Horoszkóp

2010 nagy sikerhoroszkópja

2010 egyértelműen a bőség éve lesz. Ezt bárki élvezheti, csupán két feltétele van. Higgyen magában, a jó sorsában, és abban, hogy vége a nehéz időszaknak, és semmilyen téren, semmilyen indokkal ne essen túlzásba.

Ez utóbbi a lila ködre vagy a rózsaszín szemüvegre is vonatkozik. Mindez a Jupiter bolygóhoz kapcsolható, amely 2010. január 18. és június 6. között, majd szeptember 9-től ismét a Halak jelében fog járni. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Halak jelében ki tud bontakozni. Szó szerint kinyitja a bőség szaruját, és önti ránk a kincseket, épp ezért bárki meggazdagodhat, gyarapodhat, karriert építhet, vagyis sikereket érhet el. Az akadály csak a hitetlenség, a szorongás, ill. a kudarctól való félelem lehet. Ebből adódóan sosem volt fontosabb a derűlátó, bizakodó hozzáállás, mint ebben az évben. Aki képes megszabadulni a gátló tulajdonságoktól, az szárnyalni fog 2010-ben, sőt tejben-vajban fürdeni. Lássuk, mikor mit kell ezért tennie a 12 jegynek!

 

KOS (március 21. – április 20.)

2010 a Kos szülöttektől sok-sok türelmet és okos időzítést követel. Ha sikerre vágynak, akkor mindennél fontosabb, hogy tudjanak várni, hogy képesek legyenek kivárni a megfelelő pillanatot. Ez vonatkozik megbeszélésre, ötletfelvetésre, kivitelezés elindítására és döntések meghozatalára is. Számukra minden szempontból a legkedvezőbb időszak a nyár. Most nem lesz uborkaszezon. Ne álljanak le akkor, amikor mások nyaralnak! Természetesen ők is pihenhetnek, de ne azért, mert mindenki elment nyaralni!

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: 2010-ben nem fognak annyi támogatást kapni a környezetüktől, mint a korábbi években. A párjuk gyakran fog panaszkodni arra, hogy el van hanyagolva. A kollégák gyakrabban rivalizálnak. A főnök többször mond éles kritikát. Ezek miatt most szinte csak magukra számíthatnak a Kosok, vagyis ne mások kedvéért, ne az elismerésért, hanem önmagukért „harcoljanak”!

Legnehezebb időszak az első negyedév és a nyár vége lesz.

A legkedvezőbb hónapok az április, a május, a szeptember és a december. Ez utóbbi gyökeres változásokat hozhat abban, hogy mit és hol fognak dolgozni.

Pénz: Pénzügyi szempontból nagy sikereket érhetnek el a Kosok, ha képesek új alapokra helyezni ezt a témát, vagyis új módszereket kell elsajátítaniuk. Az egyik ilyen lehet a tervezés. Készítsenek éves, féléves, negyedéves és havi tervezetet a bevételekről és a kiadásokról. Ennek alapján gazdálkodjanak! Ki fog derülni, hogy hol folyik el a pénz. Így könnyebb lesz megfogni.

Az év nehézkesen, döcögve fog indulni. Nem lesz könnyű beosztani a pénzt. Több lesz a vágy, mint hozzá a keret, de a beosztásnak meglesz az eredménye. Tavasszal és nyár elején folyamatosan, de lassan egyre több pénz jön. Ősszel érdemes befektetésen gondolkozni. Év végén viszont félre kell majd tenni.

Ingatlan: Azok a Kosok, akik ingatlant akarnak eladni vagy venni, a bőség zavarával fognak küzdeni. Sokkal több lehetőségük fog adódni, mint amennyivel élni tudnak, ezért rendkívül fontos, hogy ne siessék el a döntést. Jól fontolják meg, hogy melyik ajánlatra mondanak igent! Kérjenek mindig gondolkodási időt! Konzultáljanak szakértőkkel! Ha így tesznek, olyan jó üzletet fognak kötni, mint még soha.

A legkedvezőbb időszak a tavasz és az ősz.

A legnehezebb a nyár. A türelmetlenség és a tolerancia hiánya okozhat veszteséget. Ekkor lehetőleg kerüljék a szerződéskötést!

 

 

BIKA (április 21. – május 20.)

2010 Nagy siker horoszkópja2010-ben a Bika szülöttek ne változtassanak a szokásos taktikájukon: kitartóan és következetesen haladjanak a céljaik felé. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy legyenek céljaik. Akkor lesznek sikeresek, ha kitűznek célokat, sőt annál sikeresebbek lesznek, minél nagyobb céljaik vannak. Épp ezért a legfontosabb, hogy merjenek álmodozni. Kezdjék azzal az évet, hogy elképzelik, mit kívánnának, ha megjelenne egy dzsinn vagy jó tündér! Ha el merik hinni, hogy nincs lehetetlen, akkor csodák fognak történni.

Karrier: 2010-ben nehéz döntések elé kerülhetnek a Bikák. Lesz olyan, amikor meg kellene hazudtolniuk magukat, amikor úgy tűnhet, az visz előre, ami eddig helytelen volt. Többször is összezavarodhatnak. Ilyenkor a legfontosabb, hogy álljanak meg egy pillanatra. Ne engedjék sürgetni magukat! Ne utánozzanak másokat! Csak akkor tudják meghozni a legjobb döntést, ha önmagukat adják. Ott, ahol ez nem jó, ott nincs semmi keresnivalójuk. Jöjjenek el!

A legkedvezőbb időszak az év eleje, a nyár vége és az ősz.

A legnehezebb hónapok az április, a június és a november.

Pénz: A pénzügyi sikerek 2010-ben teljes mértékben a felelősségteljes döntésekből fognak fakadni. Soha ne költsenek, ill. döntsenek meggondolatlanul! Adjanak maguknak elegendő időt! Ha olyan helyzetbe kerülnek, amikor úgy tűnik, gyors döntés nélkül lecsúsznak életük legjobb üzletéről, akkor egyértelműen mondjanak nemet! A sietség a legrosszabb tanácsadó. Mindig, de 2010-ben különösen.

Az év meglepően jól indul. Nehézségek áprilistól várhatók. Ekkor a legfontosabb, hogy aggódás helyett menjenek tovább, és folytassák azt, amit elkezdtek. Nyár végére megoldódnak a gondok. Októbertől elfelejthetik az anyagi problémákat.

Ingatlan: Nem lesz könnyű ingatlant eladni vagy venni 2010-ben. Ismerni kell a piac alakulását ahhoz, hogy jó üzletet köthessenek a Bikák. Érdemes szakértő segítségét kérni, de itt is az a legfontosabb, hogy semmit se kapkodjanak el. Sokszor érezhetnek türelmetlenséget és sürgetettséget. Sose hallgassanak ezekre! A megfontoltság és a jó időzítés fogja a sikereket hozni.

Kedvező hónapok: április, július, augusztus, október, november.

Kevésbé sikeres hónapok: május, november.

 

 

IKREK (május 21. – június 21.)

2010-ben az Ikrek szülötteknek rengeteg lehetőségük lesz, hogy kitörjenek abból a helyzetből, amelybe bezárták magukat. Minden téren – karrier, pénz, ingatlan – nagy sikereket könyvelhetnek el. Ennek az előfeltétele három dolog: 1. Ne féljenek kimondani az ötleteiket! 2. Sose siessenek! 3. Ne vállalják túl magukat! Ez utóbbi a legveszélyesebb. Egyrészt azért, mert pihenés nélkül megbetegedhetnek. Másrészt azért, mert könnyen hibázhatnak, és ha hibáznak, akkor egy mozdulattal lerombolhatják mindazt, amit addig felépítettek.

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: 2010-ben a nyár kivételével nagyszerű lehetőségek pottyannak az Ikrek ölébe. Most jön el a bőség zavara. Annyi helyre hívják őket, hogy garantáltan nem tudnak mindenhol teljesíteni. Állhatnak több lábon, de csak ésszerű keretek között. Életbe vágóan fontos ebben az évben, hogy ne vigyék túlzásba a nyüzsgést! Csak annyit vállaljanak, ami mellett jut idejük a családjukra, a barátaikra, a tanulásra és a kikapcsolódásra is!

Ne csak nyáron lazítsanak! Rendszeresen iktassanak be utazásokat, kirándulások, bulikat! Ezekkel feltöltődve még jobb teljesítményre lesznek képesek.

Pénz: 2010-ben a pénz is éppoly bőséggel fog jönni, mint a munka. A kettő arányosan sok lesz. Ez egyrészről jó hír, másrészről óvatosságra int. Legfőképp a túlzásoktól kell tartózkodniuk az Ikreknek. Nem szabad szórniuk a pénzt. Tegyenek félre valamennyit. Emellett gondolják át, hogy mire van valójában szükségük! Felesleges cuccokat ne halmozzanak fel, és rendszeresen írják a bevételeket, ill. a kiadásokat!

A legjobb időszak egyértelműen az első félév lesz, aztán kis szünet következik. Ekkor sem kell aggódniuk, mert szeptembertől ismét bőségesen jön a pénz.

Ingatlan: Ingatlanügyben a kivárás és a végtelen türelem taktikáját kell követniük az Ikreknek 2010-ben. A sikerek csak lassan jönnek, de tudniuk kell, hogy az idő nekik dolgozik. Az is fontos, hogy lehetőleg mást is vonjanak be! Most is működik a „több szem többet lát” elv. Hamar kiderül, hogy a másik olyasmit is észrevesz, amit az Ikrek még nem, vagyis lehetőleg ne egyedül tárgyaljanak, ne egyedül döntsenek! A május mozgalmas hónap lesz ingatlan szempontjából, de nem biztos, hogy ekkor le is bonyolódik az ügy. A legjobb lenne szeptemberig várni…

 

 

RÁK (június 22. – július 22.)

2010-ben a Rák szülöttek egész életük egyik legsikeresebb évét élhetik meg, ha végre hajlandóak elengedni a múlt sérelmeit, félelmeit és sikertelenségeit. Fel kell ébredniük, mert véget ért a rémálom. Ezzel a jó hírrel indítsák az évet, és minden rendben lesz. Természetesen lesznek feladatok és problémák, de gondok és tragédiák nem. Egész évben emlékeztessék magukat erre! Rögtön év elején szükségük lesz az optimizmusra, mert egy helyben járást tapasztalhatnak. Szerencsére ez csak átmeneti.

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: 2010 a karrierjük terén nagy és pozitív változásokat indít el. Ahhoz, hogy ezt valóban kedvezőnek élhessék meg, elengedhetetlen rugalmasnak lenniük. Álljanak mindenhez úgy, hogy az csak jót hozhat nekik! Ha valami nem kezdődik túl kellemesen, attól még alakulhat másképp. Ebből a szempontból a nyár afféle próbatétel lesz. Tudniuk kell, hogy ebben az évben csak elindul, de nem zajlik le teljesen a változás. Kezdjenek el másképp gondolkodni a munkájukról, és ne zárják ki külföldi munka vagy tanulmányok lehetőségét. Itt sok élmény, sőt sikerélmény vár rájuk.

Pénz: Valójában nem fog rosszul alakulni a Rákok pénzügyi helyzete 2010-ben, az első félév mégis iszonyú nehéznek fog tűnni. Főleg, ha összehasonlításokat tesznek. Épp ezért tilos másokhoz vagy akár korábbi időszakokhoz hasonlítgatniuk a pénzügyeik változását. Nyáron fantasztikus javulás várható, de ez csak akkor fogja elégedettséggel eltölteni a Rákokat, ha képesek alkalmazkodni, és felvenni az új ritmust. Az év vége még a nyárnál is szerencsésebben alakul. Akár még szerencsejátékon is próbára tehetik a szerencséjüket.

Ingatlan: Ingatlaneladással, ill. -vétellel csak akkor fognak sikeresen járni, ha van idejük kivárni a legjobb ajánlatot. Ne alkudjanak meg, ne törődjenek bele átmeneti megoldásba! Ragaszkodjanak az eredeti elképzeléshez, de ahhoz is csak kellő rugalmassággal, mert jöhet még jobb ajánlat.

A legnehezebb időszaknak az első félév tűnik, aztán nyár derekán több komolynak tűnő lehetőség is adódik. Ezeket kellő visszafogottsággal érdemes kezelni. Nem eszik olyan forrón a kását! Érdemes megvárni az októbert, ez látszik a legkedvezőbbnek az egész év során.

 

 

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

2010 az Oroszlánok számára erősen hullámzó évnek ígérkezik. Lesznek nagy belendülések, amikor nagyon elindulnak a dolgok, de lesznek nagy megtorpanások is. Ez nem azt jelenti, hogy ne dobják be magukat, inkább azt, hogy a leállásoknál ne keseredjenek el! Ne gondolják, hogy rosszul csináltak valamit! Valószínűbb, hogy ők annyira előreszaladtak, hogy a körülmények nem voltak képesek az ő ritmusukban alakulni. Ne adják fel! Tegyék a dolgukat tovább, és jönni fognak a sikerek is. Ne feledjék, hogy soha semmit nem tehetnek feleslegesen, hiszen semmi sem hiábavaló.

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: 2010-ben lassú, de mély változások indulnak el a karrierjükben. Az sincs kizárva, hogy folytatódnak. Ezeket a változásokat meg lehet lovagolni, de tilos siettetni. A legjobb, amit az Oroszlánok tehetnek, ha készen állnak, és amikor kell, mozdulnak.

Az év jól indul. Látványos eredményeket mutathatnak fel, ami energiát ad a folytatáshoz. Szükség is lesz erre, mert az első félév valójában többnyire az egy helyben toporgásról fog szólni. Ahhoz, hogy kedvezőbbek lehessenek a későbbiek, sok türelem kell. Ha ez megvan, akkor ősztől minden remekül fog alakulni.

Pénz: 2010 pénzügyi szempontból több csapdát is rejt. Nélkülözhetetlen, hogy végre képezzenek valamennyi tartalékot, de emellett felelősséggel költekezzenek! Ne akarjanak senkivel versenyezni, és ne vállaljanak be olyasmit, amit csak hitelből tudnak finanszírozni! Pl. külföldi út, bulik stb. Vagyis ne rázzák a rongyot! Felelősségből „vizsgáznak” nyáron. Amennyiben itt nem számítják el magukat, akkor a nehezén túl lesznek. Ősszel igyekezzenek megszabadulni a hiteleiktől! Már amennyiben vannak. Év végére egyenesbe jöhetnek, ha sikerült megfogadniuk és betartaniuk a tanácsokat.

Ingatlan: 2010 nem a legjobb év ingatlanügyek bonyolítására. Bár kétségkívül lesznek kedvező ajánlatok, de ezekhez kellő fenntartással kell hozzáállniuk. A legbölcsebb, ha szakember tanácsát kérik. Nem kell mindenhez érteniük. Vannak olyan apró „fogások”, adatok, amelyek csak egy hozzáértőnek szúrnak szemet. A legkedvezőtlenebb időszak ingatlanügyletekre a nyár. Ami szóba jöhet, az ősz, különös tekintettel az októberre és a novemberre. Természetesen ekkor sem szabad semmit meggondolatlanul aláírniuk. Tanulmányozzák, hogy miben köteleződnek el!

 

 

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

2010-ban a Szűz szülöttek kapnak még egy esélyt, hogy rendezzék azokat a dolgokat, amelyeket eddig elmulasztottak, mivel a Szaturnusz, a nagy sors bolygója április 8. és július 21. között ismét a Szűz jelében fog járni. Ez nem lesz könnyű, de ne ijedjenek meg, ha érzik a felelősség súlyát. Ez jó jel. Ha valaki megrántja a vállát, akkor fogalma sincs a helyzet jelentőségéről. Ebből adódóan a sikerek ebben az évben azt jelentik, hogy felvállalják a nehézségeket, de szerencsére nem csak terhekről fog szólni az év.

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: 2010-ben új és komolyabb feladatok várnak a Szüzekre. Ez több felelősséggel is jár, de nem kell aggódniuk. Teljesen meg tudnak felelni az elvárásoknak. Ne utasítsanak vissza semmilyen előléptetést, pozíciót vagy új feladatkört. Ha esetleg kételkednek a saját alkalmasságukban, akkor egyezzenek meg egy próbaidőben! Így talán kisebbnek fogják érezni a nyomást, amely valójában nem is kívülről jön, hanem bennük van. Ilyen szempontból a nyár lesz a legdöcögősebb, de utána minden sokkal gördülékenyebben fog menni.

Pénz: Pénzügyekben komolyabban kell venniük a bevétel-kiadás egyensúlyát. Ha eddig nem csináltak adósságot, akkor ebben az évben ne vegyenek fel kölcsönt! Oldják meg hitel nélkül! Ha már van törlesztenivalójuk, akkor gazdálkodjanak takarékosabban! Tegyenek félre hetente egy adott összeget! Év végére egész szép összeg fog összegyűlni.

Pénzügyileg nehezebbnek tűnik az első negyedév, a nyár és az év legvége.

Kedvezőbbnek ígérkezik a nyár legeleje és az ősz. A hullámzás miatt fontos, hogy tudatosítsák: működik a „borúra derű” elve.

Ingatlan: Annyi minden fogja lekötni a Szüzek figyelmét, idejét, hogy nem nagyon fog energiájuk jutni az ingatlanügyekre. Türelmük sem nagyon lesz, ezért jobb, ha nem ők intézik ezt 2010-ben. Bízzanak meg egy szakembert, vagy kérjék valamelyik rokonuk segítségét. Aki ráér, örömmel fogja venni a megbízást. Ismét bebizonyosodik, hogy nem kell minden terhet egyedül cipelni. Vannak, akik szívesen segítenek, csak meg kell kérni őket.

A kora tavasz és az év vége látszik kedvezőnek. Kerülendő szerződéskötés szempontjából a nyár és az ősz eleje.

 

 

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

2010-ben a Mérleg szülöttek hajlamosak lesznek mindent sokkal súlyosabbnak megélni, mint amilyen az valójában. Idejében észre kell venniük, ha panaszkodnak vagy sopánkodnak. Ezek eddig nem voltak jellemzőek rájuk, de ebben az évben könnyen rászokhatnak. Ne tegyék! Viseljék büszkén a terheket! Tudniuk kell arról, hogy ez jó jel. Azt mutatja, hogy egyre erősebbek. Teher alatt nő a pálma –  tartja a mondás is, ahogy a sportolókat is egyre nagyobb terhekkel edzik. Ilyen módon edzenek, készülnek a Mérlegek egy még sikeresebb évre.

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: 2010-ben sokkal több állásajánlattal keresik meg a Mérlegeket, mint azt gondolnák. Válogassanak bátran! Jól járják körbe a lehetőséget, mielőtt igent mondanak! Lehetnek annyira merészek, hogy kérnek kedvezményeket, de ennek az az előfeltétele, hogy elolvassák a szerződést, és merjenek a saját érdekükben módosítást javasolni. Nem veszíthetnek vele semmit, csak az illúziót, hogy nem lehet úgy, ahogy nekik is jó. A legsikeresebbnek a nyár eleje ígérkezik. Születésnapjuk környékén viszont iszonyú nyomást érezhetnek, ezért ekkor fontos lenne többet pihenni.

Pénz: Meglepődve tapasztalhatják a Mérlegek, hogy mehet jobban is, mint eddig. Sőt! 2010 nagy részében anyagi bőséget élhetnek meg. Élvezzék, és ne kételkedjenek abban, hogy megérdemlik-e, hiszen tudhatják, hogy mindig annyit kaphatnak, amennyit megérdemelnek. Olyan szerencsések lesznek ebben az évben, hogy akár szerencsejátékon is próbára tehetik szerencséjüket. A nyár kicsit nehezebb lehet pénzügyileg. Érdemes lenne előre spórolni, és félretenni a döcögősebb napokra. Ősztől megint bőség és szerencse jellemzi az anyagi helyzetüket.

Ingatlan: Jól gondolják meg, hogy belevágnak-e ingatlan-adásvételbe! 2010-ben annyi dolguk lesz, hogy még egy ingatlanügy nem biztos, hogy belefér. Ha mégis rászánják magukat, akkor ne egyedül intézzék. Vonjanak be valakit! Arra is ügyeljenek, hogy milyen szerződést írnak alá. Nem kell gyanakvónak lenniük, de ne feledjék, hogy a saját érdekeiket csak saját maguk tudják megvédeni, ill. a saját jogi képviselőjük! Kedvezőnek tűnik a január, a május, a szeptember, a november és a december.

Kerülendő az április, a július és az október.

 

 

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

2010-ben a Skorpió szülötteknek nem lesz okuk panaszra. Remek lehetőségek, komoly elismerések és nagy sikerek várnak rájuk. Ennek egyetlen előfeltétele van: legyenek kreatívak! Merjenek változtatni! Ne a szokványos megoldásokat használják, hanem keressenek újakat, ill. ha jönnek az ötletek, akkor merjék alkalmazni azokat! Nem baj, ha kicsit fura vagy félelmetes. Abban van energia, ami eltér a régitől. Nem kell véresen komolyan venni a problémákat, hiszen azok mindig voltak, vannak és lesznek, de mindig ott van a megoldás is.

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: Az év első felében sok türelemre lesz szükségük. Úgy tűnhet, hogy mindenki megbolondult a munkahelyükön. Rögtön év elején régi, már lezártnak hitt ügyet kell elővenni. Idegeskedés helyett idézzék fel, hogy mi történt! Számítsanak rá, hogy ez többször is előfordulhat! Rengeteg energiát veszíthetnek, ha minden egyes alkalommal kiborulnak. Szerencsére tavasztól egyre könnyebb lesz minden. Arra kell csak ügyelniük, hogy szövetségeseket találjanak. Az ellenségek veszélyesek lehetnek, mert sosem lehet tudni, hogy mikor támadnak. Az év vége felé jól alakulnak a dolgok.

Pénz: Meglehetősen hullámzó lesz a Skorpiók anyagi helyzete 2010-ben, de aggodalomra semmi ok. Lesznek olyan időszakok, amikor több lesz a bevételük. Ezt kell okosan kihasználni és beosztani. Érdemes lenne félretenni ilyenkor. Képezzenek vésztartalékot! Előre döntsék el, hogy milyen esetben nyúlhatnak hozzá a pénzhez! Az év elején nem lesz rossz, de a sok bevétel mellett sok lesz a kiadás is. Fontos lenne folyamatosan vezetni a bevételeket és a kiadásokat. Így nem léphetik át észrevétlenül a keretet. Kedvező lesz még az április és a november, de vigyázniuk kell júniusban.

Ingatlan: 2010-ben csak akkor foglalkozzanak ingatlanügyekkel, ha feltétlenül fontos. Pontosan vezessék az ajánlatokat és a kapcsolatokat, mert lehet olyan helyzet, hogy valakit utólag kell megkeresni. Ettől függetlenül ügyeljenek arra, hogy az ingatlanügy ne kösse le aránytalanul sok energiájukat! Lehetőleg ne menjen a munka és/vagy a magánélet rovására! Pusztán azért, mert nem éri meg. Természetesen a siker kulcsa ebben is a jó időzítés és a pókerarc.

Kedvező időszakok: a január, a június és az október. Nem túl sikeresnek ígérkezik a május, az augusztus és a november.

 

 

NYILAS (november 22. – december 21.)

2010-ben a Nyilas szülöttek életében a család és az otthonteremtés lesz a központi téma. Ez rengeteg idejüket és energiájukat le fogja kötni, de egyáltalán nem fogja zavarni őket. Természetesen mindez nem zárja ki, hogy a munkájukban is sikeresek legyenek, sőt jó inspiráció lesz. Kedvező hatású, ha év elején összeírják a céljaikat. Nem ártana időhatárokat is rendelni melléjük. Ez segíti őket abban, hogy ezeket elérjék, de belső engedély nélkül nem fog menni. Ezt a lépést se felejtsék ki: „Megengedem magamnak, hogy… sikerüljön.”

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: A Nyilasok 2010-ben bosszankodva tapasztalhatják, hogy vissza kell lépniük egy kicsit. Ez kb. nyár elejére várható. Nem lefokozást jelent mindez, inkább azt, hogy valamit félbehagytak, vagy nem járták körbe minden részletét. Most lesz alkalmuk korrigálni, és végleg a helyére tenni. Ez lehet egy feladatkör vagy kolléga vagy régi főnök. Ne ijedjenek meg semmitől és senkitől! Bízzanak magukban és az eddig megszerzett tapasztalataikban! Szeptemberben komoly elismerésben lesz részük, ez büszkeséggel töltheti el őket. Jogosan könyvelhetik el sikernek, mert megdolgoztak érte.

Pénz: Pénzügyek tekintetében nehéz lesz egy adott szintet tartani. 2010-ben erős hullámzás várható, épp ezért nem szabad mereven ragaszkodniuk az elképzeléseikhez. Észre kell venniük, hogy a hullámzás mindig kiegyenlítődik. Hol több a bevétel, hol a kiadás, és ez a kettő is változik. Az adósság elkerülése érdekében félre kell tenniük egy kis összeget minden hónapban. Azt is megtehetik, hogy ha van valami extra bevétel, akkor abból elkülönítenek valamennyit. Ez nagyon jól fog jönni, ha megszorulnának. Kedvezőnek tűnik a május, a szeptember és a december. Kicsit spórolósabb lesz a február, a június és a november.

Ingatlan: Több kedvező lehetőség is lesz ingatlanvételre, -eladásra vagy -fejlesztésre is. Ezek szinte mindig hirtelen, váratlanul jönnek. Az is lehet, hogy azonnal kell dönteni. Megéri gyorsan reagálni, de ne egyedül tegyék! Kérdezzenek meg egy szakembert – vagy egy másikat is! A „több szem többet lát” elvet hasznosítsák! Mivel nem kis összegekről kell dönteniük, nem mindegy, hogy mit választanak. Arra is ügyeljenek, hogy a család gyarapodhat, ezt célszerű bekalkulálni. Egész évben a legkedvezőbbnek a március tűnik, de nem rossz a november sem.

 

 

BAK (december 22. – január 20.)

2010-ben a Bak szülöttek meglepődve tapasztalhatják, hogy a korábbi évekhez képest sokkal könnyebben veszik a kihívásokat. Nem kezdenek el aggódni olyasmiért, ami miatt régebben teljesen leblokkoltak. Végre, hogy eljutottak idáig. Örüljenek ennek, és legyenek nagyon büszkék magukra! Ha ki tudják húzni magukat, akkor ez magabiztosságot fog sugározni, és egyre több sikert fog hozni. Nagyon megéri határozottnak lenni, sőt a legjobb befektetés a jó fellépést gyakorolni. Ilyen képzésen, tanfolyamon is részt vehetnének.

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: A Bakokra a hivatásukban új kihívások várnak. Kicsit ijesztő lehet elsőre az a pluszfelelősség, amelyet ezzel együtt kapnak, pedig nincs félnivalójuk. Minden tudás, képesség és tapasztalat a rendelkezésükre áll, ami ahhoz kell, hogy kitűnően teljesíthessenek. Ne legyenek elégedetlenek, és türelmetlenek önmagukkal! Idő kell ahhoz, hogy belejöjjenek. Az év nyomasztóan indul. Nehéz lesz megfelelniük az elvárásoknak. Ezek többsége saját maguk által felállított. A folytatás kicsit jobb lesz. Nyáron menjenek szabadságra, máskülönben nem fogják bírni az őszi hajtást. Év végére végre elégedettek lesznek.

Pénz: Ez az év nem lesz olyan bőséges anyagi értelemben, mint a tavalyi volt, de nem lesz okuk panaszra. A takarékoskodás nem árt, de nem kell túlzásba vinni. Elég, ha képeznek némi tartalékot. Ezt teljesen különítsék el, és határozzák meg, hogy milyen esetben nyúlhatnak hozzá! Az év során előfordulhat, hogy kisebb pénzügyi zavarba kerülnek. Ekkor nem kell kölcsönkérni. Jól fog jönni a félretett pénz. Valószínűleg erre nyáron fog sor kerülni. Az ősz és a tél sem könnyű, de mindig történik valami apróság, amely kisegíti a bajból a Bakokat. Jó lenne, ha ezt is észrevennék, nem csak a rosszat.

Ingatlan: Nem biztos, hogy 2010-ben ingatlanügyekkel kellene a Bakoknak foglalkozniuk. Házépítés helyett most fontosabb a karrierjük építése. Ne hanyagolják el a családjukat, és ne felejtsenek el eleget pihenni. Ezek mellé nehéz elképzelni, hogy belefér még az ingatlan is. Ha mégis, akkor legyenek szigorúak a ráfordított időt illetően. Természetesen a pénzügyekben is legyenek következetesek! Két időszak látszik kedvezőnek: a tavasz és az év vége, ekkor több energiájuk lesz. Viszont ne strapálják magukat nyáron és ősszel!

 

 

 

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

2010-ben a Vízöntő szülöttek egészen összezavarodhatnak, mert már nem kell olyan terheket cipelniük, mint eddig. Végre beérik eddigi munkájuk, szorgalmuk és kitartásuk gyümölcse. Megérdemlik, hogy fellélegezhessenek, és túljussanak az állandó aggodalmaskodás időszakán. Élvezzék, de ne bízzák el magukat! Emellett külföldi munka vagy tanulmányok lehetősége is rájuk találhat. Ragadják meg bátran! Olyan tapasztalatokkal, élményekkel és kapcsolatokkal fognak gazdagodni, amelyek hosszú távon fogják hozni a sikereket.

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: Remek lehetőségek fognak adódni, hogy megmutathassák, mire képesek. Ne legyenek szégyenlősek! „Szemérmes koldusnak üres a tarisznyája.” Ezt ne feledjék! Nem kell erőszakosan nyomulni, de ha kérdezik, akkor a legjobb tudásuk szerint válaszoljanak. Közben ne álljanak le a tanulással! Ha folyamatosan képzik magukat, akkor folyamatosan tágítják a lehetőségeiket. Éljenek minden alkalommal, amikor hozzáértő embereket hallgathatnak, de nyáron tartsanak egy kis pihenőt! Nem lehet szünet nélkül jól teljesíteni. Muszáj feltöltődniük, hogy ősztől újult erővel vethessék bele magukat a munkába.

Pénz: 2010 az anyagi bőség éve lesz. Biztos, hogy sokkal jobban fog menni, mint az elmúlt években, de ez nem azt jelenti, hogy a Vízöntők elkezdhetik szórni a pénzt. Költsenek megfontoltan. Ha van törlesztenivalójuk, akkor azt rendezzék minél előbb! Gyorsan szabaduljanak meg az adósságtól! Így tényleg fellélegezhetnek. Arra is ügyeljenek, hogy semmilyen vonatkozásban és semmilyen indokkal ne essenek túlzásba. Pl. ne adjanak hatalmas összeget kölcsön! Nyáron beosztóbban kell élniük, ekkor nem fog úgy dőlni a pénz, mint előtte vagy utána.

Ingatlan: Költözés, ingatlanvásárlás vagy -eladás egyaránt lehetséges 2010-ben, csak nem mindegy, hogy mikor. A Vízöntőknek most bármihez lehet kedvük és/vagy pénzük, de nem szabad mindenáron belemenni egy üzletbe. Kérjenek tanácsot szakembertől, és jól nézzék meg, mit írnak alá! Ne legyenek naivak, mert kár érheti őket. Bölcsebb megfontoltan, kapkodás nélkül dönteni. Ne fogadják el egy az egyben a másik feltételeit! Védjék meg a saját érdekeiket! Más úgysem fogja.

Kedvezőnek tűnik a május és a szeptember, viszont zűrös lehet a nyár.

 

 

HALAK (február 20. – március 21.)

2010-ben a Halak szülöttek szerencsésnek érezhetik magukat. Szinte minden téren sikereket könyvelhetnek el. Élvezzék! Lubickoljanak az élet ajándékaiban. Végre jönnek az elismerések. Nem érdemtelenül kapják azt a sok jót, több év munkája áll mögötte. A túlzásoktól viszont tartózkodjanak! Semmiben se essenek túlzásba! Mindig törekedjenek az arany középútra! A sikereket akkor tehetik tartóssá, ha megtalálják a megfelelő mértéket. Rendszeresen tartsanak önvizsgálatot, és kérjenek a környezetüktől visszajelzést!

2010 Nagy siker horoszkópjaKarrier: A sikerek a hivatásukban is jönnek, bár erre kicsit várni kell. Az első félév nem lesz egyértelműen sikeres, de ne álljanak le! Építsék tovább a karrierjüket. Ha leveszik a lábukat a gázpedálról, akkor a cél előtt leállhat az autójuk. Nem szabad feladni azért, mert nem folyamatos a „dicshimnusz” körülöttük. Nyáron már elégedettebbek lesznek. Ismét bebizonyosodik, hogy a befektetett munka mindig megtérül, és pont olyan mértékben, amennyire odatették magukat a Halak. Év végén magasabb pozíciót is felajánlhatnak. Ne utasítsák vissza!

Pénz: Anyagilag nem lesz okuk panaszra a Halaknak. Különösen a nyár lesz sikeres, de legyenek nagyon megfontoltak! Ne szórják a pénzt, még jótékony célra se! Tegyenek félre valamennyit! Arra tekintsenek úgy, mintha nem is lenne! Ez azért fontos, mert sosem fognak előrébb jutni, ha mindig minden bevételüket felélik, és jól tudják, hogy nincs az a pénz, amelyet ne lehetne elkölteni. Próbára tehetik a szerencséjüket nyár végén valamilyen játékon, de ne kockáztassanak túl nagy összeget! Akkor fognak nyerni, ha előre felajánlják az összeget valamilyen konkrét célra.

Ingatlan: Ingatlanügyben is kitűnő lehetőségek fognak jönni, de itt is fontos a túlzásoktól való tartózkodás. Hogy a Halak könnyebben megőrizhessék a józan ítélőképességüket, vonjanak be szakértőt! Már csak azért is, hogy lássa az ingatlant és a szerződést is egy olyan ember, aki tudja, mit kell nézni. Aki laikus, az nem vehet észre kisebb csapdákat. Nem biztos, hogy a másik fél rosszindulatú. Nem kell gyanakodni, de érdemes mindent megtenni, hogy a végén elégedetten vehessék birtokba az ingatlant. Kedvezőnek tűnik a nyár eleje, de még jobb lesz az ősz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top