Horoszkóp

2009. augusztusi holdnaptár

Augusztusban már a Jupiter és a Neptunusz nem állnak olyan szorosan, mint eddig, ez pedig jelentősen megkönnyíti az életünket.

2009. augusztus 1. 2.

Növő Hold a Skorpióban

Hatalmas energiákkal rendelkezel ezen a két napon, ezért aztán előfordulhat, hogy olyan valakit sértesz meg – természetesen nem direkt, hiszen észre sem veszed -, aki ezt nem érdemli meg. Ezen a két napon nagy esély van arra, hogy találkozz életed szerelmével, mert olyan kapcsolatba mehetsz bele, amely szexuálisan olyan kapukat tár előtted szélesre, amelyek eddig ismeretlenek voltak, és ezzel hozzá is láncolódsz. A meglévő kapcsolatokat is feldobottá teszik a szexuális tűzijátékok, és minden esély megvan arra, hogy a kihűlő félben lévő viszonyokban is új fejezet kezdődjön.

2009. augusztusi holdnaptár

2009. augusztus 3. 4.

Növő Hold a Bakban

Kiváló ez a két nap megbeszélésre. Még az is megtörténhet, hogy olyan feladattal bíznak meg, amelyre mindig vágytál, és amikor megkapod, akkor megrémülsz. Ne ijedezz, mert nagyon jól fogsz teljesíteni, és élvezni fogod a munka minden pillanatát. Ezen a két napon komoly és fajsúlyos megbeszéléseket folytathatsz olyan témában, amelyek téged nagyon érdekelnek. És megtalálsz valamit, amiről azt hitted, hogy már sohasem fog előkerülni.

 

2009. augusztus 5.

Növő Hold a Vízöntőben

Itt az ideje, hogy olyan kérdésekkel foglalkozz, amelyekről hiszed és nem is, hogy vannak. Amelyek miatt tele vagy kétségekkel. Például ilyen terület a szürke zóna témája, amikor a lélek kiemelekdik a testből, és a kettőt ezüstfonál is elszakad, ami azt jelenti, hogy az illető végérvényesen elválik a testétől. Nos, ez az a téma, amiben, ha ma jobban „beleártod” magad, biztos, hogy olyan eredményeket kapsz, amelyek megnyugtatnak, illetve tovább fokozzák kíváncsiságod ebben a témában.

 

 

2009. augusztus 6.

Telihold a Vízöntőben

Ma mindent megteszel valakiért, megpróbálsz rajta segíteni, és megdöbbent, hogy mennyi ellenállásba ütközöl. De nem adod fel, mert karmikus feladatként fogod fel, hogy neked rajta segítened kell, és addig űzöd, hajtod a dolgokat, amíg sikerül. Ma szívesen dolgozol a munkatársaiddal, és örülsz, hogy csapatjátékban vehetsz részt, mintha egyedül kellene tevékenykedned.

2009. augusztusi holdnaptár

2009. augusztus 7.

Fogyó Hold a Vízöntőben

Ma olyan nap van, amikor talán még azt is meg tudod javítani, amihez szakképzettségre lenne szükség. Egyszerűen meglátod a megoldást, és érzel kedvet, bátorságot a feladat végrehajtására. Fontos számodra, hogy ma elérj valakit, akivel olyan dologról beszélhettek, amely egy harmadik emberről szól, mégsem pletyka.

 

2009. augusztus 8. 9.

Fogyó Hold a Halakban

A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért, ha valamelyik nap reggelén úgy érzed, hogy egy megbeszélés, vagy egy korábban fontosnak tartott és várt dolog most balul sülhet el a számodra, akkor találj ki valamit, és mond le. Viszont nem kerül semmibe, hogy valakit, akinek nagy szüksége van egy kis bátorításra, egy kis önbizalom erősítésre, annak szépeket, és jót mondj.

 

2009. augusztus 10. 11.

Fogyó Hold a Kosban

Ezen a két napon ne erőltess semmit, mert amit most kiharcolsz, abban nem lesz sok köszönet. Ráadásul fennáll a lehetősége annak, hogy ezen a két napon kevesebb dolgot tudsz elintézni, mint egyébként, vagyis tartozol az ördögnek néhány úttal. Valakitől, vagy valamitől félsz ezen a két napon, de ha átgondolod, hogy mi okozza a félelmeidet, akkor rájössz, hogy ezek teljesen alaptalanok, és képes leszel őket legyőzni.

 

2009. augusztus 12. 13. 14.

Fogyó Hold a Bikában

Ezen a három napon igen anyagias leszel, nagyon meggondolod, hogy mire adsz ki. Örülsz az ajándéknak, amit kapsz, vagy boldogan teszed el azt, amivel meglepnek, vagy amit találsz. Mert ezen három nap valamelyikén még az is megtörténhet, hogy értékes dologra bukkansz. Vagy végre megszabadulsz attól, amitől régóta szeretnél, és mindez haszonnal történik. Ez a három nap kiváló arra, hogy a saját érdekeidet képviseld, a sikert a főként pozitív hozzáállásodnak köszönheted.

2009. augusztusi holdnaptár

2009. augusztus 15. 16.

Fogyó Hold az Ikrekben

Érzelmes leszel, és szuper érzékeny, ezért fordulhat elő, hogy olyan dolog miatt is könnyeket hullatsz, amely miatt ezt korábban nem tetted. Még az is lehet, hogy észre sem vetted, most pedig a szíveden viseled. Jó hírt hallasz a rokonságod köréből, és ettől boldognak érzed magad, de azért van benned egy kis aggodalom, egy kis kétség, mi van, ha mégsem így van minden. Ezen a két napon pompásan vásárolhatsz, vagy ha vízparton töltöd az időd, megpillantod azt a pasit, akivel később együtt fogsz majd járni.

 

2009. augusztus 17. 18.

Fogyó Hold a Rákban

Olyan hatalmas energiákkal ezeken a napokon nem rendelkezel, ezért ha szabadságon vagy, esetleg kötetlen a munkaidőd, akkor jól teszed, ha sokáig lustálkodsz, és nem kezdesz bele semmi olyanba, ami megerőltető lenne. Valaki úgy hazudik, mint a vízfolyás, és olyan lehetőségekről számol be, amivel nemcsak sok pénzt lehet keresni, hanem egyéb előnyökhöz is lehet jutni. Amiből egyetlen szó sem igaz, ezért ne higgy neki.

 

2009. augusztus 19.

Fogyó Hold az Oroszlánban

Tartsd magad távol a veszélyes helyektől, és ne menj bele semmiféle vitába. A délelőtti órákban pedig különösen figyelj a közlekedésre, mert előfordulhat, hogy valakinek a rohanása, az agressziója miatt te is összetöröd magad. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel már régóta szerettél volna, de most jött el rá az idő, az alkalom, és annyira meglepődsz ezen, hogy szinte meg sem tudsz szólalni.

 

2009. augusztus 20.

Újhold az Oroszlánban

2009. augusztusi holdnaptárA mai napon szórakozz, töltsd az idődet társaságban. Ha szingli vagy, esetleg a meglévő párkapcsolatodat már befejeznéd, akkor a sors mutat neked egy olyan partnert, akibe nyomban belehabarodsz, és akivel eltelik egy kis idő, amíg összejössz. Mindenféle trükkökre lesz szükség ahhoz, hogy őt behálózd, de sikerülni fog, és ő igazán megéri. Egy menő csaj a környezetedből kínos helyzetbe kerülhet, és ezen te jót mulatsz.

 

2009. augusztus 21. 22.

Növő Hold a Szűzben

Figyelje a táplálkozásodra, ne egyél össze-vissza, a gyümölcsökkel is légy óvatos, mert ezen a két napon szuper érzékeny lesz a gyomrod, és előfordulhat fertőzés, vagy éppen has-mars lehetősége. Ezen a két napon nagyon fontos a csomagolás, mármint, nem mindegy, hogy milyen cuccban jelensz meg különböző helyeken. Még ha idő szűkében leszel, akkor se ugyanazt viseld délelőtt, mint este. Érdemes ezen a két napon sminkcuccokat venni, mert rátalálsz egy olyan helyre, ahol jó minőséget, olcsóbban beszerezhetsz.

 

2009. augusztus 23. 24. 25.

Növő Hold a Mérlegben

Vannak olyan helyzetek, amikor a legrégebbi, és legjobbnak tartott kapcsolatok is megszakadnak. Ilyen lesz egy mostani, amikor kiderül, hogy olyasmit követett el, amivel te nem tudsz azonosulni, és tettestárs sem akarsz lenni. Nem leszel szívbajos, és elrebeged az elbocsátó szép üzenetet. Kezedbe kerülhet egy olyan levél, vagy tudomásodra juthat egy olyan régi történet, amely a családodban esett meg, és amely jobban rávilágít eseményekre, a saját múltadra, a gyökereidre. Egyébként ma az ízlésed tökéletes, valaki öltözködési tanácsot is fog kérni tőled.

 

2009. augusztus 26. 27.

Növő Hold a Skorpióban

Az ezotérikus témák érdekelnek, különösen a lélek útja a halál után az, ami foglalkoztat. Érdemes lenne az újraszületéssel kapcsolatban is egy-két könyvet kiválasztanod és elolvasnod. Tényleg igaz-e, hogy a távozó lélek egyetlen pillanatban látja elmúlt élete minden részletét. Ehhez találsz olyan embereket, akiket szintén érdekel a téma. És most még az is megeshet, hogy jósoltatsz magadnak, amiből viszont minden szót higgy el, mert igaz lesz.

 

2009. augusztus 28. 29.

Növő Hold a Nyilasban

Ismét előkerül egy olyan téma, amellyel a hónap elején már foglalkoztál, akkor nem találtad rá a megoldást, most viszont a sors olyan helyzetbe hoz, hogy egyből tudod, mit kell tenni. Ha most utazol külföldre, akkor ezt az utazást siker és szerencse kíséri. Külföldről is olyan hírek érkeznek, amelyek zene lesznek füleidnek. Viszont ezen a két napon nem érdemes egy új, és egyszerűnek látszó étel főzésének kipróbálásával foglalkozni, mert kevés esély van arra, hogy ehetőre sikerüljön.

 

2009. augusztus 30. 31.

Növő Hold a Bakban

A munka, vagy a suli foglalkoztat, hiszen jön a kötelességek teljesítésének, a tudás elmélyítésének az ideje. Ezen a két éjszakán jós álmaid lehetnek, figyelj jobban rájuk, mert akár elkerülhetsz egy kellemetlen helyeztet is. Ha még nem tanultál meg meditálni, akkor eljött ennek is az ideje, mint ahogy annak is, hogy rendszeresen eljárj egy masszőrhöz, aki rendbe teszi a hátad, a lábad, és a nyakad.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top