Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – február 27. – március 1.

A Rák pihenjen, az Oroszlán használja ki a tomboló energiáit, a Mérleg a családjára koncentráljon, a Vízöntő pedig végre magára is gondoljon! Az első tavaszi hétvége horoszkópja.

KosKOS: Ez rendkívül mozgalmas és szenvedélyes hétvégének ígérkezik számodra, kedves Kos. A szerelem teljesen eluralkodik rajtad, ez rendkívül feldobottá és vidámmá tesz téged. Bátran lobogj, udvarolj, hódíts és csábíts, de arra is vigyázz, hogy ne erőltess rá senkire semmit! Ha van párod, akkor szervezzetek közös programot. Minél aktívabban töltitek a pénteket és a szombatot, annál több közös élményhez juttok. Ez még jobban összekovácsolhat kettőtöket. Ha még nincs párod, akkor menj társaságba, mert ez a sziporkázó stílus nagy hatással lesz másokra. A vasárnapot vedd kicsit pihenősebbre! Nem kell otthon feküdnöd. Elmehetsz sétálni vagy a téli leárazáson körbenézni. Kifoghatsz valami divatos holmit kedvező áron.

 

BikaBIKA: Pénteken és szombaton nem leszel a legjobb formádban, kedves Bika. Mintha kicsúszna a kezedből az irányítás. Azt láthatod magad körül, hogy mindenki pörög, határozott, és halad előre, te meg egy helyben állsz, és egyre feszültebb lehetsz. Ráadásul valami titok is feszít belülről. Szeretnéd tisztázni a helyzetet, de még nincs itt az ideje. Már csak egészen kicsit kell várnod. Ez a nyomott hangulat varázsütésre megváltozhat vasárnap. A Hold belép a Bika jelébe, ettől kellemesebben fogod érezni magad. Visszatér az egyensúly, a stabilitás az életedbe, amitől biztonságban érezheted magad, ugyanakkor fokozottan érzékeny lehetsz, ha bárki ezt el akarja venni tőled. Ne hagyd!

 

IkrekIKREK: Tudatában vagy annak, hogy mi felé haladsz, kedves Ikrek? Vannak céljaid, terveid, vágyaid? Pontosítottad már ezeket? A vágyak erőt adnak, ha ismered őket, és foglalkozol velük. Ezen a hétvégén beszélj arról, hogy mit szeretnél! Ha ki mered mondani, még gyorsabban meg fognak valósulni. Persze nem elég beszélni ezekről, tenni is kell érte. De a kimondott szónak teremtőereje van, emiatt is nélkülözhetetlen, hogy pozitívan fogalmazz. Ne arról beszélj, hogy mitől félsz, mit akarsz elkerülni, hanem arról, amit el akarsz érni. Vasárnap vigyázz, hogy ne keveredj „illegális” dologba! Neked nem való a titkolózás. Te akkor érzed jól magad, ha nyílt lapokkal játszhatsz, és természetesen ezt várod el másoktól is.

 

RákRÁK: Próbáld a pénteket rövidre fogni a munka szempontjából, kedves Rák! Minél előbb kezdd el a hétvége nevű lazítást. Lehetőleg ne dolgozz sokáig, és kerüld a vitát, mert ezen a napon nagyon kimeríthet, ugyanakkor védd meg magad és az álláspontodat. Fókuszálj a töltődésre, hiszen jól tudod, ha nem pihensz eleget, akkor nem fogod bírni a következő heti hajtást. Tölts minél több időt a barátaiddal, szervezzetek aktív, sportos programot. Vigyázz, mert egyikük közeledését félreértheted. Ne keverd össze a barátságot és a szerelmet! Ha kínos, akkor ne beszélj róla, de tegyél fel könnyed kérdéseket! A válaszokból kiderítheted, hogy ő hogyan is érez irántad.

 

OroszlánOROSZLÁN: Ezen a hétvégén energikus és lendületes leszel, kedves Oroszlán. Töltsd aktívan ezt a pár napot. Törődj a körülötted élő emberekkel is! Tudd, hogy nekik rengeteget jelent, hogy te ilyen vidám, pozitív és vitális vagy. Már többször, de ezen a hétvégén újból visszaadhatod valakinek az életkedvét pusztán azzal, hogy vagy, és hogy ilyen vagy. Legyél magadra büszke, és szeresd magad! Vasárnap kicsit csökkenhet az energiaszinted, ha a biztonságérzetedet anyagi dolgoktól teszed függővé. „Tekintsetek az égi madarakra, nem vetnek, és nem aratnak, sem csűrbe nem takarnak, és a Ti Mennyei Atyátok eltartja azokat!” Vagyis meglesz mindened, mert gondoskodnak rólad az égiek…

           

SzűzSZŰZ: Ezen a hétvégén kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy túl gyorsan alkotsz véleményt, kedves Szűz. Legalább megtapasztalhatod, hogy az ember nem képes mindig józanul dönteni, olykor elragadja az indulat. És ezzel nincs semmi baj. Ha megbánod, akkor mondd ki, és lépj tovább! Nem kell őrlődnöd ezen! Gondolj arra, hogy fordított helyzetben te is meg tudsz bocsátani. Akkor a másik miért ne lenne erre képes? Amiatt se bántsd magad, ha szerelmed egyelőre viszonzatlan! Eljön a te időd hamarosan. Vasárnap érdemes kulináris élvezeteket keresned. Menj el egy csendes vendéglőbe vagy hangulatos cukrászdába! De meglepheted magadat és a családodat egy új, szokatlan fűszerezésű sütivel is.

 

MérlegMÉRLEG: Fordíts végre egy kis időt és figyelmet a családodra, kedves Mérleg! Nem kell egy egész napot velük töltened. Lepd meg őket valami finomsággal. Süss valami egyszerű sütit, vagy vegyél többféle friss gyümölcsöt. De ne engedd, hogy a kritikájukkal elrontsák a jókedvedet! Mondd meg nekik, illetve kérd meg őket, hogy örüljenek neked, és ne szapuljanak! A másik téma ezen a hétvégén, hogy kiderülhet, valaki szerelmes beléd. Ne ijedj meg, nem kell viszonoznod az érzéseit, csak ha te is hasonlóan érzel. Vigyázz, hogy ne ess bele a „ha ló nincs, szamár is jó” hibájába! Vasárnap figyelj kicsit jobban oda a kiadásaidra! Ne költekezz túl sokat, és lehetőleg ne kérj kölcsön! Meg tudod oldani, ha beosztóbb leszel.

 

SkorpióSKORPIÓ: Nagyon vigyázz ezen a hétvégén a testi épségedre, kedves Skorpió! Kisebb baleset érhet, ha sietve közlekedsz, vagy ha figyelmetlenül mozogsz. Ez elkerülhető azzal, ha picit lassítasz. Figyelj oda az étkezéseidre is, ne egyél túl gyorsan, és túl forrón semmit! Add meg a módját! Tiszteld meg a testedet ezzel. Tudatosítsd, hogy a tested addig szolgál téged, amíg megadod neki azt, és úgy, ahogy az neki a legjobb. Vasárnap izgalmas találkozás vár rád. Ne ülj otthon, mert egy nagyon különleges élménytől foszthatod meg magad. Nem muszáj zajos szórakozóhelyre menned. Elég, ha sétálsz egyet, vagy körbenézel a tél végi leértékelésen. Ne csak a ruhákat, cipőket nézd! Vedd észre, hogy milyen emberek vannak körülötted!

 

NyilasNYILAS: Ezen a hétvégén központi téma lehet a szex, kedves Nyilas. Tudnod kell, hogy egészséges dolog, ha ez foglalkoztat téged. Azt is fontos tudatosítanod, hogy a szexualitás során arra a fajta eggyé válásra törekszünk, ami az uniómisztikát jelenti. Két ember vonzódást érezve vágyik arra az egységre, amelyből alapvetően eredünk. Ha van partnered, akkor most megélheted vele ezt a csodát. Tegyétek a szeretkezést szertartássá! Gyújtsatok meg sok mécsest meg pár füstölőt, olajjal masszírozzátok meg egymást! Ez lélekemelő előjáték lesz. Ha nincs párod, akkor legyél nyitott, mert lehet jelentkező a közeledben. Ne legyél szégyenlős! Ne hidd, hogy csak te vágysz egy szenvedélyes éjszakára!

 

BakBAK: A gyökereink mindannyiunknak fontosak, kedves Bak. A származás, az eredet ad erőt, hogy elviseljük ezt a folyton változó világot. A család ilyen szempontból biztosít alapot. Emiatt is van jelentősége, hogy eleget törődsz-e a családoddal, töltesz-e velük elég időt. Ezen a hétvégén mindenképpen látogasd meg őket, vagy hívd fel őket, ha nem élsz velük! Ha közös az otthonotok, akkor tegyél azért, hogy ott béke, harmónia és szeretet legyen! Lepd meg őket valamivel, amit szeretnek! Vasárnap lehetsz kicsit hedonista. Élvezd az életet! Keress olyan társaságot, társat és programot, ami jólesik testednek-lelkednek! Ehhez előbb tudnod kell, hogy mi okoz élvezetet számodra.

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: „Minden vitát megnyersz, amit el sem kezdesz” D. Carnegie szerint. Ha nem is tudod elkerülni a vitát, de megnyerned sem kell, ugyanis ez nem egy sportverseny, ahol győztesek és vesztesek vannak. Arra vigyázz, hogy mit és hogyan mondasz! Most a szokásosnál kicsit meggondolatlanabbul beszélhetsz. Ha észreveszed, hogy megbántottál valakit, akkor kérj bocsánatot! Jogodban és szabadságodban áll más nézeteket vallani. Hétvégén többet foglalkozz a magánéleteddel, mint a munkáddal. Az egyensúly miatt szükséged van lazításra és a családod közelségére. Ne vedd tehernek, ha ragaszkodik hozzád a családod, hiszen szeretnek, ezért szeretnék, ha többet lennél velük.

 

HalakHALAK: A spórolásnak csak akkor és addig van értelme, amíg nem veszi el az életkedvedet, kedves Halak. Ezen a hétvégén is figyelj a kiadásaidra, de ha megkívánsz valamit, akkor vedd meg! A vasárnap kedvezőbbnek látszik a vásárlásra. Menj el egy tél végi leértékelésre! Ne vigyél sok pénzt magaddal! Sétálj és nézelődj! Csak akkor vegyél meg magadnak bármit, ha az ára ellenállhatatlanul alacsony. Lehetőleg ezen a hétvégén ne zárkózz be, hanem menj emberek közé. A tél nem jelenti azt, hogy remetévé kell válnod. Minél nyitottabban tudsz körül nézni, annál több izgalmas dolgot fedezhetsz fel. Ezek energetizálnak téged…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top