Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (augusztus 28-30.)

Feszült héttel búcsúzott az augusztus, az utolsó nyári hétvége a feltöltődés és a felkészülés ideje.

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30KOS: Ennek a hétvégének az eleje sokkal jobbnak ígérkezik, mint a folytatása, ezért ha bármit tervezel, akkor azt lehetőleg tedd szombat délutánig. Addig tele leszel életvidámsággal és játékossággal. Jó lenne, ha minél többet lennél gyerekek társaságában. Játsszatok, bohóckodjatok! Engedd meg magadnak, hogy ismét gyerek legyél! Nem kell folyton komoly felnőttnek lenned. Nagyon fontos, hogy ezen a hétvégén ne dolgozz, mert könnyen konfliktusba keveredhetsz a főnököddel vagy valamelyik kollégáddal. Az is tanácsos, hogy ne a jövővel, hanem a jelennel foglalkozz! Élvezd az augusztus utolsó hétvégéjét! Menj ki a szabadba, a napra! Ne engedd magadhoz a borús gondolatokat!

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30BIKA: Alapvetően kellemes hétvége elé nézel. Csak szombaton kell vigyáznod a kapcsolataidra és a mozgásodra. Könnyen megsérülhetsz, te vagy valaki más könnyen megsérülhet. Ha ezt az egy napot megúszod, akkor minden rendben lesz. Látod, vannak napok, amikor jobb lenne elzárkózni a világtól. Mivel hétvége van, könnyebben megteheted. Ne menj sehova! Lazíts otthon! Ülj ki a kertbe vagy a teraszra egy jó könyvvel, és igyál jegesteát! Ha van kedved, akkor kertészkedhetsz is. Most lesz türelmed olyan dolgokhoz, amelyekhez egyébként nem szokott. Használd ki, és legalább egy nemszeretem feladatnak járj a végére! Lehet ez selejtezés, dobozok felcímkézése vagy őszi–téli ruhák átnézése.

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30IKREK: Nem fogsz unatkozni ezen a hétvégén, a szó jó és rossz értelmében sem. Vigyáznod kell a párkapcsolatodra és a pénzedre is. Mindkét területen érhet veszteség, ha nem vagy kellően óvatos. Felelősségteljesen és türelmesen állj hozzá minden helyzethez! Pénzügyek terén például fogadd meg, hogy nem költesz többet, mint amennyi a büdzséd! És tedd a pénztárcádat biztonságos helyre! Hidd el, nem látszik a zsebtolvajon, hogy ő ki is valójában! Szerencsére lesznek kellemes dolgok is ezen a hétvégén, például egy érdekes és izgalmas találkozás, beszélgetés. Mivel te alapvetően nyitott vagy, nem fog nehezedre esni kíváncsian állni a másikhoz, és ez a kíváncsiság az, ami őt meg fogja lepni, és meg is fogja nyerni…

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30RÁK: Ez a hétvége több konfliktust is tartogat számodra. Muszáj lesz végre kiállnod magadért, még akkor is, ha ezzel lezárul egy kapcsolat. Itt az ideje, hogy magadra is gondolj! Nem tűrhetsz a végtelenségig. Szó szerint belebetegszel, ha nem állítod le a folyamatot. Ne félj, mert a méltatlan helyett hoz neked a sors újat, jobbat! Előbb, mint gondolnád, főleg, ha képes vagy szeretni önmagadat. Hidd el, többet is kaphatsz! Ne érd be megalázó, fájdalmas barátsággal vagy szerelemmel! Tartogat neked valami sokkal szebbet az élet. Ha nem hiszed, akkor jól nyisd ki a szemed! A hét utolsó napja alkalmas lesz olyan beszélgetésekre, amelyeknek a célja a közös nevező megtalálása. Használd ki okosan!

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30OROSZLÁN: Nem fogsz unatkozni ezen a hétvégén. Többek között az éberséged lesz próbára téve. Folyton ügyelned kell valamire. Hol a pénzedre, a kiadásaidra, és hogy ne csapjon be senki, hol a közlekedésben kell nagyon óvatosnak lenned. Főleg a tömegben, illetve a nehezen belátható kanyarokban és kereszteződésekben kell többször is körülnézned, mielőtt lelépsz vagy elindulsz. Ha nem így teszel, könnyen megsérülhetsz. Szerencsére ez csak múló feladat. Nem kell egész hétvégén résen lenned. A hét utolsó napján nem kell aggódnod semmi miatt. Élvezd, és használd ki! Kényeztesd magad, és törődj az egészségeddel! Jó lenne leszoknod a nagy „traktákról”. Ne terheld a gyomrodat egyszerre sok étellel! 

           

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30SZŰZ: Két dologra kell figyelned ezen a hétvégén. Az egyik a családod, a másik az otthonod. Mindkettőre időt kell szánnod. Ha él még az édesanyád, nagyon vigyázz, hogy ne keveredj vele összetűzésbe! Még akkor se, ha meggyőződésed, hogy neked van igazad! Tisztelettel és türelemmel fordulj hozzá! Tudd, hogy ez nem verseny, nem kell senkinek győznie! Csak ezzel a hozzáállással sikerül kivédened a kísértést, hogy szembeszállj vele. Ha vannak gyermekeid, akkor velük is foglalkozz! Ők olyan csodái az életnek, akik vidámságot visznek mindenhova. A közelükben minden könnyebbnek fog tűnni. Az otthonodban pedig tegyél egy kis rendet! Amennyire rend van körülötted, annyira lesz benned is…

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30MÉRLEG: Ezen a hétvégén legyél nagyon óvatos a közlekedésben! Ha megoldható, akkor ne te vezess. Ha nem, akkor mindenhol többször is nézz körbe, mielőtt elindulsz! A balesetveszély csak fokozott figyelemmel védhető ki. Emellett a családodra kellene időt szánnod! Jobb, ha nem halogatod tovább a látogatást. Te is meghívhatod őket! Meglátod, jobban fog sikerülni, mint gondolnád. Érdemes lenne az otthonoddal is foglalkoznod. Néha jólesik otthon maradni. Ha úgy tartja kedved, akkor rendezd át a szobádat, vagy selejtezz a ruháid között! Most lesz türelmed azokhoz az időigényes dolgokhoz, amelyekhez egyébként nem szokott, mivel ezen a hétvégén lassabb, nyugodtabb hangulatban leszel.

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30SKORPIÓ: Az egészséged és a testi épséged mindennél fontosabb. Ez közhelyesen hangzik, de jobb, ha csak elméletben sejted, miről van szó. Ezen a hétvégén nagyon kellene vigyáznod magadra, hiszen más nem vigyázhat helyetted. A közlekedésben veszély leselkedik rád, ezért fontos, hogy minden szabályt betarts, de ne számíts arra, hogy ezt a többiek is megteszik. Például ha a te lámpád zöld, akkor is nézz körül! Így megelőzheted a bajt. A hét utolsó napján mozdulj ki otthonról! Élvezd még ki a nyár örömeit! Menj strandolni, úszni, biciklizni stb.! Télen lesz még időd otthon gubbasztani. Most menj a szabadba! Töltődj a nap fényével és éltető erejével! Ennél jobb gyógyszer nincs!

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30NYILAS: Okosan használd ki ezt a hétvégét! Egyrészt ne feledd, hogy ez a nyár utolsó hétvégéje, amikor még garantáltan élvezheted a strandolást és a szabadtéri sportokat! Menj szörfözni, úszni, vízibiciklizni stb.! Másrészt számíts rá, hogy energiáid szombat délutánig lesznek topon, utána kicsit lejjebb esnek! Emiatt érdemes minél korábbra tenned az izgalmas és aktív programokat! Aztán jöhet a pihenés és a töltődés. A hét utolsó napján érdemes lenne a jövővel foglalkoznod. Álmodozz, tervezgess, és beszélj ezekről azokkal az emberekkel, akik nem szoktak kritizálni és lehurrogni! Fontos, hogy „csíraállapotban” ne „fagyjon le” az ötleted, mert ilyenkor még bizonytalan vagy…

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30BAK: Ez a hétvége a feszültségek ellenére jónak ígérkezik a számodra, főleg, ha a szombati „provokációnak”, illetve a kísértésnek ellen tudsz állni. Az egyetlen és legjobb taktika a higgadtság. Ha nem megy másképp, akkor legyél kívülálló vagy akár közömbös. Még ez is jobb, mint ha olyan durva konfliktusba keveredsz, amiből valaki sérülve jön ki. Magadat és a másikat is megóvhatod, ha sikerül kitérned a vita elől. Meglátod, hogy bár nehezebb nem felvenni a kesztyűt, mégis ez a bölcsebb út. Másnapra a feszültségnek nyoma sem lesz. Olyannak tűnhet az egész, mint egy rossz álom. Ha a törekvésed ellenére összetűzés történt, akkor a hét utolsó napja alkalmas a félreértések elsimítására.

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30VÍZÖNTŐ: Akkor jársz a legjobban, ha ezt a hétvégét teljesen a pihenésnek szenteled. Tudnod kell, hogy neked is jár egy kis lazítás. Az sem bűn, ha a semmittevést választod. Kellenek olykor olyan napok, amikor lustálkodik az ember. Valószínűleg most ez fog téged a leghatékonyabban feltölteni. Szükséged van rá, mert fárasztó hét áll mögötted. Keress egy nyugis helyet, telepedj bele egy kényelmes fotelba, és nézd a nyár végi természetet! Vagy ha van kerted, akkor locsolj, és gyönyörködj a növényeidben! Este pedig szánj időt az augusztusi csillagos ég megcsodálására. Mindjárt vége a nyárnak. Élvezd ki az utolsó napokat is! Minél több időt tölts kinn, a szabadban! A szél, a nap és a tér erősít fizikailag és lelkileg.

 

Hétvégi horoszkóp augusztus 28-30HALAK: Kellemes hétvége vár rád. Egyetlen dolog árnyékolhatja be, ha pénteken a munkád miatt túlságosan felizgatod magad. Tudnod kell, hogy a változások elkerülhetetlenek. Ezzel nincs semmi baj, csak a te reakciódon múlik, hogy mit hozol ki belőle. A hétvégét töltsd a barátaiddal! Használjátok ki, hogy még nyár van! Szervezzetek szabadtéri programot. Ha van párod, akkor legyetek minél többet kettesben! Menjetek el sétálni, csónakázni vagy libegőzni! Sok romantikus helyszín vár rátok. Keressétek fel azokat a helyeket, amelyeket megismerkedésetekkor szerettetek! Meglátod, jót fog tenni egy kis nosztalgiázás. Kellemes felidézni a szép időket. Ez erősítheti a kapcsolatotokat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top