Horoszkóp

Mit üzen a TAROT a VÍZÖNTŐ havára?

A Nap a Vízöntő jegybe lépett, s a zárkózott Bak után egy jóval nyitottabb, energikusabb időszak köszönt ránk. Kiemelten fontossá válnak az olyan fogalmak, mint pl. az emberek iránt érzett szeretet, a valódi barátság, hátsó szándék nélküli segítőkészség, szabadság, buzgó kreativitás. Képesek leszünk keresni az újdonságokat, s ezért akár megdöntjük a régi értékeket is. Kerüljük a kötöttségeket, s akár átmenetileg lázadóvá is válhatunk.

VízöntőVÍZÖNTŐ: Még mindig hajlamos vagy az idő előtti megbocsátásra, a dolgok könnyelmű, örömtelibb megélésére! Azt érzed, hogy mindenkit a korrektség vezérel! Csalódásaidat túlzott jóindulatodnak köszönheted. Döntéseidet mégis fontold meg újra, mielőtt meglépnéd, hiszen az „érmék X-es lap” a pozitív fordulatokra, folyamatos lehetőségekre, üzleti sikerekre ad jelzést! A szép időszak folytatását látva, érdemes elgondolkodni az ok-okozat törvényen! Az nélküled is, akaratod ellenére megállíthatatlanul működik! (Érmék II; SZERETŐK; Érmék X)

 

HalakHALAK: Kissé megviseltek az ünnepek,- túlzásba vitted a gondoskodást, a nyüzsgést. Vonulj vissza egy kis pihenőre. Szükséged van felüdülésre, önmagad kényeztetésére. Dobd fel magad azzal, hogy most nem garasoskodsz, nem az árcédulát nézegeted, hanem megajándékozod magad minden jóval, amihez éppen kedved van. Munkahelyeden rendben van minden, rosszul érzékeled, ha a vihar előtti csendnek véled a nyugalmat, egyetértést, jókedvet! (Kardok Apródja; FELTÁMADÁS; Botok V)

 

KosKOS: Minden esélyed megadatik egy előrelépéshez, jobb munkahely megtalálásához. Ennek oka legyen akár elégedetlenséged, a környezetedből való kiszakadás vágya, akár a hódítás, a bizonyítási vágy, a jobb lét elérése. A lehetőség adott, ne félj elindulni, vállald a kihívást, a megmérettetést. Magánéletedre is pozitív hatással lesz az ismeretlen terep. Magányosoknak új szerelem, párkapcsolatban élőknél boldog, kiegyensúlyozott időszaknak nézhetsz elébe. (REMETE; Botok IV; Kelyhek Királynője)

 

BikaBIKA: Kudarcként élted meg a megszokottól nehezebb időszakodat, ezért sorsdöntő változásokat fontolgatsz. Légy óvatos, „hajtóenergiád” túlságosan erős, ne zárj le idő előtt mindent magad mögött. Ami azonban nem tűr halasztást, az a függőben lévő hivatalos ügyek lerendezése, mely pénzkiadással jár. Zaklatottságod hajlamossá tesz a kitűzött feladatokat felturbózni, túlkomplikálni. Ez nem a pozitív megoldáshoz, hanem a fordulatok rossz megéléséhez vezethet, mely magánéletedet sem kerülheti el. (HALÁL; HOLD; SZERETŐK)

 

IkrekIKREK: Pénz dolgában szeretnél jobban állni, még mindig nem mondasz le álmaid kacsalábon forgó váráról, bár tudod, hogy ezért el kellene temetned a „fogjuk meg és cipeld” mélyen berögződött hozzáállásodat. Most nem kell keresned a lehetőségeket, hiszen lábad elé tolja a sors, csupán lépned és cselekedned kell, mégpedig egyedül! Kerüld a konfliktusokat és nézz szembe hibáiddal, ha az becsületbevágó téma is! Hosszútávon rendezheted életedet! (Botok V; Botok II; Botok IV)

 

RákRÁK: Nagy fordulatra számíthatsz karrier és magánéletedben! Munkádban rendületlenül haladsz előre, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy a „hármas egység” (mentális, lelki, fizikai) egyensúlyban maradjon! Megengedheted magadnak, hogy időnként pihenőt tarts néhány napig, akár egy egzotikus utazás is belefér, ahol teljes feltöltődésben, új emberekkel való megismerkedés hoz örömet. Magányos Rák egy nagy szerelem betoppanására, kapcsolatban lévő Rákok az összetartozás tartós megerősödésére számíthatnak. (SZERENCSEKERÉK; SZERETŐK; URALKODÓ)

 

OroszlánOROSZLÁN: Többet kell időben,- anyagilag magaddal foglalkoznod! Most nem a környezeted kell kényeztetned, hanem saját lényedet. Naponta szánj időt hobbidnak, élj meg sikerélményeket, egyben egészséged fenntartására is legyen gondod. Így könnyedén teljesítheted a veled szemben támasztott elvárásokat, s további kihívásokat is bátran felvállalhatsz. Ezek figyelembevételével az élvezetek, a jó megélés folyamatát, az intenzív ritmust, hosszú időre fenntarthatod párkapcsolatodban is. (MÁGUS; KELYHEK IX; Botok Ásza)

 

 

SzűzSZŰZ: Szerencsésnek mondhatod magad, hiszen a kudarcélményt is képes vagy sikerként elkönyvelni, megélni! A sok fogadalomból egyre kell most erősen koncentrálnod,- a munkára, az ezzel kapcsolatos üzletkötésekre. Maradj a realitások talaján, válaszd bátran a nehezebb, de rövidebb utat! Vesd be „ékesszólás művészetedet”, a folyamatos haladás, gyarapodás lesz a jutalmad. Párkapcsolatodban zavar támadhat rövid időre, ami nem visel meg túlságosan, partneredet azonban értékesebb meglepetéssel tudod csak gyorsan kiengesztelni. (Érmék Lovagja; Kardok Ásza; BOLOND)

 

 

MérlegMÉRLEG: Munkában, üzleti ügyekben sikeres előrehaladásra van esélyed, amennyiben tiszteletben tartod mások érdekeit is, és nem aratod le idő előtt teljes egészében azokat a babérokat, ami nem csupán Téged illetne! Ez nem mindennapi erőkifejtésedbe kerül, hiszen eszedet, tudásodat és szívedet kell összhangba hoznod, – lépésedet további siker koronázza. Magánéletedben is a mérlegelés időszerű! Régen látott családtagok, elfeledett ismerősök felkeresése új energiát ad az egyébként is sikeres időszakod még jobb megéléséhez. (CSILLAG; Botok IV; Botok Királynője)

 

SkorpióSKORPIÓ: A nehezebben megélt, zűrös időszak után előtérbe kerülhet a magánélet, a párkapcsolat kialakítása, avagy megszilárdítása, mely most nem fog csalódáshoz vezetni, megfelel kifinomult ízlésednek. Arra ügyelj, hogy ne csak Te élvezd a varázslatos helyzetet, – haladéktalanul viszonoznod kell! A jó megélés sorozata azonban ne bűvöljön el annyira, hogy további, de meg nem engedhető élvezetre is el tudjanak csábítani. Ez erőszakkal átterelhet a felhős oldalra. (MÁGUS; Kelyhek Apródja; Kelyhek IX)

 

NyilasNYILAS: A munkahelyen az ígérgetést kezdik megunni úgy a munka határidejére, mint magánember segítőkész ajánlatára! Most nem tudod levenni az embereket csupán szép mosolyoddal. Erőltesd egy kicsit meg magad, használd eszed és energiád, a pozitív helyzeted megtartása kizárólag rajtad múlik. Hírtelen változásodnak siker, hosszantartó anyagi biztonság lehet a jutalma! Néhány hét múlva ismét lazíthatsz. (IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS; Érmék Apródja; Kelyhek IX)

 

BakBAK: A jóból is megárt a sok, – ideje mérsékletet tanúsítani. Az ünnepek alatt felszedett felesleget mozgással, étrendváltással leadhatod. Ha nem sikerül visszabillenned a régi kerékvágásba, akár komolyabb egészségügyi problémákkal is szembe kell nézned. Környezeted minden segítséget megad, fogadd el szerető gondoskodásukat. Partnereddel rendíthetetlenül tovább erősödik a kötelék, a gólya előhírnöke is bekopogtathat ablakodon. (SZERETŐK; FŐPAPNŐ; Kelyhek III)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top