Kínai szexhoroszkóp

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Több ezer éves hagyomány a kínai asztrológia, amely nem havi, hanem éves beosztáson alapul. Milyen a 12 kínai jegy egymáshoz való viszonya az ágyban? Most megtudhatod!


Kalkulátor

Kínai horoszkóp

A kínai horoszkóp több, mint kétezer éves tudomány. Főszereplője más horoszkópokkal ellentétben a Hold.

Még több kalkulátor »

Kalkulátor

Kínai szexhoroszkóp

Tudni szeretnéd hogyan működik kapcsolatotok az ágyban? A kínai szexhoroszkóp elárulja az igazságot!
Forrás:: Tokaji Zsolt: Kínai szexhoroszkóp

Még több kalkulátor »

Minden asztrológiai rendszer, így a kínai is az emberek általános jellemzése, sorsanalízise mellett valamiféle útmutatásul szolgálhat, tanácsot ad döntéseinkkel kapcsolatban.
A párkapcsolat jelentse akár hosszú évek boldogságban töltött vagy viharoktól sújtott házasságát, akár egy-egy rövid életű flörtöt, a kínai asztrológia segítségével mélyebben feltárhatjuk az adott kapcsolat működésének lelki és spirituális okait és várható végkifejletét.

A kínai asztrológia tizenkét állatjegye ma már nálunk is legalább annyira elterjedt és jól ismert, mint a nyugati horoszkópé. Jól tudjuk, hogy a kínaiak nem a hónapok tagolta ciklusokat, hanem az éveket veszik a felosztás alapjául.
A horoszkóp kiszámításánál azonban az éves cikluson túl figyelembe veszik az öt elemet: a vizet, a fémet, a tüzet, a fát és a földet is, melyeket egy-egy bolygó tulajdonságával ruháznak fel. A víz megfelel a Merkúrnak, a fém a Vénusznak, a tűz a Marsnak, a fa a Jupiternek, a föld pedig a Szaturnusznak.
Megkülönböztetnek továbbá pozitív, férfias és negatív, nőies hatásokat, a jangot és a jint, valamint a születés kettős óráját, amelyet a kínai horoszkóp aszcendensének is szokás nevezni.

Vagyis: amikor a saját jellemzésünket vagy a kiválasztott partner jellemzését olvassuk, érdemes az aszcendenseket is figyelembe venni, amelyek nyilvánvalóan nem rendelkeznek olyan erős hatással, mint az alapjegyek, de a teljesebb jellemzés érdekében nem elhanyagolhatók. Nos tehát, a kínai aszcendenst – a nyugati horoszkóphoz hasonlóan – a születés órája határozza meg. Kiszámítása azonban jóval egyszerűbb. Azt kell tudni csupán, hogy ki melyik „kettős órában” született, hiszen ezek fölött is egy-egy állatövi jegy uralkodik. Ezek pedig a következők:

 

 Jegy Óra Jegy  Óra
 Patkány 23-1
11-13
 Bivaly 1-3 Kecske
13-15
 Tigris 3-5 Majom
15-17
 Nyúl 5-7
Kakas
17-19
Sárkány
7-9 Kutya
19-21
Kígyó
9-11
Disznó
21-23

 

 

A jelen elemzés nem egy adott nap, naptári év várható eseményeire korlátozódik, hanem általános párkapcsolati jellemzéseket tartalmaz, így a jövőben is bármikor nyugodtan használható, hiszen a benne foglaltak nem avulnak el, mint ahogy már több ezer év óta örök érvényűek.

 

Olvass tovább

Hozzászólások

turtundi 2009-09-02 20:10

Régebben nem hittem a horoszkópokban, de megváltozott a véleményem. Persze nem az újságokban megírt általános horoszkópokról beszélek, hanem a személyre szabott horoszkópról. Na de kínai szexhoroszkóp? Ezek alapján válaszzak magamnak megfelelő szexpartnert? Hogy nézne ez ki élőben? -Szia, neked mi a kínai csillagjegyed? -Patkány!- Oh, bocs akkor veled ma nem fekszem le..:)rnNem hiszem, hogy ebben van igazság.rnTündi

-1- 2009-08-27 17:09

Szegény gépírónő. :)

Torolt_felhasznalo_770932 2009-08-27 12:09

kínai szexhoroszkóp??? kutya gazdi horoszkóp? ki az az iq betyár aki ezeket kitalálja és engedélyezi? ilyen tarot olyan tarot...mi lett ezzel az újsággal... régebben még csak csak megvettem, de már akkor is dőlt a hülyeség meg a reklám, majdnem minden oldalról! somamammmamia gésa? ehhhh...:D:D:D

Ree 2009-08-27 09:48

Nem megbízható, mert hónapot, napot nem lehet megadni. Így nem pontos. Tigrist ad ki nekem, holott bivaly vagyok. Az ac-m is:)

Ree 2009-08-27 09:47

Nem megbízható, mert hónapot, napot nem lehet megadni. Így nem pontos. Tigrist ad ki nekem, holott bivaly vagyok. Az ac-m is:)

nok_apja 2009-08-27 09:39

A kínai horoszkópban a jegyed: Kígyó.

 

. . .  Szerelmi életed kalandokkal telített, a változatosságot keresed.

 

Aha, csak nem találom. Valszeg félregépelt a gépírónő.

Ez sem jobb mint a többi.

 


Torolt_felhasznalo_770932 2009-08-27 08:37

még az ac-nk sem illik össze, csupa sebeket okozunk a másiknak...