Horoszkóp

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónája

A bolygóállások 2010-ben is hatással lesznek az erogén zónákra. Összegyűjtöttük, hogy a tizenkét csillagjegy férfi szülötteit melyik pont érintésével hódíthatod meg.

Kos, a megszállott

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: A Kos férfi számára fontos, hogy a nap minden percében bebizonyíthassa partnerének a „férfiasságát”, vagyis hogy ő a legrátermettebb közel és távol. Ez ügyben légy vele kíméletes, és hagyj neki meghódítani való célokat. Lételeme a feszültség, és a színjáték része a napi szócsata is, amely könnyen tűzbe hozza, csak arra figyelj, hogy az utolsó szó végül az övé legyen.

Erogén zóna: a feje és a tarkója. Imádja, ha babusgatod, miközben cirógatod az arcát, és a haját kurkászod, mint láthatatlan „testrészének”, az egójának a simogatását is beveheted a napi tennivalók közé.   

 

Bika, a kényelmes

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: A Bika pasi lustaságáról legendák keringenek, pedig ő nagyon tud dolgozni, ha muszáj. Rendkívül gyakorlatias, van érzéke az üzlethez, viszont munka után ki tud kapcsolódni. Fontos számára, hogy a szabadidejét a párjával töltse, akiről gondoskodhat. Természetesen az sincs ellenére, amikor őt kényeztetik. Ehhez azonban legalább haladó szintű főzőtudományra lesz szükséged, ugyanis a Bika minden pillanatban élvezni akarja az életet.

Erogén zóna: a nyaka, a szája, esetenként a füle. Játssz az ujjaiddal az említett testrészeken, nyugodt lehetsz, hogy nem marad el a várt hatás. A felsorolt területek nyelvvel történő kényeztetését a Bika értékelni fogja.

 

Ikrek, az érdeklődő.

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: Az Ikrek szülöttekkel nehéz rosszban lenni, mert társak a munkában és a szórakozásban is. Légy óvatos, mert nem az „egyik fülemen be, a másikon ki” típusú pasik. Az Ikrek számára biztonságot ad, ha minél többet tud rólad, úgyhogy mindent megjegyez, amit elmesélsz neki. Attól azért ne félj, hogy felhasználja ellened a múltadat, csak tartsd szem előtt a bölcsességet, hogy amiről nem tud, az nem fáj… 

Erogén zóna: elsősorban a válla, a füle és az ujjai. Kedvelni fogja, ha esténként az öledbe hajthatja a fejét, te speciális fejmasszázsban részesíted, és közben néhány hasznos ujj-jóga-gyakorlatra is megtanítod…

 

Rák, az érzelgős

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: Ha szentimentális típus vagy, akkor hajts rá egy Rák pasira, aki biztosítani fogja számodra a mindennapokhoz szükséges érzelmi töltetet. Néha túl sokat is. Távol áll tőle a racionális gondolkodás, inkább az érzelmek nyelvén kommunikál. Sőt, sokszor nem is mondja el, hogy mi bántja, hanem cselekszik, amit gyakran úgy értékelhetsz, hogy téged megint kihagyott a fontos döntésekből.

Erogén zóna: a gyomra, a mellkasa és a mellbimbója. Tehát a Rák szülötteknél is elfogadható előjáték egy pompás vacsora, utána azonban melltájékon térj a lényegre. Fontos, hogy ne takargasd előtte az érzelmeidet.

 

Oroszlán, az uralkodó

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: Az Oroszlán pasi nem rejti véka alá a véleményét, sőt minden percben érezteti veled, hogy ki is az úr a háznál. Ha határozatlan típus vagy, mindenképpen hasznos számodra az iránymutatás, viszont ha zavar a párod világmegváltó küldetéstudata, valószínűleg rövid időn be fogod látni, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában.

Erogén zóna: a „szíve” és a háta. Simán bevágódhatsz nála egy kis esti erotikus hátdögönyözéssel. Mivel hajlamos a szívvel kapcsolatos betegségekre, figyelj rá, hogy rendszeresen sportoljon, így legalább a kidolgozott testét is dicsérheted…

 

Szűz, a precíz

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: A Szűz szülött a légynek sem tudna ártani. Áskálódás helyett minden percét hajszálpontosan megtervezi. Férfi létére talán még a ruháit is élére hajtogatja, ami csak egy hasonló beállítottságú nőszemélyt nem kerget őrületbe az első öt perc után. Mivel számon kérő típus, a múltbeli baklövéseket szívesen írja a párja számlájára. Ezt az apróságot kivéve igazi főnyeremény, minden kívánságodat teljesíti.

Erogén zóna: a hastájéka és a végtagjai. Minden bizonnyal leveheted a lábáról egy csókkal a köldök környékétől indulva. A többi a fantáziádon múlik, a lényeg, hogy legyél nagyon alapos.

 

Mérleg, a diplomata

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: A Mérleg pasi mindig a kiegyensúlyozottságra törekszik. Az idegesítő az egészben, hogy sohasem sikerül elérnie a kívánt állapotot. Igyekszik harmonikussá tenni a párkapcsolatát és a szerelmi életét, de valami mindig kizökkenti. Egyébként született békebíró, várhatóan nem sűrűn fogtok civakodni, már csak azért sem, mert előbb sértődik meg, mint hogy összevesznétek.

Erogén zóna: az ágyéka és a feneke. A legtöbb idegvégződés a felsorolt testrészeken található. Mivel általában a Mérleg szülöttek művészi hajlammal megáldottak, irtóznak a sablonos helyzetektől, ezért add meg a módját az együttlétnek. Pezsgő, eper, tejszínhab…

 

Skorpió, a maximalista

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: A Skorpió pasi igazi kettős személyiség. Amíg meg akar hódítani, a legnagyobb lovag, ha már megszerzett, igazi zsarnok. Szakterülete a másik ember gyenge pontjainak felderítése és kihasználása. Önmagával és másokkal szemben is maximalista. Ha szereted a kihívásokat, egy próbát mindenképpen megér.

Erogén zóna: az orra és a nemi szerve. Nem szereti, ha húzzák, mint a rétestésztát, úgyhogy a Skorpiónál egyből térj a lényegre. Kedveli a szerepjátékokat, biztosan le fogod venni a lábáról egy pajzán történettel, vagy amikor a munkából hazaérve a bejáratnál letámadod…

 

Nyilas, az idealista

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: Életvidám párra találsz egy Nyilas szülöttben. Majdnem annyira tüzes, mint egy Kos, de csak majdnem… Idealista, aki gyermekkorától a környezete, majd a párja lelkesedésére és elismerésére vágyik. Képtelen belátni, hogy az élet hullámvölgyek és -hegyek váltakozása. Ő továbbra is az ideális kapcsolat és a tökéletes világ után epekedik. Ha jól kijöttök egymással, akár meg is kaphatja…

Erogén zóna: a combja és a dereka. Kiemelten ügyelj rá, hogy jócskán kényeztesd az erogén zónákat, például a belső combját. A Nyilasnak ugyanis különösen fontos éreznie, hogy az együttlétek még mindig annyira fantasztikusak, mint annak idején…

 

Bak, a gyakorlatias

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: Egy Bak szülött nem az a regényes alkat, aki meghív vacsorára, és másnap virágcsokrot küld. Realista és antiromantikus, aki számára az egyetlen érték a célok eléréséért kifejtett embertelen munka. A Baknak nem gond a szeretett nő meghódítása, hajlandó kitartóan küzdeni a kiszemelt kegyeiért. Nehogy túl korán beadd a derekadat, mert hamar elveheted a kedvét a folytatástól. Hadd vívódjon csak!

Erogén zóna: a bőre és a térde. Könnyen elengedi magát, ha illóolajokkal végiggyömöszölöd a testét. A testtel történő masszázs is segít abban, hogy meglágyuljon a kőszíve, és megint egy kicsit közelebb kerüljetek egymáshoz.  

 

Vízöntő, az újító

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: A Vízöntő pasi igazi bohóc. Megrögzött újító, akinek lételeme, hogy mindig a megszokások ellen cselekedjen. Nem szorul tanácsra, ha kényeztetni támad kedve. Talán a szeszélyes természetéhez szükséges némi extra türelem, de ha kedveled az új és vad dolgokat, mellette sohasem fogsz unatkozni.

Erogén zóna: a vádlija és a bokája. A közös szaunázást vagy kádfürdőzést feldobhatjátok egy alapos talpmasszázzsal. Az ellazulást a Vízöntő pasi páratlan humora még teljesebbé teszi. Szóval remekül fogjátok magatokat érezni.

 

Halak, az önzetlen

Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónájaTulajdonság: Ha forróvérű, mediterrán típus vagy, valószínűleg nehezen indulsz be a Halak pasitól, bár sohasem lehet tudni. Ha igaz a régi mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást, legalább szép pár lesztek. Az elmélyülést és a világmegváltást fontolgató Halak ugyanis sohasem veszik el a részletekben, ezért csak akkor tervezz vele hosszú távra, ha te is hajlamos vagy elsiklani apróságok felett…

Erogén zóna: a lábfeje. Nem általános, de sokan vannak, akik ellágyulnak egy férfiláb látványától. Ha ilyen típus vagy, akkor a Halak pasi kényeztetése és erogén zónájának felderítése biztosan nem okoz nehézséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top