Horoszkóp

2010. februári holdnaptár

Februárban az asztrológia által vizsgált tíz égitest közül négy tartózkodik a Halakban, ami arra is utal, hogy érzékenyebbek leszünk, és nagyobb változások történnek az életünkben.

2010. február 1. 2.

Fogyó hold a Szűzben

2010. februári holdnaptárKiváló ez a mai nap arra, hogy új munkahelyen kezdj, új állást vállalj, valamint arra, hogy új emberekkel köss szövetséget, és kedves, megnyerő stílusoddal olyan szövetségesekre tehetsz szert, akik a te szekeredet fogják tolni. De arra nagyon vigyázz, hogy a régi kollégádnak, még ha a legjobb barátnődről is van szó, ne számolj be mindenről, amit a következő napokban az új helyen tapasztalsz, esetleg ne kecsegtesd őt olyan lehetőségekkel, amelyek a későbbiekben éppen a te pozíciódat fogják veszélyeztetni. Kiváló a nap állásinterjúra is, és orvosi vizsgálatra is.

2010. február. 3. 4.

Fogyó Hold a Mérlegben

Ezen a két napon nagyon jó lenne, ha elsősorban szép lennél, és kevésbé okos. Hiába tudod, hogy pontosan mit kellene tenned, ez a két nap nem megfelelő ahhoz, hogy a tudásodról, az ötleteidről beszámolj másoknak, főként akkor, ha ezek korszakalkotónak számítanak. Ugyanis biztosa lehetsz benne, hogy valakinek már a megjelenésed, a lényed irritációt okoz, ha még elmondod mindazt, ami a fejedben van, garantáltan lenyúlja, és még téged fog rossz fényben beállítani és külön utálni. A két nap valamelyik megcsap egy új illat, ez a te illatod, azonnal szerezed meg.

2010. február 5. 6.

Fogyó Hold a Skorpióban

Optimizmus és magabiztosság jellemzi ezt a két napot, és persze a töretlen jövőbe vetett hit. Határozott elképzeléseid vannak a jövővel, és bizonyos emberekkel kapcsolatban, akikkel szívesen dolgoznál együtt. Egyetlen dolog, amire ügyelned kell, az, hogy ne veszítsd el türelmedet, ha azt látod, hogy mások nem tudják átvenni ugyanazt a tempót. Fontos, hogy megmaradj a környezeteddel azonos ütemben, ha mások csak utánad jönnek, az nem baj. Sokan fognak majd jelentkezni az elkövetkezendő időben, akiket régről ismersz, segítséget várnak tőled, de jól gondolj meg minden lépést!

2010. február 7. 8. 9.

Fogyó Hold a Nyilasban
Romantikus napoknak nézel elébe, talán még olyan valakivel is összehoz a sors, akiről eddig csak a filmekben láttál, de saját élettapasztalatod nem volt. Érzelmeidet, vágyaidat furcsa kettősség járhatja át, hiszen nem biztos, hogy ő az igazi, vagy ha van állandó partnered, képzeletbeli mérlegre teszed őket, és mivel olyan őrülten vonz, lehet, hogy egy könnyű kaland erejéig belemész ebbe a kapcsolatba. Ám ne felejtsd el, ha más ágyában élvezed a boldogságot, akkor ezt most szigorúan titkos maradjon, mert még ha szabad vagy, akkor is elkiabálhatod a boldogságod.

2010. február 10. 11. 12.

Fogyó Hold a Bakban

2010. februári holdnaptárA következő napokban úgy érezheted, hogy megszáll az ihlet, magad elé képzelsz egy másik valóságot, és azt művészi módon adod elő. Ami miatt azt gondolják rólad, hogy túlzol, netán hazudozol, ám ez nem így van. Ezeken a napokon a realitásérzéked igen gyenge, ezért is ajánlott bármilyen művészeti tevékenység űzése, akár elkezdése, vagy ilyen helyek látogatása. A fontos pénzügyi döntéseket hagyd másra, és semmiféle pletykának ne dőlj be ezen a három napon, mert minden valószínűség szerint kitalációk.

2010. február 13.

Fogyó Hold a Vízöntőben

Még talán tegnap este és ma reggel is jó szellemi formában voltál/vagy, óvatosan állsz hozzá egy témához, ami azért jó, mert hosszútávú tervek készítésénél ez rendkívül fontos. A délelőtti órákban még idegesít a locsi-fecsi, amiben nem is akarsz résztvenni. Aztán dél körül kaphatsz olyan hírt, amitől az egekbe emelkedik a vérnyomásod. Add ki a dühöd, ha másként nem megy evésében, sportban, vagy egy üres szobában néhány másodperces ordítással. Meglátod, megnyugszol, és nem fogod még összetörni sem magad.

2010. február 14.

Újhold a Vízöntőben

Jó alkalom a mai nap arra, hogy elmélyülj a Nők Lapja Ezotériában és átolvasd még egyszer alaposan mindazt, amit a tisztánlátókról írtak. Ugyanis valaki a környezetedben szintén ilyen tisztánlátóhoz, vagy jóshoz készül, és téged is el akar cipelni. De még nem tudod, hogy menj vagy maradj. A döntésben segíthet. Családtagot hívj fel, és érdeklődj iránta. Örülni fog neki. És ne feledd, ma van Valentin nap, ami ugyan már egyre kevésbé divat, de azért egy kis kedves megemlékezés jól esne szerelmednek, vagy annak akikkel szeretitek egymást.

2010. február 15. 16.

Növő Hold a Halakban

Egyszerre vagy romantikus, lelked tele van olyan érzésekkel, amelyeket talán eddig még nem tapasztaltál meg. És közben vágyódsz a szexre. Étvágyad felfokozódik, az érzelmeid egyre erősebbé válnak. Minden olyan kapcsolat, amely ezen a napon jön létre, azokat az elementáris érzelmek jellemzik, és a felfokozott szexuális vágy, amely jellemző lesz a kapcsolatotokra, ezért képesek lesztek bármikor, bárhol csinálni, nem igazán érdekel majd, hogy kinek, mi lesz erről a véleménye.

2010. február 17. 18. 19

Növő Hold a Kosban

Minden esély megvan arra, hogy találkozz egy régi ismerőssel, akinek korábban rengeteget segítettél. De azóta sok minden változott, például te sem úgy látsz már dolgokat, mint korábban, és ha felteszi a régi lemezt, akkor legszívesebben elmenekülnél. Háza- vagy élettársaddal feszült lesz a helyzet a pénz miatt, de az is előfordulhat, hogy a környezetedben élő embereknél lesz téma a te anyagi helyzeted.

2010. február 20. 21.

Növő Hold a Bikában

2010. februári holdnaptárKedvező az a hét arra, hogy elhatározásra juss, mit is akarsz tenni a következő időben. Ehhez segítséget nyújtanak az ősied vagy a barátaid. A szerelem területén furcsa helyzet alakulhat ki, még az is lehet, hogy olyan valakivel jössz össze, akivel nem szeretnél, és aki miatt a későbbiekben kellemetlenségek adódnak. Ha bulizni mész, szórakozóhelyre, akkor ügyelj arra, hogy mit és mennyit iszol – mármint szeszt.

2010. február 22. 23.

Növő Hold az Ikrekben

Szuper ez a két nap arra, hogy shoppingolj, mert nem egyszerűen élvezni fogod – akár egyedül, akár társaságban a vásárlást – hanem megpillantod azt a pasit, akit már régóta ismersz, illetve hallottál róla, és láttad is, de még nem kerültél vele közelebbi kapcsolatba. Ez a találkozás felkavar, ami után érdekes módon nem sokára következik egy újabb. Közben találkozhatsz egy régi osztálytársaddal, vagy szomszédoddal is, aki izgalmas dolgokat mesélhet el.

2010. február 24. 25.

Növő Hold a Rákban

Itt lenne az ideje, hogy beszerezz egy olyan pólót, amire azt írták: „Ha velem beszélsz, ne a melleimet nézd!” Mert ezen a két napon nagy esély van arra, hogy olyanoknak a társaságába kerülsz, akiket elbűvölnek a melleid, és képtelenek levenni róluk a szemét. Amitől viszont te meg fogsz őrülni. Pompás ez a két nap arra, hogy tanácsot kérj egy ügyben valamelyik ősödtől, vagy egy idősebb nőrokonnak a segítségére legyél. Ha úgy adódik, a takarítástól sem kell irtóznod, nem fogsz belepusztulni.

2010. február 26. 27.

Növő Hold az Oroszlánban

Kissé feszültebb vagy, mint a korábbi napokban. Ezért jól tennéd, ha lemennél a kondi terembe, vagy az uszodába, és levezetnéd a felesleges energiáidat, nem pedig valami veszekedésbe torkollna, ahol úgy sem lehetsz most nyertes. Kipróbálhatnál egy új receptet, és megnézhetnél egy kosztümös filmet is, amitől jobb kedved lesz. Valaki szombaton úgy hazudik, mint a vízfolyás, egyetlen szavát ne hidd el, és ha pénzt kér, mond hogy a te zsebed is üres.

2010. február 28.

Telihold a Szűzben

A mai napon fogd vissza az evést, mert amit leküldesz a torkodon, az háj formájában sziklaszilárdan megmarad csodás alakodon. A szerelmi kapcsolatok ma szorosak lesznek, és az érzelmek elmélyülnek. És előfordulhat, hogy olyan dolgok is kiderülnek, amelyek jobb lenne, ha a mélyben maradnának, mert nem biztos, hogy azok a titok, amelyek a felszínre kerülnek, mindenki örömet okoznak. Ne feledd, az igazság, olykor nagyon fáj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top