Horoszkóp

Karmahoroszkóp (május 30. – június 5.)

Jó hét lesz a mostani: a Vénusz, a Neptunusz és a Jupiter között remek fényszögek jönnek létre, ami arra utal, hogy sok olyan dolog megvalósul most, amelyre korábban vágyakoztál, és eddig nem sikerült.

Kos

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: A héten kiderül, hogy ki az igaz barátod, és ki az, aki csak érdekből van melletted. Még az is lehet, hogy egy srác többet akar tőled, mint barátság. A héten sok nehézséggel találod szembe magad, így próbára teheted őket, mert a segítségükre fogsz szorulni.

Karmikus kapcsolat: Főnököddel lesz, akit meg kell győznöd az álláspontodról, és magad mellé kell állítanod. Nem lesz egyszerű, be kell vetned minden fortélyodat, hogy sikert érj el nála. Ha igazán akarod, akkor sikerülhet, de tartsd meg a három lépés távolságot.

Karmikus feladatod: Nem tudsz megbarátkozni a környékkel, ahova költöztél. Még mindig idegennek érzed. Nincs más lehetőséged, mint keresni egy új otthont. Ez a hét alkalmas, hogy megtaláld álmaid házát, amely nemcsak külsőleg lesz kedvedre való, de a rezgései is jó hatással lehetnek rád.

 

Bika

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: Szerelmi ügyekben Fortuna neked kedvez. Ha egyedül töltöd a napjaidat, most rátalálhatsz egy megbízható társra, aki kívülről lehet, hogy nem egy Adonisz, de a belső értékei felbecsülhetetlenek, és pontosan tudja, hogy a boldogsághoz neked mire van szükséged.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, aki kölcsön szeretne kérni tőled. Tudod, hogy nehéz helyzetben van, te most megteheted, hogy segíts, mert pénzügyeid stabilak, sőt kitűnően alakulnak. Lehet, hogy a te segítségeddel talpra tud állni, amiért örökké hálás lesz.

Karmikus feladatod: El vagy havazva a munkákkal, ha lazsálsz, a héten olyan csúszásba kerülhetsz, hogy lemondhatsz a nyaralásról is, mert soha nem fogod magad utolérni. Ha teheted, maradj bent esténként, és húzz rá pár órát, mert így egyenesbe jöhetsz, és nem fogod magad emészteni.

 

 

Ikrek

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: Magánéleted kerül előtérbe, mert olyan csalódás érhet, amely előre látható volt, barátaid jelezték is, csak éppen te nem akartál tudomást venni róla. A héten be kell látnod, hogy nemcsak a saját érzéseiddel kell törődnöd, hanem partneredével is, mert könnyedén így járhatsz legközelebb is.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akiről eddig csak fantáziálgattál, de most valósággá vált, és találkozhatsz vele személyesen. Készülj fel, hogy nem a külsőddel, hanem az eszeddel kell majd elbűvölnöd ahhoz, hogy tartson valamire, és ne felejtsen el.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzeted jól alakul, ideje lenne elkezdened spórolni. Soha nem tudhatod, hogy mit hoz az élet, főleg ebben a gazdasági helyzetben, ezért nem árt, ha van némi megtakarításod, hogy ha bajba kerülsz, ne szorulj más jóindulatára.

 

Rák

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden előléptetés várható, de gondold meg, hogy elfogadod-e, vagy sem, mert sokkal több munkával fog járni. Még kevesebb időd jut a családodra, és a lelkedet is jobban el kell adnod a cégednek. Meg kell tanulnod a jövőbe látni, és nemet mondani a kecsegtető, de valójában az életedet megnehezítő ajánlatra.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akitől sokat vársz, de csalódnod kell, mert kiderül, hogy a kedves külső mögött egy vipera lakozik. Legyél vele óvatos, és még véletlenül se ossz meg vele tikokat, mert garantált, hogy kiszínezve továbbadja.

Karmikus feladatod: Párod végre elfogadja, hogy te szeretnéd szorosabbra fűzni vele a kapcsolatotokat, és elszánhatja magát, hogy hivatalossá tegyétek. Ez a legjobb dolog, amely ebben az évben történhet veled, mert az idén kötött házasságok egy életre szólhatnak.

 

Oroszlán

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: Szereted előre kiszámítani a dolgokat, és mindig így is teszel, de a héten meglepő dolgokkal találod szembe magad, melyek megtanítanak élvezni a váratlan szituációkat. Nehezen kezeled az ilyen helyzeteket, nem az erősséged, de most rájöhetsz az izgalmára, ami felvillanyozhat.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akivel most nagyon kevés időt töltötök együtt. Ennek az oka a sok munka. Telefonon mindig édesek és szerelmesek vagytok, de mikor végre találkoztok, a felhalmozott feszültségek előtörhetnek belőled, és sokszor igazságtalanul vádolni kezdheted.

Karmikus feladatod: Nem kérni anyagi segítséget senkitől, hanem csak és kizárólag addig nyújtózkodni, ameddig a takaród ér. Végre be kell látnod, hogy csak önerőből költekezhetsz, és a rokonaidat nem pumpolhatod, mert nekik sincs, vagy egyszerűen ők is szeretnék élvezni az életet, és nem a te vágyaidat finanszírozni.

 

Szűz

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: A héten ne várd meg, míg mások oldják meg a problémákat helyetted, mert akkor soha nem tanulsz meg jól dönteni. Lehet, hogy most nehezedre esik az önállóság, de hosszú távon a javadra fog válni. Meglátod, a sikerélmények hamarosan meghozzák a kedvedet is.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki a barátságával ostromol. Fogadd el, mert csak azért teszi, hogy ő is bekerüljön a csapatba. Neked könnyű, mert mindenki szeret és elismer, de ő még kilóg a sorból, és beilleszkedési problémái vannak, amin te segíthetsz.

Karmikus feladatod: Pontot tehetsz viharos kapcsolatod végére, és új életet kezdhetsz. A hirtelen jött szabadság arra ösztönöz, hogy a nyarat töltsd függetlenül. Régen volt már, hogy azt tehetted, amit csak szeretnél, és most ezt kiélvezheted. De ha úgy érzed, hogy eljött az igazi, mondj igent.

 

Mérleg

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: Ne lustálkodj, hanem a hét elején végezd el a kötelező feladatokat, mert hétvégére a barátaid fantasztikus programlehetőséggel állnak elő, és erre így igent mondhatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel üzleti kapcsolatban vagy. Nem bízol benne, és ezt jól is teszed, mert az átveréseden agyal, de te, ha résen vagy, megelőzheted, és szerezhetsz neki néhány kellemetlen percet.

Karmikus feladatod: Szétszórt és figyelmetlen lehetsz, ami a hirtelen jött melegnek tulajdonítható. Vedd figyelembe, hogy környezeted is ugyanennek a hőmérsékletnek van kitéve, és nem csak téged viselhet meg. Ezért ne emeld fel a hangodat, ha valami nem úgy sikerül, mint ahogyan szeretted volna, inkább nevessetek, és kapcsoljátok be turbófokozatra a légkondit, ha nem tölthetitek a hétköznapokat a strandon.

 

Skorpió

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: Nehezen veszed tudomásul, de ezen a héten nem történik semmi különös. Nyugalmas napok elé nézel, próbáld ezt meg a hasznodra fordítani, és annyit pihenni, amennyit csak tudsz, mert nem lesz ez mindig így, és visszakívánod még ezeket a napokat.

Karmikus kapcsolatod: Egy ismerősöddel lesz, aki már egy jó ideje mindenfélével hiteget. Te nagy reményeket fűztél hozzá, de a héten rájössz, hogy csak a szája jár. Ezt hozd a tudomására, mert továbbra is illúziókba ringathatod magadat, ami nem tesz jót a lelki békédnek.

Karmikus feladatod: Sokszor elkerülhető lenne a veszekedés, ha engednél a saját elképzeléseidből.  Legyél toleránsabb szerelmeddel szemben, hiszen senki nem tökéletes, még ha vannak is hibái, mindent megtenne érted. Ne rajta töltsd ki a benned tomboló feszültséget, inkább látogasd meg a legközelebbi edzőtermet.

 

Nyilas

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: Nem lesz okod panaszra, ha az anyagiakról van szó, mert a szerencse melléd szegődött, és lépten-nyomon pénzzel jutalmaz. Talán az is lehet, hogy olcsóbban vásárolsz olyan dolgokat, melyekre eddig csak áhítoztál.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz. Rengeteget hibázol mostanában, és ez teljesen kétségbe ejt. Úgy érzed, veszélyben az állásod, de ha leültök megbeszélni a dolgokat, rájössz, hogy csak a kimerültséged az oka, és az őszinteséged a te malmodra hajtja a vizet, és győztesként élheted meg.

Karmikus feladatod: Párkapcsolatodban ismét bizonytalan leszel, mert megint nem tudod, hogy hányadán álltok. Barátaid a szakításra biztatnak, de te még mindig hiszel benne, hogy jobbra fordulhatnak a dolgok. Ez a hét azonban bebizonyítja, hogy a csodák most elkerülnek, ezért jobb, ha az elválás mellett döntesz. 

 

 

 

Bak

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: A szerelemben kellemetlen szituációba kerülhetsz, különösen akkor, ha szerelmi háromszögben vagy benne. Ha szeretnéd továbbra is folytatni ezt az izgalmas kapcsolatot, akkor figyelj sokkal jobban oda arra, hogy kinek mit mondasz, mert vannak körülötted olyan emberek, akik a vesztedet akarják, bármi áron.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekednek most nagyobb szüksége lehet rád, mint bármikor. Olyan dologba keveredhet, amelyben csak rád számíthat. Bízz benne, mert őszinte hozzád, és saját hibáján kívül került ilyen helyzetbe.

Karmikus feladatod: A pénzügyek területén jobban meg kell tanulnod gazdálkodni, ha előrébb szeretnél jutni az életben. Még az is lehet, hogy veszélyben a nyaralás. Most mindent be kell vetned, hogy megcsíphess egy kedvező ajánlatot, különben lőttek a vakációnak, és a hőséget maximum a fürdőkádban csillapíthatod.

 

Vízöntő

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: A héten rájöhetsz, hogy az életben az egyik legfontosabb tényező, hogy jó időben jó helyen legyél. Most ez az esély adott a számodra, csak észre kell venned. Te tudsz élni a lehetőséggel, de most lesznek nehezítő tényezők, amelyek ne szegjék kedvedet. Vidd véghez, amit elterveztél, bármi áron.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegen pasival lesz, akivel szokatlan helyen ismerkedhetsz meg, és akibe talán elsőre nem szeretsz bele, de ahogy kezded megismerni, rájössz, hogy neked rá van szükséged, később ebből tartós kapcsolat lehet, minden csak rajtad áll.

Karmikus feladatod: Társasági ember vagy, és könnyen veszed az életet, viszont azonnal felismered, ha veszély fenyeget, és pontosan tudod, hogy mikor kell hallgatni, visszahúzódni, és mikor beszélni, támadni. A héten egy barátodért kell kiállnod, mert ő képtelen rá, és te nem tudod elviselni az igazságtalanságot.

 

Halak

Karmahoroszkóp (május 30. - június 5.)Karmikus kötelességed: A nagy szerelem hete lehet, amikor megtalálhatod az igazit. Ha már megtaláltad, és utódra vágyakozol, ez az álmod is teljesülhet, csak legyél kitartó, mert a párodnak még szüksége lehet egy kis gondolkodási időre.

Karmikus kapcsolatod: Egy ismerősöddel lesz, akivel ne kezdj közös vállalkozásba, mert nem úgy fognak elsülni a dolgok, ahogy azt szeretnéd. Ismeretlen területre tévedtél, és ez bizonytalanná tehet, ami több támadási felületet is ad. Várj türelmesen, mert a jövőben sokkal jobb lehetőséget kapsz a sorstól.

Karmikus feladatod: A munkád meg kell osztanod másokkal, mert különben nem fogod bírni a hajtást. Most senki nem fogja megköszönni, ha helyette is elvégzed a munkát, és az egészséged láthatja a kárát. Ha nincs munkahelyed, a héten kaphatsz egy kedvező ajánlatot: talán kevesebb lesz a pénz, de hozhat egy újabb, jobb lehetőséget.

 

.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top