Horoszkóp

2010. januári holdnaptár

Az év első hónapjában a Mars közel kerül a földhöz, és most lesz egész évben legfényesebb a telihold.

2010. január 1.

Fogyó Hold a Rákban

2010. januári holdnaptárPihenj, lógasd a lábad, és kerülj mindenféle fizikai tevékenységet. Maximum a tegnapi buli romjait takarítsd el. Nézz olyan filmet, ami jókedvre hangol, amitől vidámabb leszel. Egyél sült gesztenyét és kényeztesd magad forró csokoládéval, még akkor is ha hizlal, ez most nem számít.

2010. január 2. 3.

Fogyó Hold az Oroszlánban

Ha teheted, a két nap valamelyikén szaunázz, vagy menj el egy thermálfürdőbe, esetleg wellness hotelben múlasd az időd, mert ez most jót tesz testednek, lelkednek és szellemednek is egyaránt. Pénzügyek terén légy óvatos, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, de még az is megtörténhet, hogy meglopnak, vagy másmilyen anyagi veszteség ér.

2010. január 4. 5.

Fogyó Hold a Szűzben

Talán kicsit idegesebb vagy a munkád miatt, de ne legyél, mert minden adott ahhoz, hogy sikeres legyél. És egymagad is el tudd látni azt a feladatot, amelyben pontosan tudod, hogy jó vagy. Nem jó, hanem egyszerűen kiváló. Persze vannak olyan emberek, akik megpróbálnak neked keresztbe tenni, de légy nyugodt, többen támogatnak, mint amennyien ellened vannak.

2010. január 6. 7. 8.

Fogyó Hold a Mérlegben

Szeretettel teljes és barátságos leszel, és ugyanezt kapod vissza. Megláthatsz valakit, aki valahonnan ismerős. Nem tudod honnan, de valami különleges vonzást érzel iránta. Ugyanezt érzi ő is, és ugyanolyan zavarban van, mint te. Ebből a találkozásból furcsa kapcsolat lesz, amely lassan és nehezen indul, de aztán tartós lesz.

2010. január 9. 10.

Fogyó Hold a Skorpióban

A legkisebb külső hatásra is fokozottan reagálsz, ezért fordulhat elő, hogy összekülönbözöl olyan valakivel, aki nem is akar bántani. A megérzéseid átlag felett működnek, és jobban érdekel az ezotéria, mint valaha. Ez az oka annak, hogy olyannak hiszel, akinek nem kellene, mert benned csak a hiszékenységet, no és a pénzt látja. Te pedig azt gondolod, hogy valami igazán titkosat tudhattál meg akár magadról, akár közeli ismerősödről.

2010. januári holdnaptár

2010. január 11. 12.

Fogyó Hold a Nyilasban

Tele vagy izgalommal, mert olyan dolognak érik most be a gyümölcse, amelyért sokat kűzdöttél, amelyhez annyi, de annyi harcod fűződik. Nyugalom, meglátod, sikeres leszel, és olyanok is fognak gratulálni, akik ezt korábban nem tették. Ebből tudhatod, hogy népszerű leszel. De arra is fel kell készülnöd, hogy az irigyeidnek a száma is megsokszorozódik.

2010. január 13.  14.

Fogyó Hold a Bakban

Különleges lesz ez a két nap, amikor a jövőd dől el. Nagyon fontos, hogy most józan maradj, és bármilyen kritika ér, ne kapd fel a vizet. Légy céltudatos, határozott, de arra ügyelj, hogy ne vegyél fel olyan magatartást, amikor egyetlen pillanat alatt bele tudod fojtani a szót a másikba. A környezetedben valaki színészkedik, pontosan tudod, hogy ki ő, légy vele óvatos.

2010. január 15.

Újhold a Bakban

2010. januári holdnaptárMa egyébként gyűrűs napfogyatkozás is van, mely a hajnali és a reggeli órákban. Sajnos Magyarországról a jelenség a legvégső negyedórát kivéve nem figyelhető meg. Napkeltekor a Hold korongja ugyanis éppen levonulóban van a napkorongról, így szerencsés időjárás esetén a legalsó részén enyhén csorbult Nap felkelésében lehet részed – persze ha felébredsz. A párkapcsolatokban feszültség várható, és a munkában is olyan helyzet alakul ki, amikor nehéz helyzetbe kerülsz, de remek ötleted lesz, és gyorsan kimászol belőle.

2010. január 16. 17.

Növő Hold a Vízöntőben

Töltsd az idődet a kedvenc elfoglaltságaiddal, és kényeztesd el magad. Nagyon úgy érzed, hogy társaságra van szükséged, és a barátokkal, családtagokkal egyaránt jól kijössz. Barátkozó vagy, nem tolakodó. Ne felejtsd el megvenni a Nők Lapja Ezotéria legújabb számát, amiben érdekes dolgokat olvashatsz például az álmokról, és talán a saját, rejtélyes álmaidra is választ kapsz.

2010. január 18. 19. 20.

Növő Hold a Halakban

Amennyiben nagyon szerelmesnek érzed magad, akkor tartsd szem előtt, hogy hagynod kell némi mozgásteret a társadnak is. Ügyelj arra, hogy ne válj túlzottan anyáskodóvá, vagy a féltékenység zöld szemű szörnyetegének ne engedj utat.

2010. január 21. 22.

Növő Hold a Kosban

Kiváló ez a két nap arra, hogy pénzügyekkel foglalkozz, most intézd a beszerzéseidet is, mert ezen a két napon egészen biztos, hogy nem érzelmek fognak irányítani, hanem a józan ész. Meglévő párkapcsolatodra a stabilitás lesz a jellemző, nyugodt lehetsz a párodat illetően, hogy minden jól megy. Képes leszel elfogulatlanul megoldani olyan nehézségeket is, amelyeket korábban nem tudtál.

2010. január 23. 24. 25.

Növő Hold a Bikában

2010. januári holdnaptárA most kezdődő kapcsolatokban valamilyen lényeges különbség mutatkozik majd közöttetek, de ez egyáltalán nem akadálya a szövetség létrejöttének, amely feltehetően gyakorlatias, józan és szilárd alapokon áll majd. Olyan valakivel jöhetsz jól ki, akivel szemben korábban nagy küzdelmeket folytattál. És ezen te és ő is meglepődsz. Miután rájöttetek, hogy egyforma problémával küszködtök, megkapjátok a magyarázatot a miértre.

2010. január 26. 27.

Növő Hold az Ikrekben

A Mars január 27-én kerül földközelbe, ugyan nagyon messze van még mindig tőlünk, de érdemes távcsővel nyomon követni. A korongján a legfeltünőbb lesz a pólussapka, amely már kisebb távcsöveken is viszonylag könnyen megfigyelhető. Mindez arra is utal, hogy nő a feszültség, és te is idegesebb leszel az átlagosnál. Ezért fogd vissza magad úgy a közlekedésben, mint a párkapcsolatban, mert sajnos előfordulhat, hogy olyat teszel, aminek baleset, illetve szakítás lehet a vége.

2010. január 28. 29.

Növő Hold a Rákban

Azok a feladatok, amelyekben eddig nyakig benne voltál, most gondolkodóba ejtenek, hogy lásd mire jutottál velük. Ha végig tudatában vagy, hogy mit, miért teszel, most szilárd talajon érezheted magad. Persze így is előfordulhatnak azonban konfliktusok, amelyek legalább rávilágítanak arra, hogy mivel lehet kihozni téged a sodrodból. Vedd alaposan szemügyre, hogy tényleg annyira fontos-e mindaz, amiből olyan nagy ügyet csináltál. Hiszen te nem a munkád vagy, és a munkád sem azonos veled.

2010. január 30.

Telihold az Oroszlánban

Ma lesz a legfényesebb a telihold. Vezesd le a feszültséget a sportpályán, és ne a szeretteiden. Óriási vonzerővel rendelkezel, így előfordulhat, hogy forgalmi dugó alakul ki az ágyadban, ha nem akarsz lebukni, akkor ügyelj a részletekre. De a legjobb az lenne, ha nem mennél bele semmiféle kalandba, különösen, ami egyéjszakás, mert abból esetleg most antibiotikumos kezelés lesz.

2010. január 31.

Fogyó Hold az Oroszlánban

Jó lesz, ha sodródsz az árral, és nem akarsz túlzottan kapálódzni senki és semmi ellen. Egyezz bele olyan dolgokba is, amelyek miatt esetleg korábban harcoltál volna, most nem érdemes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top