Szeptemberi horoszkóp

Az első őszi hónap kemény bolygóállásokkal köszönt ránk. Milyen hatással van ez a különböző jegyekre?

Szeptemberi horoszkópKOS: Szeptemberben a szenvedély, a szerelem és a szeretet intenzív érzése fog átjárni. Ezek kifejezetten inspirálóan fognak hatni rád. Így energiáid várhatóan magas szinten lesznek. Persze lesz, amire ügyelned kell. Például egész hónapban vigyáznod kell a családi békére. Kövess el mindent, hogy se te, se mások ne vesszenek össze! Nem lesz könnyű a feszültséget kezelni. Csak a tolerancia és a szelíd szeretet fog segíteni. A másik, hogy a párod régi ügyeken rágódhat ismét. A béke kedvéért ne legyints, hanem hallgasd végig együtt érzően! Segíts neki, hogy le tudja tenni ezt a „csomagot”! Ha még nincs párod, akkor valaki visszatérhet a múltadból. Gondold meg jól, hogy akarod-e, tudod-e folytatni, ill. van-e esély tiszta lapot nyitni! Jó lenne, ha nem sietnél a döntéssel. Már csak azért se, mert szeptember végén megviláglik számodra, hogy kivel mi a dolgod, és miért.

 

Szeptemberi horoszkópBIKA: Szeptemberben nagy szükséged lesz a béketűrésedre. Erről vagy híres, és ezt most meg is mutathatod. Türelmesnek kell lenned a családoddal, a főnökeiddel, a beosztottaiddal és a szomszédaiddal. Ez utóbbiakkal különösen. Ők könnyen ellened fordulhatnak, ha rosszul reagálsz. Lehetőleg „mindent” hagyj rájuk! Ne vitatkozz, ne kötekedj! A saját érdeked, hogy jóban legyél velük. Ha adódik olyasmi, ami sérti az érdekeidet, akkor se lépj fel támadóan! Menj át, és kérd a segítségüket! Kérdezd meg, hogy szerintük miként oldható meg, hogy te is jól járj! Ezzel a stílussal magad mellé állíthatod őket. Emellett fontos lenne, hogy többet törődj az egészségeddel. Legyél többet friss levegőn, és mozogj valamit a szabadban. Sportolhatsz, kirándulhatsz vagy kertészkedhetsz. Ebben a hónapban az otthonodba beléphet a szépség, vagy meglátogat valaki, vagy kapsz, esetleg veszel valami igazán szép holmit.

 

Szeptemberi horoszkópIKREK: Kifejezetten frusztráló lesz a számodra, hogy szeptemberben több ügyed is egy helyben toporogni látszik. Ne idegesítsd magad, ez csak látszat! Valószínűleg eljutottak arra a pontra, hogy az idő és a türelem „érlelő” hatására van szükségük. Ez azt is jelenti, hogy neked most már csak várnod kell. Ne sürgess senkit és semmit! És ami a legfontosabb, hogy ne nyaggass senkit azzal, hogy mi volt az eredeti ötlet, és mi nem valósult meg ebből! A pénzedre is vigyáznod kell egész hónapban. Legyél óvatos vásárlásnál és közlekedéskor is! Ezenkívül legyél otthon és a munkahelyeden is rugalmas! Igyekezz mindenkivel kedves és megértő lenni! Ne feledd, hogy neked is jobb, ha kellemes hangulatban telik az együtt töltött idő! Számíts rá, hogy a hónap vége felé többet kell a családoddal törődnöd. Tedd ez önként! Ne várd meg, míg ők nyaggatnak, ill. méltatlankodnak!

 

Szeptemberi horoszkópRÁK: A szeptember a te hónapod lehet. Főleg, ha energiáidat tudatosan irányítod, és nem hagyod, hogy összevissza csapkodjanak. Olyasmi ez, mint a kerti slag. Ha erősen kinyitod a vizet, és nem tartod kezedben a cső végét, akkor az szanaszét fröcsköl, míg ha kézben tartod, irányíthatod, és okosan hasznosíthatod. Ehhez mindennap meg kell fogalmaznod, hogy mi a célod. Reggel szánj pár percet arra, hogy végiggondold, mik a terveid, és mire vágysz aznap! Meglátod, egész más lesz az a napod. Utazások, kalandok és sok élmény vár rád ebben a hónapban. Megvilágosító erejűek lehetnek ezek, ha kellően nyitott és éber vagy. Figyeld a jeleket, de ne reagálj túl semmit! A hónap végén tanulságos beszélgetésben lehet részed. Lehet, hogy nem új a téma, de most már nem a régi „szemüvegen” keresztül fogod látni a helyzetet. Semmiképp se siess a véleményalkotással! Adj elegendő időt magadnak!

 

Szeptemberi horoszkópOROSZLÁN: Szeptember a szerelem hónapja lesz számodra. Csordultig leszel érzelmekkel. Ez olykor magasba emel, és szárnyalásra késztet, olykor viszont letaszít és elkeserít. Ez utóbbi csak akkor fenyeget, ha hagyod, hogy az emlékek elszomorítsanak. Fogadd el, hogy a múlt már elmúlt! Maradj a jelenben, és derűsen nézz a jövőbe! Ugyanakkor számíts rá, hogy régi ismerősök bukkanhatnak fel! Lesz köztük, aki kellemes érzéseket ébreszt benned, és lesz, aki nem. Gyorsan fejtsd meg, hogy mi a dolgod velük, és lépj tovább! Tudd, hogy nem véletlenül kerülnek elő! Amint rájössz az okára, nem fognak „zaklatni”. A hónap végén több helyről is befolyhat pénz. Fogadd hálával, de ne költsd el azonnal! Képezz tartalékot, és többit is okosan oszd be! Már csak azért is, mert sosem tudhatod, hogy mikor lesz váratlan kiadásod. Nincs kizárva, hogy még szeptemberben…

 

Szeptemberi horoszkópSZŰZ: Szeptember a te hónapod lesz, főleg, ha sikerül függetleníted magad mások idegeskedésétől. Semmiképp se vedd át az ő nyűgeiket! Ha van párod, akkor vele kell a legtürelmesebbnek lenned, máskülönben szakítás lehet a vége. Ha szeretnéd ezt elkerülni, akkor legyél kedves és megértő! Ha még nincs párod, akkor valaki visszatérhet a múltadból. Jól gondold meg, hogy van-e még vele dolgod! Nem biztos, hogy előrevivő, ha újból kezditek. Figyeld az érzéseidet! Ha pl. összeugrik a gyomrod, akkor ez jelzés arra, hogy nem jó felé haladsz. Közben fontos, hogy minden témában adj magadnak időt. Ne kapkodd el a döntéseket! Ha vársz, ha alszol rá egyet, akkor tisztábban fogsz látni, bármiről is legyen szó. A hónap végére pedig biztosan összeáll a kép. Olyan dolgokra jöhetsz rá, amiket nem sejthetsz még. Ettől felszabadult és elégedett leszel.

 

Szeptemberi horoszkópMÉRLEG: Szeptemberben két dologra kell nagyon vigyáznod. Ha ez sikerül, akkor kellemes, sőt eredményes hónapod lesz. Az egyik a munkahelyeddel, ill. minden hivatalos intézménnyel kapcsolatos ügyed intézésekor muszáj türelmesnek, rugalmasnak és derűsnek lenned. Ha sikerül megőrizned a humorérzékedet, akkor semmit sem fogsz problémának látni, de ha felbosszantod magad, akkor megnehezíted a saját dolgodat. A másik, hogy tilos régi témákon keseregned. Engedd el, zárd le a múltat! Ha másképp nem megy, akkor kérj szakembertől segítséget! Pl. fordulj kineziológushoz! Tudd, hogy iszonyú sok energiát veszítesz a sebek nyalogatásával! Természetesen nem az a cél, hogy elnyomd vagy elfelejtsd a történteket, hanem az, hogy tovább tudj lépni. Felemelt fejjel, szívedben békével és a megbocsátás feloldozó erejével. Szerencsére a barátaid támogatására is számíthatsz.

 

Szeptemberi horoszkópSKORPIÓ: Szinte egész szeptemberben energikus, lelkes és kiegyensúlyozott leszel. Csak egyvalaki hozhat ki a sodrodból: az egyik családtagod. Ő vagy folyton panaszkodik, vagy téged kritizál, vagy a múlton kesereg. Ezzel pedig téged az őrületbe kerget. Nem tehetsz mást, mint hogy „egyik füleden be, a másikon ki”. Bár megpróbálhatod jobb belátásra bírni, és pozitívabb hozzáállást kihozni belőle, de ez majdhogynem lehetetlen. Jobban jársz, ha figyelmedet a tanulmányaidra vagy külföldi terveidre fordítod. Bármelyik – vagy mindkettő – nagy lehetőségeket és sikereket tartogat a számodra. Még támogatót is kapsz ehhez. Élj az adódó alkalommal, mert nem sűrűn kapsz ilyet! A hónap vége felé kiválóan „vizsgáznak” a barátaid. Úgy állnak melléd, olyan szinten kitalálják, mire van szükséged, ami már-már megható. Ne felejtsd el megköszönni!

 

Szeptemberi horoszkópNYILAS: Majdnem egész szeptemberben egy megfoghatatlan, de felemelő érzés fog körbelengeni. Hasonlatos ez a szerelemhez, de nem biztos, hogy az. Ha nem tudod pontosítani, hagyd! Nem az számít, hogy hogyan definiálod, hanem az, hogy mire használod. Keress egy nemes ügyet, egy jó célt, és tegyél valami jót! Közben készülj fel rá, hogy a munkahelyeden lesz egy kis jövés-menés! Valaki elmegy, valaki visszajön, és lesz olyan is, aki marad. Neked annyi a dolgod, hogy megőrizd a rugalmasságodat, és alkalmazkodj az új helyzethez. Nem kell sietned a véleménynyilvánítással! Meglátod, nem eszik olyan forrón a kását. Ami jobban megviselhet, az az otthonodban várható „felfordulás”. Valami elromolhat, vagy váratlan vendég toppanhat be, aki hosszabban marad, mint gondoltad. Ne bosszankodj! Állj hozzá derűsen, tudva, hogy előbb-utóbb minden megoldódik!

 

Szeptemberi horoszkópBAK: Érdemes lenne fontolóra venned, hogy szeptemberben elutazz. Váratlanul adódhat egy rendkívül kedvező lehetőség, amit vétek lenne kihagyni, ne sokat töprengj! Fogd magad, és menj! Már többször bebizonyosodott, hogy nem a hosszas tervezésen múlik egy utazás sikere. Hidd el, annyi élmény vár rád ott, ami kárpótol mindenért. És annyira feltöltődve térsz haza, hogy nem lesz semmi akadály. Emellett sajnos számítanod kell kisebb-nagyobb „csatákra” ebben a hónapban. Nem csak a pároddal. Többen is meglehetősen provokatívan léphetnek fel veled szemben. Úgy tűnhet, hogy a türelmedet tesztelik. Jobban jársz, ha kitérsz minden próbálkozás elől. Méltatlan és nem célravezető a vita. Ráadásul elhúzódó viszály alakulhat ki belőle, ami rengeteg energiádat rabolná el. A hónap végén tanulással kapcsolatos ötlet merülhet fel. Ne utasítsd vissza kapásból, vedd komolyan!

 

Szeptemberi horoszkópVÍZÖNTŐ: Szinte egész hónapban nosztalgikus hangulatban leszel. Ezzel semmi baj sincs, amíg az emlékek nem szomorítanak el. Figyeld magad, és ha azt veszed észre, hogy elkezded lógatni az orrod, azonnal szólj magadra, ugyanis a szomorúság azt jelzi, hogy leesett az energiaszinted. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi kedved szegje! Közben készülj egy szép, szeretetteljes találkozásra! Legyél kíváncsi, és ne alkoss túl gyorsan véleményt! Nem tudhatod, hogy mi lesz ebből. Szerelem, barátság vagy csak egy múló kaland. Az biztos, hogy meg fogja melengetni a szíved az illető, és most ez a lényeg, nem pedig az, hogy hogyan folytatódik. A hónap vége felé veszteség érhet. Nem biztos, hogy meg tudod előzni. Ezért a legjobb, ha nem bántod magad, hanem békésen elfogadod a helyzetet. Tudd, hogy csak az mehet el tőled, ami vagy aki már nem szolgál téged! Szeretettel engedd útjára, mert hamarosan jön helyette új!

 

Szeptemberi horoszkópHALAK: Fantasztikus lesz a szeptembered. Egyrészt tele leszel energiával, tettvággyal és optimizmussal. Akkor fogod ezeket élvezni, ha szabadjára mered engedni a kreativitásodat. Hagyd, hogy jöjjenek az ötletek! Ne szelektálj! Írd le, és utána találd ki, hogy melyikkel kezded! Most lesz elég erőd, hogy a megvalósítással is foglalkozz. A másik, ami miatt fantasztikusnak ígérkezik ez a hónapod: sorozatos és izgalmas találkozások. Ennek esélyét komolyan növelheted, ha nem ülsz otthon. Menj társaságba, kirándulni, szórakozni! Bárhova hívnak, mondj igent! Meglátod, annyi élmény vár rád, ami mindent megér. Egy szerelem kialakulása sincs kizárva, ha még nincs párod. Amennyiben van, akkor vele lesz ismét harmonikus a kapcsolatotok. Értékeld és élvezd! Kényeztessétek egymást! Legyetek minél többet kettesben, de ne gubbasszatok a négy fal között. Közös élmények erősíthetik a szövetségeteket.

 

Hozzászólások

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás
Téli parfümök
már 480 Ft-tól

Karórák
már 990 Ft-tól

Sífelszerelés
már 490 Ft-tól

Fitness eszközök
már 190 Ft-tól

 
Az örökkévalóság küszöbén
Ken Follett :
Online ár:
4 242 Ft

Eredeti ár: 4 990 Ft
15% megtakarítás
További könyvajánlatok: Még több könyv

Horoszkóp

Az angyalok segítségével a múlt héten elvégezhettem Doreen Virtue Angel Intuitive című kurzusát. A három nap, amit Doreennal, a stábjával és a...

Mi a te fegyvered? – Nagy arab horoszkóp

Mi a te fegyvered? – Nagy arab horoszkóp

Kérdezd a tarot-kártyát! – 11. rész

Kérdezd a tarot-kártyát! – 11. rész

Iskolás horoszkóp: milyen kisdiákok az egyes jegyek szülöttei?

Iskolás horoszkóp: milyen kisdiákok az egyes jegyek szülöttei?

Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Lehet, hogy előre megálmodod életed legfontosabb eseményeit? Karizmatikus erőddel bárkit képes vagy meggyőzni, lenyűgözni? Előre válaszolsz a...

A nagy lélektárs-teszt

A szerelmed a lélektársad?

Benned melyik istennő él? – teszt

Töltsd ki tesztünket!

Mi a valódi célod? – Töltsd ki tesztünket!

Folyton a sikert hajszolod, a vágyaidat kergeted, de nem éred el őket? Lehet, hogy nem is jó helyen keresgélsz! Ha kitöltöd tesztünket, közelebb...

Milyen a szerelmetek? – Számold ki a csillagok segítségével

Szerelmi asztrológuskodásra hívunk! Számold ki, hány csillagjegynyi távolság van kettőtök között, és mi eláruljuk, hogy milyen a szerelmetek...

Szexuális lélektársaddal élsz?

Szexuálisan összeilletek?

A szerelmed a lélektársad, vagy vele csak később találkozol majd? Tesztünk segít eldönteni, hogy hányadán álltok egymással. Kattints a képre!

Készen állsz egy komoly kapcsolatra?

Vannak, akik szülő módjára gondoskodnak párjukról,míg mások a gyermek szerepét öltik magukra,és főként pillanatnyi érzelmeik vezérlik a...

Megvalósítod az álmaidat?

Van, aki csak álmodozik egy jobb életről, más pedig mindent megtesz azért, hogy a vágyaihoz közelebb kerüljön. Te melyik típus vagy?

Napi kínai mantra június 21-re

Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk.

Napi kínai mantra június 23-ra

Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk.

Mi a spirituális életfeladatod?

Mi a spirituális életfeladatod?

Régóta érdekel a spiritualitás világa? Töltsd ki játékos tesztünket, és megtudod, hogy mi a te életfeladatod! Kattints a képre!

Teszt – Találd meg a valódi célod!

Teszt – Találd meg a valódi célod!

Ha kitöltöd tesztünket, közelebb juthatsz igazi céljaidhoz.

Teszt – Ki tudod mutatni az érzelmeid?

Teszt – Ki tudod mutatni az érzelmeid?

A legtöbben úgy szocializálódunk, hogy nem divat kimutatni az érzelmeinket. Ez vajon rád is igaz? Teszteld!

Ismerd meg a szexuális ciklusod!

Ismerd meg a szexuális ciklusod!

Ismerd meg a ciklus öt szakaszát!

A számmisztika egyfajta tipológia, segítségével megérthetjük, hogy „Miért vagyunk szinglik?”

Számmisztika: Ilyen szeretők a nők!

Ahány szám, annyi izgalmas nőtípus – születési dátumod alapján számold ki, te melyik vagy!

Jó anya vagyok?

Most kiszámoljuk, hogy ki milyen anya. A számmisztika átvilágít, belénk lát.

Nagy útmutató: így kell szeretni téged

Jó volna, ha a szerelmünk, a barátaink, a családunk úgy mutatná ki a szeretetet, hogy eljusson hozzánk. Egyikünk ölelésre, másikunk kedves...

Tudod, kiben bízhatsz? A számmisztika elárulja

A számmisztika megmutatja, kiben bízhatsz.

Számmisztika: Ilyenek a nők egymás közt

...vagyis, ha nincs jelen férfi

Számmisztika: Ilyen szeretők a pasik!

Ahány szám, annyi izgalmas típus születési dátumod alapján számold ki, te melyik vagy!

Milyen társ vagy? Számold ki!

Szeretnéd tudni, hogy milyen veled párban az élet? Akkor nézz bele számmisztikai összeállításunkba!

Hűséges vagy? A számmisztika elárul

A számmisztika elárulja, mennyire vagy hűséges.

A számmisztika leleplez

Hűség, szerelem, bizalom, vonzás, hódítás: a számmisztika rengeteg kérdésre megadja a megfelelő választ. Olvasd el korábbi számmisztikai írásainkat!

Mit tegyél nyáron? – Segít a számmisztika

Az idén négy „csupa 1-es” dátum szerepel a naptárban: 11.1.1., 11.1.11., 11.11.1., 11.11.11. Ez a sok 1 és 11 számmisztikai szempontból csupa...

Pénzszámmisztika - Milyen a viszonyod a pénzhez?

Mindannyian szeretnénk gazdagok lenni, és sok pénzt birtokolni. Van, akinek ez sikerül, és van, akinek nem. Van, aki képes megkeresni, de azonnal...

Így szeressük édesanyáinkat!

Anya és gyermeke közötti kapcsolat a legerősebb. Ennek oka egy nagyon mély, ösztönös, archaikus gyökérből fakad, és a gyermek fogantatása előttről...

Számmisztika: Összeillünk?

Hogy mitől vonzódik két ember egymáshoz, és hogy a nagy találkozásból lesz-e kapcsolat, az igazi rejtély. A számmisztika mint tipológia segíthet...

Nyereményjátékok

UW kozmetikumok

Játssz az UW funkcionális bőrápoló készítményeket tartalmazó ajándékcsomagért!

Nyerni akarok

Játssz a tűzzel! – így ünnepeld a nyári napfordulót!

Játssz a tűzzel! – így ünnepeld a nyári napfordulót!

Nyári napforduló van ma, június 21-én mindannyian megkezdjük hathetes utazásunkat a tűzzel, ami a kreativitásunk, a szenvedélyünk és a...

Tízmilliószoros nap, péntek 13 és telihold: ez van ma

Tízmilliószoros nap, péntek 13 és telihold: ez van ma

Különleges nap a június 13-a, a szerencsétlennek hitt dátumhoz telihold és tízmilliószoros nap is társul. Asztrológusunk, Székelyhidi Ágnes tippjei...

Születésihónap-számod elárulja belső tulajdonságaidat

Születésihónap-számod elárulja belső tulajdonságaidat

Születésihónap-számod belső tulajdonságaid mellett jellemzést ad arról is, hogyan viszonyulsz a mindennapokhoz, az emberekhez, miként hajtod végre...

Tudd meg a csillagjegyedből, milyen az anyaképed!!

Tudd meg a csillagjegyedből, milyen az anyaképed!!

A Hold a horoszkópban többek között azt is jelzi, hogy milyen kép él bennünk az édesanyánkról.

Május 1. és június 20. között a szerelem intenzív időszakát éljük, tökéletesen alkalmas az idő arra, hogy a szerelemmel kapcsolatos sebeinket...

Rajzolj egy fát, megmondom, ki vagy!

9 életlecke, amit későn tanulunk meg

Jeszenszky István: „Fogadd be a csendet!”