Horoszkóp

Július havi horoszkóp

Július havi horoszkóp KOS: Július első felében nehéz lesz eldöntened, hogy az otthonodra költsél, vagy inkább utazásra. Mindkét területen kellemes fejlemények várhatóak. Ezért, ha lehet, egyszerre tegyél lépéseket itt is, ott is! Igaz, hogy „egy fenékkel csak egy lovat lehet megülni”. De ha jól osztod be az idődet, és a pénzedet, akkor el tudsz utazni legalább egy pár napra. És közben valamennyit tudsz a lakásodra is költeni. Úgy lehet sokat spórolni, ha az egyszerűbb munkákat saját kezűleg csinálod meg. Illetve, ha a régit felújítod. Gondold meg például, hogy kell-e új konyhabútort venned, vagy elég, ha vidám öntapadós tapétával feldobod. A hónap második felében több érdekes társasági eseményen vehetsz részt. Mindenképpen menj el, ha hívnak! Ezen kívül menjél más rendezvényekre, koncertekre is! Sose tudhatod, hogy hol fogsz összefutni azzal az emberrel, aki megváltoztathatja az életedet.

 

Július havi horoszkóp BIKA: Egészen biztos, hogy a hónap elejétől mehetnéked lesz. Ha teheted, víz mellé utazz! Minél nagyobb a vízfelület, annál jobban fogod érezni magad. Most a víz érzete, és látványa is rendkívül jó hatással lesz testedre, lelkedre. Ússzál, vizibiciklizzél, csónakázzál, vagy vitorlázzál! És természetesen igyál elég folyadékot. Ne csak a mennyiségre, de a minőségre is ügyelj! Július közepétől az otthonodban várható változás. Vagy odaköltözik valaki, vagy el. De az se kizárt, hogy te fogsz bele egy kisebb átalakításba. Ha emellett döntesz, akkor készíts előzetes költség tervet! Szánj elegendő időt az előkészítésre! Menj el több üzletbe is tájékozódni! Rengeteget spórolhatsz, ha okosan vásárolsz. A hónap végén a szüleiddel kellene törődnöd. Ne várd meg, míg megbetegszenek! Tölts velük minél több időt! Kérdezd meg, mit segíthetsz!…

 

Július havi horoszkóp IKREK: Július nagyrészt az anyagiak szervezésével fog eltelni. Okosan kell beosztanod a pénzedet. Rengeteg vágyad, és terved van. Ezek nagy részét meg tudod valósítani, ha nem sietsz. A hónap közepe felé váratlan pozitív fordulta történhet. Vagy plusz pénzhez jutsz, vagy az egyik álmodat sokkal kedvezőbb áron meg tudod valósítani, mint azt korábban gondoltad. Ragadd meg az alkalmat, mert nem fog visszatérni! Ettől szárnyakat kaphatsz. Ezért is eshet rosszul, ha egyik családtagod kritizálni merészel. Ne engedd, hogy elvegye a lelkesedésedet! De ne állj le vitatkozni! A hónap utolsó dekádja remek lehet egy utazásra. Nem kell messzire, és hosszú időre elutaznod ahhoz, hogy kikapcsolódj. Szervezz egy hosszú hétvégét a barátaiddal! Vigyetek magatokkal, vagy béreljetek sporteszközöket! Mindenképpen aktívan, sok mozgással teljen az a pár nap.

 

Július havi horoszkóp RÁK: Ha a hónap legelejét megúszod vita és szakítás nélkül, akkor remek időszak elénézel. Ezen a konfliktuson áll, vagy bukik „minden”. Kerüld az összetűzést! De az is igaz, hogy te egyedül kevés vagy a béke megteremtéséhez, és fenntartásához. Ha a másik mindenáron veszekedni akar, akkor megtalálja rá az ürügyet, és alkalmat is. Amennyiben megtörténik a „baj”, ne magadban keresd a hibát! Várj, míg az indulatok lecsendesednek! Az egész hónap alkalmas utazásra. Ha úgy érzed, hogy környezetváltozásra van szükséged, akkor kerekedj fel! Nem kell drága utat választanod. Mehetsz belföldre is. Sok gyönyörű hely van itthon is. Érdemes lenne víz mellé menned, mert számodra az igazi feltöltődés az, ha úszhatsz, vagy legalább nézheted a „nagy” vizet. Téged a víz látványa is feltölt. Üldögélj a parton minél többet! Fotózd le a napkeltét, vagy napnyugtát ahogy a vízen tükröződik!

 

Július havi horoszkóp OROSZLÁN: Ne keseredj el, ha júliusban nem mehetsz szabadságra! Lesz több lehetőséged kisebb utazásokra. Nem baj, ha ez „csak” egy hétvége. Azt is fogod élvezni, ha úgy állsz hozzá. Hiszen jól tudod, hogy nem a körülményeken múlik, hogy hogyan érzed magad. Viszont múlhat a jó társaságon. Ezért tölts minél több időt a barátaiddal! Velük felhőtlenül szórakozhatsz. Az se kizárt, hogy új barátokra fogsz szert tenni ebben a hónapban. Adj időt az ismerkedésre, és összecsiszolódásra! Július végén egy új „őrületbe” szerethetsz bele. Új hobbira találhatsz rá. Ennek nagy jelentősége lesz. Mert ami kezdetben szabadidős időtöltés, átválthat később fő tevékenységbe. De egyenlőre élvezd, és tanuld ki minden csínját-bínját! Lehet ez borászkodás, nyelvtanulás, vitorlázás, búvárkodás, vagy akár asztrológia. Olvass utána, és keresd meg a legjobb mestert! Komoly sikerek várnak rád…

 

Július havi horoszkóp SZŰZ: Július legelején egy rövidebb külföldi út lehetőségét semmiképp se hagyd ki! Rengeteg élmény vár rád. Ráadásul sokat tanulhatsz is, amit hasznosíthatsz a munkádban. Ezen kívül sose tudhatod, hogy a tapasztalataid mikor fognak jól jönni. Mindaz, amit átélsz, értékesebbé tesz. Ezért kell a bölcsességhez bizonyos életkor. Míg okos lehet egy fiatal is, ha eleget olvas, és tanul az iskolában. Hónap közepén több változás várható a munkahelyeden. Ezek lehetnek személycserék. Valószínűleg mindez számodra nem lesz túl kellemes. Mivel nem mindegy, hogy kikkel kell együtt dolgoznod. Ahhoz, hogy jól „vedd az akadályt” fontos, hogy éjjel aludj eleget, és hétvégén „ezerrel” pihenj, kapcsolódj ki! Menj a barátaiddal, és a családoddal evezni, strandolni, vagy csónakázni! Muszáj a magánéletedre is időt szánnod. Töltődés nélkül senki sem bírja. Nem dolgozhatsz egyfolytában.

 

Július havi horoszkóp MÉRLEG: Sok munka, és sok siker vár rád ebben a hónapban. Ne kíméld magad! Adj bele „apait-anyait”, mert amit most teszel, az sokszorosan fog megtérülni. Ráadásul nem kell sokat várnod rá. Legyél rendkívül igényes azzal, amit kiadsz a kezedből! Legyen az mondjuk egy e-mail. Vedd a fáradságot, és olvasd el, mielőtt elküldöd! Tudd, hogy most dől el, hogy előléptetnek-e! Nem csak evilági síkon. Közben, július közepétől külföldi utazás lehetősége is adódhat. Okosan kell eldöntened, hogy most itt hagyhatod-e a munkádat. Ha úgy érzed, jelen kell lenned, nehogy kimaradj valami fontosból, akkor csak egy hosszú hétvégére utazz el. Pár nap alatt is kikapcsolódhatsz. Főleg, ha olyan helyre utazol, ahol még nem jártál. Az új élmények feltöltenek. Keresd a kalandot! Érdemes lenne városnézéssel, vagy sporttal töltened a szabadságodat. Az aktivitás most jobb hatással lesz rád, mint a lustálkodás.

 

Július havi horoszkóp SKORPIÓ: Július legeleje még hozhat sikereket szerelmi téren. De aztán fokozatosan áttevődik a hangsúly a karrier építésére. Ha még keresed a párod, akkor igyekezz! Minél többet menj társaságba! És járj nyitott szemmel! Akit keresel, álruhát viselhet. Lehet, hogy nehéz lesz felismerned. Egyébiránt a hónap nagyrésze kiváló külföldi utazásra, munkára, és felsőfokú tanulmányokra. Bármelyik lehetősége adódik, mindenképpen ragadd meg! Olyan tapasztalatokra, élményekre és kapcsolatokra tehetsz könnyedén szert, amelyek gyorsan fognak „kamatozni”. Ezért egy külföldi nyaralást befektetésnek is felfoghatsz. Ettől függetlenül jól gondold meg, hogy kölcsön kérsz-e! Lehetőleg ne verd magad adósságba júliusban! Ha mégis, akkor a lehető legkisebb összeget kérd, és a lehető legrövidebb időn belül fizesd vissza! A hónap utolsó dekádjában szánj időt a jövőd átgondolására! Készíts rövid-, közép-, és hosszú távú terveket!

 

Július havi horoszkóp NYILAS: Szerelmi téren mozgalmas hónap vár rád. Július legelején valaki távozik az életedből. Ne bánd! Ne marasztald! Engedd útjára szeretettel! Tudd, hogy rövid időn belül új ember lép be! Ő egészen más lesz. Sokkal szenvedélyesebb, felkavaróbb, és intenzívebb! Az se kizárt, hogy két „jelentkező” is akad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem lesz könnyű hűségesnek maradnod. De próbáld meg! Tudod jól, hogy sokat kockáztatsz a kaland kedvéért. Gondold meg, hogy megéri-e! Július utolsó dekádja remek lesz külföldi utazásra. Menjél, ha teheted! Az se baj, ha ez „csak” egy hétvégi városnézés, vagy „shoppingolós” túra. Maga a készülődés is jó hatással lesz rád. Aztán kinn készíts rengeteg fotót, hogy később fel tudj idézni minden apró részletet! Minél több barátodnak mesélj az élményeidről, mert ezek azt a pozitív energiát erősítik, ill. tartják fenn benned, ami az utazás kapcsán jelen volt!

 

Július havi horoszkóp BAK: Július több témában is izgalmas lesz a számodra. Egyrészt párkapcsolatban kell felkészültnek lenned. Mert olyan személlyel találkozhatsz, akivel nem lesz könnyű tartani a tempót. „Penge” elme, éles nyelv, és briliáns stílus fogja jellemezni. A másik terület az utazás. A hónap során bármikor váratlanul adódhat lehetőséged az utazásra. Ne zárkózz el, ha olyan helyre mehetsz, ahol már jártál! A harmadik terület a munka. Több munkalehetőség között is válogathatsz. Ha megoldható, akkor próbálj ki párhuzamosan kettőt is. Azután tudsz döntést hozni, ha saját szemeddel láttad, hogy mi vár rád. A negyedik téma a pénz. Sokszor eshetsz kísértésbe, hogy többet költs, mint amennyid van. A kölcsön ötlete is többször fel fog merülni. Jól gondold meg, hogy valóban szükséged van-e arra, amit meg akarsz venni. Ha igen, akkor a lehető legkisebb összeget a legrövidebb időre kérj!

 

Július havi horoszkóp VÍZÖNTŐ: A július neked nem elsősorban a nyaralásról, ill. a szabadságról fog szólni. Sokkal inkább a munkáról, az otthonodról, a gyerekekről, és az egészségedről. Ne bánd! Ugyanis ezeken a területeken sok öröm vár rád. A hónap elején az otthonoddal lenne érdemes foglalkoznod. Átrendezheted, vagy felújíthatod kicsit. Egy-két új növény, új függöny, vidám színek, és máris kellemesebb lesz. A hónap közepétől a gyerekeid igénylik, hogy többet legyél velük. Tedd meg! Nem fogod megbánni. Remekül fogtok mulatni. Főleg, ha izgalmas, játékos programokat szerveztek. Menjetek vidámparkba, állatkertbe, vagy cirkuszba! A munkádban nem lesznek várhatóak nagy, látványos változások. Szép csendben teszed a dolgod, és ez elégedettséggel fog eltölteni. Közben az egészségeddel is kéne törődnöd. Többek között a folyadékháztartásra kell odafigyelned. Nem csak az a fontos, hogy mennyit, hanem, hogy mit iszol.

 

Július havi horoszkóp HALAK: A hónap elején menjél nyaralni, mert utána rengeteg dolgod lesz, ami itthon fog tartani! Nem kell hosszú időre, és messzire menned. A lényeg, hogy mozdulj ki. Maga a készülődés, és a pakolás is örömmel fog eltölteni. És ha feltöltődve haza térsz, minden feladatod könnyebbnek fog tűnni. Július közepétől a szüleiddel, és a gyerekeiddel is sokat kell törődnöd. Muszáj elegendő időt szánnod rájuk. Itt a nyár. Rengeteg szabadtéri programot szervezhettek. Menjetek kirándulni, biciklizni, strandolni, stb.! Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy erre a pár hétre nem költözhetnek-e a szüleid hozzátok, vagy ti hozzájuk, hogy közelebb legyetek egymáshoz. Ráadásul így még könnyebb lesz egyeztetni a közös programokat, és a reggeli indulás sem lesz olyan „macerás”. Arról nem beszélve, hogy a gyerekeket is lesz kire hagyni, ha a pároddal kettesben szeretnétek este sétálni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top