Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)

A közelgő telihold jegyében a Kosok, a Bikák fergeteges hétvégére számíthatnak, a Bakokra várnak kellemetlen pillanatok, az Oroszlánok pedig lobogni vágynak. Senki nem fog unatkozni az első nyári hétvégén.

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)KOS: Most izgalmas és mozgalmas hétvége vár rád. Pénteken még lehangolt és kedvetlen lehetsz, de szombattól visszatér a derűd. Tele leszel energiával és tettvággyal, ezért mindenképpen válassz aktív kikapcsolódási formát, sőt az lenne a legjobb, ha elutaznál. Olyan célpontot válassz, ahol lehet sportolni! Testmozgással rengeteg feszültséget ki tudsz „sütni”. Amint elkezdesz izzadni, megy ki belőled az idegesség. A vasárnap esti telihold balesetveszélyt jelez számodra. Vigyázz! Rendkívül óvatosan közlekedj, és természetesen ne vezess autót, ha egy korty alkoholt ittál! Ettől függetlenül minden mozdulatod legyen lassú és tudatos, így elkerülheted a sérülést.

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)BIKA: Fergetegesen jó hétvége elé nézel. Igaz, hogy pénteken még nem leszel a legjobb formában, ezen a napon muszáj lesz függetlenítened magad mások ostobaságaitól. Ha nem így teszel, akkor bosszankodhatsz. Szombaton a Vénusz belép a Bika jelébe. Innentől kb. egy hónapon át töltődhetsz a szépség által. Azt tedd, ami testednek-lelkednek kellemes! Minden, ami szem-szájnak ingere, most hatványozottan jól fog esni. Az ízlésed egyébként is jó, de most topon lesz. Arra ügyelj, hogy emiatt ne költs túl sokat! Vedd észre, hogy nem attól ízléses vagy finom valami, mert méregdrága, ezt csak a sznobok hiszik. Próbálj ki költségtakarékos dolgokat, pl. otthoni arcpakolás, régi gyöngyök átfűzése, megunt ruhák felújítása.

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)IKREK: Megünnepelted már a születésnapodat? Ha nem, akkor ez a hétvége alkalmas lesz rá. Ne csinálj nagy felhajtást! Szervezz batyubált, vagyis mindenki hozzon valami finomat. Hidd el, senki sem fogja rossz néven venni, sőt kifejezetten jó bulinak fogják tekinteni. Fontos, hogy foglalkozz magaddal is: tölts kis időt kettesben önmagaddal! Gondold át az előző 12 hónapot, engedj el minden jót és rosszat! Majd készíts listát arról, amit szeretnél a következő 12 hónapban! Ezzel adsz egy komoly „energiagombócot” az álmaid megvalósulásának. A vasárnap esti telihold feszültséget okozhat a párkapcsolatodban. Ha van párod, akkor bánj vele gyengéden, ha nincs, akkor legyél türelmes minden emberrel!

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)RÁK: Ezen a hétvégén több érzés is átfut rajtad. Szinte mindennap másmilyen lesz a hangulatod. Pénteken kellemes, otthonos érzésed lesz. Szeretetre vágysz. Szeretnél adni és kapni. Szombaton mély nyugodtság, ugyanakkor türelmetlenség is lesz benned. Ez utóbbi a tettvágyból fakadhat. Nézz körül, hogy miben tudnád építő módon használni! Ne maradj tétlen! Ha sikerül bármi apróságot elintézned, azonnal jobban fogod érezni magad. A hét utolsó napján, vasárnap este telihold lesz. Ez az egész napodra rányomhatja a bélyegét. Óvatosságra int, különösen a közlekedésben. A balesetet úgy előzheted meg, ha lassan mész. Mindegy, hogy autóval, biciklivel vagy gyalog vagy, a sietség most végzetes lehet.

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)OROSZLÁN: A te tüzed is lobogni vágyik. Ezen a hétvégén senki sem akadályozhatja meg, hogy feléleszd magadban a lelkesedést és a vitalitást. Keress olyan elfoglaltságot, amely kikapcsol, de elég aktív! Az aktivitás most generátorként működik. Minél többet mozogsz, annál több lesz az energiád. Jó ötlet lenne a gyerekekkel töltened az időd egy részét, velük felszabadult és játékos lehetsz. Úgy fogod érezni, hogy minden rendben van benned és körülötted. A vasárnap esti telihold hatására elgondolkodhatsz, hogy mennyire kezeled felelősséggel a pénzt. Tudsz-e egyensúlyt teremteni a spórolás és a költekezés között?

           

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)SZŰZ: Ezen a hétvégén egyre intenzívebben foglalkoztathat egy utazás ötlete. Főleg egy külföldi hely vonz. Járj utána, gyűjts adatokat! Kezdj el egyeztetni azokkal, akikkel szeretnél utazni! Az álmodozás a tervezési fázis fontos része. Ettől függetlenül ezen a hétvégén kisebb utazást is szervezhetsz. Jót tenne testednek-lelkednek, ha kiszabadulnál otthonról. Pár nap alatt heteket pihenhetsz, ha jól időzítesz egy kiruccanást, mert ha sikerül a mindennapi gondokból kiszakadnod, akkor visszatérve magasabb szintről tudsz ránézni, és így gyorsan megtalálhatod a megoldást. Ezt még a vasárnap esti telihold feszültsége sem lesz képes beárnyékolni…

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)MÉRLEG: Ezen a hétvégén szakíts időt arra, hogy számba vedd, miben vagy nagyszerű! Értékeld és szeresd önmagad! Hidd el, van mire büszkének lenned! Ki lenne képes utánad csinálni mindezt? Szombaton a Vénusz Bika jelébe lép, így a szépség még fontosabbá válik számodra. Gondold át, mitől szép valaki vagy valami! Vedd körbe magad szép emberekkel és szép tárgyakkal! Készíts kedved szerint dísztárgyakat vagy ékszereket! Most ezen keresztül élheted ki az esztétikai igényedet, de jó ötlet magaddal is foglalkozni. Menj fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy vegyél magadnak pár szép holmit! Ha kívül megszépülsz, belül is jobban fogod érezni magad. Vasárnap legyél óvatos a közlekedésben, mert balesetveszély leselkedik rád!

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)SKORPIÓ: Nem fogsz unatkozni ezen a hétvégén. Minden napra jut valami nagy téma. Egyiket se vedd félvállról, és ne idegeskedj! Mindig csak arra koncentrálj, amit éppen csinálsz! Pénteken számíts rá, hogy a szokottnál érzékenyebben reagálhatsz. Főleg a kimondott szavak bánthatnak. Adj hangot nemtetszésednek! Szombaton a szerelem kopogtathat az ajtódon. Kár lenne figyelmen kívül hagynod. Engedd be! Fogadd szeretettel azt az embert, akivel most hoz össze a jó sors! A vasárnap esti telihold a kiadásaid terén okozhat feszültséget. Muszáj lesz takarékosabb üzemmódba kapcsolnod. Se magadra, se a szerelmedre ne költs túl sokat, okosan oszd be a pénzedet! Addig nyújtózz, amíg a takaród ér!

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)NYILAS: Akkor lesz ez a hétvégéd a legjobb, ha aktívan, sportosan töltöd. Pénteken még kicsit energiátlan lehetsz, de ez szombattól teljesen eltűnik, és helyébe lép a vitalitás. Mindenképp mozdulj ki otthonról! Sportolj, kirándulj, túrázz a barátaiddal vagy a családoddal, de ne sértődj meg, ha esetleg ők nem képesek átvenni a te lelkesedésedet! Ne „könyörögj” senkinek! Mehetsz egyedül is. Neked most létszükséglet a mozgás. Úgy fogsz működni, mint egy generátor: minél többet mozogsz, annál több energiád lesz. A vasárnap esti telihold kicsit nyomasztóan hathat a hangulatodra. Lehet olyan érzésed, hogy mindenki jól van, csak te vagy magad alatt. Hidd el, ez tévedés! Hamar elmúlik, ha nem kezded el sajnálni magad.

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)BAK: Lesz pár kellemetlen pillanat ezen a hétvégén, de alapvetően jól alakul minden. Most tesztelheted, hogy mennyire vagy optimista, illetve pesszimista. Ez abból is ki fog derülni, hogy egy fecsegő, pletykás ember képes-e elrontani a jókedvedet, vagy az „egyik füleden be, a másikon ki” gyakorlatát alkalmazod. Aztán képes vagy-e észrevenni, mennyi szép vesz körül? Menj ki a természetbe, és gyönyörködj a kora nyár színeiben! Vasárnap este telihold lesz. Ez mindig feszültséget okoz, hiszen a Nap és a Hold egymással szemben állnak, vagyis két erő egymásnak feszül. És közöttük mi – a Föld – két tűz közé kerülünk. Szerencsére ez most rád nem lesz közvetlenül hatással, de segíthetsz másoknak…

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)VÍZÖNTŐ: Szinte minden gondolatod és vágyad az otthonod körül forog. Nagyon szeretnél valamit venni, felújítani vagy szépíteni? Ez a hétvége remek alkalmat teremt erre. Különösen a szombat lesz kedvező ilyen témában. Menj el egy lakberendezési áruházba! Sétálj, és gyűjts ötleteket! Aztán nézz be egy kézműves- vagy hobbiboltba, és vegyél házilag készíthető lakásdíszeket! Ezekkel sikerélményed lesz, amitől más területen is szárnyakat kaphatsz. Az sincs kizárva, hogy nemcsak a szépség lép be az otthonodba, hanem a szeretet is. Ez utóbbi egy szeretetteljes ember képében. Ha vendég érkezik hozzád, akkor fogadd őt örömmel! A hét utolsó napján szakíts időt a gyerekeidre és a barátaidra!

 

Hétvégi horoszkóp (június 5-7.)HALAK: A kezedben van a döntés. Ez a hétvége olyan lesz, amilyenné te teszed. Bosszankodhatsz mások lassúsága vagy nehézkessége miatt. Vagy aggódhatsz a jövő miatt, mert annyira bizonytalan és változékony a eljövendő. Vagy dönthetsz úgy, hogy a figyelmedet a szép és kellemes témák felé tereled. Teremts harmóniát magadban és körülötted. Kezdheted az otthonoddal vagy a kerteddel. Ültess virágokat vagy fűzz gyöngyfüggönyt! A hét utolsó napján lazíts, szervezz egy lustálkodós, lassú napot! Ha bármit csinálsz, azt komótosan tedd! Ha teát főzöl, akkor figyeld a mozdulataidat! Ha sétálsz, akkor hallgasd a természet hangjait. A szemlélődés afféle meditáció. Tudtad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top