Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (január 29-31.)

Hóval és jéggel búcsúzik a január. A telihold feszültséget is hozhat, mindenkire máshogy hat. Óvatosan és nyugodtan igyekezzünk túl lenni rajta!

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.KOS: Egyre energikusabb leszel ezen a hétvégén. Így ne csodálkozz, hogy péntek délelőtt még lassan jár az agyad és a kezed. Aztán felgyorsulsz, és abban a tempóban pöröghetsz, amelyet kedvelsz. A szombat hajnali telihold ezt még fokozni tudja, de vigyázz, hogyan vezeted le! Kreativitásod és segítőkészséged kombinációja lesz a legjobb. Keress olyasmit, ami jótékony és látványos, mert ez elégedettséggel fog eltölteni. Közben ne feledkezz meg a párodról sem. Ne szigeteld el magad! Lásd be, hogy semmi sem olyan fontos, mint a párkapcsolatod. Ha van párod, azért, ha nincs, akkor meg azért. Uralkodj magadon, és legyél végtelenül türelmes és gyengéd mindenkivel! Ez csak szándék kérdése…

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.BIKA: A szombat hajnali telihold rányomja az egész hétvégédre a bélyegét. Nélkülözhetetlen, hogy felkészülj rá. Tudd, hogy veled semmi baj sincs, és hogy mindenhol vannak feszültségek! Ne fogd fel tragikusan, ha vita adódik a családodban, a munkahelyeden vagy a pároddal! Ez most mind belefér. A lényeg, hogy őrizd meg a nyugalmadat, és ne izgasd fel magad senki és semmi miatt! Persze ez nem azt jelenti, hogy ne legyenek érzéseid vagy indulataid, csak ezeket tartsd megfelelő keretek között, vagyis ne borulj ki. És ne feledd, hogy hétvége van! Lazíts, pihenj! Csinálj olyasmit, ami jólesik! Mehetsz szaunázni, vagy vehetsz valami szépet a leértékelésen. Jutalmazd meg magad!

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.IKREK: Szombaton hajnalban telihold lesz. Ez mindig feszültséggel jár, de mindig más területen. Téged most „vizsgáztatni” fog: képes vagy-e bölcsen hallgatni, ill. keveset beszélni? El tudod mondani a lényeget pár szóban? Hiszen csak az számít, nem a körítés. Próbálj minél kevesebbet beszélni, hogy meghalld, mit mond a másik. Közben legyél óvatos a közlekedésben is. Ne lepődj meg, ha több ingerült, agresszív emberrel is találkozol! A hét utolsó napján látogasd meg a szüleidet! Addig foglalkozz velük, amíg élnek! Szedd össze magad, és kérdezd meg, hogy mit segíthetsz, ill. mire van szükségük. Ha azt mondják, hogy semmire, akkor találd ki, minek örülnének! Vehetsz nekik pl. sok friss gyümölcsöt.

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.RÁK: Az egész hétvégédet elronthatod, ha elkezdesz a pénz miatt aggódni, ugyanis most ez a téma örvényszerűen fog lehúzni. Ebbe a szombati telihold erős feszültséggerjesztő hatása is besegít, tehát az a legjobb stratégia, ha egyáltalán nem foglalkozol az anyagi helyzeteddel. Legyél gyermek, aki biztos benne, hogy gondoskodnak róla! Hiszen így van. Eddig is mindig megoldódott valahogy. Bízz benne, hogy most is így lesz, de ettől függetlenül vigyázz a pénzedre és minden más értékedre! Emellett lehetőleg ne költs semmi haszontalan dologra! Ennél sokkal fontosabb, hogy otthon béke legyen. Tegyél meg mindent, hogy a párod és a rokonaid is békésen viszonyuljanak egymáshoz – de ne erőltess semmit!

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.OROSZLÁN: Minden eddiginél jobban észnél kell lenned ezen a hétvégén, ha nem akarsz balhét. Tudnod kell, hogy a szombat hajnali telihold a legérzékenyebb pontodon fog irritálni, konkrétan vitát provokálhat. Ne engedd belerángatni magad! Vigyázz a számodra fontos kapcsolataidra, legyél velük végtelenül türelmes! Ne feledd, hogy azokat a legkönnyebb megbántani, akik a legközelebb állnak hozzád, pedig ők érdemlik meg a legkevésbé… Ha úgy érzed, hogy nő benned a feszültség, akkor menj el onnan! Sétával vagy sporttal vezesd le, mert az sem jó, ha elfojtod. Muszáj valahogy, valahol kitombolnod magad. Erre az edzőterem remek hely. Természetesen a hálószoba sem rossz, ha van kivel ágyba bújnod…

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.SZŰZ: Te általában szoktál vigyázni az egészségedre. Mostanában is odafigyelsz rá, ugye? Számíts rá, hogy a szombat hajnali telihold fizikailag megviselhet! Lehet, hogy különböző tüneteket fog produkálni a tested. Ne ijedj meg! Nincs baj, csak egy kicsit pihenned kell. Vedd észre, hogy szükséged van egy kis kényeztetésre! Jó lenne, ha ezt nem úgy érnéd el, hogy ágynak dőlsz, és valaki ápol. Főzz sok zöldségből levest, igyál finom forró teát is! A meleg folyadék testedet-lelkedet átjárja és gyógyítja. Szerencsére a hét utolsó napján magadra találsz. Hívd át a barátaidat! Ünnepeljétek meg a születésnaposokat vagy a névnaposokat! Süssetek együtt pizzát, vagy készítsetek fondüt!

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.MÉRLEG: Mindenkinek, így neked is tartogat feszültséget ez a hétvége. A szombat hajnali telihold mindenkiben ingerültséget válthat ki, és ez sajnos nem csak szombaton érezteti hatását. Neked a gyerekedre és/vagy a barátaidra kell vigyáznod. Tudnod kell, hogy most nekik nagy szükségük van a humorodra és a biztatásodra. Ha te könnyed és derűs maradsz, akkor gyorsan elmúlik az ingerültség, vagyis kulcsfigura vagy, de ahhoz, hogy kedves lehess mindenkivel, neked is szükséged van pihenésre, kikapcsolódásra és töltődésre. A hétvége pedig pont erre való. Menj sétálni, vagy fuss össze olyan barátoddal, akivel sokat lehet nevetni. Ha nem tudtok személyesen találkozni, akkor legalább telefonon beszéljetek!

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.SKORPIÓ: Nem lesz feszültségmentes ez a hétvégéd. A szombat hajnali telihold rossz hatással lesz rád, de ez segíthet, hogy szembenézz bizonyos témákkal. Pl. azzal, hogy a karriered mellett jut-e időd a magánéletre. Vizsgáld meg, hogy egyensúlyban van-e a két téma! Senki sem tehet helyetted azért, hogy meglegyen a harmónia benned és körülötted. A belső harmóniádért te vagy a felelős, a külső pedig közös projekt. Azt együtt „csinálja” a család. Közben ne feledd, hogy hétvége van! Ne dolgozz, és ne agyalj a jövőn! Muszáj kikapcsolódnod, kitombolnod magad. Ha lehet, menj bulizni vagy sportolni! Olyasmit válassz, ami emeli az energiaszintedet, és mellette javítja a hangulatodat!

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.NYILAS: Lelkes, energikus leszel egész hétvégén, de maradj józan, és vigyázz magadra! A szombat hajnali telihold a közlekedésben teremthet veszélyes helyzetet. Legyél óvatos! Naivitás lenne feltételezni, hogy mások figyelnek. Persze az is igaz, hogy nem vigyázhatsz mások helyett, de az éberség és a rugalmasság olyan erények, amelyek segítségével lehetetlen helyzeteket is megmenthetsz. Ennek ellenére nem rossz ötlet egy utazás vagy kirándulás. Jót tenne neked egy kis kiruccanás. Érthető, hogy kellemes otthon lazítani, de olykor többet ad, ha élményekhez jutsz. Ez most is így van. Látogasd meg a vidéki rokonaidat, barátaidat, vagy keress fel híres történelmi helyeket! Az sem baj, ha már jártál ott.

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.BAK: Szinte egész hétvégén a pénz körül fog járni az agyad. Vigyázz, ne vidd túlzásba, mert ezzel elronthatod az egész hétvégédet! Bár igaz, hogy a szombat hajnali telihold is a pénzügyeid terén okozhat feszültséget, de tudnod kell, hogy nincs okod az aggodalomra. Ezért ne kezdj el pánikolni! Inkább fogj egy papírt és tollat, és írd össze a bevételeidet és a kiadásaidat! Tedd meg önmagadért, hogy megnyugodj! Utána könnyebb lesz más témákra is figyelned. Utazz vagy kirándulj vagy sétálj! Kicsit mozdulj ki, szellőztesd ki a fejed! Gyönyörködj a téli természetben! Hiába szürke minden, vannak színek. Te mint téli szülött jól tudod ezt. Bár minden évszakban, hónapban és napban van szépség…

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.VÍZÖNTŐ: Készülj fel a szombati teliholdra, mert most közvetlenül fog érinteni! Ha ezt jól tudod kezelni, akkor minden rendben lesz, de ha hagyod magad felbosszantani, akkor kiborulhatsz. A legkényesebb terület számodra most a párkapcsolat. Ha van párod, akkor legyél vele elnéző és szeretetteljes, ha nincs, akkor a hozzád közel állókkal! Hiszen tudod jól, hogy gyakran azokat bántod, akik a legközelebb vannak, pedig pont őket nem akarod. Inkább ünnepeljétek meg a születésnapodat! Hívd el azokat, akik a hétköznapokban sokat jelentenek neked! Ezzel kimutathatod, hogy mennyire fontosak neked. Drága torták helyett készíts kókuszgolyót, gyümölcssalátát! Ez utóbbit megbolondíthatod egy kis pezsgővel…

 

Hétvégi horoszkóp jauár 29-31.HALAK: Legyél végre egészségesen önző ezen a hétvégén, vagyis törődj az egészségeddel! A szombati telihold fura tüneteket okozhat. Ne ijedj meg, de vedd komolyan! Ez is azt jelzi, hogy itt az ideje egészségesebb életmódra áttérni. Tudd, hogy nem elég egészségesen táplálkoznod, a mozgás és a kikapcsolódás is fontos! Mivel hétvége van, válogathatsz a jobbnál jobb programok közül. Ha pl. van hó, akkor mehetsz síelni vagy szánkózni. Ha nincs, akkor sem kell a négy fal között gubbasztanod. Menj kirándulni a hegyekbe! Most nem kell akkor túrát tenned, mint tavasszal vagy nyáron, elég egy kisebb séta is. A lényeg, hogy kinn legyél a szabadban, ettől tested-lelked felfrissül…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top