Horoszkóp

Áprilisi holdnaptár

Áprilisban a Mars eléri az Uránuszt, majd a Vénuszt. Sok furcsa, már-már megdöbbentő dolog történik ebben a hónapban. Olyan találkozásokra is sor kerül, amelyek az életünket színesebbé és boldogabbá teszik.

Április 1.

Növő Hold az Ikrekben

Egyszerűen ma olyan könnyen összejönnek a dolgok, hiszen ahova nem akarsz elmenni, és kínos lenne lemondani, valahogy a sors úgy rendezi, hogy el sem kell menned. Ez egy óriási megkönnyebbülés, és mégsem érzed maga kellemetlen helyzetben. Azokat akiket szeretsz, és akiket nem, csak bátran lepd meg áprilisi tréfával, mert élvezni fogják már azt is, hogy gondoltál rájuk.

Április 2. 3.

Növő Hold a Rákban

Fel kell készülnöd ebben a két napban, hogy annyi irigy emberrel fogsz találkozni, mint amennyi csillag van az égen. Ráadásul, amerre fordulsz, mindenhol szinte csak a pénzről és a politikáról esik szó, különösen a családod tagjai között. És persze már terjednek bizonyos rémhírek, amelyeknek ne ülj föl, hanem inkább kérj olyan szakembertől tanácsot, akiben tökéletesen megbízol. A pároddal a pénz miatt megint összekülönböztök, a kiengesztelés ebben a csillagállásban nem is lehetne más, mint egy csodálatos fehérneműben való rafinált vetkőzés. Vedd meg ezt a cuccot, még ha nincs rá pénzed, mert pasid imádni fog.

Áprilisi holdnaptár

 

Április 4. 5. 6

Növő Hold az Oroszlánban

Fantasztikus beszélgetéseket folytatathatsz, és olyan személlyel ismerkedsz meg, akinek a társaságában élvezet lesz tartózkodni. Sokat tanulhattok egymástól, és olyan érdekes információkhoz is juthatsz, amivel máris többnek érzed magad. Vasárnap mágikus éj lesz, mindent amit szeretnél elérni, hogy beléd szeressen, vagy visszajöjjön hozzád, vagy az legyen, amire vágysz, itt az idő, hogy olyan tevékenységeket folytass, éjnek évadján, amelyek a kívánságodat valóra váltják. Ezen az éjszakán mindent kérhetsz. Nemcsak szerelmet, hanem pénzt, és egyéb más dolgokat.

Április 7. 8.

Növő Hold a Szűzben

Nagyon jó kapcsolatokat ápolhatsz, mert fokozott érzelmi fogékonyság jellemez. Az érzéseid nagyon sejtelmesek , mély és különleges lelki finomság, érzékenység mondható el most rólad. Így aztán nem állja utadnak semmi, hiszen a környezetedben mindenki nagyra értékel, és elismerik ezt a finomságot, no és a tudásodat, ami boldoggá tesz. Örülsz annak is, hogy a munkában is elégedettek veled. Ha most mész állásinterjúra, akkor ezt a legjobbkor teszed. Ha külfölddel kapcsolatos terveid vannak, akkor ennek a tovább gondolása, a pároddal, családoddal történő megbeszélésére itt az idő. Ja, és ma jelenik meg a Nők Lapja Ezotéria, ahol olyan sokat olvashatsz a Tarot kártyákról, megtanulhatod a kirakásokat, és év végéig Tarot előrejelzést is találsz benne, no meg egy ajándék Tarot dvd-t is!

Április 9.

Telihold a Mérlegben

Ideges leszel, mert eleged van abból, hogy mindig másokhoz kell igazodnod, nagyon szeretnéd, ha végre már valaki a te kegyeidet is lesni. Jó lenne, ha ebben a feszültségben észrevennéd, hogy igenis, ott van a közeledben az a személy, aki nem akar mást, mint veled lennni, és szeretni. Baráti kapcsolat miatt talán még sohasem érezted magad olyan boldognak, mint mos. Még az is lehet, hogy a mai napon megnyered valahol a fődíjat, de az is lehet, hogy szuper cuccot vásárolhatsz negyed áron, vagy majdnem ingyen.

Áprilisi holdnaptár

 

Április 10.

Fogyó Hold a Mérlegben

A nagy szerencse napja ez a mai, amikor olyan dolgok történnek veled, amelyeket talán el sem mersz hinni. Pedig csak nyugodtan, mert mindez valóban veled történik. A szerelemben őrülten szenvedélyes leszel, és ha bulizol, biztos lehetsz benne, hogy nem egy, kettő vagy három személy lesz az, aki szinte a nyálát csorgatja, amikor meglát, hanem sokkal többen. Élvezed a népszerűséget, és hogy mindenki téged imád.

 

Április 11.  12.

Fogyó Hold a Skorpióban

Ebben a két napban, mivel hogy ebből az egyik családi ünnep, nagyon jó lenne, ha visszafognád magad, és disztingválnál. Bármi elhangozhat, az a lényeg, hogy ne érvelj indulatosan, mert így ördögi körbe kerülhetsz, ami nem szól másról, mint az állandó vitáról a környezeteddel. Hajlamos leszel az elhamarkodott cselekvésre, és még a véleményedet is agresszívan fogod képviselni. Szóval próbálj meg disztingválni, a legjobb ruhákban megjelenni a családi eseményen, és szuperszexisen a bulitban. Vegyél egy új kölnit, és hagyd, hogy ezzel locsoljanak meg.

 

Április 13. 14. 15.

Fogyó Hold a Nyilasban

Elég ideges napok előtt állunk, ezért azt ajánlom, hogy végezz mudra gyakorlatokat, amelyek garantáltan segítenek. A mudrák nem mások, mint az ujjak jógája, akár vehetsz róla könyvet, vagy megnézheted a Nők Lapja Ezotéria újságban, hogy erre a negyedévre neked milyen változások várhatók az életedben, és ehhez milyen mudra segíthet. Ugyanis minden állatövi jegy problémájához egy ujj-jógát is rendeltünk, amely az aktuális nehézségeinek vagy problémáinak feloldását jelenti.

 

Április 16. 17.

Fogyó Hold a Bakban

Romantikus hangulatban leszel az esti órákban, ami arra utal, hogy érdemes lenne megnézned egy ilyen jellegű filmet, ahol könnyezhetnél is egy kicsit a film főhősének sorsának alakulásán. Egyébként ezen a két napon nyugodtan ehetnél több krumplit, és a gyümölcsöd legyen banán, mert erre van szüksége a szervezetednek. Ezeknek a zöldségeknek, gyümölcsöknek a hatóanyagait jobban beépíti a szervezeted.

Áprilisi holdnaptár

 

Április 18. 19.

Fogyó Hold a Vízöntőben

Ne felejtsd el felköszönteni azt a személyt, akinek ma van valamilyen évfordulója vagy alkalma, hiszen te közel állsz az ő szívéhez, és nagyon megbántódna azon, ha még csak egy SMS-t sem küldenél neki. A szombati napon érdemes lenne kimenni egy bolhapiacra, mert olyan dologra bukkansz, hogy az ismerőseid elámulnak, micsoda mázlid van: csak kimész, és egy fillérekért hazaviszel egy vagyont! Ha körülnézel a heti piacon, ahol ruhák is vannak, találsz olyat, ami jó minőségű, és megfelel neked.

 

Április 20. 21. 22.

Fogyó Hold a Halakban

Ha eddig nem voltál még szerelmes, akkor semmi sem tud megakadályozni, hogy őrülten ne szeress bele ez olyan személybe, aki megfelel minden ideálodnak. Persz ezt jó, ha nem vered nagydobra, és nem meséled el fűnek-fának, mert lehet, hogy valaki azonnal a választottadra strartol. Ismered az embereket, ugye nem kell bemutatni a környezetedben élők közül senkit, hogy mire képesek? A mai nap legyen a sminkshoppingolásé, mert különlegességet találsz. És már körülnézhetnél, mi újság a napfényvédő piacán.

 

Április 23. 24.

Fogyó Hold a Kosban

Egy újabb mágikus hajnal, mégpedig a 23-i, amikor a Nap és Plútó trigon fényszögben kapcsolódnak egymáshoz. Bízz meg valakit, aki ért a mágiához, és biztos vagy benne, hogy csak a fehér részét űzi, hogy kérje az égieket, segítsenek a kívánságodat valóra váltani. Ha nem ismersz senkit, akkor magad véged, de előtte olvass a témáról alaposan. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz át, mert aki menni akart, az rájön, hogy maradni akar, és nem vágyik másra, csak rád.

Áprilisi holdnaptár

 

Április 25.

Újhold a Bikában

Bulizz, élvezd az életet, ismerkedj, és nem feltétlenül kell minden ismerősödnek az igazat, csakis az igazat mondani. Nyugodtan lódíts, hiszen ők is ezt teszik, és nem kell kitárulkoznod mindenki számára, mert visszaélhetnek vele. Az őseidet, pedig nyugtasd meg, hogy ne féltsenek annyira, tudsz magadra vigyázni. Napközben körülnézhetnél a napszemüvegválaszték között, mert kedvedre valót találhatsz.

 

Április 26.

Növő Hold a Bikában

Az esti órákban olyan dologra készülj, amelyet álmodban sem gondoltál volna. Vigyázz az értéktárgyaidra, kerüld a veszélyes helyeket, ne vezess ittass állapotban, ne lépd túl a sebességet, és jó lenne, ha nem esnél bele fülig egy olyan fickóba, akiről valószínűleg nem sejted még, hogy görbe utakon jár. Magyarul maffiózó, mert ebből még nagyon sok kellemetlenséged lesz.

 

Április 27. 28.

Növő Hold az Ikrekben

Pletyka pletyka hátán, a mai napon, ki, mit hallott, és ezt gyorsan tovább kell adnod. Főleg annak a személynek, akivel tulajdonképpen a pletyka köt benneteket össze. Vagy annak, aki mindent tudni akar, és rangban feletted áll. Nagy megdöbbenéssel tapasztalhatod, hogy a kedvesed ismerőse, vagy ami még rosszabb, testvére sokkal jobban tetszik neked, mint a párod. Úgy vonzódsz hozzá, mint mágnes a vashoz. Néhány nap múlva új munkaajánlatot kapsz, lelkiekben már most készülhetsz rá.

Áprilisi holdnaptár


Április 29. 30.

Növő Hold a Rákban

Érzékenyebb vagy a szokásosnál, ez az oka annak, hogy olyan dolgok jutnak eszedbe, amelyeket már régen elfelejtettél. Mindennek az az oka, hogy ismét találkozol egy hasonló szituációval, ami felidéz benned mindent. Ha szeretnél a karmafajtákról olvasni, akkor ne feledd el megvenni a Nők Lapja Ezotériát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top