Horoszkóp

Karmahoroszkóp (május 1-8.)

A Vénusz és a Plútó feszült, míg a Nap és a Szaturnusz jó fényszögeket alkotnak egymással. Ez arra utal, hogy a régi szerelmi kapcsolatok új kerékvágásban folytatódnak, míg a meglévő viszonyokban nagy feszültségek alakulhatnak ki, és nem lesz mentes a hét a féltékenységtől sem.

Kos

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - KosKarmikus kötelességed: Mindig tartsd szem előtt, hogy az éremnek két oldala van. A héten nem tudod majd érvényesíteni akaratodat, mert mindenki ellened szegül. De ez ne keserítsen el, vedd egy jó tanulságnak, amiből rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, és a későbbiekben megkímélhet a csalódásoktól.

Karmikus kapcsolat: Pároddal lesz, aki mindent megtesz, hogy a kedvedben járjon, de te csak a hibáit veszed észre. Már az is idegesít, ha csak megszólal. Lehet, hogy egyedül kellene eltöltened egypár napot, és a hiánya ráébresztene, hogy valójában mennyire szereted.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden továbbra sincs nyugalom. Mindennap harcba kell szállnod. Egyelőre nagyon jól megy, mert tartod a pozíciódat, de tartalékold a pluszenergiáidat későbbre, hogy ne fogyj ki idő előtt a szuflából. Mert eljön az idő, mikor bebizonyíthatod a hitetleneknek és mindenkinek a tudásod és a tehetséged.

Bika

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - BikaKarmikus kötelességed: A hét legszerencsésebb embere lehetsz, mert olyan nem várt pénzösszeg hullik az öledbe, amiről álmodni sem mertél. Végre megteheted azokat a dolgokat, melyeket eddig halogattál, és még abban is Fortuna kegyeltje leszel, hogy mindenhez olcsóbban fogsz hozzájutni, mint gondoltad volna.

Karmikus kapcsolatod: Egy ismerősöddel lesz, aki nehéz helyzetbe kerül. Neked lehetőséged van segíteni, de ne anyagilag támogasd, hanem lelkileg, mert sokkal fontosabb, hogy találjatok neki egy stabil munkahelyet, mint hogy adj neki néhány forintot.

Karmikus feladatod: Szerelmed a tenyerén hordoz, és te ezt élvezni fogod, de ne kürtöld világgá, mert sok irigyed van, és ezzel még többet szerezhetsz. A mai világban ritka az ilyen szuper kapcsolat, és a boldogságod most csípheti mások szemét. Ezt a hetet töltsétek édes kettesben.

Ikrek

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - IkrekKarmikus kötelességed: Ezen a héten minden szabályt be kell tartanod, mert ha csak egy kicsit is vétesz, nagy árat fizethetsz érte. Eddig ott parkoltál, ahol egy talpalatnyi föld volt, és néha a szemeted is a kuka mellé ment, a csekkek is általában később érkeztek a címzetthez, de most nagyon figyelmesnek kell lenned, ha nem szeretnéd, hogy a bírságok kiürítsék a pénztárcádat.

Karmikus kapcsolatod: Barátnőddel lesz, aki keményen megmondja a véleményét neked egy olyan dologról, amelyről te pont az ellenkezőjét gondolod. Hidd el, hogy nem akar rosszat, mert a héten ő lesz a védőangyalod, és meg szeretne kímélni egy nagy ballépéstől.

Karmikus feladatod: A héten rátalálhatsz álmaid otthonára. Lehet, hogy most soknak tűnik az ára, de hidd el, idővel megtérül. Vágj bele, mert az élet minden területén olyan változásokat hozhat, melyekre mindig is vágytál.

Rák

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - RákKarmikus kötelességed: Le kell zárnod egy vitás ügyet a héten. Semmi kedved hozzá, pedig ha elhatározod magad, pillanatok alatt túleshetsz a dolgon. A csillagok segítenek, hogy a lehető legjobban végződjön ez az eset. Most még az is lehet, hogy a békés elválás mellett egy új barátot is magadénak tudhatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki szeretne behálózni. Neked még kedvedre is lenne, de mielőtt igent mondasz neki, győződj meg róla, hogy tisztességes szándék és mély érzelem vezérli-e, vagy csak érdekből udvarolgat.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden ragyogni fogsz, mint egy gyémánt, és ezt csak magadnak köszönheted. Beérett a fáradozásod, és a héten nemcsak erkölcsileg, de anyagilag is meglesz a befektetett energiád gyümölcse. Végre a kollégáid is rájönnek, hogy nem ellened, hanem melletted kell dolgozniuk a még nagyobb siker érdekében.

Oroszlán

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - OroszlánKarmikus kötelességed: Rád férne egy kis pihenés. A héten lesz lehetőséged bőven, mert a munkahelyeden egy kis lazítás várható. Persze ez azt is jelenti, hogy anyagilag kicsit nehezebb lesz, mert kevesebb munka kevesebb pénzzel jár. De ne bánd, mert az elmúlt hetekben annyira túlhajtottad magadat, hogy előbb-utóbb megbosszulta volna magát.

Karmikus kapcsolatod: A szomszédoddal lesz, aki azt képzeli, hogy egyedül lakja ezt a bolygót. Próbáld ismét felhívni a figyelmét, hogy egy lakóközösségben él, ha másként nem megy, alkalmazd az ő eszközeit. Tekerd maximumra a hifitornyod hangerejét, talán ha a saját bőrén érzi, rájön, hogy alkalmazkodnia kellene.

Karmikus feladatod: Ha a héten kezdesz bele a méregtelenítésbe vagy akár egy fogyókúrába, sikeres lehetsz, mert a hold segít neked. Csak a fokozatosság elvét tartsd szem előtt, mert akkor lesz óriási az eredmény.

Szűz

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - SzűzKarmikus kötelességed: Ha egyedül vagy, a héten találkozhatsz egy olyan sráccal, akivel teljesen egy hullámhosszon vagytok. Azonos a véleményetek majdnem mindenről, kivétel a politika. Nem érdemes elrontani ezzel a bimbózó románcotokat, inkább tartsd magadban a véleményedet, és ha már stabil a kapcsolat, még az is lehet, hogy a magad oldalára állíthatod.

Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz, aki sokat segíthet céljaid elérésében. Nem szeretsz szívességet kérni, de most meg kell tenned, mert különben a vágyaidból továbbra is álmok maradnak.

Karmikus feladatod: Energiaszinted a nullával egyenlő. Fordíts nagyobb figyelmet a táplálkozásodra, mert ha így folytatod, már arra sem lesz erőd, hogy reggelente felkelj. Ha egyedül nem tudsz áttérni az egészséges életmódra, kérd meg a barátnődet is, mert együttes erővel könnyebben fog menni.

Mérleg

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - MérlegKarmikus kötelességed: Sokat takaríthatsz meg, ha a héten intézed a nagybevásárlásodat. Olyan akciókkal találod szembe magad, melyekre rég nem volt példa. Ne sajnáld elkölteni a pénzed tartós fogyasztási cikkekre, mert elállnak, és hosszú távon megtérülnek.

Karmikus kapcsolatod: A karmád egy olyan emberrel köt össze, akiből kezd eleged lenni, mert igazából nem is érdekled – pedig ezt szeretné elhitetni veled –, és csak saját magával foglalkozik. Ez ne szegje kedvedet, mert ha megfutamodsz ez elől a kapcsolat elől, egy következő életben újra elölről kezdhetitek.

Karmikus feladatod: Szerelmed komoly családi gondokkal küzd. Ha teheted, engedd meg neki, hogy hozzád költözzön, mert ha továbbra is ilyen feszültségben él, komoly egészségügyi problémái adódhatnak. Igazából most nem a tanácsodra van szüksége, hanem arra, hogy mellette állj.

Skorpió

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - SkorpióKarmikus kötelességed: Döntéseidet jól fontold meg a héten, mert sokat hozhatnak a konyhára, vagy éppen, ha a rossz megoldást választod, semmid nem marad. Nem kell kapkodnod, legyél megfontolt, mert ha így teszel, csak jó elhatározásra juthatsz. Ne hagyd, hogy bárki beleszóljon a dolgaidba, vagy siettetni próbáljon.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, akinek nagyon sokat segítettél, most viszont neked lenne szükséged rá, hogy támogassa terveidet, de esze ágában sincs. Kerüld ki, és kérj mástól segítséget. Akkor fog rájönni, hogy mekkora baklövést követett el, mikor látja sikereiteket.

Karmikus feladatod: Ha egyedül vagy, akkor hétvégén egy olyan buliba keveredhetsz, ahol találkozhatsz egy fickóval, aki kielégítheti minden vágyadat. Igaz, csak az ágyban értitek meg egymást, de ez is valami. Ne is próbáld meg rávenni, hogy több legyen a kapcsolatotokból, mert úgysem működne.

Nyilas

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - NyilasKarmikus kötelességed: A héten ne hagyd veszni a számodra fontos dolgokat. Az életben semmit nem adnak ingyen. Küzdj, és eléred a célodat, és meglátod, mennyivel értékesebb lesz az így elért siker, főleg akkor, ha lesz kivel megosztani.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, akihez már volt közöd régebben, és most újra szeretné veled összefűzni az élete fonalát. Esélyt se adj neki, mert megint csak megbántana, és egy időre elvenné a kedvedet az újabb párkapcsolatoktól. Vagy ha mégis, akkor használd egy éjszakán át, és utána dobd el, mint egy elrágott rágógumit.

Karmikus feladatod: Még mindig megvan az esélye a külföldi munkavállalásnak, csak azon múlik, hogy mennyire sajátítod el az adott ország nyelvét. Iratkozz be egy gyorstalpalóra, mert most játszva tanulhatsz és vizsgázhatsz. Ha az élet mégis úgy hozza, hogy itthon maradsz, a tanulás akkor is a javadat szolgálja.

Bak

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - BakKarmikus kötelességed: Lehetséges, hogy több munkát kell vállalnod a héten, mint amennyit el tudsz végezni. Elő kell venned a rafinériádat, és el kell kápráztatnod a főnöködet, hogy ne vegye észre a hiányosságokat. Sikerülni fog, mert te rutinos vagy az ilyen dolgokban, és különben is: a bolygóállások most neked kedveznek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan sráccal lesz, akivel nemcsak jó barátok vagytok, hanem tüzes szeretők is. Végre el kellene döntenetek, hogyan tovább, mert már környezetetek is furcsállja ezt a különleges kapcsolatot. De az biztos, hogy vagy egy barátot, vagy egy szeretőt el fogsz veszíteni.

Karmikus feladatod: Sok-sok gondolat és ötlet kavarog a fejedben, melyek megvalósításra várnak. Nehezen indulsz neki az új kihívásoknak, de ha egyszer belevágsz, garantáltan sikerre viszed őket. Ne akarj egyből a csúcsra törni, ha lépésről lépésre haladsz, még nagyobb elismerésnek fogsz örvendeni.

Vízöntő

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - VízöntőKarmikus kötelességed: Munkahelyeden nem bírsz magaddal, érződik a jó idő hatása, és az ebédidőt két órával megnyújtod. A héten viszont fogd vissza magad, mert nő a lebukás veszélye, és ezért most nem érné meg kockáztatni a kényelmes állásodat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki megpróbál a szerelmed és közéd állni. Méghozzá nagyon rafinált módon, szinte észre sem veszed a mesterkedéseit, mert közben veled nagyon nyájas. Átlátsz rajta, és még időben rájössz, hogy mi a célja, és meg tudod akadályozni.

Karmikus feladatod: Barátnőddel régen csaptatok egy görbe estét. A héten megteheted minden bűntudat nélkül, mert a pasidnak is kimenőt adtál. De azért ne ess túlzásokba, és tarts mértéket a flörtöléssel, mert lehetnek a szórakozóhelyen ismerősök, akik szerelmednek másként adják elő a látottakat.

Halak

Karmahoroszkóp május 1 - 8. - HalakKarmikus kötelességed: A munka köti le minden erődet és gondolatodat. Rengeteget fogsz dolgozni, beleadsz apait-anyait. Irigy kollégáid megpróbálnak kijátszani, és mindenben ellened szegülni, de nem fog nekik sikerülni, mert te tudod, mit akarsz, és annyi energiád van, hogy nem állíthatnak meg.

Karmikus kapcsolatod: Fantasztikus vendéglátó leszel, mert a héten rengetegen látogatnak meg az otthonodban. Kénytelen vagy a vendégek listájára felírni egy nemkívánatos személyt is. De ne vonakodj a találkozástól, mert jól fog elsülni, és kellemesen fogsz csalódni abban a személyben.

Karmikus feladatod: Kedvezőek a csillagállások autó vásárlásához vagy cseréjéhez. Ha hitelre van szükséged, bátran vágj bele, mert lesz miből törleszteni. Viszont úgy válasz autót, hogy ha bővül a család, akkor is elég nagy legyen.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top