Horoszkóp

Novemberi holdnaptár

Novemberben a Merkúr mozgása miatt többször érzünk türelmetlenséget, hajlamosak vagyunk a kapkodásra, az agytekervényeink is gyorsabban forognak. Ezért lassítanunk kell a tempón, hogy elkerüljük a baleseteket, és ragyogó terveink ne vesszenek kárba.

November 1. – Hold a Kosban

Novemberi holdnaptárCsak semmi kapkodás, csak semmi fejetlenség, minden rendben lesz. Ne idegeskedj, és bánj a körülötted élő emberekkel is kíméletesen.

November 2. – Telihold a Bikában

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsoltak, ezért akinek egy kicsit lassúbb az emésztése vagy a gondolkodása, mint a tiéd, attól azonnal ideges leszel. Amúgy is feszült a mai nap a telihold miatt, ezért légy sokkal óvatosabb az átlagosnál, és nem fontos mindent kimondanod, amire gondolsz. Először számolj ötig, aztán szólalj meg, különben gyorsaságodban elronthatsz valamit.

November 3. – Fogyó Hold a Bikában

Romantikus hangulatban leszel, a megérzéseid sokkal jobban működnek, mint korábban. A kreativitásod is fantasztikus, olyan ötleteid lesznek, amelyek nem mindennapiak, és amelyek téged is egyedivé tesznek. Új embert ismerhetsz meg, akivel kölcsönösen jó kapcsolatot ápolhatsz, és a meglévő párkapcsolatodra a szerelem és a gyengédség lesz jellemző, a partnereddel szinte eggyé váltok. Ha nincs párkapcsolatod, akit most ismersz meg, azzal mélyen egymásba szerethettek. Anyagi ügyekben a nagyvonalúság jellemző most rád.

November 4., 5. – Fogyó Hold az Ikrekben

Elképesztő dolgot hallhatsz, és nem tudod, hogy ebből mennyi igaz, és mennyi a hazugság. Beszélj a kétségeidről egy olyan személynek, akivel jóban vagy, és akire hagyatkozni mersz, mert biztos lehetsz benne, hogy amit mond, az helyes. Ne feledkezz meg jó ismerőseid születés- vagy névnapjáról, esetleg bármilyen évfordulójáról.

November 6., 7. – Fogyó Hold a Rákban

Sajnos most nem vagy a részletek embere, ezért hajlamos leszel átsiklani olyan dolgok felett, amelyek fontosak, és amelyek miatt később problémáid adódhatnak. Diplomatikusan kell fogalmaznod, különben megsérthetsz valakit, és ebből még komoly konfliktusaid lesznek, persze nem most rögtön, hanem később, éppen akkor, amikor nem számítasz rá. Változékony lesz a hangulatod, ezért jól tennéd, ha ezen a két napon nem hoznál fontos döntést, mert nem biztos, hogy a legjobbat tennéd.

November 8., 9. – Fogyó Hold az Oroszlánban

Szenvedélyes és őrülten szexi leszel. Ennek megfelelő legyen az öltözködésed is. Ha külföldre utazol, akkor nyugalomban lesz részed, és élvezni fogod az életet, boldognak és elégedettnek érzed magad. Ráadásul olyan különleges élmények is érnek, amelyek feltöltik az energiaraktáraidat. A szerelemben nem mindennapi szexuális élményt élhetsz át, mindkettőtök számára fantasztikus lesz ez a mostani találkozás. Akár hosszabb együttjárás is lehet belőle, de az is megtörténhet, hogy a régi kapcsolatok új kerékvágásba fordulnak.

November 10., 11., 12. – Fogyó Hold a Szűzben

Novemberi holdnaptárFogd vissza a költekezési szokásaidat, mert többet adhatsz ki, mint amennyit most megengedhetnél magadnak. Vigyázz, mert túlzásokba eshetsz, ezért ezen a három napon jól tennéd, ha még a legolcsóbbnak tartott, de mégis jó minőségű cuccot vennéd meg. Ráadásul a kísértés is veled lesz, hiszen csak olyan cuccokat fogsz meglátni, amelyekre mindig vágytál, vagy amelyek felkeltették az érdeklődésedet. Villámcsapásszerűen hasít beléd egy furcsa érzés, amikor találkozol valakivel, mintha már ismernéd őt. Ez így van, nem a képzelet játéka, hanem talán az előző életekből ismeritek egymást.

November 13., 14. – Fogyó Hold a Mérlegben

Valaki nem mond igazat, vagy túlságosan szépnek fest le valamit, ezért nem hihetsz neki. Ne menj bele olyan dologba sem, amely nem teljesen szabályos, mert biztos lehetsz benne, hogy nagyon megütöd a bokádat. Ezen a két napon erősek lehetnek az álmaid, talán mindenre emlékszel, amikor felébredsz, ezért jó lenne, ha álomnaplót vezetnél, hogy majd vissza tudd nézni, mit jelentettek ezek az életedben.

November 15. – Hold a Skorpióban

Sikerülni fog az, amibe még nincs is egy hónapja, hogy belekezdtél. Talán nem e világi témáról van szó, és talán titokban is kell tartani, mert ami most veled történik, az nem tartozik senkire. Ez kilendít a megszokott kerékvágásból, a rutinból. Közben egy változás is zajlik körülötted, ha ezt megpróbálod nem észrevenni, akkor baleset formájában fog majd ez jelentkezni. Annyira feldobottnak érzed magad, hogy legszívesebben kikiabálnád az örömödet a világnak.

November 16. – Újhold

Kisebbfajta csalódás érhet a mai napon, vagy kevesebb az energiád, mint korábban. Nyugodj meg, ez a mai nap is elmúlik, és holnap már olyannak fogod látni a világot, amilyen. Előfordulhat, hogy valakiről többet gondoltál, mint amennyi valójában, és ezzel önmagadnak okoztad a csalódást. Tartsd magad távol az olyan szerektől, amelyek bódítóak, amelyek mesterségesen nyugtatnak meg, mert ezen a téren is túlzásba eshetsz.

November 17., 18., 19. – Növő Hold a Nyilasban

Kemény és határozott tudsz lenni, és a munkában olyan tempót diktálsz, hogy a többiek alig tudják tartani veled a lépést. Olyan jó teljesítményt nyújtasz, hogy többen irigyelni fognak. Ha nincs munkád, ezekben a napokban találhatsz. Sajnos a kisebbrendűségi érzéseid is feléledhetnek, „köszönhető” ez egy nem olyan közeli rokonnak, akinek a stílusában vagy a kérdéseiben olyan maró gúny bujkál, amely mindezt a kellemetlen érzést kiváltja benned. Ne törődj vele, ő csak irigy rád és a sikereidre.

November 20., 21. – Növő Hold a Bakban

Többet fogsz szórakozni, jobban elengeded magad, amire szükség is van, hiszen az elmúlt időszak keményebb munkája miatt lazításra van szükség. Egy ellenséged nem nyugszik, a hátad mögött kever-kavar, de olyan jó formában vagy, és annyi támogatód akad, hogy igazán nem tehet ellened semmit. A kedveseddel fasírtba kerültök, de ez nem jelenti azt, hogy szakítani fogtok, hiszen egy kis veszekedés után édes lesz a békülés.

November 22., 23., 24. – Növő Hold a Vízöntőben

Novemberi holdnaptárHízásveszélyes a következő három nap, sajnos most nehezen tudsz ellenállni a finom falatoknak, közben kissé kényelmesebb vagy a szokásosnál, így aztán a háj úgy rakódik rád, hogy igen nehezen lesz ledolgozható. Fantasztikus pletykát hallhatsz, amelynek csak a fele igaz, de már ez is jólesik a korábban meggyötört kis lelkednek. Ha most utazol külföldre, nem úgy történnek a dolgok, ahogyan előre eltervezted.

November 25., 26. – Növő Hold a Halakban

Jól tennéd, ha ezekben a napokban részt vennél olyan eseményeken, amelyek a szépséggel, a művészetekkel kapcsolatosak. Például elmennél kiállításra vagy színházba, esetleg megnéznél egy művészfilmet. Váratlanul megcsörrenhet a telefonod, és nem szól bele senki. Tudnod kell, hogy ez nem téves hívás, hanem vagy a régi szerelmed, vagy olyan valaki, aki rajong érted, de még nem adta ennek a jelét.

November 27., 28. – Növő Hold a Kosban

Jobban vigyázz a pénzedre, mert előfordulhat, hogy meglopnak, vagy olyan dologra adsz ki, amellyel megcélozhatod a szemetest. Valakivel mézesmázos hangon kell beszélned, mert csak akkor éred el a célod, és akkor tudod teljesíteni a feladatodat, ha igen kedves leszel vele.

November 29., 30. – Növő Hold a Bikában

Csak semmi idegeskedés, csak semmi pánik, ha nem találsz valamit, vagy valami nem úgy sikerül, ahogy gondoltad, akkor csak bátran hívd a védőangyalodat. Hogy ezt hogyan tedd, ahhoz nincs másra szükség, mint hogy megvásárold a Nők Lapja Ezotériát, amelyben pontos útmutatást kapsz angyalügyekben. Egyébként az agyad most olyan gyorsan forog, hogy a gondolkodásod és a munkád felületessé válhat, ezért az ötleteidet nem árt papírra vetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top