Horoszkóp

Októberi holdnaptár

Októberben végre valahára több jó fényszög van, és könnyebbnek érezhetjük az életet. A Szaturnusz a hónap végén átlép a Mérleg jegyébe, és ezzel új időszámítás kezdődik az életünkben.

Október 2., 3.

Növő Hold a Halakban

Októberi holdnaptár Kicsit feszültebb vagy az átlagosnál, aminek az oka a közeledő telihold, és azok az emberek, akik körülvesznek. Még az is lehet, hogy megpróbálják lenyúlni az ötleteidet, vagy valakinek a munkádra fáj a foga, amit nem engedhetsz meg. Ki kell állnod magadért, mert ezt senki sem fogja megtenni helyetted. Próbálj meg lazítani, és kevesebbet dolgozni, mert szükséged van arra, hogy energiával töltődj fel.

Október 4.

Telihold a Kosban

Olyan pörgős napod lesz, hogy a környezetedben élők szinte kapkodják a fejüket, nem tudják, hogy bírod ezt a tempót. Az agyad ma annyira gyors tempóban működik, hogy előfordul, gyorsabban gondolkodsz, mint ahogy beszélsz. Ezért előfordulhat, hogy hiba csúszhat a munkádba, vagy éppen olyan kapcsolataid kerülhetnek veszélybe, amelyek fontosak. A délutáni órákban fantasztikus ötleted támad, amelyet a későbbiekben megvalósíthatsz, és amely több pénzt hoz, mint remélted.

Október 5.

Fogyó Hold a Kosban

Óriási energiákkal rendelkezel a mai napon, ezért nem ártana sportolni, és kerülni minden olyan tárgyalást, ahol a diplomáciának kellene szerepet játszania, mert erre most igazán alkalmatlan vagy. Nagy meglepetést szerezhet neked ma egy olyan ember, akivel talán nem voltál túlságosan jó viszonyban, vagy egyszerűen nem volt jó véleményed róla. Különleges élményben is részed lehet, amiről viszont jobban tennéd, ha nem beszélnél senkinek, mert még dilisnek néznek. Ne feledkezz meg a folyadékfogyasztásról, különben fájhat a kobakod.

Október 6. 7.

Fogyó Hold a Bikában

Ezen a két napon sokan fognak szimpatikusnak találni, és te is találkozol olyan emberekkel, akikkel az első pillanatban tökéletesen megértitek egymást. Sőt, úgy érzed, mintha időtlen idők óta ismernétek egymást. A párkapcsolatban ez a két nap a pénzről szól, ha éppen válófélben vagytok, akkor az anyagi javak elosztásáról, ha összebútoroztok, akkor, pedig arról, hogy lehetne még jobban eltölteni egymással az időt, és a legjobb, de mégis nem a legdrágább dolgokkal felszerelni a közös kérót.

Október 8. 9. 10.

Fogyó Hold az Ikrekben

A munkahelyeden őrült hajszába kezdesz, rengeteg dolgozol, és közben készülődnöd is kell, mert egy olyan eseményen veszel részt, amely kihagyhatatlan, amely néhány napig tart, és amelyen remekül fogod érezni magad. Boldog leszel tőle, és nagy lesz a lelkedben az izgalom, hiszen az élet olyan helyére merészkedsz, ahol még sohasem jártál, és valami hátborzongató érzést is érzel. Mintha talán mégis csak jártál már volna erre?

Október 11. 12.

Fogyó Hold a Rákban

Ragyogó a két nap utazásra, és még az is megtörténik, hogy egy régi vágyad teljesül mindeközben.. Akár társasággal, akár egyedül utazol, rád találhat a szerelem, amin meglepődsz, a kisebbrendűségi érzéseid, amelyeket olyan ügyesen leplezel, azok előtörnek, és kissé butuskán viselkedsz. De ebből a találkozásból még nagy szerelem lehet. Viszont kommunikációs problémák adódhatnak, amelyek miatt hatalmába kerít a szégyenérzet, hogy miért is nem tanultál akkor, amikor lehetőséged lett volna rá. És elhatározod, hogy mindezt bepótolod.

Októberi holdnaptár

 

Október 13. 14.

Fogyó Hold az Oroszlánban

És megvan az eredménye annak, hogy harcoltál a pénzért, mert meg fogod kapni mindazt, ami jár neked. Sőt, egy kicsit többet is, hiszen megijedtek a korábbi fellépésedtől, és ez arra volt jó, hogy az embereket a helyükre tedd. Ezen a két napon a párkapcsolatodban a szerelem, ha nem is lobog magas lángon, de azért közelebb kerültök egymáshoz. Viszont ügyelj arra, ha más is tetszik, nemcsak a meglévő partnered, hogy ne vegye ezt észre, mert néhány nap múlva ebből óriási csetepaté alakulhat ki

Október 15, 16,

Fogyó Hold a Szűzben

Elérkezett az ideje, hogy mélyen magadba nézz, és ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség. Engedd átalakulni és növekedni a kapcsolatot, hogy az ettől megerősödhet és el is mélyülhet. Viszont nem engedheted meg, hogy olyan dolgok miatt kezdj vitába, amelyben nem vagy teljesen biztos, mert lehet, hogy szakításra kerül sor, mégpedig egy félreértés miatt. Csalódhatsz egy olyan emberben, akiben megbíztál, és akivel talán még együtt is nyaraltál. Készülj viszont a hétvégére, mert fantasztikus élményben lesz részed.

Október 17.

Fogyó Hold a Mérlegben

A mai nap a szépség napja. Próbáld ki a High-Care különböző újdonságait, amelyek fantasztikusak, és ingyen juthatsz hozzájuk. És persze nem árt megvenni a Nők Lapja legújabb Ezotéria különkiadványát, mert nagyon érdekes információkat tartalmaz. Megtudhatod, hogyan kommunikálhatsz az angyaloddal, hogyan hívd, ha segítségre van szükséged, egy izgalmas karmikus történetet is olvashatsz, és ha kedved van a Tutanhamon kiállítás megnézéséhez, akkor remek információkhoz juthatsz a lapon keresztül.

Október 18.

Újhold a Mérlegben

Októberi holdnaptár Kissé erőtlennek és fáradtnak érezd majd magad, hiszen mégis csak újhold van. Ezért az lenne a legjobb, ha elmennél egy kiadós masszázsra, vagy laza úszásra, esetleg ha thermálvíz közelében vagy, egy finom kis „áztatásra”. Itt az ideje, hogy beszerezd A felolvasó című könyvet, ami ugyan nem az a kis kimondottan könnyű olvasmány, de biztosan sokat tanulsz majd belőle. Ha színházba, vagy hangversenyre készülsz, remekül fogod érezni magad.

Október 19. 20.

Növő Hold a Skorpióban

Elő az afrodiziákumokkal, használd randevúkor a vágyfokozó ételeket, amelyek Casanovánál olyan jól beváltak. Például vegyél fügét, ami a szerelmi gerjedelem szimbóluma. Jótékonyan hat az idegekre, az íze fokozza a boldogsághormonok termelődését. A ginszeng gyökerei mozgásba hozzák a férfias energiákat, rugalmasabbá, alkalmazkodóbbá kitartóbbá tesznek. A mangó pedig a hindu mitológiában a szerelem és az odaadás szimbóluma. Siva isten és Párváti istennő is egy mangófa alatt tartotta kézfogóját. Megtudhatsz egy olyan pletykát, amely elégtétel lesz korábban megsebzett kis lelkednek.

Október 21. 22. 23.

Növő Hold a Nyilasban

A szokásosnál többet fogsz foglalkozni pénzügyi kérdésekkel, főleg a közös elszámolású vagy társasági pénzekkel kapcsolatban. Közelebb kerülsz a saját érzelmi világodhoz is, talán még önmagadat, vagy barátoddal, barátnőddel fogjátok egymást analizálgatni. Szenvedélyes szerelem a láthatáron, rövidesen találkozol azzal a személlyel, akivel őrülten szerelmes leszel, és akivel el tudsz képzelni mindent, még amit korábban elutasítottál azt is. Sőt, te leszel a kreatív és olyan dolgokkal állsz elő, hogy nemcsak a partnered, hanem a környezetedben valakinek talán még a szája is tátva marad.

Október 24. 25.

Növő Hold a Bakban

A mai napon nem kell mindent komolyan venni, viszont a felettesednek érdemes lenne hízelegni, tömjénezni, hogy micsoda nagyszerű ember, és milyen kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, sőt csinos is, remek az ízlése. Ugyanis főnök kissé bizonytalan, talán magánéleti gondok is gyötrik, és a te jó szavaid a kell időben érkeznek, talán amikor arra kerül sor, hogy ki kapjon egy jó munkát, vagy több pénzt, először te fogsz az eszébe jutni. Kaphatsz egy értesítést amin ne dühöngj.

Október 26. 27. 28.

Októberi holdnaptár Növő Hold a Vízöntőben

Még az is lehet, hogy belemész egy titkos szerelmi viszonyba. De az is előfordulhat, hogy az interneten jössz össze valakivel, akivel remekül megértitek egymást, sőt, táv-szexet folytattok. A meglévő kapcsolatokban is nyugalom uralkodik, kivéve, ha olyan kérdésekre kerül sor, amely a világnézetet érinti, mert ebben aztán olyan vita kerekedhet, amelyből sajnos nem nagyon kerülsz ki győztesen. Most születik benned egy elhatározás, mégpedig egy tanulmány magasabb szintű folytatására.

Október 29. 30.

Növő Hold a Halakban

Balesetveszélyes a következő két nap, vigyázz sokkal jobban magadra. Viszont szexisebb leszel az átlagosnál, ezért aztán ne csodálkozz azon, hogy még olyan valaki is vallomást fog tenni, és randira hív, aki eddig ezt nem tette, sőt el sem tudtad képzelni róla, hogy valaha erre vetemedik. Remekül vásárolhatsz, a legtrendibb cuccokból vehetsz néhányat, és még az a szerencse is ér, hogy felkérnek egy olyan dologra, amelyről álmodni sem mertél.

Október 31.

Növő Hold a Kosban

A legmágikusabb éjszaka következik, amikor a túlvilág kapuja kinyílik, és a most elhangzó kívánságok szuper gyorsan teljesülnek. Vagy most végezd el a fehérmágia szertartásodat, amit már régóta szerettél volna. Vagy most köszönj el, ezen a 31.-i éjszakán azoktól a szeretetteidtől, akik már nem tartoznak az élők sorába. Üzleti ügyeid jóra fordulnak, mivel gyakorlatias vagy, és nem az érzelmek irányítanak, hanem az értelem.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top