Horoszkóp

Júliusi holdnaptár

Fantasztikus hónap előtt állunk, amely rögtön egy óriási kozmikus eseménnyel, a Nap és a Hold, a kozmikus anya és apa átölelik egymást, vagyis létrejön egy félárnyékos Holdfogyatkozás, majd a hónap végén egy teljes napfogyatkozás - amelyet ugyan itthonról nem láthatunk - ám a hatását a következő időben valamennyien erősen érezni fogjuk.

2009. július 1.

Növő Hold a Mérlegben

Ha nyaralni indulsz, elérkezett a pillanat, a legjobb napot választottad, és egyébként, amibe a mai napon kezdesz, az rendkívül jól fog sikerülni. A házas- vagy élettársaddal, esetleg a régi barátoddal a kapcsolatod kissé feszült lesz, mert elbeszélhettek egymás mellett, vagy félreérhetitek egymást. Míg az üzleti ügyeknek kedvez az idő, pompásan vásárolhatsz, és találkozhatsz egy különleges személlyel, akinek úgy érzed, a stílusát utánozni fogod.

 

2009. július 2. 3.

Növő Hold a Skorpióban

Ezen a két napon foglalkozz rejtélyes dolgokkal. Tudtad például, hogy a vágyak fokozzák a kreativitást? Ha csak az agyadban zajlik le, hogy mire vágysz, már ez is aktiválja a kreativitásért felelős központot. Mindegy, hogy mit tervezel, az agyad azon lesz, hogy megvalósítsa a lezajlott folyamatokat. Ezért nagyon meg kell gondolnod, hogy kire, és mire vágyakozol! Nehogy utána megbánd. A legjobb lenne, ha leírnád a vágyaid listáját egy papírra, és látnád, hogy mi az, amit tényleg nagyon kellene. És ami az, ami nem. Ez a két nap a váratlan meglepetéseké is, még az is lehet, hogy őrülten szerelmes leszel egy olyan személybe, akit alig ismersz.

Júliusi holdnaptár

 

2009. július 4. 5.

Növő Hold a Nyilasban

Csak semmi politizálás, mert ennek nincs értelme, ugyanis e két napon jól felidegesítheted vele saját magadat, és összeveszhetsz másokkal is. A közlekedésben rendkívüli óvatosságra van szükség, és figyelj arra is, hogy mit eszel. Mert előfordulhat, hogy olyan dolgot habzsolsz be, ami gyomorrontást idéz elő. Viszont a memóriád fantasztikus lesz, olyan dolgok is eszedbe jutnak, amiről korábban azt hitted, hogy már régen elfelejtetted. A interneten is találsz egy olyan oldalt, amely számodra igen hasznos információkkal szolgál.

 

2009. július 6.

Növő Hold a Bakban

Energiaszinted a mai napon igen alacsony, vigyázz, hogy ne erőltesd meg magad. Ne végezz többet, ne vállalj többet, mint amennyit muszáj, és közben próbálj meg lazítani. Ha strandolsz, vagy bármilyen vízi élvezetre adod a „fejed”, akkor ezt élvezni fogod, de tudnod kell, hogy a fertőzésekre a mai napon fogékonyabb vagy, mint máskor. Tehát nem árt a fokozott óvatosság. Kaphatsz egy értesítést, amitől nem fogsz örömödben a plafonon ugrálni.

 

2009. július 7.

Telihold, és félárnyékos Holdfogyatkozás a Bakban

Az idei év második holdfogyatkozása ismét csak egy félárnyékos fogyatkozás lesz, a Hold azonban csak olyan csekély mértékben merül a félárnyékba, hogy a jelenség megfigyelési szempontból érdektelen. Ám a hatását majd érezni fogjuk, mégpedig a személyes fejlődésünk és önmagunk felfedezése terén. Remekül érezzük magunkat és az új élményekre való nyitottságunk révén mozgósítani tudjuk belső erőforrásainkat, hogy kiszabaduljunk a korlátozások és megszokások fogságából. És készüljünk, két nap múlva, július 9-én megjelenik a Nők Lapja Ezotéria, amelyben minden eddiginél fantasztikusabb ezoterikus írásokat, és interjúkat találhatsz.

Júliusi holdnaptár

2009. július 8.

Fogyó Hold a Bakban

Ha új állásra fáj a fogad, akkor elérkezett a pillanat, hogy lépj. Most küld el a pályázatokat, most jelentkezz, telefonálj, és ha találkozol egy ismerőssel, akivel nem voltál különösebben jó kapcsolatban, de felajánl neked egy olyan munkát, amiben ráadásul nem is hiszel, akkor itt az ideje, hogy belevágj, mert egészen biztosan sikeres leszel benne, és több pénzt fogsz keresni, mint amennyi most látszik, vagy amennyit ígérnek. Ráadásul még meg is takaríthatsz valamennyit.

 

2009. július 9., 10.

Fogyó Hold a Vízöntőben

Egyszerűen jól vagy, elérkeztek azok a napok, amikor magad mögött hagyhatod a nyűgöket, és boldognak, felszabadultnak érezheted magad. Még az a csoda is megtörténhet, hogy megszabadulsz egy olyan szokásodtól, amely nyomasztott, káros is volt, és állandóan szívességet kellett kérned miatta. Ettől felszabadult vagy, de ugyanakkor van benned egy kis félsz is, hogy vajon hogyan fogod bírni. Jól, ne aggódj, ráadásul veled van, egy olyan ember, aki kemény, és vigyázni fog rád.

 

2009. július 11. 12. 13.

Fogyó Hold a Halakban

Az érzékenység napjait élheted. Olyan lesz ez a három nap, mint amikor egy régi álmod teljesül. Közben talán az öröm és a meghatottság könnyeit is el fogod morzsolni a kis szemed alatt, mert olyan eseményen veszel részt. A munkában rendkívül sikeres leszel, talán imába nem fogják foglalni a neved, de biztosan elismernek. Ha nincs munkád, és szeretnél dolgozni, akkor a sors olyan helyzetbe hoz, amely kihagyhatatlan, és soha többé nem fogja neked felkínálni. Ne feledkezz meg egy ismerősödről, gratulálj neki, ezzel tovább erősítheted a közöttetek lévő kapcsolatot. Testvéred életében történő változásoknak is örülsz, és amennyire tudod, támogasd őt.

Júliusi holdnaptár

2009. július 14. 15.

Fogyó Hold a Kosban

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, szellemileg kirobbanó formában leszel. Új élmények érnek – esetleg az elmúlt napokban értek -, amelyek feltöltötték lemerült energiaraktáraidat, és egészen más színben látod a világot. Talán még az a csoda is megtörténik, hogy új barátokra teszel szert, akikkel ugyan nem lesz hosszú a kapcsolatod, de amíg együtt vagytok, élveztek minden percet. Ha csoportos munkamegbeszélésen veszel részt, akkor nagyon fontos, hogy maradj természetes, és ne dobálózz idegen szavakkal, adatokkal. Tedd magad szimpatikussá, erre kozmikusan most minden adott.

 

2009. július 16. 17.

Fogyó Hold a Bikában

Itt az idő, hogy felkeresd a fogorvost, mert talán van egy olyan fogad, amelyről nem is tudod, hogy gyulladásban van, és ez okoz különböző problémákat. És persze itt az ideje, hogy lecseréld a fogkefédet, és talán ki is próbálhatnál egy új fogkrémet. Tudtad, hogy a fogíny a vitalitás és az agresszió alapjait reprezentálják, a vele kapcsolatos problémák az ősbizalom és a magabiztosság hiányát? Ha neked is ilyen gondod van, akkor itt az ideje alaposabban elgondolkodni, mit és hogyan kellene változtatni az életeden.

 

2009. július 18. 19.

Fogyó Hold az Ikrekben

Júliusi holdnaptárBoldog leszel és elégedett, mert örömteli esemény történik, és valaki úgy elhalmoz a szeretetével, hogy régen éltél át ilyen felemelő élményt. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most garantáltan az lehetsz. De az is előfordulhat, hogy a gyermekeddel kapcsolatban közölnek veled olyan jó hírt, amelyek valószínűleg eddig rejtve maradt, jó tulajdonságaidat hozzák a felszínre. Kiváló ez a két nap arra is, hogy ezoterikus dolgokkal foglalkozz. Ugye megvetted már a Nők Lapja Ezotériát, és alaposan áttanulmányoztad? Ha nem, elérkezett az ideje, meglátod, találsz benne olyat, amely személyesen téged is érint.

2009. július 20. 21.

Fogyó Hold a Rákban

A szerelemben nehéz pillanatokat élsz át, de az is előfordulhat, hogy a családban történik egy olyan esemény, amely érzékeny lelkedet mélyen megviseli. Pénzügyek terén, pedig jobban teszed, ha ezen a két napon nem vásárolsz semmit. Még akkor sem, ha negyed áron juthatnál hozzá valamihez. Viszont a testvéreddel, vagy a szomszédoddal jól megértitek egymást, és ez bizakodásra ad okot. A munkahelyeden is elismerő szavakban lesz részed, amire legyél büszke, hiszen rengeteget tettél azért, hogy valóban minden jól sikerüljön.

 

2009. július 22.

Újhold az Oroszlánban és teljes napfogyatkozás

A Nap és a Hold kozmikus esküvőjére kerül sor, amely főként Kínából lesz látható. Az emberek gondolkodása, véleménye lassan átalakul, és más dolgokat tartanak fontosnak, mint eddig. Még azok sem fognak kételkedni a magasabb erő, az isteni rendezésben, akik korábban ezt elutasították. Persze mindez nem megy gyorsan, de ennek a teljes napfogyatkozásnak meglesz a hatása. Amennyiben ma fáradtabbnak és lustábbnak érezed magad, fokozott aktivitást kell kifejteni, s nagyon fontos, hogy a szervezetedet megfelelő ásványi anyagokkal és vitaminokkal lásd el. Sportolni kell, teljesen mindegy, hogy mit, mert az adrenalin termelődését segíti, és a szexhez is nagyobb lesz a kedved.

 

2009. július 23.

Növő Hold az Oroszlánban

A mai napon kevésbé vagy toleráns, különösen a délutáni és esti órákban. Egyszerűen torkig vagy azokkal az emberekkel, akik nem mondanak igazat, és akik elfelejtették, hogy te pontosan tudod, hogy ők korábban mit cselekedtek. Most pedig megpróbálják magukat beállítani ártatlan bárányoknak, amitől neked háborog a gyomrod. Hallasz egy olyan hírt is, amely megdöbbent, és elgondolkozol a világ mulandóságán.

 

2009. július 24., 25.

Növő Hold a Szűzben

Ha a tökéletes szerelmet szeretnéd átélni, akkor erről nagyon érdekes dolgokat olvashatsz a Nők Lapja Ezotériában. Sőt a szerelmi mágiákról is! És kipróbálhatnád a tükörgyakorlatot. Olykor nem könnyű a szexről beszélni a pároddal, nehéz szavakba önteni, hogy mire vágysz. Nem is kell elmondanod, hanem csupán tedd azt vele, amit szeretnél, ha veled is megtenne. Tíz-tíz percig felváltva utánozzátok le egymás mozdulatait. Próbáljátok megjegyezni, mi az, amit a másik máshogy csinált. A kívánságok direkt kimondása helyett szavak nélkül is megvalósulhatnak az álmaitok.

Júliusi holdnaptár

2009. július 26. 27.

Növő Hold a Mérlegben

Mázlista vagy, mert ha még nem vagy szerelmes, most olyan valakibe leszel, aki a csillagokat is lehozza neked az égről. És ugyan nem vagy bosszúálló típus, de most olyan hír jut a fülecskédbe egy régi partneredről, hogy az elégtétel jóleső érzése járja át a lelked. Különösen, hogy annak idején nem váltatok el valami szépen. Itt az ideje, hogy egy kicsit többet foglalkozz a szépségeddel. A hűtőben tartott joghurt nem kizárólag az éhenhalás ellen tesz jó szolgálatot, hanem táplálja a bőrödet, a tejenzimek segítik a bőrsejtek regenerációját.

2009. július 29. 30.

Növő Hold a Skorpióban

Ügyelned kell ezen a két napon, hogy minden szabályt betarts, mert bírságveszélyesek a napok. Talán olyan hírt is közölnek veled, aminek nem fogsz örülni, esetleg valaki támadásba lendül, és olyan vádakkal illet, amely mélyen megsebzi a lelked. Fel kell készülnöd, megacélozni magad, és ha hideg fejjel gondolkozol, olyan választ tudsz adni, ami tökéletes, és amire az illető talán nincs is felkészülve. Szerelmi kapcsolat miatt tele vagy vágyakozással, várakozással, a lelked csordultig van érzelmekkel.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top