Horoszkóp

Decemberi holdnaptár

December a Nap és a Jupiter jó fényszögekbe kerül, amely arra utal, hogy boldogabb hónap következik az életünkben. Ráadásul a Mars továbbra sem "távozik" az Oroszlán jegyéből, ezért aztán az energiánk sem apad.

December 1.

Növő Hold a Bikában

Decemberi holdnaptárMa kihozhatsz magadból mindent, amit csak szeretnél, mert a maximumon fogsz üzemelni. Dinamikus, és vállalkozó szellemű leszel. De ez nem azt jelenti, hogy minden áron gázolj át másokon, mert egy váratlan pillanatban fordulhat a kocka, és veled is megeshet. Cselekedj következetesen, akkor nem leszel nyugtalan, és nem lesz miért aggódnod. Szerelmeddel heves pillanatokat, és varázslatos éjszakát tölthetsz.

December 2.

Telihold az Ikrekben

Legyél óvatos a közlekedésben, mert a telihold miatt az égen lévő feszültség az autósokra is kihat. Este pihenj passzívan, a legjobb, ha ezt egy könyv társaságában teszed. Partnereddel lehetnek éles viták, és ha meggondolatlan vagy olyan dolgokat vághatsz a fejéhez, amit később nagyon megbánhatsz. A nap pozitívuma, hogy a tükörbe gyönyörűnek látod magadat.

December 3.

Fogyó Hold az Ikrekben

Minden egyes forintért keményen meg kell dolgoznod, és még az is előfordulhat, hogy a decemberi fizetésed késni fog, ezért jobban teszed, ha nem költekezel. Csak a legszükségesebb dolgokat vásárold meg, az ajándékok vásárlását pár nappal halaszd el. Ha munkát keresel ezen a napon, találhatsz egy számodra nagyon kedvezőt.

December 4. 5.

Fogyó Hold a Rákban

Decemberi holdnaptárNe várd, hogy környezeted megértsen. Úgy érezheted, mint ha mindenki ellened lenne, ám ez nem így van. Csak egyszerűen az energiaszinted alacsonyabb az átlagosnál, és nehezebben veszed az akadályokat. Érzékenyebb vagy, de ennek partnered nagyon örül, mert szenvedélyes éjszakák elé néztek. Szerencsés változások vannak alakulóban, és úgy juthatsz előrébb a szakmai ranglétrán, hogy semmit nem kell tenned érte.

December 6. 7,

Fogyó Hold az Oroszlánban

Kitűnő az egészséged, és az étvágyad is remek, és most még attól sem kell tartanod, hogy ragadnak a kilók, mert lelkiismeret-furdalás nélkül bármilyen finomságot megehetsz, az alakod változatlan marad. Otthonodban felejts el a munkát csak kedvesedre, koncentrálj, aki fülig szerelmes beléd. Ha valamit a fejedbe veszel attól senki, nem tud eltántorítani, még akkor se, ha legbelül érzed, hogy a vesztedbe rohansz.

December 8, 9,

Fogyó Hold a Szűzben

Hajlamos lehetsz mindent magadra vállalni, és ez kimeríthet. Ha valami problémád van, akkor azt beszéld ki magadból, mert különben állandóan azon fogsz agyalni, és a végén a bolhából elefánt lesz. Kedvesed új ötletekkel áll elő, ami nem egyezik a tiéddel. Ha nem akarsz vitát neked is engedned, kell. Immunrendszer erősítésre alkalmas napok következnek, mikor nem csak a vitaminok tesznek jó hatást, hanem a meditálás, és a lelki megtisztulás is.

December 10. 11.

Fogyó Hold a Mérlegben

Decemberi holdnaptárOlyan szerelmi kalandba bonyolódhatsz, amelyből nehéz lesz kimászni. De lehet, hogy nem is akarsz. Szerencse kegyeltjének érezheted magad, mert több barátod is biztosít a hűségéről. Végre anyagilag nem lesz nyomasztó ez a két nap, mert olyan pénz állhat a házhoz, amiért nem kell megdolgoznod. Kényeztesd magadat, itt az idő, hogy külsőleg is felkészülj az ünnepekre. Vegyél magadnak egy dögös rucit, és látogasd, meg a fodrászod, és kozmetikusodat.

December 12. 13. 14.

Fogyó Hold a Skorpióban

A szerelmi kapcsolatod lemondással jár, még nem vagy tisztába vele, hogy megéri neked vagy sem. Egy titkot könnyedén kifecseghetsz, amiből a végére olyan galiba lesz, hogy egy pillanatra azt hiheted, még az állásod is veszélybe kerül. Ha teheted, vegyél ki szabadságot és tölts az időd nagy részét a karácsonyi ajándékok felkutatásával. Idén részesítsd előnybe az ötletes ajándékokat a méregdrágákkal szemben.

December 15.

Fogyó Hold a Nyilasban

Fordulj befelé, és figyelj az érzéseidre, mert csak akkor jöhetsz rá igazán, hogy mit is akarsz. Soha nincs késő változtatni, és ha szükségét érzed, tedd meg, nem csak te, de egész családod jobban fogja magát érezni. Ledobhatod magadról a terheket, és ettől kiegyensúlyozottabb, boldogabb lehetsz. Nem feltétlenül jelentik a dolgok mindig azt, amit elsőre gondolsz. Legyél türelmes, és az idő sok mindent magától megold.

December 16.

Újhold a Nyilasban

Szabadság vágyadnak hódolhatsz ma, de vannak olyan kötelességek, amelyeknek eleget kell tenned, ha tetszik, ha nem. Vedd elő a takarító szerszámaidat és ess neki az otthonod suvickolásának. Meglátod sokkal könnyebben fog menni, mint azt gondolnád, és párod személyében szorgos segítőre találhatsz. A karácsonyi menüt ne most vitasd meg a családoddal, mert mindenki más véleményen lehet, és csak még jobban összezavarodhatsz.

December 17. 18. 19.

Növő Hold a Bakban

Decemberi holdnaptárUtazásra alkalmas napok elé nézel. Varázslatos helyekre látogathatsz el, ahol izgalmas kalandok várnak rád. Új gondolatok, és ötletek cikáznak a fejedben melyektől ismét vitalitás, életöröm költözik az életedbe, és ez nem csak a belső harmóniádon látszik, hanem külsőleg is ragyogni fogsz. Ha egyedül élsz, találkozhatsz egy olyan férfival, akivel az ünnepeket már édes kettesben töltheted. Ez egy olyan év végi fordulat, amelyre igazán nem számítottál.

December 20. 21.

Növő Hold a Vízöntőben

Ideje elkezdened az ünnepi készülődést, mert ha az utolsó percre hagysz mindent, akkor rohanásba fog telni a karácsony. Gondold át, hogy mit felejtettél el, mert ezeken, a napokon, igen kedvezően vásárolhatsz, legyen szó élelmiszerről, vagy ajándéktárgyról. Egy barátod fordulhat hozzád segítségért, és még ha, be is vagy havazva, szánj rá időt, mert most nagy szüksége van rád, és a tanácsaidra.

December 22. 23. 24.

Növő Hold a Halakban

A kiteljesedés időszaka következik. Megelégedett, és kiegyensúlyozott leszel. Tele lesz a szíved odaadással, és még azokkal is elnéző, és kedves leszel, akiket az ellenségednek tekintesz, sőt még az is lehet, hogy barátoddá fogadod őket. Ha lehetőséged adódik egy utazásra, ne tétovázz, még akkor se, ha emiatt felborul az előre letervezett napirended. Felejthetetlen élmény lesz, de ne vidd túlzásba a torkoskodást, mert könnyedén elronthatod a gyomrodat.

December 24. 25. 26.

Növő Hold a Kosban

Boldognak és elégedettnek érezheted magadat, mert minden úgy alakul, ahogyan azt eltervezted. Idén olyan csodálatos karácsonyban lesz részed, mint még soha. Ezek a napok nem alkalmasak a családi viták tisztázására, véleményeddel inkább vonulj a háttérbe, légy várakozó állásponton. Belül még mindig gyermeknek érzed magadat, akárhány éves is legyél. Szeretettel teli leszel, minden érdek nélküli.

December 27. 28.

Növő Hold a Bikában

Decemberi holdnaptárEzeken, a napokon egy kedves mondattal, vagy egy mosollyal, sokkal többre mész, mint bármi mással. A szerencse is melléd szegődik, ettől aztán teljesen felvillanyozódsz. Irigyeid száma növekedhet, mert kirobbanó formába leszel. Lelked mélyén biztonságra vágysz, és ezt most párodtól megkaphatod. Vágyaidat ne hallgasd el előtte, mert akkor továbbra is csak álmodozni fogsz.

December 30.

Növő Hold az Ikrekben

Lazíts, és készülj a holnapi nagy bulira. Ha dolgoznod kell, akkor sem fogsz megszakadni, mert minden könnyedén megy. Lesznek olyan emberek, akik keresztül húzzák a számításaidat, és sok dolog másként sül el, mint, ahogyan azt szeretnéd, ezért érhetnek csalódások. Nehezedre esik következetesnek lenni, és ezért közel engedhetsz magadhoz olyan embereket, akik nem érdemesek rá.

December 31.

Telihold (fogyatkozással)

Az évszázad bulijába csöppenhetsz, de hajlamos leszel a mértéktelenségre, és ha több alkohol kerül a szervezetedbe, mint amennyi szilárd étel, gyorsan véget érhet a dínomdánom. Felejtsd el az egész évben felmerülő nehézségeket. Élvezd az év utolsó napját, ha fogadalom tételre készülsz, ne verd nagydobra, mert a ma tett fogadalmaidat nem fogod tudni betartani. Szingliként a szenvedélyes szerelemre találhatsz rá, ami rövid, de annál hevesebb lesz.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top