Horoszkóp

Karmahoroszkóp (aug. 29. – szept. 04.)

A hetet feszültté teszi, ugyanakkor nagy eredményeket érhetünk el a Merkúr és a Mars kapcsolódása, valamint a telihold idején. Használjuk ki a hetet, mert olyan dolgokat is elintézhetünk, amelyek korábban nem mentek.

Kos

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: A héten számodra fontos emberekkel hoz össze a sors, annak ellenére, hogy egyáltalán nem így tervezted. Az ő hatásukra olyan változásokon mehetsz keresztül, amelyek felforgathatják eddigi életedet, még az is lehet, hogy szakmát váltasz. Ennél jobb dolog nem is történhetne veled.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki lehetőséget ad neked, és egy új, tőled szokatlan feladat elvégzését bízza rád. Végre alkalmad nyílhat bebizonyítani, hogy milyen sokrétű vagy, és belekóstolni olyan dolgokba is, amelyek eddig távol álltak tőled.

Karmikus feladatod: Minden vágyadat teljesíti egy olyan pasi, akitől már szabadulni akartál. Ez teljesen megkavar, mert képtelen leszel dönteni. Segítségedre lehet egy fehér papír és egy toll, készíts listát a jó és rossz tulajdonságairól. Most ne hallgass másokra, mert csak még nehezebb lesz döntened.

 

Bika

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: Ha valamit a fejedbe veszel, akkor mondhat bárki bármit, az tuti, hogy te véghezviszed. Most jól is teszed, mert a barátaid közül akadnak páran, akik csak irigységből és féltékenységből próbálnak eltántorítani. Lehet, hogy a célhoz vezető út rögös, de annál nagyobb lesz az önfeledt mámor, mikor célba érsz.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akire sokkal több időt kellene fordítanod, mert mellőzöttnek érzi magát. Ha időhiányban szenvedsz, legalább küldj neki szerelmes SMS-eket. Meglátod, egy szempillantás alatt felkorbácsolódnak az érzelmeitek.

Karmikus feladatod: Hitelügyleteidet ne a héten intézd, bármennyire is úgy érzed, hogy sürget az idő. A sok kiskapu helyett csak egy halom ellenállásba ütközhetsz. Ismét bebizonyosodik: nem mindegy, hogy az ember mikor, illetve kivel kezd bele a dolgai intézésébe.

 

Ikrek

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: Szerelmed egy olyan nyár végi programmal áll elő, amelyhez semmi kedved. Te inkább a barátnőiddel lógnál egész héten, és az üzleteket túrnád, mert már készülsz az őszre. Legyél őszinte és egyenes, mert meg fogja érteni, és könnyedén belenyugszik.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel különböző álláspontot képviseltek egy közös ügyben. Vita helyet próbáljátok elfogadni a másik fél véleményét. Nem lesz egyszerű, mert mindketten határozott és elszánt módon viselkedtek, de nincs kizárva a békés megegyezés. 

Karmikus feladatod: Lehet, hogy most kell meghoznod életed legnehezebb döntését, de nincs okod aggodalomra, hiszen rengeteg barátod van, akik készen állnak, hogy segítsenek. Legyél hálás minden jó szóért, mert ők a nehézségek ellenére melletted állnak, és kitartanak a végsőkig.

 

Rák

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: Kalandos szerelem a láthatáron, amelybe nem biztos, hogy belemész. Ha párkapcsolatban élsz, sokat kockáztathatsz, és neked most a biztonság a legfontosabb, ha viszont egyedül éled napjaidat, akkor lehet, hogy a pasi nem tud levenni a lábadról néhány kedves szóval és a csillagos éggel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akinek szívesen adsz kölcsön, mert tudod, hogy kamatostul kapod vissza, de most neked sincs pénzed. Próbálj meggyőző lenni, mert ha vicces és jópofa vagy, kételkedni fog a szavadban.

Karmikus feladatod: Meg kell tanulnod tolerálni másokat. Néha nehezedre esik türtőztetni magadat, és minden ok nélkül nekiesel a barátaidnak és a családtagjaidnak, de csak azért nekik, mert tudod, hogy egyedül ők viselik el az érzelmi kitöréseidet. Mások már rég faképnél hagytak volna, és komolytalannak tartanának.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: A türelem rózsát terem. Mindenkinek különböző ideig tart megtanulni azonos dolgokat. Ezt el kell fogadnod. Örülj neki, hogy neked vág az eszed, és pillanatok alatt elsajátíthatsz olyan dolgokat, amelyeket szeretnél, de gondolj azokra is, akiknek nehezebben megy, és támogatásra szorulnak.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel újból lángra lobbanhat a szívetek egymás iránt. Derült égből villámcsapás, olyan hatással hatnak érzelmeidre kedvesed csengő-bongó szavai. Legyél higgadt, és ne add be a derekad azonnal, játszadozz vele, mert most te vagy nyeregben, és bármit megtehetsz.

Karmikus feladatod: Olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor lehetőséged adódik a spórolásra. Élj az alkalommal, mert közelednek a szűkösebb idők, amikor jól jöhet az a kis dugipénz. Ha másként nem megy, vegyél egy perselyt, amelybe tenni lehet, de kivenni csak egyszer, amikor összetöröd.

 

Szűz

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: Minél többen dolgoztok egy feladaton, annál könnyebb áthárítani a felelősséget másra. Jobb időben tisztázni, hogy kinek mi a dolga, így nem lehet, hogy te felelj mások hibáiért és az esetleges felelőtlenségükért. Ha valakinek nem tetszik, hagyd nyugodtan kilépni a körből.

Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki több figyelmet és törődést igényel, és ezt te most megadhatod neki. Ne anyagiakra gondolj, mert sokkal nagyobb szüksége van a személyes kontaktusra, illetve a gondoskodásra. Ez a nehezebb, mert elég kevés időd van mostanában.

Karmikus feladatod: A szakítás lehetősége „forr” a levegőben. Kedveseddel mindennapos vitákba mész bele, melyek nem hoznak nyugalmat, csak állandó feszültséget. Érdemes lenne megpróbálnotok pár hetes szünetet tartani a kapcsolatotokban, mert az idő sok mindenre megoldás lehet.

 

Mérleg

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: Remekül indul ez a hét. Megalapozhatod a sikereidet, és olyan anyagi hátteret biztosíthatsz ezzel a családodnak, ami megnyugtató lehet mindenki számára. Arra kell törekedned, hogy főnököddel tartsd meg a három lépés távolságot, mert ha egyszer túl közel engeded magadhoz, még az is előfordulhat, hogy többet szeretne, mint főnök-beosztott kapcsolat.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz karmikus kapcsolatod, aki féltékenyebb a kelleténél. Sok barátod van, és gyakran előfordul, hogy közvetlenebb vagy velük. Ha nem szeretnél állandóan vitatkozni a kedveseddel, vegyél vissza a szívélyes viselkedésedből, vagy magyarázd el neki, hogy te egyszerűen ilyen vagy.

Karmikus feladatod: A szerencse melléd szegődik, és a bonyolultnak tűnő dolgok egy pillanat alatt megoldódnak, legyen az bármi. Légy hálás érte a sorsnak, és becsüld meg ezeket a tökéletes napokat, amelyek rád várnak.

 

 

Skorpió

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: Közlekedj óvatosabban, mert véget értek a szabadságolások, és a héten ismét megnő a forgalom a városban. Mindenki rohan, de te indulj el mindig időben, így elkerülheted a dugókat és az esetleges baleseteket. Ha még is bele csúszol egy kisebb veszteglésbe, ne próbálj egérúton menekülni, mert még rosszabbul jársz, mint ha végig állod a sort.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki megpróbál elcsábítani. Ne számíts sok jóra, mert az egyéjszakás kalandban nem lesz sok örömöd, és így okot szolgáltathatsz egy jó kis folyosói pletykára, amely nem tenne jót a hírnevednek.

Karmikus feladatod: Ha szingli vagy, akkor a hétvégi buliban kellemes perceket tölthetsz el egy idegen pasival. Ha nem szeretnél semmi komolyat, csak szórakozol vele, akkor ne add meg neki a telefonszámodat, és jobban teszed, ha álnéven mutatkozol be, mert levakarhatatlan lesz.

 

Nyilas

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: Kicsit összekuszálja a sors az életed, de végre történik valami, és felkavarodik az állóvíz. Lehet, hogy nem minden alakul a kedved szerint, de használd ki a változás adta lehetőségeket, mert sok jó dolog születhet belőle. A párkapcsolat terén érdemes ragaszkodni a jelenlegihez, mert segítségedre lehet megélni ezt a hetet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személy szeretné, ha elköteleznéd neki magad, akitől a hideg is kiráz. Gondold végig az ajánlatát, mert ha elfogadod, sok mindenre megoldás lehet, még akkor is, ha közben fel kell adnod elveid egy részét. Jusson eszedbe, hogy minden csak egy ideig tart, és a számodra kedvezőtlen dolgokból is sokat lehet tanulni.

Karmikus feladatod: Használd ki ezt a gyönyörű hetet, és hódolj a vízi sportoknak, vagy csak lazításképp egyszerűen menj ki sütkérezni egy vízi birodalomba, ahol kedvedre csúszkálhatsz a vadabbnál vadabb csúszdákon.

 

Bak

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: Egy olyan állásajánlattal „bombáznak”, amely elsőre jobbnak tűnik, mint amilyen valójában. Mielőtt igent mondanál, jól gondold át, mert sokat veszíthetsz. Ha most belemész egy kedvezőtlen dologba, nehéz lesz kikászálódni belőle, és várhatóan egy jó ideig nem tudsz majd.

Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz karmikus kapcsolatod, akivel soha nem tudod, hogy hányadán állsz. A lelked mélyén biztonságra vágysz, mégis újra és újra felborítod magad körül a világot. Legyél végre határozott, és játssz nyílt lapokkal, meglátod, kedvesed is egyenes válasszal válaszol.

Karmikus feladatod: Az év buliján vehetsz rész, ha nem vagy lusta, és hajlandó vagy a cél érdekében felkerekedni, bármennyire is fáradtnak érezd magad. Ha másként nem megy, hívd át a csajokat, hogy nálad készüljetek a nagy eseményre. Megalapozhatjátok a hangulatot egy pár korty jégbe hűtött pezsgővel.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp aug. 29.- szept. 04.Karmikus kötelességed: A héten ne ártsd bele magad mások magánügyeibe, mert nem veszik szívesen, és magadra haragíthatod egy jó pár barátodat. Foglalkozz inkább a saját dolgaiddal, ott is van mit helyre tenni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki elől megkaparintasz egy nagyon jól fizető állást. Olyan vagy, mint egy cikázó, csodálatos pillangó, körberajzod az embereket, és pillanatok alatt mindenkit leveszel a lábáról, ezért esélytelenek veled szemben azok, akik inkább a tettekkel bizonyítanak, mintsem a szavakkal.

Karmikus feladatod: Kúráld ki magad. Mintha kimerítettek volna az előző hetek eseményei, ezért most kevésbé foglalkozol a terveiddel. Ne hagyd, hogy környezeted elszívja az energiáidat. Ha másként nem megy, vonulj el a világ elől legalább erre a hétvégére. Meglátod, a magány kitisztítja a fejedet, és feltölti a lelkedet is.

 

Halak

Karmikus kötelességed: Legyél büszke arra, amid van, irigylésre méltó. Hinned kell önmagadban, és akkor bármit meg tudsz valósítani, de szükséges hozzá egy társ, akit lehet, hogy már meg is találtál, csak még nem tudsz róla, vagy ha tudsz, akkor becsüld meg jobban.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki a karrieredben támogatni fog anyagilag és erkölcsileg is. Fogadd el, és ne gondolkozz rajta, mert neki is megéri. Végre valaki felfedezi a benned rejlő tehetséget és spirituszt. Ezt ne érezd kellemetlennek, inkább használd ki, mert ő is ezt teszi.

Karmikus feladatod: Kicsit unalmasnak tűnhet ez a hét, de várd ki a végét. Hajlamos lehetsz túl magasra tenni a lécet, és ha nem sikerül azt elérni, akkor könnyedén elkeseredhetsz. Pedig semmi okod rá, mert az év legjobb bulijában lehet részed. Engedd el magad – és a gondjaidat is.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top