Horoszkóp

Szeptemberi holdnaptár

Szeptember 1.

Növő Hold a Bakban

A mai napra inkább a komolyság, a figyelem és a megfontoltság lesz a jellemző. Képes leszel arra, hogy akár új, akár régi témáról legyen szó, azt alaposan körüljárd, a felületesség kizárva, és most a kisebb, jelentéktelen dolgok sem kerülik el a figyelmed. Ha esetleg még nyaralással töltöd az időd, akkor is foglalkoztat a munka, mit és hogyan kellene tenned, vagy éppen kivel fogsz dolgozni.

 

Szeptember 2. 3.

Növő Hold a Vízöntőben

Szeptemberi holdnaptárEzen a két napon különösen a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek séta vagy vezetés közben is. Nagyon óvatosnak kell lenned ilyenkor, ha belül haragos vagy, esetlég ellenségesnek érezed magad, akkor próbáld meg fegyelmezni magad, nehogy ellenséget szerezz magadnak. Kiváló a mai nap tárgyalásra, mert tele leszel jobbnál jobb ötlettel, eszed is úgy vág, mint a borotva. Kolléga pofátlansága megdöbbent, de ne húzd fel magad.

Szeptember 4.

Telihold a Halakban

Legyen ezen a feszült napon rajtad valami kis zöld, ami a harmónia színe. Ha zöldből viselsz magadon egy keveset, sugárzik rólad az opitimizmus, toleráns leszel, amit a környezeted nagyra értékel. Különösen kedvesed hozzátartozói, aki közül valakivel talán nem voltál a legjobb viszonyban. Ám ma lehetőség kínálkozik arra, hogy tisztázzátok a félreértéseket, és megoldjátok a problémákat.

Szeptember 5. 6.

Fogyó Hold a Halakban

Szombaton érzelmileg feszültebb, kissé lehangoltabb állapotban leszel, még az is előfordulhat, hogy idősebb nőrokonnal összevesztek valamin, és hallgatás kezdődik közöttetek. Ám ez sem tart sokáig, hiszen az élet furcsa helyzetet teremt, amelyben kénytelenek lesztek tisztázni és egyben megoldani a problémákat. Vasárnap jól tennéd, ha a napot a családdal töltenéd, különösen kényeztetnél egy olyan rokont, aki kissé elesett, beteg, vagy az elmúlt időben több problémája akadt.

Szeptember 7. 8.

Fogyó Hold a Kosban

A Merkúr a mai napon hátráló mozgásba kezdett, ami arra utal, hogy egy probléma, amelyről azt gondoltad, hogy megoldottad, rövidesen ismét terítékre kerül. De érdekes módon most is úgy tűnik majd, hogy minden megoldódik, ám néhány hét után  kiderül, hogy újra kezdheted előre a szájtépést. Egyébként most nem dicsekedhetsz azzal, hogy úgy vág az eszed, mint a borotva, inkább a felfogóképességed lassúbb, és nehezebben tudsz koncentrálni. Egy kolléga is hajlamos olyan stílust megütni, ami kinyitja a kisbicskát a zsebedben, és rájössz arra, hogy valaki annyira irigy, hogy talán még a szeme fehérje is sárga lesz.

Szeptember 9. 10

Fogyó Hold a Bikában

Szeptemberi holdnaptárEzen a két napon még az is előfordulhat, hogy találkozol az asztrológiai ikertestvéreddel. Vagyis egy olyan személlyel, akivel teljesen megegyezik a horoszkópod, mert teljesen ugyanabban az időben született, és talán kilométerekben sem túl messze egymástól. Ezen a két napon érdemes pénzzel kapcsolatos ügyet intézni, viszont ügyelj arra, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, amivel a féltékenység zöld szemű szörnyetegét partneredben felébresztheted.

Szeptember 11. 12.

Fogyó Hold az Ikrekben

Ügyelj arra, hogy betartsd a határidőket, mert ennek most komoly anyagi következményei lehetnek. Még az is megtörténhet, hogy korábbi ballépésedről most kapsz egy értesítést, amely az egekbe tornázza a vérnyomásodat. Nyugalom, nem eszik olyan forrón a kását, járj utána a dolgoknak, ha kell, fellebbez, mert így elkerülheted, hogy fizetned kelljen. A falatozást, pedig fogd vissza, mert olyan hájrétegre tehetsz szert, ami makacsul fog ragaszkodni hozzád. E két napon nem érdemes shoppingolni, mert sajnos olyanra költöd el a pénzt, amire igazán nincs szükséged.

Szeptember 13. 14.

Fogyó Hold az Oroszlánban

A legjobb az lenne, ha ezen a két napon bármilyen művészeti tevékenységet folytatnál. Akár te magad is belevághatnál olyan dologba, amellyel már egy ideje kacérkodtál, ha pedig kétbalkezes vagy, akkor legalább meghallgathatnál egy koncertet, vagy megnézhetnél egy előadást, kiállítást, vagy legalább moziba menj el. Ügyelj arra, hogy ne vidd túlzásba a szesz és egyéb bódító szerek fogyasztását. A párkapcsolatokban feszültség támad, talán azért, ami nem a partner hibája, hanem a tiéd, ugyanis hajlamos voltál idealizálni őt. És amikor kiderül, hogy neki is van hibája, akkor csalódott vagy. A most elhangzó ígéretre ne vegyél mérget.

Szeptember 15. 16.

Fogyó Hold az Oroszlánban

A munkában, az iskolában összeszedettnek kell lenned, és a legjobb teljesítményt nyújtani. Még akkor is, ha nem érzel kedvet az egészhez. A memóriádra ma kevésbé lehetsz büszke, mert olyan dolgokat, amelyek fontosak, elfelejthetsz, viszont amire nem kellene emlékezni, mert jobb lenne,elfelejteni, az élénken él benned. Váratlan találkozás felvillanyoz, és még az is megfordul a fejedben, hogy vele szívesen eltöltenél néhány éjszakát. Ha szülő vagy, gyermekedre ezen a két napon sokkal jobban vigyázz.

Szeptember 17.

Fogyó Hold a Szűzben

Ma találkozhatsz egy olyan személlyel, akinek a faragatlansága és ostobasága égbekiáltó. Igyekezz távol tartani magad tőle, mert arra igazán nincs szükség, hogy jól felidegesítsd magad, és éppen azokkal az emberekkel kapj össze, akiket szeretsz. Ha bulizni készülsz – akár most, akár a hétvégén – még gyorsan beszerezhetsz valami trendi cuccot, negyed áron. És itt az ideje, hogy egy új parfümöt is kipróbálj, amihez szintén ár alatt juthatsz hozzá.

Szeptember 18.

Újhold a Szűzben

Talán a mai napon kissé erőtlennek érezd magad, ám ez gyorsan elmúlik. A mai este alkalmas arra, hogy olyan rituálét végezz, amivel egy kis pénzt vonzhatnál be az életedbe. Például amikor besötétedett, akkor gyújts meg egy fehér gyertyát, rakd körbe 3 sorban 100 és 200 forintosokkal, és hívd a föld közeli segítő erőket, hogy sodorjanak utadba olyan lehetőséget, amelyekkel az anyagi gondjaid, a megélhetésbeli problémáid orvosolhatók. Közben nézd erősen a gyertya lángját, majd kb. 3 perc után fejezd be a rituálét, a gyertyát csomagold el, és a pénzt még az ablakban rázd meg a markodban, szintén háromszor. Reméljük 3 hét után a gondjaid oldódnak.

Szeptember 19.

Növő Hold a Szűzben

Szeptemberi holdnaptárVigyázz az egészségedre, és bármennyi is a munkád, szakíts időt kikapcsolódásra, sportra, mert ezzel töltheted fel lemerülő energiáidat. Ráadásul ezzel kerülheted el, hogy egy betegség ágynak döntsön. Ha nincs munkád, rövidesen találhatsz, mégpedig olyat, amely megfelel az elvárásaidnak. Van egy kollégád, vagy osztálytársad, aki korábban pimasz módon viselkedett veled, és ki nem állhatod. Szedd össze magad, ne kiállts bosszúért, mert a sors rövidesen „megadja” neki mindazt, ami jár neki.

Szeptember 20. 21

Növő Hold a Mérlegben

Szenvedélyes leszel, mint egy tigris. Ez a belső felfokozottság meg fog mutatkozni a munkádon, és a magánéletedben egyaránt. Szerelmi érzéseidre és étvágyadra nem lesz panasz, a meglévő viszonyok még jobban elmélyülnek. A most alakuló kapcsolatok hosszú életűek és igen szenvedélyesek lesznek. A karma szálai is összekapcsolnak benneteket, ezért az elszakadás majd nagyon nehéz lesz. Az új kapcsolatról még jobb lenne, ha nem beszélnél se barátnak, se ismerősnek, se rokonnak, mert véleményükkel tévútra vihetnek.

Szeptember 22. 23.

Növő Hold a Skorpióban

A számonkérés napjai következnek, készülj fel rá, hogy amit korábban elkövettél, arról most kell számot adnod. De az is lehet, hogy ma igazoltatni fognak, vagy a korábban elkövetett cselekedetért most nyújtják be a számlát. Valakivel szemben rájössz, hogy változtatnod kell a stílusodon, a hozzáállásodon, mert így nem folytathatod tovább. Gyermek miatt némi izgalmat érzel, és egy szerelmi kapcsolatban sem olyan tiszta minden, mint korábban.

Szeptember 24. 25.

Növő Hold a Nyilasban

A mai napon olyan témák érdekelnek, amelyek mellett korábban elmentél, nem foglalkoztál vele. Még az is lehet, hogy a szerelem kérdésén is elgondolkodsz, és eszedbe jut, hogy a szerelem tényleg csak kémia lenne? Amit a londoni tudósok mondanak, valóban igaz, hogy amikor az ember rápillant a kedvesére, ugyanazt az agyféltekét aktiválja, mint amikor csokit eszik? Ezzel aztán egy kisebb vitát is elindíthatsz a környezetedben, a barátaid között, és olyan megnyilvánulásokra kerül sor, hogy egészen meglepődsz, és rájössz, nem is ismerted őket.

Szeptember 26. 27.

Növő Hold a Bakban

Jó lenne, ha ezen a hétvégén – ha baráti és családi körben töltöd – nem esne szó a munkáról. Azonban kiváló ez a két nap arra, hogy rendbe tedd az otthonodat, a szobádat, vagy segíts a kiskertben. Arra is kiváló, hogy shoppingolj, még akkor is, ha nincs egyetlen vasad sem, mert a szemeidet legeltetheted olyan cuccokon, amelyekhez rövidesen engedményesen juthatsz hozzá. És közben jót pletykálhatsz a barátaiddal.

Szeptemberi holdnaptár

 

Szeptember 28. 29. 30.

Növő Hold a Vízöntőben

Végre valahára a Merkúr befejezi hátráló mozgását, és te is lezárhatod azt a problémát, amivel eddig legalább kétszer kellett foglalkoznod. A három nap valamelyikén bemutathatod, hogy milyen fantasztikus szakács vagy, és kreálhatsz egy különleges ételt. Ha tanulmányokba kezdtél, lelkes leszel, mert olyan téma kerül terítékre – vagy ígérik, hogy foglalkoztok majd vele -, ami a szíved csücske. Ha nincs állásod, most kell nyomulnod, mert jó kis munkát csíphetsz meg. Kaphatsz kölcsön egy dvd-t, aminek minden pillanatát élvezni fogod.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top