Horoszkóp

Februári horoszkóp

Kos

Szerelem: Február elején a Vénusz belép a Kos jegyébe, s mindenképpen új izgalmakat hoz szerelmi életedbe. Ellaposodóban lévő kapcsolatok felpezsdíthetők, a párkeresők pedig végre rátalálhatnak álmaik asszonyára/férfijára. Nagy segítség ez a konstelláció minden Kosnak, kár lenne elszalasztani a tálcán kínált lehetőségeket.

Munka, anyagiak: Ez az időszak igazán alkalmas arra, hogy megfontolt döntéseket hozz olyan ügyekben, melyeket eddig halogattál, kerülted azok megoldását. Pénzügyek terén enyhe javulás mutatkozik.

Egészség, lelkiség: Fontossá válnak az érzelmek és az emberi kapcsolatok. Tölts sok időt családoddal, barátaiddal, így kiegyensúlyozottá válhatsz.
    

Bika

Szerelem: Végre lazíthatsz egy kicsit, az érzelmek terén némileg könnyebb heteknek nézel elébe. Add át magad az élet örömeinek! Ha van már kapcsolatod, töltsetek együtt több időt, figyelj oda jobban párod igényeire, vágyaira. Ha pedig most kezdődik egy szerelem, akkor ne ragaszkodj görcsösen a saját elképzeléseidhez, adj teret az újdonságnak.

Munka, anyagiak: Nagyon megerőltetőre sikerült a januári hónap? Az elmúlt időszakban felgyülemlett feszültség február során végre enyhülni látszik. Pénzügyeid most új alapokra kerülhetnek.

Egészség, lelkiség: Mivel a mindennapi tennivaló lefoglal, és sok energiát kivesz belőled, már a hónap közepén fizikai fáradtságot fogsz érezni, melyet csak néhány napos szabadsággal tudnál megszüntetni.

    
Ikrek

Szerelem: 2009 februárjában jelentősen több megértést kell tanúsítanod párkapcsolati téren, mint az év többi időszakában. Sok konfliktusod adódhat, melyekből te kerülhetsz ki vesztesen. A pájukat még kereső Ikrek is akadályokba ütközhetnek, már az első randin kiderülhet, hogy a másiknak egészen más az életfelfogása és jövőképe, mint neked.

Munka, anyagiak: Pénzügyeid kissé meginoghatnak egy váratlan kiadás miatt. Ha ez egy kölcsön lenne, melyre valaki igényt tartana, most mondj nemet, könnyen megeshet, hogy soha nem látnád viszont a pénzed. A hónap végére már érezheted a Jupiter jótékony, nyugtató hatását.

Egészség, lelkiség: Közlekedés vagy sportolás terén legyél nagyon figyelmes, könnyen érhet kisebb baleset, ez fokozottan igaz a hónap végére!

Rák

Szerelem: Ha még keresed a számodra ideális partnert, annak megismerésére a hónap második fele különösen alkalmas. Figyelj a feléd irányuló érdeklődésre, olyan ember akadhat a horgodra, mint a mesebeli királyfi. A párban élők az érzelmek stabilizálódására számíthatnak, most érdemes hosszú távra tervezni, esküvői dátumot kitűzni.

Munka, anyagiak: Az év második havában nagyon sikeresen intézheted a karrierrel összefüggő ügyeidet, Jupiter nagy segítségedre lesz ebben. Komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra február során, élj vele!

Egészség, lelkiség: Lelkileg nem lesz megterhelő ez a hónap, könnyen veszed a kisebb akadályokat, betegeskedésre nem kell számítani.

Oroszlán

Szerelem: Szívügyek terén sikereket arathatsz, újra meghódíthatod kedvesedet, vagy új szerelem léphet életedbe, erre kiváló alkalmat kínál a hónap második fele. Most minden olyan álmot és vágyat megvalósíthatsz a szerelemmel kapcsolatban, melyeket régóta tervezel, vagy éppen még sosem volt módod megtenni.

Munka, anyagiak: Karriered terén sok érdekes impulzus érhet, akár egy váltás lehetősége is felmerülhet. Hajlamos leszel arra, hogy több pénzt költs a szokásosnál, ezért ezzel légy körültekintőbb, sőt ha teheted, inkább tartalékolj.

Egészség, lelkiség: Fizikailag és szellemileg is teljesen rendben vagy, igazán nincs okod az aggodalomra. Keress időt pihenésre is, erre a hónap második fele alkalmas.

Szűz

Szerelem: A hónap első fele még nyugalmasnak tűnik, de 10-e után felbolydulhatnak a dolgok. Ha van párkapcsolatod, akkor feszültségekkel teli időszaknak nézel elébe, sok értelmetlen konfliktus alakulhat ki köztetek, nehéz lesz ezt jól kezelni. Ha most készülsz az első randevúra, ne beszélj félre, ne titkolj el semmi fontosat a másik fél elől, ha erre később derül fény, könnyen baj lehet belőle.

Munka, anyagiak: Különösen a pénzügyek terén nyílhatnak meg előtted kiemelkedő lehetőségek, nagyszerű változásokat hozhat február hava, ne hagyd ki a lehetőséget, olyan ajánlatot kaphatsz, amilyenre hónapokig nem lesz újabb példa.

Egészség, lelkiség: Fizikai állapotod általában stabil, de ahhoz, hogy ez a szellemi részre is igaz legyen, érdemes kerülni a stresszt, és mértékletesen élni.

Mérleg

Szerelem: Ha már elkötelezted magad valaki mellett, könnyen megeshet, hogy egy harmadik is feltűnik a színen, ez komoly konfliktushelyzet lehet. Ezt a nehézséget csak teljes őszinteséggel tudod kivédeni. Ha viszont még várod az igazit, csak a hónap közepe kedvező ehhez, s megeshet, hogy egyszerre két vagy három jelölt is kopogtat az ajtódon…

Munka, anyagiak: Akadályokkal teli, problémás, lelkileg leterhelő hónap vár rád, összetűzésekbe, konfliktusokba bonyolódhatsz. Vigyázz anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél sokkal körültekintőbb.

Egészség, lelkiség: Február első felében légy nagyon óvatos és kellően körültekintő a közlekedés terén, kisebb baleset érhet, melyet nehezen tudnál most lelkileg elviselni.

Skorpió

Szerelem: Jól teszed, ha partneredre jelentősen több időt szánsz, hisz az év elején igen elfoglalt voltál. A február kedvez a nagy beszélgetéseknek, tervezésnek vagy akár régen titkolt dolgok őszinte beismerésének. A párjukat még kereső Skorpiók sok érdekes találkozásra, flörtre számíthatnak februárban, megeshet, hogy március havát már új kapcsolattal kezdik…

Munka, anyagiak: Üzleti és pénzügyeid pozitív irányba fordulhatnak, s ez feloldhatja régóta húzódó feszült hangulatodat. Munkáddal, karriereddel kapcsolatban pozitív időszakot zárhatsz, régóta húzódó ügyeknek is pontot tehetsz a végére.

Egészség, lelkiség: A hónap első napjaiban érzelmi problémák miatt lehetsz feszült, mely akár fejfájások és gyomorproblémák formájában is megmutatkozhat.

Nyilas

Szerelem: Ha van párkapcsolatod, számíthatsz fejlődésre, érdemes a régen tervezett közös ügyek elindítására időt és energiáát szánni. Aki még magányos, annak a hónap második hete jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre. Az év második hava kedvez a lélek mélységeinek kutatására, beszélgess sokat pároddal vagy kiszemelteddel.

Munka, anyagiak: Karriered vagy éppen saját vállalkozásod terén nem kell semmitől tartanod, február hava átlagosnak, erőteljes behatásoktól mentes időszaknak tűnik. Anyagi téren a hónap utolsó napjai hozhatnak kisebb kiadásokat.

Egészség, lelkiség: Nincs mitől tartanod, hisz jól vagy, harmonikusan telik a február, s a havi csillagállás sem jelez semmilyen jelentős betegségre utaló problémát.

 

Bak

Szerelem: Érzelmeid stabilak, a párkapcsolatban élő Bakok nem kell hogy változásra számítsanak, bár nem is terveztél ilyet mostanság. Jól érzed magad, hosszú távra tervezel, egy külső személy sem tudná elképzelésedet megingatni. A nagy Őt még kereső Bakok 10-e és 20-a között számíthatnak intenzív mozgásra szerelem terén.

Munka, anyagiak: A Merkúr és a Mars is kilép a Bak jegyből, ez ahhoz segít hozzá, hogy belekezdj valami új dologba! Tanulásra, továbbképzésre, munkahelyváltásra ez a hónap kiváló. Bár ami a pénzügyeket illeti, nem állsz épp stabil helyzetben, de most lehetőséget kaphatsz arra, hogy pluszbevételeid legyenek.

Egészség, lelkiség: A közérzeted és a fizikai állapotod lényegesen javul az elmúlt hónaphoz képest. A hónap eleje energiaveszteséget jelez, de már 4-étől jelentősen javul a helyzet.

Vízöntő

Szerelem: Ha kisebb-nagyobb problémákkal kerülsz szembe párkapcsolati téren, az bizony nem csoda, hisz a Mars a jegyedbe lép február elején. Ezen gondok megoldásához párodtól is kaphatnál segítséget, ha kérnél. Ha úgy érzed, valami nem stimmel, vele beszéld meg a problémát, ne egy harmadik személlyel. A párkereső Vízöntőknek csak a hónap vége hozhat változásra okot adó csillagállásokat.

Munka, anyagiak: A múltban szőnyeg alá söpört – munkáddal erőteljesen összefüggő – dolgokból előkerülhet néhány, s némileg felbolygathatják a mindennapokat, de a februári hónap alkalmas arra, hogy a régóta függőben lévő ügyeket kedvezően s mihamarabb lezárd.

Egészség, lelkiség: A sok munka vagy éppen tanulás miatt a hónap közepére alaposan kimerülsz, így nagyon fontos lenne, hogy találj időt a pihenésre és a kikapcsolódásra.

 

Halak

Szerelem: A február első fele nem tartogat nagy változást, de február végén a Nap a Halak jegybe lép, így alapjaiban kell néhány dolgot megváltoztatnod párkapcsolatod terén, többek közt köss fegyverszünetet társaddal. Itt az ideje, hogy átbeszéljétek, hogyan tovább… Ha viszont még keresed a partnered, 20-a után minden esélyt megkapsz arra, hogy rálelj.

Munka, anyagiak: Ahogy telik az idő, egyre gyorsabban leszel képes döntéseket hozni munkáddal kapcsolatosan, ami nemcsak erkölcsi, hanem akár anyagi formában is visszaköszön. Jó időszak ez a fejlődésre.

Egészség, lelkiség: A hónap első fele fizikailag nem lesz megterhelő számodra, sőt teljesen kiegyensúlyozottá válsz február végén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top