Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (november 6-8.)

Pénz, vita, sértődés, látogató, mindenkinek mást hoz a hétvége!

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.KOS: Ennek a hétvégének lesz egy íve. Ez minden szempontból javuló tendenciát hoz számodra, vagyis a péntek lesz a legfeszültebb. Ekkor nagyon kell vigyáznod, hogy ne legyen vita. Bárkivel könnyen viszály alakulhat ki, de főleg családi feszültségek okozhatnak fejfájást neked. A legokosabb, amit tehetsz, hogy nem reagálsz semmit. Szombaton jobb lesz a helyzet. Kellemes meglepetésben lesz részed. Veszteségből nyereség lehet. Ennek előzménye, hogy korábban elengedted-e azt a valamit vagy valakit. Amennyiben képes voltál rá, nincs kizárva, hogy visszakapod. A hét utolsó napjára szerencsére minden rossz eltűnik. Legyél minél többet gyerekek között. Velük minden sokkal egyszerűbb…

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.BIKA: Az egész hétvégéd hangulata azon múlik, hogy pénteken mit csinálsz. Óvatosan kell közlekedned, de ne csak az utcán vigyázz, hanem mindenütt! Minden mozdulatodra ügyelned kell, ha nem akarsz megsérülni. Legyél mindig jelen! Ha a múlton rágódsz vagy a jövőn töprengsz, kiesel a jelenből, és megtörténik a baj. A hétvége további részében állj készen a beszélgetésre! Izgalmas lesz, hogy nemcsak a szavaknak lesz jelentőségük, hanem a szépségnek is. Te tudod a legjobban, hogy a szépségnek milyen nagy a jelentősége. Harmóniát hoz az életünkbe. Olyan szépséggel találkozhatsz, amitől eláll a szavad. Azért jött, hogy lenyűgözzön téged. Vedd észre, és gyönyörködj benne! Sok örömed lesz benne…

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.IKREK: Majdnem egész hétvégén a pénz lesz a központi téma. Egyrészt jó lenne, ha nem adnál és nem kérnél kölcsön. Másrészt a kiadásaidat kellene optimalizálni. Emellett érdemes lenne a karácsonyi költségeket elkezdeni megtervezni. Írd össze, hogy mennyit akarsz költeni ajándékokra, dekorációra, ételre-italra! Ennek fényében elkezdhetsz félretenni. Ha ez sikerül, akkor elkerülheted azt, hogy az utolsó pillanatban kelljen kapkodnod. A hét utolsó napján menj társaságba, ha hívnak, de okosan találd meg a helyes mértéket: ne beszélj sokat, de ne is hallgass! Közben ne feledd, hogy neked az a szereped, hogy kimondd azt, amit mások nem mernek, nem tudnak vagy nem akarnak!

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.RÁK: Súlyos vitákba keveredhetsz, ha nem vigyázol. Ez a hétvége a nagy sértődéseket és nagy érzelmi hullámzásokat hozhat. Főleg a párkapcsolatodra kell vigyáznod. Ne engedd, hogy az érzelmek magukkal ragadjanak! Most jobban ki leszel szolgáltatva a szenvedély és az indulat váltakozásának. Ezek hol ide, hol oda rángatnak, de csak ha hagyod. A tudatosság sokat segíthet. Nevezd nevén, és mondd ki, hogy mit érzel! Pl. „most dühös vagyok”, vagy „nagyon rosszulesik, hogy azt mondtad, hogy…”. Szerencsére a hétvége nem csak erről fog szólni. Élvezd az életet! Vedd észre, mennyi minden képes boldoggá tenni! Pl. az őszi természet szépsége, a kedvesed mosolya vagy egy gyermek kacagása.

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.OROSZLÁN: A vasárnap lesz a te napod. Addig ki kell bírnod valahogy. Mivel más nem vigyázhat rád, neked kell magadra. A közlekedésben lassabban haladj, de ne csak az úton figyelj, hanem otthon is! Minden mozdulatod legyen óvatos és megfontolt. Nem lenne jó, ha megsérülnél, mert te nem jól tűröd a korlátozást. Se a kötést, se a gipszet. Mivel fogyó hold van, hatékony lehetsz a selejtezésben és a takarításban. Szánj egy kis időt erre! Meglátod, milyen látványos lesz az eredmény. Aztán vasárnap valami nagy jelentőségű dolog történhet: vagy veszel valami új holmit, vagy odaköltözik valaki. Esetleg olyan látogató érkezik, aki nagy hatással lesz rád. A kulcsszó a szépség. Ez a valami vagy valaki szép.

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.SZŰZ: Gyakorold a mértékletesség erényét ezen a hétvégén! Ne költs sokat, de ne is tagadj meg magadtól minden jót! A helyes mérték azt jelenti, hogy egyik irányba sem esel túlzásokba. Közben ne feledkezz meg a barátaidról! Ne vond ki magad a közös programokból! Sőt a legjobb lenne, ha te kezdeményeznél. Ha nincs ötleted, akkor dobd be a kérdést: „Mihez lenne kedvetek?” A program majdnem mellékes, a lényeg, hogy sokat beszélgessetek! Ennek hatására minden megoldhatónak fog tűnni, mert olyan ember figyel rád, aki drukkol neked. Természetesen ez akkor az igazi, ha te is így állsz hozzá, vagyis támogassátok egymást kölcsönösen! A hét utolsó napján add át magad az élvezeteknek!

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.MÉRLEG: A pénteket kell megúsznod, és minden rendben lesz, de ezen a napon olyan óvatosan kell lépdelned, mintha aknamezőre tévedtél volna. A munkatársaid és a családod is könnyen talál okot, hogy beléd kössön. Ne adj nekik esélyt! Ha teheted, vonulj el! Ha nem, akkor térj ki előlük! Szerencsére nem ez fogja az egész hétvégét jellemezni. Később arra kell ügyelned, hogy a sok teendőd mellett jusson időd a pihenésre is! Muszáj regenerálódnod, máskülönben nem fogod bírni a következő heti hajtást. Gondolj bele, mennyire visszavetne, ha most betegednél meg! Ezt csak megfelelő kikapcsolódással tudod kivédeni. Sétálj, olvass, nézz jó filmeket, beszélgess derűs emberekkel!

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.SKORPIÓ: Energikus leszel ezen a hétvégén, de vigyázz, hogy építő – és ne romboló – módon hasznosítsd ezt az energiát! Könnyen politikai vagy vallási vitába bonyolódhatsz. Ha valakinek régóta kialakult nézetei vannak, akkor hiába győzködöd. Ne pazarolj rá időt! Minél előbb észreveszed, hogy hajthatatlan, annál kevesebb energiádat rabolja el. Ehelyett élvezd a hétvégét! Tedd fel a kérdést magadnak: „Mi esne most a legjobban nekem?”, és kövesd a választ! Ha úszáshoz, szaunához van kedved, akkor menj egy színvonalas fürdőbe! Ha finom ételekre vágysz, akkor menj egy jó étterembe! És foglalkozz önmagaddal! Szépítsd magad! Öltözz fel csinosan, sminkeld ki magad, és nézd magad a tükörben kevésbé kritikusan!

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.NYILAS: Bármennyire is ódzkodsz tőle, időt kell szánnod a pénzügyeid átgondolására. Ne húzd tovább az időt! Ülj le, és írd össze, hogy milyen bevételekre számítasz, és milyen kiadásaid lesznek! Kalkuláld bele a karácsonyi extrákat is! Ez az év végéig sokat fog segíteni, ha nem akarsz adósságba keveredni pl. az ünnepek miatt.  Emellett ne feledd, hogy hétvége van! Lazíts! Neked is jár a pihenés. Ne hajszold magad! Ha sok dolgod van, vonj be másokat! Nem kell mindent egyedül intézned. Abban fáradsz el a leggyorsabban, ha azt képzeled, csak te tudod megcsinálni. Hidd el, szívesen segítenek neked, akár a barátaid, akár a családtagjaid. Csak szólj nekik, és hamar kiderül!

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.BAK: Ha van párod, akkor most rá vigyázz a legjobban! Értékeld, hogy van melletted valaki! Ha te nem teszed, akkor majd megteszi más. Tudd, hogy mindenki elismerésre és gyengédségre vágyik, akárhány éves, akármekkora a vagyona, és akármilyen pozícióban van. Azt is kalkuláld be, ha nem tudsz elnéző lenni a pároddal, akkor szakítás is lehet a vége! Ha még nincs párod, akkor olyan találkozásban lesz részed, amely felkavar. Lehet, hogy az illető irritáló stílusú, és idegesítően viselkedik, de az is lehet, hogy eszméletlenül vonzó. Hogy ebből veszekedés vagy szerelem lesz, azt nem lehet előre tudni. Ettől függetlenül legyen szemed a szépre! Gyönyörködj mindenben! Lásd meg pl., hogy milyen szép az ősz!

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.VÍZÖNTŐ: Ha szerelemre, párkapcsolatra vágysz, akkor a hét utolsó napján jól nyisd ki a szemed! Addig szépítsd magad kívül és belül! Nézz bele a tükörbe, és lásd magad szépnek! Amíg te nem vagy erre képes, addig mások sem tudnak szépnek látni. Mondd a tükörben magadnak naponta többször: „Szép vagyok. Elfogadom magam pont ilyennek, amilyen vagyok.” Meglátod, meglesz ennek a hatása. Olyan visszajelzéseket fogsz kapni, amelyektől elámulsz. Aztán vasárnap mindent bele! Járj nyitott szemmel! Ne csodálkozz, ha a másik előbb vesz észre téged, mint te őt! Az is fontos, hogy ne botránkozz meg, ha az illető egész más, mint te! Ne feledd, hogy ellentétek vonzzák egymást! A többit bízd rá az érzéseidre!

 

Hétvégi horoszkóp november 6 - 8.HALAK: Alapvetően kellemes hétvége elé nézel. Csak egyvalaki keserítheti meg a szád ízét: a gyereked. Ha van, akkor vele végtelenül türelmesnek kell lenned, és időt kell szánnod rá. Nem várhatod el, hogy megértő legyen! Figyelj rá, és törődj vele! Ha ezt megkapta, akkor kérheted, hogy ő is figyeljen rád, és törődjön veled. Ha nincs gyermeked, akkor a vágy felerősödhet benned. Ne rágódj ezen, és ne keseregj emiatt! Nézz körül, és keresd ismerős gyerekek társaságát! Ők is hálásak lesznek neked, ha rájuk szánsz egy kis időt. Emellett nézz a tükörbe, és lásd meg a szépséget magadban! Ha ez nehezedre esne, akkor gondolj bele, hogy az ősz is milyen szép. Hiszen az öregedés és az elmúlás is lehet szép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top