féltékennyé azzal, hogy másokat „pátyolgatsz”! A vasárnapi telihold a pénzügyeid terén int fegyelemre. Ne ess semmilyen értelemben túlzásba! Ne költs sokat, és de ne is garasoskodj! Ne adj kölcsön és ne kérj kölcsön! Találd meg az egyensúlyt! A mértékletesség ez egyik fő erény több vallás értékrendjében is. Bizonyára nem véletlenül…

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.SZŰZ: Ennek a hétvégének a legfeszültebb időszaka a vasárnapi telihold lesz. Ez téged eléggé meggyötörhet, főleg akkor, ha fáradt, nyúzott állapotban ér. Hasonlatos ez a vírusokhoz: ha erős és egészséges vagy, akkor könnyebben legyőzheted a betegséget. Így a telihold ingerlő hatása annál enyhébb lesz, minél többet pihensz előtte. Aludj sokat, és kellemes dolgokkal töltsd az időt! Olvass, menj moziba, találkozz vidám barátokkal! Törekedj arra, hogy tiszta, friss levegőt lélegezz be! Bárhol vagy, szellőztess jó sokat! Meglátod, ettől frissebb leszel, és az is kiderülhet, hogy sokszor azért vagy fáradt, mert állott a levegő körülötted. Ahogy az étel-ital minősége, úgy levegőé sem mellékes…

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.MÉRLEG: Egészen kellemes hétvége vár rád. Kevés feszültség lesz, azok is kezelhetőnek ígérkeznek. Több kellemes beszélgetés elé nézel, de vigyáznod kell, hogy érthetően fejezd ki magad! Beszélj lassan és tagoltan! Ha azt veszed észre, hogy a másik nem tud követni, akkor türelmesen ismételd meg! Számíts rá, hogy az is előfordulhat, hogy neked lesz zavaros valami. Ebben az esetben ne szégyellj kérdezni! Jobb, ha minél előbb tisztázod a dolgot, de ha nem lehet, akkor se idegeskedj! Biztos több időre van szükség. A vasárnapi telihold szerencsédre téged nem fog negatív módon érinteni, viszont a közeledben többen is ingerültek lesznek. Velük legyél a lehető legtürelmesebb!

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.SKORPIÓ: Erős feszültségekkel indul ez a hétvégéd, ezért is kell nagyon okosan reagálnod mindenre. Ne foglalkozz minden apró, csip-csup üggyel! Alkalmazd az „akinek nem inge, ne vegye magára” bölcsességét! Közben bármiről van is szó, tudd, hogy nem eszik olyan forrón a kását.  Akkor jársz a legjobban, ha megvárod, míg lecsillapodnak a kedélyek. Inkább élvezd, hogy hétvége van! Mindig várod, aztán hirtelen elrohan. Tegyél félre mindent! Ne állj neki nagytakarításnak, hanem mozdulj ki! A kikapcsolódás úgy fel fog tölteni, hogy utána minden könnyebben fog menni. A vasárnapi telihold segít abban, hogy megvizsgáld, mit akarsz kidobni az életedből: téveszméket, rossz szokásokat stb.

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.NYILAS: Olyan energikusan indul a hétvégéd, hogy ha ügyesen osztod be, akkor jut későbbre is. Szükséged lesz rá, mert a vasárnapi telihold feszültsége meggyötörhet, de előbb nem lesz okod panaszra. Tele leszel energiával és lelkesedéssel. Az a fontos, hogy érezd jól magad a bőrödben. Szeretkezz vagy sportolj – mindegy, a cél, hogy élvezd az életet! Nem lehet folyton szolgálni és gürizni. A hétvége a kellemes dolgoké. Most ez fokozottan igaz, mert feltöltődve könnyebben fogod viselni a vasárnapi teliholdat, ami azt feszegeti, hogy mi a fontosabb: a magánéleted vagy a karriered. Kérdés, hogy ez kérdés-e, vagyis, hogy kell-e döntened. Hiszen egyiknek sincs értelme a másik nélkül.

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.BAK: Lehetőleg ne legyél ezen a hétvégén senkivel túl kritikus! Attól, hogy te most jobban vagy, és egész sikeresen kezeled az élet nehézségeit, még másoknak okozhat ez gondot. Inkább arra törekedj, hogy az anyagi helyzetedben tisztán láss! Lehet, hogy az utóbbi időben kicsit összekuszálódtak a szálak. Szánj kis időt arra, hogy ezeket kibogozod! Ne idegesen ülj neki, mert akkor nem fog sikerülni! A vasárnapi telihold a kommunikáció terén tesz próbára. Tesztel, hogy tudsz-e finoman és közben pontosan fogalmazni, ill. ha kell, tudsz-e bölcsen hallgatni. Ezek olyan erények, amelyek nemcsak most, hanem a későbbiekben is hatékonnyá és konfliktusmentessé teszik a kapcsolattartásodat.

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.VÍZÖNTŐ: Izgalmasan, sőt szenvedélyesen indul a hétvégéd. Ha ez az energia nem lenne ennyire erős, még irigykedhetnének is rád a többiek. Készülj fel egy felkavaró találkozásra. Ha van párod, akkor nagy lehet a kísértés, hogy félrelépj, de jobb, ha nem teszed. Ha még nincs párod, akkor beleugorhatsz egy új kapcsolatba, de ne tervezz hosszú távra! Éld meg a pillanatot! Ettől függetlenül is élvezheted a népszerűséget, de ne hagyd összezavarni magad! Vannak olyan emberek, akik élvezik, ha elpirulsz. Kerüld őket! A vasárnapi telihold a pénztárcádban okoz kisebb „vihart”. Próbáld meg kölcsön nélkül kihúzni a következő fizetésig! Ha most nem futja étteremre, akkor főzz otthon valami finomat!

 

Hétvégi horoszkóp február 26-28.HALAK: Sok kellemetlen, feszült, vitás helyzetet elkerülhetsz ezen a hétvégén, ha mindenkivel megértő és elnéző leszel. Ne ess abba a hibába, hogy azt hiszed, a környezetednek kizárólag veled van baja! Hidd el, mindenkinek sok gondja van, és ezért olykor nem kifogástalan a stílusuk. Ha ezt megérted és átlátod, akkor bölcsebben tudod majd fogadni az érzékenységüket. Ennek az egésznek a csúcspontja a vasárnapi telihold lesz. Ezen a napon vigyázz minden kapcsolatodra! Ha van párkapcsolatod, akkor figyeld meg, hogy mennyit vitáztok, és mennyire hevesek ezek a viták! Azt is jó lenne kiderítened, hogy mi váltja ki ezeket, de ez csak akkor fog sikerülni, ha te józan maradsz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top