Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (október 30. – november 1.)

Az emlékezés ünnepével búcsúzik a hónap, ám lesz olyan csillagjegy is, amelynek szülötteinél a szerelem vagy éppen a barátok lesznek a hétvége középpontjában.

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.KOS: Ez a te hétvégéd lesz, de pénteken még önfegyelemre lesz szükséged. Közben elkezdhetsz tervezgetni. Csak az a fontos, hogy vond be az érintetteket. Kérdezd meg, hogy ők mit szeretnének! Már péntek estétől elemedben leszel. Az energia és az aktivitás majd szétvet, ezért vétek lenne otthon gubbasztanod. Menj kirándulni, sportolni! Mozogj, mert ez levezeti a feszültséget! Arra azért vigyázz, hogy se akarva, se akaratlanul ne gázolj mások lelkébe! Ha mégis megtörténne, akkor mielőbb kérj elnézést! A hét utolsó napján pl. a párodra és minden emberre ügyelj, akit szeretsz! Emellett ne feledkezz megemlékezni az elhunytakról! Gyújts mindenkiért egy gyertyát!

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.BIKA: Úgy kalkulálj a hétvégével, hogy minél több időd jusson a pihenésre! Pénteken napközben még lehetsz aktív, de estétől már elengedheted magad. Arra ügyelj, hogy ne eressz le teljesen, ugyanis ebből lehet kisebb betegség és/vagy depresszió. Azt se feledd, hogy vasárnap halottak napja lesz. Előfordulhat, hogy a szüleidnek vagy valamelyik családtagodnak ez fontos ünnep. Ne minősítsd! Ha a segítségedet kéri, akkor igyekezz segíteni, de ne áldozd fel ezért az egész hétvégédet! Törődj magaddal és az egészségeddel! Legyél fegyelmezett, és ne egyél sok édességet! Viszont kezdj el valamit mozogni! Reggel egy húszperces átmozgató torna csodákat tesz. Próbáld ki, és meglátod!

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.IKREK: Barátok, hobbi, szórakozás. Ezek legyenek a hétvégén a fókuszban! Természetesen pénteken még koncentrálj a munkádra! Kövess el mindent, hogy a legjobbat hozd ki magadból! Aztán este „kitör” a hétvége. Találkozz barátokkal! Üljetek be egy hangulatos helyre, és beszélgessetek komoly és kevésbé komoly témákról! Keressétek együtt az élet és a konkrét helyzetek derűsebb oldalát! Minél többet nevettek, annál hamarabb illan el belőletek a feszültség. Ez a legjobb antidepresszáns. A hét utolsó napján halottak napja lesz. Számíts rá, hogy valamelyik barátodat vagy ismerősödet el kell kísérned a temetőbe! Sokat fog jelenteni neki a te jelenléted és támogatásod. Te is gyújts egy mécsest az elhunytakért!

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.RÁK: Meglehetősen feszült leszel egész hétvégén. Két dolgot tehetsz, ha ezt el akarod kerülni: 1. Ne dolgozz, és most ne törődj munkahelyi témákkal! 2. Legyél a jelenben, és élvezz minden pillanatot! Ez utóbbihoz az kell, hogy olyasmit csinálj, amivel szívesen foglalkozol. Természetesen vannak kötelező teendőid, de utána kapcsolódj ki! Jutalmazd meg magad egy jó filmmel vagy finom teával! De azért okosan bánj a pénzzel, ne vásárlással kényeztesd magad! Gondold meg, hogy valóban szükséged van-e arra, mit megvenni készülsz. A hét utolsó napján a halottak napi megemlékezést szervezd meg méltón! Ne ess túlzásokba, és ne hagyd, hogy vita legyen emiatt a családon belül!

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.OROSZLÁN: Kirobbanóan jó formában leszel ezen a hétvégén. Szó szerint elemedben leszel. Sportolj, kirándulj, mozogj! Ne bánd azt se, ha nem süt a nap! A te aktivitásod nem időjárásfüggő. Mozgás után nem fogsz fáradtságot érezni, hanem nőni fog benned a tettvágy. Ezt a mérhetetlen energiát használd jótékony célra! Nézz körül, és vedd észre, hogy ki szorul segítségre! Jó lenne, ha a közvetlen környezeted is élvezhetné a támogató jelenlétedet. A szeretteid is igényt tartanak rád, pl. a vasárnapi halottak napja kapcsán. Ne legyints! Tartsd tiszteletben, ha ez fontos valakinek! Engedd, hogy ezt megtehesse, de ne engedd, hogy túlságosan elszomorodjon! Te felderítheted őt…

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.SZŰZ: Ez a hétvége az elmúlás jegyében fog telni. Aktualitását a vasárnapi halottak napja adja. Hasznos lehet eltöprengened, hogy mit jelent számodra a halál. Vizsgáld meg, hogy te félsz-e a haláltól! Emlékezz az elhunytakra, aztán engedd el őket! Ne boruljon el a hangulatod! Ne engedd, hogy az egész hétvégéd szomorú legyen emiatt! Az emlékezés nem vonhat el teljesen a jelentől. Törődj az élőkkel! Figyelj rájuk, és legyél velük addig, amíg élnek! Mivel hétvége van, nem kell hasznosnak és fontosnak lenned. Elég, ha önmagad vagy. Pihenj, mert ha fáradt és ingerült vagy, nem tudsz a környezetednek kellő figyelmet szentelni. Tedd fel a kérdést magadnak többször: „Mi esne most a legjobban nekem?”

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.MÉRLEG: Szerelem, szerelem, szerelem. Hiába van ősz, neked most folyton ez jár a fejedben. Ha van párod, akkor csak az ő társaságára vágysz. Ez teljesen egészséges, hiszen ha szeretsz valakit, akkor vele szeretnél lenni. Közben azért ne fojtsd meg! Engedd, hogy olyan legyen a hétvége, ami neki is kedvére való! Ha még nincs párod, akkor vigyázz! Ne hagyd, hogy összekeveredjenek olyan érzések, mint a hála, a szeretet és a barátság! Ezek még nem a szerelmet jelentik. Ha nagyon akarod, hogy szerelmes legyél, nem fog menni, mert „a szerelmet nem lehet keresni, a szerelem egyszer csak ránk talál”. Legyél nyitott! Ez elég. Vasárnap méltón és szeretettel emlékezz azokra, akik már nincsenek veled!

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.SKORPIÓ: Nyűgös lehetsz ezen a hétvégén, ha megint ugyanazok a kötelezettségek várnak rád, mint mindig. Próbálj meg ezeknek a nemszeretem ügyeknek minél előbb a végére járni, hogy aztán kedvedre való dolgokkal tölthesd az időd. Törődj az egészségeddel is, hiszen tudod jól, hogy a tested addig szolgál téged, amíg gondoskodsz mindarról, amire szüksége van. Ne feledkezz meg a mozgásról és a friss levegőről sem! Ne dohányozz! Inkább tanulj meg egy légzőgyakorlatot, amellyel kitisztíthatod a tüdődet. Közben nyújtózz nagyokat, és tartsd egyenesen a gerincedet! A hét utolsó napján ne feledkezz meg az elhunytakra emlékezni! Gondolj rájuk szeretettel, és gyújts egy-egy mécsest értük!

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.NYILAS: Mindent bele! Ez a hétvége a szórakozásról fog szólni. Tombold ki magad! Bulizz, táncolj! Ezzel levezetheted a hét során felgyülemlett feszültséget. Annyi energiád lesz, hogy aludni nem sok kedved lesz, pedig ez is fontos. Az idegrendszered alvás során regenerálódik. Aztán megint lehetsz aktív. Mehetsz sportolni, kirándulni stb. Az a jó, ha mozogsz, mert úgy fogsz működni, mint a generátor: minél többet mozogsz, annál több lesz az energiád. A hét utolsó napján ne legyél gyerek! Vedd komolyan a halottak napját! De ne vidd túlzásba! Gyújts gyertyát, emlékezz méltón az elhunytakra! Közben ne feledkezz meg az élőkről! Velük most kell foglalkozni, míg élnek…

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.BAK: A hétvége a magánéleté. Törődj a családoddal! Addig tedd ezt, amíg veled, melletted vannak! Utána késő lesz. A vasárnapi halottak napja üzenete is kettős: 1. Szeretettel és hálával gondolni azokra, akik már nem élnek. 2. Figyelni azokra, akik még élnek. Ne mulaszd el meglátogatni a szüleidet! Tedd ezt addig, amíg nem a temetőbe kell kimenned hozzájuk! Értékeld a jelenlétüket, és vedd őket körbe szeretettel, figyelemmel és gyengédséggel! Kérdezd meg, hogy miben segíthetsz nekik! Ha már nem élnek, akkor gyújts értük gyertyát, és emlékezz rájuk szeretettel! Idézd fel a közös élményeket! Gondolj rájuk hálával! Köszönd meg mindazt, amit tőlük kaptál! Pl. az életedet…

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.VÍZÖNTŐ: Talán az egyik legnehezebb vállalkozás az életben, hogy úgy fejezzük ki magunkat, hogy a másik megértsen. Akkor is, ha adott esetben arról van szó, hogy mennyire szeretjük a másikat. Ezen a hétvégén figyeld meg, mi a másik szeretetnyelve, vagyis mi az a mód, ahogy elhiszi, hogy szeretve van: ajándékok, szavak, ölelések stb.? Ugyanilyen nehéz téma a szépség. Ami neked szép, nem biztos, hogy a másiknak is az. Az elmélkedés mellett fontos az aktivitás is. Ne lustálkodj egész nap, mert attól fáradtabb leszel! Muszáj kimozdulnod a négy fal közül. Kicsit sétálj, és meglátod, hogy sokkal jobb lesz a kedélyállapotod! Vasárnap emlékezz szeretettel az elhunytakra! Gyújts egy-egy mécsest értük!

 

Hétvégi horoszkóp október 30 - november 1.HALAK: Pénz, pénz, pénz. Szinte csak a pénz körül forognak a gondolataid egész hétvégén. Jogos, ha okosan akarsz gazdálkodni. Jó, ha beosztod azt, amid van, de ne görcsölj rá erre a témára, mert nem fogsz tudni józanul mérlegelni! Írd össze a hétvégi kiadásaidat, kalkuláld bele a halottak napi virágot és gyertyát is! De ne te etesd az egész rokonságot! Nem kell neked megvendégelned mindenkit. Ha a halottak napja miatt rokonok jönnek, akkor kérd meg őket, hogy legalább az üdítőt és a bort hozzák ők! Ne legyél megint áldozat a család „oltárán”! Ha másképp nem megy, akkor kivételesen mondj nemet! Emlékezni szerényen is lehet. Nem attól lesz méltó az ünnep, ha sok pénzt költesz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top