Horoszkóp

2010 nagy éves horoszkópja

2010 mindenkinek próbára fogja tenni a türelmét. Lesznek ügyek, amelyek ebben az évben végre beindulnak, de nem sokkal később elakadnak. Ekkor lesz szükség az optimizmusra és a kitartásra. Végül az jár sikerrel, aki nem áll le, nem adja fel, hanem folytatja a megkezdett munkát.

2010-ben a legkifizetődőbb erény a türelem, ami nem csak rózsát fog teremni. Szinte mindenkire sorsfordító találkozások várnak. Ezek között lesz, amiből szerelem alakul ki, lesz, amiből eredményes közös munka, és lesz, amiből tanulás, továbbképzés. Emellett a bőség is belép majd mindenki életébe anyagilag és/vagy a lehetőségek terén. Életbe vágóan fontos, hogy mindenki észrevegye a saját esélyét, ugyanakkor kerülendő a túlzás. A helyes mérték megtalálása a tartós siker kulcsa mind a 12 jegy számára.

 KOS (március 21. – április 20.)

 

2010 nagy éves horoszkópjaA Kos szülötteknek a 2010-es év több területen is sikereket tartogat. Ezek közül valószínűleg a párkapcsolat lesz a legizgalmasabb. Meg kell gondolniuk, hogy érdemes-e több vasat tartani a tűzben. Nemcsak a lebukás veszélye fenyegeti őket, hanem elég fárasztó két vagy több helyen odaadóan jelen lenni. Közben az is igaz, hogy a Kosok akkor érzik jól magukat, ha loboghatnak, ha szenvedélyüket meg-, ill. kiélhetik. A szerelem lételemük, de okosabb, ha nem esnek túlzásba. Fel kell készülniük, hogy valaki, aki fontos a számukra, eltűnhet egy időre az életükből. Nagy valószínűséggel nem végleg, de a veszteséget meg kell élniük. Jobban járnak, ha nem akarnak ebbe „belehalni”, hanem elengedik. Ha erre képesek, akkor nagyobb az esélye, hogy visszakapják. Emellett minden téren törekedjenek a helyes mérték megtalálására!

Az év elején a Kosoknak lesz elég energiájuk, de ezt bölcsen kell beosztaniuk. Fontos, hogy élvezzék az életet, de nem szabad elhanyagolniuk a munkájukat. Konfliktusba kerülhetnek a főnökükkel, ha nem „teszik oda” magukat. Közben a párjukra is nagyon kell vigyázniuk. Ne vegyék félvállról, ha a másik méltatlankodik! Töltsenek kicsit több időt kettesben! Ilyenkor zárják ki a külvilágot, és kényeztessék egymást!

Tavasszal vigyázzanak fokozottan a pénzükre és a párjukra is! Veszteség érheti őket, ha nem figyelnek. Nem biztos, hogy másvalaki okozza ezt, lehet, hogy saját maguknak „köszönhetik”. Dühöngés helyett vonják le a tanulságot, és lépjenek tovább!

Nyár elején pénzügyi zavar támadhat. Nem szabad kapkodniuk. Kérjenek tanácsot, és várjanak türelemmel.

Nyár derekán szenvedélyes, szerelmes hangulatban lesznek a Kosok. Hódítani, csábítani vágynak. Tegyék, de ez ne menjen a kötelességeik rovására! Jobb pozíciótól és elismeréstől eshetnek el, ha a szerelem elveszi az eszüket. Ekkor a türelmetlenség és a kapkodás a legrosszabb, amit tehetnek. Vezessék el a felgyülemlett feszültséget pl. sporttal, máskülönben megsérülhetnek vagy megbetegedhetnek!

Ősszel a szorgalmas munkának lesz itt az ideje. Csendben tegyék a dolgukat! Nem kell nagy felhajtást csinálni. Ne várjanak dicséretet, ha elvégzik a kötelességüket! Ellenben ha nem, akkor elmarasztalásra számíthatnak – joggal.

Év végén külföldi utazás, munka vagy tanulmány lehetősége adódhat. Ne mondjanak azonnal igent! Van olyan paraméter, amely csak később mutatkozik meg, és jó lenne akkor dönteni, amikor az is láthatóvá válik.  

2010-ben sokat csiszolódhatnak a Kosok. Akkor tarthatják meg az elért eredményeket, ha képesek visszafogottabban, megfontoltabban haladni. Ehhez az kell, hogy ne csak az orrukig lássanak, hanem tovább is.

 BIKA (április 21. – május 20.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010-ben a Bika szülötteknek vigyázniuk kell az egészségükre. Nem szabad félvállról venniük a kisebb tüneteket, ezek ugyanis jelek. A tudatalatti így üzen a tudatos résznek, hogy nem érzi jól magát. A legjobb gyógymód a mozgás, különösen kinn, a szabadban. Minél többet legyenek friss levegőn! Érdemes lenne valamilyen légzőgyakorlatot megtanulni, és rendszeresen végezni. Emellett 2010 az álmok teljesülésének éve lehet a Bikák számára. Ha erős hittel, de túlzásoktól mentesen képesek megfogalmazni, hogy mire vágynak, akkor megkaphatják. Tehát az első lépés a bizakodás, a második pedig a lehetőség felismerése. Nem szabad elszalasztaniuk az adódó esélyt. Legyenek nyitottak és éberek! Ebben az évben olyan nagyszerű dolgok jöhetnek össze, amelyek korábban csak a legmerészebb álmaikban bukkantak fel. Ha most odateszi az élet, akkor viszont meg kell ragadni. Ne tétovázzanak, mert ha ők nem veszik észre, akkor majd más észreveszi. Utólag lehet bánkódni, de okolni csak saját magukat okolhatják.

2010 feszülten indulhat a Bikák számára. Otthon is, a munkában is nagy feladatok várnak rájuk. Egyszerre két területen kell helytállniuk. Ez nem lehetetlen, ha képesek megőrizni a nyugalmukat. Minden reggel tudatosítsák magukban, hogy kellő türelemmel és tapasztalattal rendelkeznek, hogy a rájuk váró feladatokat megoldják!

Kora tavasszal az egészség legyen a legfontosabb! Semmi sem annyira alapvető, mint az, hogy a Bikák megőrizzék az egészségüket. Testi épségükre a közlekedésben és minden mozgásnál is ügyelniük kell. Nem lenne jó ágynak esni. Pihenjenek önként, ne a betegség kényszerítse rá őket erre!

Születésnapjuk tájékán legyenek a türelem, a béke és a csendes kitartás szobrai! Csak így tudják megelőzni vagy megoldani a konfliktusokat otthon és a munkában.

Nyáron ingatlan-adásvételre vagy lakásfelújításra szánhatják rá magukat. Nyugodtan vonják be a családot és a barátokat! Természetesen fontos, hogy gondosan készítsék elő az eszközöket, és készítsenek pontos „forgatókönyvet”! Ha így tesznek, vidám program lesz az egész. Arra nagyon ügyeljenek, hogy ne erőltessék meg magukat! Ha nem vigyáznak magukra, akkor könnyen megsérülhetnek. Nem ér az egész annyit, hogy lerobbanjanak emiatt.

Ősszel régi álmuk válhat valóra, amit évek óta reméltek. Szinte hihetetlen, hogy milyen reménytelen ügyek is megoldódhatnak. Ezáltal megerősödhet a hitük, hogy mégiscsak vannak csodák. Az sem szégyen, ha meghatódnak.

Év végén számíthatnak a párjuk és/vagy barátaik támogatására. Ismét bebizonyosodik, hogy mennyi klassz ember veszi körül őket. Ha még nincs párjuk, akkor találkozhatnak valakivel, aki azzá válhat.

Úgy zárhatják a 2010-es évet, hogy elégedetten néznek vissza, és tervekkel telve előre.

 IKREK (május 21. – június 21.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010 az Ikrek szülöttek számára több témában is lehetőséget fog adni, hogy félbehagyott, le nem zárt ügyeket rendbe tegyenek. Vegyék nagyon komolyan ezeket a lehetőségeket! Tudniuk kell, hogy a jelen és a jövő sikere múlhat azon, hogy a múltat méltón és végleg elengedik-e. Ebben az évben többször is nosztalgiázáson kaphatják önmagukat. Ne aggódjanak, nincs semmi baj! Gondolják át a történteket, vonják le a tanulságokat! Bocsássanak meg minden résztvevőnek, és emelt fővel lépjenek tovább! A munkában észnél kell lenniük. Rengeteg felkérést, állásajánlatot fognak kapni. Nem szabad túlzásba esniük. Valamilyen elv szerint szelektálniuk kell. A karrier építése nem mehet a magánélet és a pihenés rovására, mert visszafelé fog elsülni a nagy lehetőség.

Év elején vessék bele magukat a tanulásba! Folytassák megkezdett tanulmányaikat, vagy iratkozzanak be egy tanfolyamra! Remek formában lesznek szellemileg. Kár lenne ezt parlagon hagyni. Az a tudás és azok a kapcsolatok, amelyekre tanulmányaik során „mellékesen” tesznek szert, később kamatoztathatók. Rengeteg lehetőség fog adódni a munkájukban, hogy megmutassák, mire képesek. Vigyázzanak, hogy ne forgácsolják szét magukat!

Tavasszal nagyon vigyázzanak, hogy kinek mit mondanak! Valakit magukra haragíthatnak, ha nem tudnak hallgatni. Muszáj megtanulniuk titkot tartani. Most ebből „vizsgáznak”. Ha nem sikerül, akkor elbuknak. Közben vegyék komolyan a munkájukat és a családi kötelezettségeiket! Ne hanyagolják el egyiket se! Emellett találkozni fognak a múltjukkal, ill. a múltban történt és még le nem zárt üggyel. Lehet, hogy fájni fog a szembesülés, de nyárig el kell varrni a szálakat.

Nyáron aztán aktuális témákra fordíthatják a figyelmüket, például lakásátrendezés, bútorvásárlás és/vagy lakásfelújítás. Ne sajnálják se az időt, se a pénzt! Ha áldoznak az otthonukra, akkor a közérzetük is sokkal jobb lesz. Nemcsak a függönyök lesznek kicserélve, hanem önmaguk is.

Ősszel dobják be magukat! Most sokat tehetnek a karrierjükért. Régi emberek és lehetőségek térhetnek vissza. Vegyék fel a fonalat! Attól, hogy valaki vagy valami korábban már jelen volt, nem jelenti azt, hogy most ne lehetne sikeres. Kár lenne kihagyni egy ilyen remek kihívást.

Az év utolsó hónapjaiban sok izgalmas találkozásban lesz részük az Ikreknek. Nem fog nehezükre esni minden meghívásnak eleget tenni. Menjenek el mindenhova! Sosem tudhatják előre, hogy hol vár rájuk a szerelem, az új barát, a mecénás. Ha van párjuk, akkor a hűség a legnehezebb és legfontosabb feladat.

2010-et úgy fogják elbúcsúztatni, hogy még néhány ügy nem zárult le, de biztatóan alakulnak a dolgok.

 RÁK (június 22. – július 22.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010-ben a Rák szülöttek sok – nagy horderejű – változásra számíthatnak. Elsősorban a családi viszonyokban: valaki elköltözik, valaki odaköltözik, vagy a Rákok költöznek. Születhet új családtag, és/vagy egy idős rokonnak lesz segítségre szüksége. Ezeket ne gondnak, hanem feladatnak tekintsék a Rákok, mert ha elkezdenek problémázni, akkor megbánthatják a másik felet, és maguknak is megnehezítik a dolgot. Örüljenek, hogy van családjuk! Ez pedig azzal jár, hogy valakivel mindig foglalkozni kell. Emellett a munkájukban is adódhat váratlan helyzet. Elsőre lehetetlennek és „meredeknek” tűnhet, de idővel megmutatkozik a megoldás. Épp ezért nem szabad kapkodni.

Remekül indul az év. Tele lesznek lelkesedéssel, tervekkel – és hittel, hogy mindez megvalósítható. Ne essenek túlzásba, és ne várják el, hogy mások pont annyira lelkesedjenek, mint ők! Ez az elvárás vitaforrás lehet a párkapcsolatukban. Jobb lenne elkerülni a konfliktust. Emellett a kiadásaikat kell optimalizálniuk. Égetően fontos, hogy megszabaduljanak minden felesleges kiadástól. Ha van hitelük, akkor mihamarabb fizessék vissza vagy ütemezzék át! Ez legyen a legfontosabb!

Ez a tavasz több területen is nagy feladatok elé állítja a Rákokat. Egyrészt a munkájukra kell koncentrálniuk. Nem szabad hibázniuk, és tilos a főnökkel ellenkezni! Másrészt önként kell lemondaniuk valami költséges álmukról. Jobb, ha nem várják meg, hogy kényszerből kelljen megtenni. Addig engedjék el, míg nem csinálnak adósságot emiatt!

Nyáron nagy jövés-menés lesz az otthonukban. Költözés, ingatlanügyek vagy átrendezés sincs kizárva. Közben a munkájukban új feladatok és/vagy új vezetés, kollégák jöhetnek. Ez így egyszerre kicsit megterhelő lehet. Emiatt létfontosságú, hogy aludjanak eleget, és hétvégén pihenjenek minél többet! Enélkül lerobbanhatnak.

Ősszel vigyázzanak magukra és a párkapcsolatukra! Legyenek körültekintőek és óvatosak a közlekedésben! A kapkodás és az idegeskedés veszélyt rejt. A párjukra pedig fordítsanak elég időt! Legyenek minél többet kettesben! Meg kell védeniük magukat a rohanó világ „darálójától”. Szervezzenek közös programokat! Menjenek együtt sétálni, kirándulni, színházba stb.! Ezek az élmények megerősíthetik a szövetségüket. Ha még nincs párjuk, akkor ne ősszel akarják megtalálni. Ez túl feszült időszak erre.

Év végén a Rákok az évkezdethez hasonlóan jó formában lesznek. Egyedül az érzelgősségtől kell tartózkodniuk. Nem baj, ha vannak érzéseik, de ne vigyék túlzásba! Találják meg a helyes mértéket! Közben vigyázzanak az egészségükre! Öltözzenek fel jól, nehogy megfázzanak!

Ha ez sikerül, akkor mosolygósan búcsúztathatják a 2010-es évet. Lesz mit ünnepelniük. Elsősorban önmagukat…

 OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010 próbára fogja tenni az Oroszlán szülötteket. Elsősorban pénzügyi téren okozhat nehéz helyzetet, ezért rendkívül fontos, hogy képezzenek valamennyi tartalékot! Emellett felelősséggel költekezzenek! Ne akarjanak senkivel versenyezni! És ne vállaljanak be olyasmit, amit csak hitelből tudnak finanszírozni – pl. külföldi út, bulik stb. –, vagyis ne rázzák a rongyot! Emellett észnél kell lenniük, mert váratlanul olyan lehetőség pottyan az ölükbe, hogy eláll a szavuk. Nem kell sietniük. Nem eszik olyan forrón a kását.

Év elején türelmetlenek és ingerlékenyek lehetnek az Oroszlánok. Ha nem képesek megfékezni az indulataikat, akkor szakításra kerülhet sor. Amennyiben ezt nem szeretnék, uralkodjanak magukon, még akkor is, ha meggyőződésük, hogy nekik van igazuk.

Kora tavasszal vigyázzanak magukra! A legfontosabb az óvatos közlekedés. Komoly balesetveszély leselkedik rájuk, ha nem közlekednek felelősségteljesen. Ezt most nem lehet könnyelműen venni, máskülönben ágyba kényszerülnek. Később a munkájukban érheti „baleset” őket, ha hagyják felbosszantani magukat. Emellett tanácsos lenne kerülni a konfliktust. Főleg a főnökkel!

Születésnapjuk környékén olyan érzésük lesz, hogy megfogták az isten lábát. Valóban remek helyzetbe kerülnek. Minden a kezükre játszik. Érdemes megragadni az adódó lehetőségeket, de ne bízzák el magukat, és kezdjenek el gyanakodni, ha úgy szól az ígéret, hogy munka nélkül sok pénzt lehet keresni! Ezzel kb. egy időben egy külföldi utazás vagy munka vagy tanulmány is bejön a képbe. Mivel egy fenékkel egy lovat lehet megülni, el kell dönteniük, hogy melyiket választják. Persze kár lenne bármelyiket kihagyni. Azt részesítsék előnyben, amelyik a legtesthezállóbb, vagyis: ahol nem kell megváltozniuk, vagy mást csinálniuk, mint amiben igazán jók.

Ősszel észnél kell lenniük pénzügyi téren. Mindent kövessenek el, hogy ne legyen több adósságuk, sőt a meglévő hiteleket is igyekezzenek minél előbb visszaadni. Ez nem lehetetlen, ha sokkal takarékosabban költenek, és lemondanak pár luxusról. Közben ne sajnálják önmagukat! Nézzenek körül, hogy mennyivel rosszabb, nehezebb körülmények között élnek emberek, és boldogok – mert örök igazság, hogy a pénz nem boldogít.

Év végén rengeteg energiájuk lesz az Oroszlánoknak. Jó lenne ezt kreatív és hasznos módon érvényre juttatni. Keressenek olyan ügyet, ill. szervezetet, ahol jótékony munka folyik. Ott biztosan jól jön még egy lelkes segítő.

Így 2010-et úgy zárhatják le, hogy nemcsak saját maguknak, hanem a rászorultaknak is örömöt szereztek.

 SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010 nagy átalakulást hoz a Szűz szülöttek életében. Szinte minden területen változásokra kell számítaniuk – elsősorban önmagukban –, ugyanis a Szaturnusz, a nagy sors bolygója április 8. és július 21. között ismét a Szűz jelében fog járni. Ez arra ad remek alkalmat, hogy rendet rakjanak belül, vagyis hogy megbocsássanak maguknak. Hogy elfogadják, sőt szeressék önmagukat. Hogy számba vegyék az elért eredményeiket, és hogy büszkék legyenek minderre. Ne várják kívülről az elismerést, ha belül folyton elégedetlenek! A másik fontos terület ebben az évben a párkapcsolat lesz. Ha van párjuk, akkor komolyabbá válhat a kapcsolat. Nincs kizárva az esküvő és/vagy az összeköltözés. Amennyiben nincs még párjuk, több jelentkező is lesz. A bőség zavara adódhat…

Év elején nagy találkozás vár a Szüzekre. Ne legyenek szégyenlősek! Adják önmagukat! Ne tartsák magukat kevesebbre, mint a másikat! Lehet, hogy szerelem lesz ebből, de csak akkor, ha a kritikus énjüket félre tudják tenni. Fogadják el saját magukat és a másikat is olyannak, amilyen! Ez az alapfeltétele a folytatásnak.

Tavasszal előbb a pénzügyek terén kell megfontoltnak lenniük. Nem kell mindent megtagadniuk maguktól. Ésszerűsítsék a kiadásaikat! Írjanak tervezetet, és mellé vezessék a napi költségeket! Ebből látni fogják, hogy hol folyik el a pénz. Később a konfliktus veszélye lengi be az életüket. Ne vegyenek mindent véresen komolyan! Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.

Nyáron a sok agyalás helyett fordítsák a figyelmüket gyakorlati ügyekre! Koncentráljanak a munkájukra, ahelyett, hogy összeesküvés-elméleteket gyártanának. Nincs semmi baj. Aki tisztességesen végzi a munkáját, annak nincs mitől félnie. Emellett vegyék észre, hogy mennyi segítőkész ember van a közelükben. Őket bátran vegyék igénybe. Nem kell megszakadniuk.

Ősszel párkapcsolati ügy miatt őrlődhetnek a Szüzek. Itt az ideje, hogy ráébredjenek, semmi sem lesz könnyebb, ha gyötrik magukat. Amennyiben párkapcsolatban élnek, fogadják el, hogy a párjuk nincs fából! Teljesen normális, ha vannak érzéseik, és ettől olykor hullámzik a hangulat. Engedélyezzék saját maguknak is ezt! Nem luxus!

Év végén a pénzügyek megnyugtatóan alakulnak, de a családban lehetnek feszültségek. Ha képesek megőrizni a higgadtságukat, akkor gyorsan tudják kezelni a helyzetet. Emellett számítaniuk kell az otthonukban valamilyen változásra. Jobb, ha a kezükbe veszik az irányítást.

Így 2010-et azzal a tudattal búcsúztathatják, hogy megtették azt, amit a sors elvárt tőlük, vagyis teljes joggal lehetnek elégedettek önmagukkal és az eltelt 12 hónappal.

 MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010-ben a Mérleg szülöttek úgy érezhetik, hogy a közelükben lévő emberek tesztelik őket. Többször lesz olyan, hogy valaki ígér valamit. Nagy lelkesedéssel elindul a tervezés, aztán leáll a folyamat. Nem szabad emiatt idegeskedniük. A saját érdekükben ne csalódásként éljék meg! Fogadják el, hogy az idő és más körülmények még nem értek meg rá. Ha képesek erre, akkor később folytatódhat az, ami megtorpant. Emellett a legfontosabb téma 2010-ben az egészségük. Mindennél előrébb való, hogy megőrizzék az egészségüket! A vízháztartás a legsarkalatosabb pont. Igyanak többet! Ne csak nagy hőségben, hanem folyamatosan!

Év elején erősödhetnek a családi feszültségek. Nincs semmi új, csak mostanra elviselhetetlenné válhat a nyomás. Érdemes lenne egy békítő beszélgetést megszervezni. Nyissák fel a többiek szemét, hogy ez senkinek sem jó! Közben képviseljék a saját érdekeiket is!

Kora tavasszal vigyázzanak a párjukra! Ne vegyék zokon, ha ingerülten szól! Tudatosítsák, hogy nem velük van baj! Mindenkinek lehetnek rossz napjai. Ez persze nem azt jelenti, hogy lehetne a Mérlegeket bokszzsáknak használni. Ha még nincs párjuk, akkor rátalálhatnak. Ismertetőjele a fiatalos stílusa, a gyors beszéde és az egyenessége lesz. Később anyagi téren kell megfontoltnak lenniük. Bátran mondjanak nemet a gyereküknek vagy egy barátjuknak!

Nyáron sok türelemre lesz szükségük. Lesznek kollégák, barátok, akik szinte provokálják a vitát – de a vitához két ember kell. Ha a Mérlegek ellenállnak a kísértésnek, akkor nem alakulhat ki. Legyenek észnél, és térjenek ki! Emellett otthon adódhat valami váratlan feladat: vagy hirtelen elromlik valami, vagy egy régi ügy nem tűr további halogatást. Járjanak a végére! Jobb minél előbb megszabadulni a problémát okozó dologtól. Az sem baj, ha ez pénzbe kerül. Meglátják, utána sokkal jobb lesz a hangulat. Mintha kicserélték volna az egészet. Végre jó lesz hazatérni, ez pedig minden pénzt megér.

Születésnapjuk környékén az egészségükkel kell törődniük. Minden apró tünetet vegyenek komolyan, és vizsgáltassák ki magukat! Ha bármi kicsi eltérés van, akkor tudni fogják, hogy mire kell odafigyelni.

Az év utolsó hónapjaiban sokkal fittebbek és energikusabbak lesznek, mint az év megelőző időszakában. Használják ezt ki, és utazzanak el! Élvezzék a tél szépségét egy lenyűgöző helyen! Kényeztessék magukat, ill. hagyják, hogy mások kényeztessék őket! Mindeközben óvatosan közlekedjenek és mozogjanak! A sietség és a kapkodás sérülést okozhat. Jobb lenne ezt elkerülni.

Végül a Mérlegek úgy zárhatják le a 2010-es évet, hogy elmondhatják, a nehézségek ellenére nagy előrelépést tettek több területen is. Erősebbek lettek fizikailag, lelkileg és szellemileg.

 SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010 a nagy lehetőségek és a nagy szerencse éve lehet a Skorpió szülöttek számára. Ennek egyetlen előfeltétele van: legyenek kreatívak! Merjenek változtatni! Nézzenek minden helyzetet úgy, mintha most látnák először! Tegyék félre a korábbi sérelmeket, megoldásokat, és kezdjenek tiszta lappal! Akkor fogják magukat jól érezni a bőrükben, ha gyermeki naivitással állnak hozzá az élethez. Nem kell véresen komolyan venni a problémákat, hiszen azok mindig voltak, vannak és lesznek, de mindig ott van a megoldás is. Ha kreatív a hozzáállásuk, akkor észrevehetik, hogy feladat és megoldás folyton kéz a kézben járnak.

Úgy indul az évük, hogy régi ügyeket kell tisztázniuk a munkahelyükön. Ne idegeskedjenek! Kérjenek, ill. adjanak maguknak elegendő időt! Ha szép nyugodtan elkezdik felgöngyölíteni az ügyet, kiderül, hogy ki hol hibázott. Vállalják a felelősséget, ha ők voltak. Ne szégyelljék, hiszen csak az hibázik, aki csinál valamit!

Tavasszal nagyon óvatosan közlekedjenek! Mindig figyeljenek a kereszteződésekben! Lássák meg a másik közlekedő szándékát! Ha az nem egyértelmű, akkor engedjék őt elmenni! Csak így előzhetik meg a balesetet. Párkapcsolati témában nem lesz könnyű tisztán látni. Ne erőltessék ezt most!

Nyáron nagy sikerek, komoly elismerés, sőt előléptetés vár rájuk a hivatásukban. Ragadják meg, ill. fogadják el a felajánlott lehetőséget! Végre valaki protektorként lép fel. Ezt nagyra kell értékelni, hiszen csak azt kapják a Skorpiók is, amit megérdemelnek, és most úgy tűnik, nagyszerű dolgok értek be.

Ősszel elemükben lesznek. Arra ügyeljenek csak, hogy ne beszéljenek sokat! Minél kevesebbet mondanak el a terveikről, ill. arról, amire rájöttek, annál jobb lesz a folytatás. Szárnyaljanak! Engedjék szabadjára kreativitásukat és fantáziájukat! Ezt megtehetik bármelyik művészeti ágban vagy sportban. A lényeg, hogy élvezzék! Minél több örömforrást találnak az életben, annál több energiájuk lesz.

Év végén nem alakulnak rosszul a pénzügyeik, de észnél kell lenniük. Nem szabad elbízniuk magukat. Ne kezdjenek nagy költekezésbe! Ne adjanak és ne kérjenek kölcsön! Máskülönben hosszabb lesz az ügylet, mint azt gondolnák. Jobb ezt elkerülni. A „jut is, marad is” elvét érvényesítsék, vagyis tartalékoljanak valamennyit!

Ha így tesznek, akkor egy nagy mulatság kellős közepén koccinthatnak szilveszterkor. Vidáman búcsúztathatják 2010-et, és teljes megelégedéssel tekinthetnek vissza az elmúlt 12 hónapra.

 NYILAS (november 22. – december 21.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010-ben a Nyilas szülöttek családjában lehetnek változások. Gyarapodhat a család létszáma, vagy javulhatnak az életkörülményeik. Érdemes ingatlanügyet megfontolás tárgyává tenni, vagyis költözni, hozzáépíteni vagy felújítani. Közben a karrierben egy korábbi álláslehetőség vagy feladat ismét előtérbe kerül. Úgy tűnik, van még ebben lehetőség. Komolyan kellene venniük. Ha nem tudnak dönteni, vagy nem biztosak abban, hogy helyesen látják a helyzetet, akkor idősebb kollégától vagy régi főnöktől kérjenek tanácsot! Az öregek többet tapasztaltak, és már elég higgadtak ahhoz, hogy ne csak egy szeletét, hanem az egészet átlássák, mert a bölcs döntéshez a folyamatot kell felismerni.

Év elején két terület rejt veszélyeket a Nyilasok számára: a pénz és a közlekedés. Lehetőleg ne költekezzenek, fogják vissza a kiadásaikat, sőt tegyenek félre! A közlekedésben pedig legyenek előzékenyek! Hagyják az erőszakos, sietős közlekedőket, hogy rohanjanak a vesztükbe! Ők ne tegyék ezt!

Kora tavasszal sokba kerülhet a gyerek. Gondolják át, hogy mi fér bele, és mi nem! Ha úgy döntenek, hogy nem, akkor ezt következetesen képviseljék! Ha még nincs gyermekük, és vágynak rá, akkor mindent bele! Végre megfoganhat a „trónörökös”. Még az sincs kizárva, hogy nem egyedül lesz. Ha nem terveznek babát, akkor tegyék meg a kellő lépéseket a megelőzésért! Ne kelljen később nehéz döntést hozni.

Nyáron a Nyilasok ölébe olyan lehetőség pottyan, amelyet nem lehet kihagyni. Akár külföldi út, munka vagy tanulmány, mindenképpen menjenek! Egyetlen tényező tarthatja vissza őket, a gyermek, ill. a gyermekvállalás. Ebben az esetben se mondjanak azonnal nemet! Kérjenek segítséget a családtól! Ez most pont az a helyzet, amelyet összefogással remekül meg lehet oldani.

Ősszel rá kell döbbenniük, hogy befektetés nélkül nem lehet meggazdagodni. A befektetés nemcsak pénz lehet, hanem idő, kitartás, elköteleződés is, de valamit mindenképpen oda kell adni, hogy cserébe nagyszerű dologhoz juthassanak.

Születésnapjuk tájékán családi gondok vehetik el az idejük és energiájuk nagy részét. Ne idegeskedjenek! Beszélgessenek minél többet, hogy kiderüljön, ki mit akar! Idővel az is kitisztul, mit lehet tenni azért, hogy mindenki elégedett legyen. Ebben az időszakban ne foglalkozzanak ingatlanügyekkel! Ha nagy lehetőség adódik, akkor vonjanak be szakembert! Mindenképpen kérjék ki egy objektív személy véleményét!

Az év végére anyagilag megerősödve és tapasztalatokban gazdagodva búcsúztathatják 2010-et. Minden okuk meglesz az ünneplésre.    

 BAK (december 22. – január 20.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010-ben a Bak szülöttekre sikerek várnak, ha tanulásra szánják el magukat. Most minden korábbinál érdemesebb tanfolyamra beiratkozniuk, de akár nyelvtanulást is kezdhetnek vagy folytathatnak. Biztosan lesz lehetőségük ilyesmire. Ha véletlenül nem élnek ezekkel, akkor tanulhatnak autodidakta módon. Olvassanak minél többet, menjenek előadásokra! A téma szinte mindegy. A lényeg, hogy tréningezzék az agyukat! Emellett a hivatásukban is új kihívások várnak rájuk, és az otthonukban lehet még változás: vagy költözés, vagy átalakítás lehetősége adódik. Készítsenek terveket a kivitelezésre és a várható költségekre is, és bátran vágjanak bele!

Év elején bosszúság érheti őket anyagi területen. Fontos, hogy ne kezdjenek el idegeskedni, mert nem fog gyorsabban megoldódni! Adjanak időt maguknak az átgondolásra, aztán dolgozzanak ki egy új stratégiát! Ez elég sok energiájukat elvonhatja a munkájuktól, pedig nélkülözhetetlen, hogy koncentráljanak, nehogy hibázzanak!

Kora tavasszal egy családi ügy követel a Bakoktól több figyelmet, de ez sem mehet a munka rovására. Ahhoz, hogy mindenhol rendesen helyt tudjanak állni, rendszeresen ki kell pihenniük magukat. Éjjel aludjanak eleget, és a hétvégét pihenésre használják! Máskülönben ne lepődjenek meg, ha megbetegszenek! Ezenkívül a kiadásaikra kell figyelniük. Ne menjenek bele semmilyen kétes ügyletbe! Legyenek körültekintőek. Ha bármi gyanús, akkor inkább mondjanak nemet!

Nyáron készüljenek fel arra, hogy a munkahelyükön felfordulás lesz. A személyi változások rájuk is hatással lesznek. Emellett feladatkörök, munkaerő átcsoportosítására kerülhet sor. Tudniuk kell, hogy őket mindez jól fogja érinteni, még akkor is, ha ez elsőre nem így fog kinézni, tehát semmi okuk az aggodalomra. Sőt, az sincs kizárva, hogy egy időre külföldre mehetnek tapasztalatot szerezni. Ezt mindenképpen ragadják meg. Rengeteget fognak profitálni abból, amit ott tanulhatnak.

Ősszel óvatosak legyenek a közlekedésben! Nagyon körültekintőnek és ébernek kell lenniük! Csak így kerülhetik el a balesetet. Mindig legyenek jelen, ne kalandozzon el a figyelmük! Ha tanulnak, akkor ősszel nem fogják diadalként megélni ezt. Hullámvölgybe kerülhet a lelkesedésük. Tudniuk kell, hogy minden témában vannak kevésbé kellemes szakaszok. Most a tanulásban jutnak el ide.

Az év vége előtt visszanyerik a kedvüket. Ismét elszántak lesznek a tanulásban, ez rendkívül jó hatással lesz a munkájukra is. Itt elismerés, sőt előléptetés vár rájuk. Legyenek büszkék magukra, és ne bánják, ha több felelősséggel jár az új pozíció. Ez nagy dolog!

Születésnapjuk környékén, szilveszterkor remek formában búcsúztathatják 2010-et.

 VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010 a Vízöntő szülöttek életében rendkívüli anyagi bőséget fog hozni. Végre beérik eddigi munkájuk, szorgalmuk és kitartásuk gyümölcse. Megérdemlik, hogy fellélegezhessenek, és túljussanak a folytonos spóroláson. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy elkezdhetik szórni a pénzt. Okos dolog lenne, ha a pluszbevételből félretennének. Bármikor adódhat olyan helyzet, amikor jól jöhet. Arra is fel kell készülniük, hogy 2010-ben lesz pár hónap, amikor megtorpannak a kedvező folyamatok. Ez nem azért van, mert valamit rosszul csináltak. Csak több idő kell, hogy minden megérjen a továbblépésre. Ezt a „légüres” szakaszt csak elkötelezett hittel fogják kibírni. Merítsenek erőt a korábbi sikereikből! Lássák, hogy mindig megvolt, így a későbbiekben is meglesz az eredménye a befektetett munkának. Az energiamegmaradás törvénye nemcsak fizikai síkon működik, hanem szellemi értelemben is: minden munka megtérül. Előbb-utóbb sikert fognak elkönyvelni, csak nem szabad leállni.

Év elején azt tapasztalhatják, hogy sok ingerült ember ellenségesen viselkedik velük. Ezt úgy kell kezelniük, hogy nem veszik át a másik idegességét, aztán nem veszik személyes sértésnek a támadást. Rá fognak jönni, hogy nem is velük van a másiknak baja. Sajnos vannak, akik rosszul viselik és kezelik a nehéz élethelyzeteket.

Kora tavasszal óvatosan fogalmazzanak! Nem tudhatják, hogy akaratlanul kinek tapintanak rá a gyenge pontjára. Amint észreveszik, gyorsan korrigáljanak! Aztán ez jó alkalom lehet egy beszélgetésre. Később a családban kell rendet rakniuk. Ne hagyják, hogy bárki elbizonytalanítsa őket! Alakítsák ki a véleményüket, és tartsanak ki mellette! Ezek után lehet az álláspontokat közelíteni.

Nyáron vigyázzanak magukra a Vízöntők. Ha közlekednek vagy sportolnak, legyenek óvatosak! A sietség és a figyelmetlenség komoly veszélyforrás. Ezenkívül a kiadásaikat is optimalizálják! Ne költsenek többet, mint amennyi bejön! Ha nem vigyáznak, gyorsan eladósodhatnak. Érdemesebb takarékosan, beosztóan élni. Gondoljanak arra, milyen nehéz megszabadulni a hiteltől! Könnyebb megelőzni, mint törleszteni.

Ősszel egyre jobb lesz a pénzügyi helyzetük. Végre egyszerűbb lesz az életük. Nem kell állandóan számolni, hogy mire jut, és mire nem, de ettől még nem szabad szórni a pénzt. Találják meg a helyes mértéket! Így élvezhetik a bőséget anélkül, hogy túlzásokba esnének.

Év végén komoly elismerésben lesz részük a munkahelyükön. Ez pluszpénzzel is járhat. Örüljenek ennek, és legyenek büszkék magukra! Megdolgoztak érte.

Ebben a vidám hangulatban teljes elégedettséggel zárhatják le a 2010-es évet.

 HALAK (február 20. – március 21.)

 

2010 nagy éves horoszkópja2010 a bőség éve lesz a Halak szülöttek számára. Szinte minden téren sikereket könyvelhetnek el. Végre jönnek az elismerések és a jobbnál jobb ajánlatok. Élvezzék! Lubickoljanak az élet ajándékaiban. Sok év munka áll e mögött. De a túlzásoktól tartózkodjanak! Semmilyen területen, semmilyen értelemben és semmilyen indokkal ne essenek túlzásba. Mindig törekedjenek az arany középútra. A sikereket akkor tehetik tartóssá, ha megtalálják a megfelelő mértéket. Ez 2010 legnagyobb, legnehezebb és legtöbb elégedettséget adó feladata. Többek között a párkapcsolatukban is nagy, sőt sorsszerű változásokra számíthatnak. Felelősségteljesen, de nem nyomasztóan kell értékelniük ezt.

Év elején az egészségük legyen a legfontosabb! Mindent ennek kell hogy alárendeljenek. Tudhatják, hogy ettől függ a hangulatuk, a teljesítményük, vagyis minden. Az alap az egészség és a többi a felépítmény. Öltözzenek melegen, igyanak sok forró italt: teát, kakaót, forró csokit – vagy bármit, ami jólesik! Kívülről-belülről melegítsék testüket-lelküket!

Tavasszal egy fontos utazás vár a Halakra. Semmiképp se hagyják ki! Ez olyan lehetőség, amely nem sűrűn adódik. Rengeteg élménnyel gazdagodva térhetnek haza. Ezenkívül régi szerelem térhet vissza. Legyenek óvatosak! Ha valamelyikük már családos, akkor felelősséggel tartoznak másokért is. Így nem csak ketten lesznek érintve. Nagyon meg kell gondolniuk, megéri-e.   

Nyáron sokba kerülhet, ha a barátoknak akarnak megfelelni. Legyenek visszafogottak! Csak akkor menjenek velük nyaralni, ha megvan rá a fedezet! Nem éri meg eladósodni egy nyaralás miatt. Közben nagy lesz a csábítás, hogy teret engedjenek valaki udvarlásának. Várjanak a teljes elköteleződéssel! Nem eszik olyan forrón a kását!

Ősszel is a szerelem és a párkapcsolat körül fog járni a Halak gondolatainak zöme. Ha van már párjuk, akkor minél több időt kell kettesben tölteniük, ekkor tudnak egymásra figyelni. Csináljanak sok közös programot! Menjenek együtt kirándulni, libegőzni, vendéglőbe, bowlingozni vagy sportolni. Az itt szerzett közös élmények erősítik a kapcsolatukat, enélkül könnyen beférkőzhet valaki közéjük. Ha nincs még párjuk, akkor nyissák jól a szemüket, mert lesz jelentkező, olyan, akit érdemes komolyan venni.

Az év utolsó hónapjaiban a karrierépítésre koncentráljanak. Több fontos megmérettetés is vár a Halakra. Ha jól teljesítenek, akkor komoly előrelépésre számíthatnak. Ehhez be kell dobniuk magukat. Elszántan, nagy lelkesedéssel dolgozzanak, még akkor is, ha egyelőre nem látszik az eredmény! Ennek következtében kicsit fáradtan, de elégedetten búcsúztathatják a 2010-es évet. Visszanézve elcsodálkoznak majd, hogy mennyi mindenen vannak túl.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top